Πόσο σημαντικό είναι το “muscle mind connection” όταν κάνεις βάρη

Τις περισσότερες φορές, όσοι επιλέγουν να κάνουν βάρη στην προπόνησή τους, ακολουθούν λάθος τακτική. Και δεν αναφερόμαστε στο πρόγραμμα προπόνησης, αλλά στην τεχνική.

Η λάθος τεχνική όπως εξηγεί ο Βαλάντης Ντόκος παρακάτω είναι η βασική αιτία που μπορεί αφενός κάποιος να μην έχει σωστή μυική ανάπτυξη και αφετέρου να τραυματιστεί.

Δείτε σε ένα αναλυτικό βίντεο τι είναι το muscle mind connection, που αφορά τη σύνδεση άσκησης και μυαλού, πόσο σημαντικό είναι και πως θα το πετύχετε.

Αναλυτικά:

 

Διαβάστε ακόμα: Οι 12… νόμοι που δεν πρέπει να παραβαίνεις όταν σηκώνεις βάρη (video)

Previous ArticleNext Article

Δείτε το σποτ για την Athens Half Marathon Expo & Sports Show 2020

Η Athens Half Marathon Expo έχει καθιερώσει έναν δικό της μοναδικό χαρακτήρα και μία ξεχωριστή ταυτότητα, κερδίζοντας μαζική αναγνώριση ως ένα από τα μεγάλα αθλητικά εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα.

Παράλληλα με την Athens Half Marathon Expo θα λάβει χώρα και η Sports Show 2020, αποτελώντας σημείο αναφοράς για όλους όσους λατρεύουν τον αθλητισμό και τα sports, συνεχίζοντας την παράδοση που έχουμε ήδη δημιουργήσει.

Οι δύο αθλητικές εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν 19-21 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό σποτ!

Το ντοκυμαντέρ «Against all G-odds» του Πάνου Βλάχου (trailer)

Αθήνα,1896.

Στους πρώτους μοντέρνους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Σπύρος Λούης, ένας άσημος νερουλάς από το Μαρούσι, στέφεται νικητής στον πρώτο Μαραθώνιο αγώνα στην ιστορία.

Το ντοκυμαντέρ «Against all G-odds» ακολουθεί την προσπάθεια του καταξιωμένου ηθοποιού και δρομέα Πάνου Βλάχου να διερευνήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στο σπουδαιότερο κατόρθωμα της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας και να ρίξει φως στον πιο αμφιλεγόμενο μαραθώνιο μέχρι σήμερα…

Δείτε το επίσημο trailer του ντοκυμαντέρ

Σκηνοθεσία: Πάνος Βλάχος
Παραγωγή: Production Ηouse
Αλέξης Καπλάνης
Πάνος Μανολίτσης

Σχεδιασμός – διοργάνωση αγώνα: Tihio race
KC Protect – Babis Hawk

x

Send this to a friend