Πέρα και πάνω από κάθε προσδοκία το 10ο XTERRA Greece

Ολοκληρώνοντας την πρώτη όμορφη 10ετία στην Ελλάδα, το XTERRA Greece | Vouliagmeni, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, εισήλθε στη νέα, πιο δυναμική, πιο εξωστρεφή, πιο περιπετειώδη και συμπεριληπτική εποχή του.

Με επίκεντρο την εξαιρετικής ομορφιάς πλαζ Βουλιαγμένης, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε αγώνες Τριάθλου ενηλίκων (Σάββατο 22. Απριλίου) οι οποίοι αναπτύχθηκαν κολυμβητικά εντός του όρμου της Βουλιαγμένης και στα βουνά του Νότιου Υμηττού: Φασκομηλιά και Πευκωτό ως προς το ορεινό ποδήλατο και τρέξιμο, ενώ ακολούθως… το Παιδικό Τρίαθλο (Κυριακή 23. Απριλίου) το οποίο πραγματοποιήθηκε  εντός της οργανωμένης και προστατευμένης για τους μικρούς φίλους του Τριάθλου, πλαζ.

Υπό τη νέα του ονομασία το XTERRA Greece | Vouliagmeni, δηλώνει πλέον στον τίτλο του τον εξαιρετικό Ελληνικό προορισμό, ο οποίος καταφέρνει μοναδικά να συνδυάζει το γαλαζοπράσινο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, δίπλα στο καταπράσινο τοπίο με τα μονοπάτια και την περιπέτεια, στις παρυφές της πόλης, εντός της Αθήνας και σε απόσταση αναπνοής από τον διεθνή αερολιμένα. Η Βουλιαγμένη, το γνωρίζει πλέον όλη η XTERRA αθλητική κοινότητα του πλανήτη, είναι ένας ξεχωριστός προορισμός Τουρισμού Αθλητικής Εμπειρίας, προσφέροντας πέραν της διαμονής σε ένα από τα ομορφότερα μέρη στον κόσμο, μια από τις δυνατότερες XTERRA πίστες Τριάθλου.

Παράλληλα, η υποστήριξη και Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη διοργάνωση, δίνει ιδιαίτερη χροιά στο XTERRA, μεταδίδοντας το μήνυμα του προορισμού: Ελλάδα – Βουλιαγμένη, ακόμη ισχυρότερα και μακρύτερα, ενώ η ενσωμάτωση της live αναμετάδοσης του αγώνα.. προσθέτει πλέον άλλον αέρα στο event δίνοντας ευκαιρία ζωντανής παρακολούθησης σε όλες τις άκρες του πλανήτη.

Από αγωνιστικής πλευράς και στην Elite/PRO κατηγορία, διακρίθηκαν οι Emma Ducreux, Matilde Bolzan, Anna Zehnder στις γυναίκες και οι Petr Soukup, Jules Dumas, Lucas Van Deynze στους άνδρες. Στις ηλικιακές κατηγορίες πλήθος Ελλήνων και ξένων εξασφάλισαν το πολυπόθητο Slot για τους Τελικούς του Trentino στην Ιταλία στα τέλη του Σεπτεμβρίου, μεταξύ αυτών οι: Stupková Barbora, Winter Lucile, Kuindersma Sarah, Azofeifa Ang, Syntzanaki Nantia, Colonna Caroline, Vozikis Angelo, Moore Robert, Balatka Jaroslav, Gourgues Simon, Handjian Melvin, Held Jonas, Jourdan Jessy, Delarce Frédéric, Drugeot Jeremie, Cappa Alessio, Roche Florent, Van Der Eerden Lars, Nikolouzos Spiros, Rycyk Maciej, Loree Frédéric, Lehoux Samuel, Klimek Tomáš.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο για πρώτη φορά διεξήχθη σε αγώνα Off Road TRIathlon, διακρίθηκαν οι Συντζανάκη Κωνσταντίνα & Καραβάνη Ελένη στις γυναίκες και οι Βοζικής Άγγελος, Καλλίτσης Νικήτας, Νικολούδης Σπύρος στους άνδρες.

Τέλος, 70 μικροί εκκολαπτόμενοι Τριαθλητές έλαβαν μέρος στο παιδικό Τρίαθλο και έδωσαν απίστευτο χρώμα & παλμό στη διοργάνωση. Μαθητές από τα εκπαιδευτήρια Καίσαρη, το CGS, παιδιά αθλητών που πήραν μέρος στον αγώνα του Σαββάτου αλλά και παιδιά από το Δήμο και όλη την Αττική που ήρθαν σε επαφή πρώτη τους φορά με αυτό το σπορ, χάρισαν στους γονείς τους και τους παρευρισκόμενους στιγμές συγκίνησης και ενθουσιασμού. Για την XTERRA Greece – TRIMORE Sport Events, η οποία επενδύει από την πρώτη της διοργάνωση το 2015 τα μέγιστα στο μέλλον του σπορ, η στιγμή που τα 70 παιδάκια πλημύρισαν την ζώνη αλλαγής και αργότερα τη θάλασσα και το επιμελώς σχηματοποιημένο Off Road τερέν εντός της πλαζ Βουλιαγμένης, ήταν η εκπλήρωση ενός μεγάλου οράματος και το έναυσμα για ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, φανατικός λάτρης του XTERRA από την πρώτη χρονιά που το φιλοξένησε το 2016, στάθηκε στη γραμμή της εκκίνησης μαζί με τους αθλητές ευχαριστώντας τους για την τιμή που προσφέρουν στην πόλη του και ενθαρρύνοντας προκαταβολικά τις προσπάθειές τους, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το ίδιο και με τους μικρούς εκκολαπτόμενους XTERRA Τριαθλητές την Κυριακή. Παράλληλα, παρέστη και τίμησε τους διακριθέντες αθλητές όλων των επιπέδων καθώς και τους συντελεστές του πολυδιάστατου εγχειρήματος, στις τελετές απονομών του Σαββάτου (απόγευμα) και της Κυριακής.

Τονίζοντας την προσωπική του αγάπη για τον αθλητισμό και την αμέριστη συμβολή του Δήμου και των δημοτών στην επιτυχία και συνεχή ανάπτυξη του θεσμού, δήλωσε:  «Η πόλη μας βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο μεγάλων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων. Η πετυχημένη διοργάνωση του 10ου  XTERRA Greece | Vouliagmeni ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά το γεγονός πως η Βουλιαγμένη αποτελεί μοναδικό προορισμό για να φιλοξενήσει αθλητές όλου του κόσμου και η μοναδική ομορφιά της δημιουργεί συνθήκες για έναν αξέχαστο αγώνα. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την προαγωγή του αθλητισμού για όλους και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Συγχαρητήρια στην Trimore για τη συνέπεια που δείχνει διατηρώντας συνεχώς το υψηλό επίπεδο του αγώνα για 10 συνεχόμενα χρόνια.»

 Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στην XTERRA Greece – TRIMORE Sport Events, στη συνέντευξη τύπου των Elite/PRO αθλητών που προηγήθηκε του αγώνα, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ, στη γενέτειρά μου και καλωσορίζω όλους τους επισκέπτες του αγώνα! Εύχομαι να ευχαριστηθείτε τον αγώνα και την πόλη που σας φιλοξενεί!»

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της XTERRA GreeceTRIMORE Sport Events, κλείνοντας την αυλαία της 10ης διοργάνωσης, ανέφερε: “Είναι η μέγιστη τιμή για μας, σε έναν τέτοιο πολύτιμο καμβά, να έχουμε την ευκαιρία εμείς να ζωγραφίζουμε. Τα 10 χρόνια XTERRA στην Ελλάδα, ολοκληρώνονται με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο, με έναν θεσμό καθιερωμένο και νυμφευμένο με την υπέροχη και συνεχώς αναβαθμιζόμενη πόλη της Βουλιαγμένης και την XTERRA κοινότητα αθλητών γνώστη του ξεχωριστού που συνδυάζει η πρότασή μας. Το εγχείρημα να εντάξουμε δράση στην πλαζ και να δώσουμε ακόμη περισσότερη ζωντάνια και χαμόγελα μέσω των μικρών μας φίλων, πέτυχε το σκοπό του και τώρα -αν και ο μοναδικός διοργανωτής Off Road TRIathlon στην Ελλάδα- κοιτάζουμε το μέλλον ακόμη πιο αισιόδοξοι και ανυπόμονοι. Δίνουμε την υπόσχεση πρώτα σ’ εμάς τους ίδιους και έπειτα σε όσους πιστοί μας ακολουθούν, για ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις στο μέλλον, περισσότερες καινοτομίες και τολμήματα και την ασφάλεια – ποιότητα σε πρώτο φόντο. Τέλος, προσθέτοντας τη ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα στις επιλογές παρακολούθησής του, δίνουμε την ευκαιρία μεγαλύτερης εξωστρέφειας και διάδοσης του μηνύματος ότι η Ελλάδα μπορεί και σχεδιάζει – υλοποιεί events ανεκτίμητης αξίας και σίγουρα οφείλει να αποτελεί την επόμενη επιλογή κάθε XTERRA Τριαθλητή.”.

Η διοργάνωση πέταξε με τα φτερά της Red Bull, ενώ αναμεταδόθηκε Live από την εκπληκτική ομάδα του SwimBikeRun.gr και το Live Coverage και μπορεί κανείς να ανατρέξει στις στιγμές περιγραφής εδώ.

Επίσης, βρείτε φωτογραφικό υλικό του event.

Χρυσοί Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, που για την ενυδάτωση των αθλητών φρόντισε με ιδιαίτερο τρόπο κάθε απαίτηση (Ζαγοράκι για τα παιδιά, 750ml sports για το ποδηλατικό σκέλος και 500ml για αθλητές, θεατές, συνοδούς και παραβρισκόμενους) και δρόσισε με τα αναψυκτικά GREEN μικρούς & μεγάλους. Ασημένιοι Χορηγοί η Continental Tyres & η LENOVO Νο1 κατασκευαστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο.

Οι Αθλητικοί χορηγοί ON που φρόντισε για την ένδυση & υπόδηση της ομάδας διοργάνωσης και το brandαρισμα – σήμανση του δρομικού σκέλους του τριάθλου/aquathlon και COROS που προσέφερε τα ασυναγώνιστα ρολόγια της για την καταγραφή των διαδρομών ποδηλάτου & τρεξίματος και τον άρτιο εξοπλισμό του Race Director και Technical Manager.

Στο πλαίσιο της τριήμερης αυτής γιορτής, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε ένα πλούσιο, διασκεδαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και να παίξουν με τα παιχνίδια που προσέφερε η Playmobil. Το ενδιαφέρον των παιδιών αλλά και των συνοδών τους, τράβηξε η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας της Ακαδημίας Ρομποτικής & Καινοτομίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, “The inventors”. Η ομάδα που αποτελείται από 11 μέλη, ηλικίας 14-16 χρονών, 8 αγόρια και 3 κορίτσια, καθώς και 2 μέντορες, μεταξύ άλλων χάρισε σε 3 τυχερά παιδιά από ένα δωρεάν μάθημα ρομποτικής.

Οι εθελοντές μας και φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όπου με κέφι, όρεξη και ενθουσιασμό έδωσαν κουράγιο στους αθλητές και φρόντισαν για τη μέγιστη ασφάλειά τους! Οι σπουδαστές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Σπάρτη, οι σπουδαστές της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Αναβύσσου του Υπουργείου Τουρισμού,  η Επίλεκτη ομάδα Ειδικών αποστολών Αιγάλεω, η ομάδα των Mad Nomads, υπό την καθοδήγηση των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νοτίου Υμηττού καθώς και η ομάδα του Δημήτρη Κόκκορη με τα kayak τους, προσέφεραν καθοδήγηση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου. Σαν ελάχιστο ευχαριστώ, στο πλούσιο πακέτο Εθελοντή που έλαβαν, μεταξύ άλλων, φόρεσαν το συλλεκτικό καπέλο που σχεδίασε κι έφτιαξε αποκλειστικά για τον αγώνα η Blackmile.

Το πλούσιο γεύμα αποκατάστασης των αθλητών, εθελοντών & παιδιών ανέλαβε και φέτος η Melissa Kikizas με τα καινοτόμα προϊόντα της, το ψητοπωλείο Ζάχος Grill καθώς και ο Καραμολέγκος που μοίρασε με αγάπη σε αθλητές και παρευρισκόμενους τα εκλεκτά προϊόντα του. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την ειδικό Διατροφολόγο που βρέθηκε κοντά μας, για τη διατροφική αξία των προϊόντων της εταιρείας Καραμολέγκος. Τα παιδιά και οι εθελοντές της διοργάνωσης απόλαυσαν τα Chips πατάτας με πρωτεΐνη  που προωθούν έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής, “TrueBites”.

Δίπλα μας σταθερά, στους σταθμούς τροφοδοσίας των αθλητών οι μπανάνες F.Lli Orsero, και οι μπάρες ενδυνάμωσης Maurten. Την ασφάλεια του αγώνα, αθλητών, εθελοντών και εργαζομένων, διασφάλισε και φέτος η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.

Διοργάνωση – Συνδιοργάνωση:      XTERRA Greece – Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 Στρατηγικοί Συνεργάτες:                 ELVAL Colour, ETEM

 Χρυσοί Χορηγοί:                              Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)

 XTERRA Europe Official Sponsors:  Zoggs, Elleerre, Vittoria

Αθλητικοί Χορηγοί:                         On Shoes, Coros

 Ασημένιοι Χορηγοί:                        Lenovo, Continental

 Χάλκινοι Χορηγοί:                           ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, BlackMile, Καραμολέγκος, F.Lli Orsero – Bella Frutta, Microsport,                                 Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil, PoufMakers, Maurten, TRIM Hellas, Ξυλοκατασκευή κήπου, Camper Club

Αιγίδες – Εγκρίσεις:                         Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ), Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)

Media Partners:                                In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

Σταθεροί συνεργάτες:                     Marathon Bikes, Ακτή Βουλιαγμένης, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, Εθελοντές            

                                                                Δασοπυροσβέστες Νοτίου Υμηττού, Melissa Kikizas, Mελιδώνιες Γεύσεις, Imation, One Zipper, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, Check A Bike, ΙΕΚ Αναβύσσου, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Mud Nomads, Polaris, Ν.Ο.Κ.Β., Vector, HPX, Protypo Exclusive, Ostracon Recovery, Metron Stages, Ζάχος Grill, KENNY, ΦΥΣΙΟ, The Inventors, Metron Stages

Υποστηρικτές Φιλοξενίας:              Vouliagmeni Suites, Athenian Riviera Hotel & Suites, Stefanakis Hotels & Apartments, Apollonia Hotel Apartments, SeaView Hotel, Blue Pine Residences

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Εκατοντάδες κολυμβητές στον Πειραιά για τους αγώνες Open Water

Κορυφαίες Επιδόσεις στον Αγώνα Πρόκρισης 5χλμ. Κολύμβησης Μαραθώνιας-Μεγάλων Αποστάσεων (OWS)

 Η Κλασική Ολυμπιακή Διαδρομή Αναβίωσε 127 Χρόνια μετά στον Πειραιά

 Ο Δήμος Πειραιά πρωταγωνίστησε το  Σάββατο 27 Μαΐου 2023 φιλοξενώντας ένα σπουδαίο κολυμβητικό γεγονός, στην παραλία Βοτσαλάκια. Εκατοντάδες κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στον Αγώνα Πρόκρισης 5.000μ. για τις Μεγάλες Διεθνείς Διοργανώσεις Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) 2023, βετεράνοι κολυμβητές-τριες (masters) και ερασιτέχνες κολύμπησαν στον Αγώνα Αναβίωσης κολύμβησης κλασικής Ολυμπιακής διαδρομής 1.200μ. open water και οι μικροί φίλοι της θάλασσας συμμετείχαν στον παιδικό αγώνα 500μ.

Οι κολυμβητικές δράσεις που έγιναν στον Πειραιά, σε ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του Βουλευτή της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων, κ. Κώστα Κατσαφάδου, της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κας. Σταυρούλας Αντωνάκου, του Προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, κ. Κυριάκου Γιαννόπουλου, του Συμβούλου του Δημάρχου Πειραιά, κ. Νίκου Γέμελου, του Πρόεδρου του Ο.Π.Α.Ν., κ. Ιωσήφ Βουράκη και του αργυρού Ολυμπιονίκη και τεχνικού συμβούλου κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων της Κ.Ο.Ε., Σπύρου Γιαννιώτη.

Η διεξαγωγή των αγώνων εντάχθηκε στο πανόραμα εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2023» του Δήμου Πειραιά και έγιναν με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Πειραιά, της Περιφέρειας Αττικής, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ).

Η αρχή της κολυμβητικής δράσης έγινε στις 10:15 το πρωί με εκατοντάδες χαμόγελα παιδιών που κολύμπησαν την απόσταση των 500μ. στην παραλία Βοτσαλάκια.

 Αναβίωση Ιστορικής Κολυμβητικής Διαδρομής του 1896

Ο Δήμος Πειραιά και πάλι πρωτοπόρος, πραγματοποίησε στη συνέχεια, στις 10:30 το πρωί, την αναβίωση της ιστορικής κολυμβητικής διαδρομής που είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Απριλίου του 1896, στον κόλπο της Ζέας, 127 χρόνια μετά τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στον αγώνα αναβίωσης κολύμβησης κλασικής Ολυμπιακής διαδρομής 1.200μ. open water συμμετείχαν βετεράνοι κολυμβητές-τριες (masters) και ερασιτέχνες.

Ανταγωνισμός και Σπουδαίες Επιδόσεις στον Αγώνα Πρόκρισης 5χλμ.

Περισσότεροι από 100 κολυμβητές, άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν στον αγώνα πρόκρισης των 5χλμ για τις Εθνικές ομάδες της Μαραθώνιας κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OW) που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις διοργανώσεις του 2023.

Ο συναγωνισμός ήταν έντονος αλλά και το διακύβευμα ακόμα πιο σημαντικό καθώς οι αθλητές / τριες διεκδικούσαν τη συμμετοχή τους για τις ακόλουθες κορυφαίες διοργανώσεις:

  • Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (Φουκουόκα, 15-20 Ιουλίου)
  • Παγκόσμιοι Παράκτιοι Αγώνες (Μπαλί, 5-12 Αυγούστου)
  • Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες (Ηράκλειο, 9-16 Σεπτεμβρίου)
  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων (Κέρκυρα, 29 / 9 – 1 Οκτωβρίου)
  • Μεσογειακό Κύπελλο (Λάρνακα, 7-8 Οκτωβρίου)

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα:

Αποτελέσματα Open Water 5χλμ Ανδρών

Αποτελέσματα Open Water 5χλμ Γυναικών

Αποτελέσματα Open Water Ανά Κατηγορία

Official Sports Supplier ήταν η SportAdore.

Official Supporters ήταν οι Minoa Water, Metropolitan Hospital, Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ), Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Βιομηχανία Μπισκότων & Ειδών Διατροφής.

Χορηγοί της ΚΟΕ ήταν οι Ellaktor Group, Deloitte.

Στην ομαλή διεξαγωγή και ροή των αγώνων συνέβαλαν επίσης, η Ομάδα Διάσωσης ΔΕΛΤΑ (Rescue Team Delta) και φυσικά οι εθελοντές του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το Sports Production ανέλαβαν οι ActiveMedia Group και Progame.

Πληροφορίες για τους συντάκτες:

Τηλ.: +30 210 9343020

e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Κλείνουν οι εγγραφές για το «2nd Paros Way

Το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023, στο φημισμένο και πανέμορφο νησί της Πάρου θα διεξαχθεί το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικό – τουριστικά γεγονότα της Ελλάδος.

Μόλις τρεις εβδομάδες έμειναν για το μεγάλο ραντεβού στο νησί των Κυκλάδων, που υπόσχεται να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Για να ζήσεις και εσύ αυτή την μοναδική εμπειρία και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβηση και στο Aquathlon, θα πρέπει να πραγματοποιήσεις άμεσα την εγγραφή σου. Οι υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει, σε περιμένουν!  Οι εγγραφές κλείνουν σε 10 ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 07 Ιουνίου στις 12 το βράδυ.

Οι εγγραφές «τρέχουν» και είναι διαθέσιμες μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr όπως και η πλήρης προκήρυξη των αγώνων.

Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με φορείς, εταιρίες και την τοπική κοινωνία εξασφάλισε για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους:

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend