Στον Αγιο Κοσμά το Πανελλήνιο 10.000μ.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα διεξαχθεί τελικά την ερχόμενη  Κυριακή (16 Μαΐου) το αγώνισμα 10.000μ. Ανδρών – Γυναικών και  Κ23 το οποίο

περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των Πανελληνίων  Πρωταθλημάτων  Α-Γ και  Κ23.

Αρχικά ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης «Γεώργιος Κοσικίδης» αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων που ενέσκηψαν την τελευταία στιγμή και χωρίς να φαίνεται ότι θα επιλύνονταν εγκαίρως, αποφασίστηκε η μεταφορά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην εμβέλεια του ίδιου Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής αναμένεται να πάρουν μέρος 36 αθλητές στην κατηγορία ανδρών οι οποίοι θα αγωνιστούν σε δύο σειρές και 30 αθλήτριες στην κατηγορία γυναικών οι οποίες θα αγωνιστούν σε μία σειρά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής αναμένεται μεταξύ των άλλων να πάρουν μέρος στους άνδρες οι: Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας), Κώστας Σταμούλης (ΓΕ Αγρινίου), Δήμος Μαγγίνας (ΑΟ Μυκόνου), Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισός), Δημήτρης Τσάκαλος (ΓΣ Αμαρουσίου), Γιώργος Μίνος (ΠΑΟ), Ντένις Γκιούρα κ.α.

Ο Μάριος Αναγνώστου ήταν ο μεγάλος νικητής στην περσυνή διοργάνωση (29/7 Άργος Ορεστικό) κατακτώντας την πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες (ανδρών και Κ23) με επίδοση 29.53.93 η οποία ήταν και η κορυφαία επίδοση της χρονιάς στο αγώνισμα. Ο Αναγνώστου έχει ατομικό ρεκόρ στα 10.000μ 29.36.64 από το 2019 όταν είχε πάρει την 18η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέβλε της Σουηδίας.

Στην δεύτερη θέση στην κατηγορία ανδρών ήταν ο Κώστας Σταμούλης με επίδοση 30.53.85 δεύτερη καλύτερη επίδοση του 2020, ενώ ο δεύτερος στην κατηγορία Κ23 ήταν ο Δημήτρης Τσάκαλος με επίδοση 31.33.03.

Στις γυναίκες: Γκλόρια Πριβιλέτζιο (ΓΣΑ Γλυφάδας), Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου), Στεφανία Λεοντιάδου (ΜΕΑΣ Τρίτων), Φωτεινή Μυστακίδου (Μ Αλεξ. Γιαννιτσών), Ρία Μιχαλά και Ιωάννα Πέτρου (ΑΣΣ Αλέξανδρος), Παρασκευή Μανούσου (ΑΟ Μυκόνου) κ.α.

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο θα υπερασπιστεί τον τίτλο της αφού ήταν νικήτρια και στον αγώνα του 2020. Η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου τερμάτισε σε 35.11.94 που είναι και ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση, με την Παρασκευή Μανούσου στην δεύτερη θέση που τερμάτισε σε 36.19.90. Στις γυναίκες Κ23 πρωταθλήτρια αναδείχτηκε  η Φωτεινή Μυστακίδου με επίδοση 36.38.18 και δεύτερη την Ιωάννα Πέτρου με 37.19.3

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Ωρολόγιο πρόγραμμα

19:30     10.000μ. Ανδρών &  Κ23 Ανδρών              Α΄ Τελική Σειρά

20:15     10.000μ. Γυναικών & Κ23 Γυναικών         Τελική Σειρά

21:00     10.000μ. Ανδρών &-  Κ23 Ανδρών             Β΄ Τελική Σειρά

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Στο ΟΑΚΑ το 5ο No Finish Line Athens – Άνοιξαν οι εγγραφές

Εκατό ημέρες πριν από την έναρξη του 5ου No Finish Line Athens και η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι άνοιξαν οι εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης nflathens.com. Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από 21 Ιουνίου 2021 έως 8 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα ατομικής συμμετοχής.

Το No Finish Line Athens είναι o μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος στην Ελλάδα και τον κόσμο και θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, πάντα με την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή ενισχύοντας την Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Το No Finish Line Athens, δεν αλλάζει ούτε ως φιλοσοφία ούτε ως αγώνας και θα επαναληφθούν όλα τα αγωνίσματα των προηγούμενων ετών, παράλληλα με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Αυτό που αλλάζει είναι ο τόπος διεξαγωγής, καθώς μεταφέρεται από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), όπου λόγω της πολύ μεγαλύτερης έκτασης αποτελεί εγγύηση ότι θα τηρηθούν με ασφάλεια και ακρίβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο από κάθε περιοχή της Αττικής!

Στο No Finish Line, οι συμμετέχοντες τρέχουν και περπατούν για καλό σκοπό, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για να υλοποιηθούν παιδικά προγράμματα που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Παράλληλα με τον 90ωρο φιλανθρωπικό αγώνα Charity Run του 5ου No Finish Line Athens διεξάγονται και τρείς αγώνες δρόμων υπεραντοχής με αγωνιστικό χαρακτήρα, ο μαραθώνιος αγώνας 42,195μ., ο υπερμαραθώνιος αγώνας 24 ωρών και ο πολυήμερος αγώνας 90 ωρών, όπου συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι δρομείς αντοχής συνδιάζοντας αγώνα και προσφορά, ενώ ξεχωριστής σημασίας διοργάνωση είναι και το Family Run, ένας μοναδικός οικογενειακός αγώνας που είναι ανοικτός σε συμμετοχή πρός όλες τις οικογένειες.

Ομαδικές εγγραφές

 Οι ομάδες υποστήριξης που δημιουργούνται από εταιρείες, οργανισμούς, συλλόγους, σχολεία, αποτελούν τον πυρήνα του Charity Run και παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο No Finish Line Athens, καθώς έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή σε χιλιόμετρα και σε κοινωνική προσφορά.

Για δημιουργία ομάδας υποστήριξης με προβολή επωνυμίας και λογοτύπηση στον αριθμό, απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα όσον αφορά τις εταιρείες, τους οργανισμούς, τους συλλόγους και τουλάχιστον 30 άτομα όσον αφορά τα σχολεία.

Κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος, σχολείο, έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων, ενώ με την ολοκλήρωση του Charity Run του NFL Athens, ακολουθούν βραβεύσεις στις ομάδες με τα περισσότερα χιλιόμετρα και προσφορά.

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στο Charity Run, γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών από 1 Ιουνίου 2021 έως 29 Αυγούστου 2021, σε συνεννόηση του εκπροσώπου κάθε ομάδας με την υπεύθυνη εγγραφών ομάδων Μαίρη Τσιγκοπούλου και με αποστολή λίστας συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

https://nflathens.com

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens

https://www.instagram.com/nflathens

https://twitter.com/NFLAthens

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο THEMISTOCLES TRAIL

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος “THEMISTOCLES TRAIL” στο όρος Αιγάλεω.

Ευχαριστούμε τον Πέτρο Πετρόπουλο για την γεννήτρια , τη FRUTOP για τα ισοτονικά ποτά, τις Υπεραγορές Σκλαβενίτη, το Metropolitan Hospital για τη διάθεση ασθενοφόρου και τον ιατρικό εξοπλισμό, την ομάδα εθελοντών διασωστών ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω, το My Recovery Lab και τον Πέτρο Μισυρλή για την αποκατάσταση των δρομέων.

Φυσικα τους marc για την πολύτιμη βοήθεια. Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, το Δήμαρχο Κορυδαλλού κύριο Νίκο Χουρσαλά, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού κύριο Γιάννη Πάχο καθώς και τους συνεργάτες τους για τη βοήθεια και την υποστήριξη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τους χρόνου!

Οι νικήτριες και νικητές του 1ου Themistocles trail

1.ΠΑΝΤΕΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑROCKRUNNERS1:38:42
2.ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ1:46:53
3.ΣΠΥΡΟΥ ΕΛΠΙΔΑΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ1:48:02

 

1.

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΙΚΑΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ

1:20:00

2.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

DYNAFIT

1:20:04

3.

ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

L CREW

1:24:16

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend