Το 1ο In Pool TRIathlon έρχεται από την TRIMORE!

Η TRIMORE Sport Events διοργανώνει το πρώτο In Pool TRIathlon, μία προσομοίωση ενός αγώνα Τριάθλου, η οποία πραγματοποιείται σε χώρο εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου με χρήση κολυμβητικών διαδρομών για το κολυμβητικό σκέλος, στατικών ποδηλάτων spinning για το ποδηλατικό και κυρτών διαδρόμων γυμναστικής για το σκέλος τρεξίματος.

Το πρώτο In Pool TRIathlon θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου, στις 17 & 18 Ιουλίου 2021. Ο Δήμος Χαϊδαρίου αγκαλιάζει θερμά αυτή την προσπάθεια, καθώς στηρίζει έμπρακτα δράσεις που προάγουν και αναπτύσσουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν το αθλητικό ιδεώδες.

Ο αγώνας περιλαμβάνει: 300 μ. κολύμβηση – 4 χλμ. ποδηλασία – 3 χλμ. τρέξιμο – 4 χλμ. ποδηλασία – 300 μ. κολύμβηση, σε διάταξη πυραμίδας ώστε το τελευταίο κολυμβητικό σκέλος που οδηγεί στον τερματισμό να δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της σειράς των αθλητών.

Δείτε εδώ το video teaser της διοργάνωσης!

Οι συμμετοχές στη διοργάνωση θα είναι 125, δεν θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες παρά μόνο γενικές κατηγορίες ανδρών – γυναικών και θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα βάσει της χρονικής καταχώρησης στη φόρμα εγγραφών, ανεξαρτήτως φύλου. Για την ανάδειξη των νικητών, θα πραγματοποιηθούν προκριματικοί σε 25 σειρές των 5 ατόμων, οι οποίες θα είναι με διαχωρισμένα φύλα των συμμετεχόντων. Οι 5 καλλίτεροι χρόνοι ανά φύλο, θα συνθέσουν τους δύο τελικούς για την ανάδειξη των θέσεων από 1-5, ενώ οι 5 επόμενοι χρόνοι κάθε φύλου, θα συνθέσουν τους μικρούς τελικούς ανά φύλο για τις θέσεις 6-10. Οι εγγραφές πρόκειται να ανοίξουν στην σελίδα της διοργάνωσης στο website της TRIMORE, στις 15 Ιουνίου 2021 και να παραμείνουν ανοικτές μόνο για 125 άτομα με τη χρονική σειρά που θα υποβάλλουν την εγγραφή τους. Ακολούθως θα γίνουν δεκτές 20 αιτήσεις για κατάλογο επιλαχόντων σε περίπτωση ακυρώσεων.

Όλα τα μηχανήματα είναι υψηλών προδιαγραφών και απολύτως ίδια, ώστε να διασφαλίζεται με τον τρόπο αυτό η ακεραιότητα στον ανταγωνισμό των αθλητών. Τα μηχανήματα αυτά προσφέρονται από τον Μέγα Χορηγό και ξεχωριστό αρωγό της διοργάνωσης: Fitness ART

Ο Kωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport Events, δήλωσε σχετικά: «H TRIMORE Sport Events επεξεργάζεται καιρό τώρα τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει, σε περιόδους που οι τριαθλητές βρίσκονται μακριά από αγωνιστική δράση, να τους δίνει την ευκαιρία να μετρούν την απόδοση της προπόνησής τους σε περιβάλλον και ρυθμούς αγώνων. Το εγχείρημα λοιπόν αυτό, πρόκειται σε ελεγχόμενες συνθήκες και με μορφή προπόνησης, να πραγματοποιήσει αυτό το στόχο, ενώ παράλληλα, να δώσει αναπτυξιακό για το τρίαθλο χαρακτήρα, ώστε περισσότεροι αθλητές να αποκτήσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και αγαπήσουν το σπορ, επεκτείνοντας σταδιακά τη δεξαμενή των τριαθλητών της χώρας. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω την Αθηνά Χρυσικοπούλου, υπεύθυνη αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου για το πάθος της να συνεργαστούμε και να δώσουμε ξεχωριστή αθλητική πνοή στην περιοχή που μεγάλωσα, τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Ευάγγελο Ντηνιακό, που αγκάλιασε την ιδέα και καινοτομεί μαζί μας καθώς και τον φίλο, πλέον, Δημήτρη Μώρο και την Fitness Art, χωρίς την εμπιστοσύνη και συμβολή του οποίου, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη ετούτη η τόσο διαφορετική πρεμιέρα».

Με ιδιαίτερη χαρά μίλησε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Ευάγγελος Ντηνιακός: Φέτος τον Ιούλιο, διοργανώνουμε ένα συναρπαστικό αθλητικό γεγονός στο Χαϊδάρι.  Στόχος μας είναι να παρακινήσουμε τους κατοίκους  να ασχοληθούν με το αγώνισμα του τριάθλου, να βγάλουμε  πρωταθλητές  από την πόλη μας αλλά και να διαδώσουμε στη νεολαία το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας. Εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση και καλές επιδόσεις σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες”.

Ο Δημήτρης Μώρος από το Fitness Art δήλωσε για την επερχόμενη εκδήλωση: “Με μεγάλη μου χαρά να συνεισφέρω στο πρώτο In Pool TRIathlon που διοργανώνει η TRIMORE, καθώς πιστεύω ακράδαντα και υποστηρίζω ότι ο αθλητισμός και η άσκηση διαδραματίζουν  καθοριστικό ρόλο στην ευρωστία και υγεία του ανθρώπου συντελώντας καθοριστικά στην ψυχολογική ισορροπία και βελτίωση της ποιότητας ζωής”.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και τις συμμετοχές, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://trimore.gr/el/events/inpooltriathlon

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Whynot Triathlon League: Επίδαυρος, Νάυπλιο και Πόρος… in action!

Με δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρεία Whynot ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των event που διοργανώνει και που αποτελούν το Whynot Triathlon League
Πρόκειται για τους αγώνες στην Επίδαυρο, το Ναύπλιο και τον Πόρο. Οι αγώνες θα γίνουν κατά σειρά στις 11-12 Σεπτεμβρίου (Epidavros Action), στις 3 Οκτωβρίου (Nafplio Action) και στις 30-31 Οκτωβρίου (Porosea Action). Οι εγγραφές θα ανοίξουν στο τέλος Ιουλίου.

Δείτε αναλυτικά το post: 

Επιστρέφουμε!
Let’s make it even more interesting!
  • Επιστρέφουμε με επαγγελματισμό, όραμα και δημιουργία
  • Επιστρέφουμε με την Επίδαυρο, το Ναύπλιο και τον Πόρο.
  • Επιστρέφουμε με το πρωτάθλημα τριάθλου Whynot Triathlon League (WTL)
  • Επιστρέφουμε για να δώσουμε και να πάρουμε χαμόγελα.
  • Επιστρέφουμε διαφορετικοί και πιο ώριμοι.

Σημειώσεις:

  • Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις αρχές Ιουλίου. Σας ευχαριστούμε για τα πολλά τηλέφωνα και το μεγάλο σας ενδιαφέρον.
  • Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι δικαιώματος μεταφοράς συμμετοχής – θα υπάρξει σχετικό e-mail.
  • Πληροφορίες για το WTL: https://league.why-n.gr
  • Πληροφορίες για τους αγώνες: https://why-n.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Μεγάλες επιτυχίες της εθνικής ομάδας Μοντέρνου Πεντάθλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021 Laser Run στην Αίγυπτο

Η εθνική ομάδα Μοντέρνου Πεντάθλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο  πρώτο  πολυεθνικό πρωτάθλημα Laser Run από την πανδημία του  COVID-19.

Τρίτη θέση και Χάλκινο μετάλλιο για την Πηνελόπη Νίκα

Η Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πηνελόπη Νίκα υπερασπίστηκε τον τίτλο της κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, με επίδοση 14’40’’04. Στην 1η θέση βρέθηκε η Αμερικανίδα Green Claire ενώ στην 2η θέση η επίσης Αμερικανίδα Samanthan Schultz η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι μια ημέρα πριν κατάφερε να εξασφαλίσει την ολυμπιακή πρόκριση.

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και το Χάλκινο μετάλλιο από την παγκόσμια πρωταθλήτρια μας την Πηνελόπη Νίκα, η τέταρτη και πέμπτη θέση ήταν επίσης ελληνική υπόθεση με την Αριάδνη Νάσκαρη και την Αθηνά Σάρρα με χρόνους 14’52’’07 και 15’27’’07 αντίστοιχα να συμπληρώνουν την ελληνική τριάδα.

Χρυσά τα κορίτσια μας στο ομαδικό του Laser Run

Η γυναικεία ομάδα Laser Run αποτελούμενες από τις Πηνελόπη Νίκα, Αριάδνη Νάσκαρη και Αθηνά Σάρρα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό του Laser Run στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Cairo 2021.

Οι αθλήτριες  Αριάδνη Νάσκαρη και Αθηνά Σάρρα επέλεξαν να συμμετάσχουν στην κατηγορία των γυναικών παρόλο που είναι μόλις 16 χρόνων, με στόχο την δημιουργία ομαδικού γυναικών (πρέπει να υπάρχουν 3 αθλητές). Κάτι που έγινε με μεγάλη επιτυχία αφού η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο!

Ασημένιο μετάλλιο ο Δημήτρης Δραζίνος στην κατηγορία under 19

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για τον Δημήτρη Δραζίνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Run Cairo 2021 στην κατηγορία under 19.

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο με επίδοση 12’09’’09. Ο Θεοχάρης Μάινας βγήκε 9ος πλαισιώνοντας την τελική δέκατα με επίδοση 13’39’’01 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend