Πέρα και πάνω από κάθε προσδοκία το 10ο XTERRA Greece

Ολοκληρώνοντας την πρώτη όμορφη 10ετία στην Ελλάδα, το XTERRA Greece | Vouliagmeni, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, εισήλθε στη νέα, πιο δυναμική, πιο εξωστρεφή, πιο περιπετειώδη και συμπεριληπτική εποχή του.

Με επίκεντρο την εξαιρετικής ομορφιάς πλαζ Βουλιαγμένης, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε αγώνες Τριάθλου ενηλίκων (Σάββατο 22. Απριλίου) οι οποίοι αναπτύχθηκαν κολυμβητικά εντός του όρμου της Βουλιαγμένης και στα βουνά του Νότιου Υμηττού: Φασκομηλιά και Πευκωτό ως προς το ορεινό ποδήλατο και τρέξιμο, ενώ ακολούθως… το Παιδικό Τρίαθλο (Κυριακή 23. Απριλίου) το οποίο πραγματοποιήθηκε  εντός της οργανωμένης και προστατευμένης για τους μικρούς φίλους του Τριάθλου, πλαζ.

Υπό τη νέα του ονομασία το XTERRA Greece | Vouliagmeni, δηλώνει πλέον στον τίτλο του τον εξαιρετικό Ελληνικό προορισμό, ο οποίος καταφέρνει μοναδικά να συνδυάζει το γαλαζοπράσινο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, δίπλα στο καταπράσινο τοπίο με τα μονοπάτια και την περιπέτεια, στις παρυφές της πόλης, εντός της Αθήνας και σε απόσταση αναπνοής από τον διεθνή αερολιμένα. Η Βουλιαγμένη, το γνωρίζει πλέον όλη η XTERRA αθλητική κοινότητα του πλανήτη, είναι ένας ξεχωριστός προορισμός Τουρισμού Αθλητικής Εμπειρίας, προσφέροντας πέραν της διαμονής σε ένα από τα ομορφότερα μέρη στον κόσμο, μια από τις δυνατότερες XTERRA πίστες Τριάθλου.

Παράλληλα, η υποστήριξη και Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη διοργάνωση, δίνει ιδιαίτερη χροιά στο XTERRA, μεταδίδοντας το μήνυμα του προορισμού: Ελλάδα – Βουλιαγμένη, ακόμη ισχυρότερα και μακρύτερα, ενώ η ενσωμάτωση της live αναμετάδοσης του αγώνα.. προσθέτει πλέον άλλον αέρα στο event δίνοντας ευκαιρία ζωντανής παρακολούθησης σε όλες τις άκρες του πλανήτη.

Από αγωνιστικής πλευράς και στην Elite/PRO κατηγορία, διακρίθηκαν οι Emma Ducreux, Matilde Bolzan, Anna Zehnder στις γυναίκες και οι Petr Soukup, Jules Dumas, Lucas Van Deynze στους άνδρες. Στις ηλικιακές κατηγορίες πλήθος Ελλήνων και ξένων εξασφάλισαν το πολυπόθητο Slot για τους Τελικούς του Trentino στην Ιταλία στα τέλη του Σεπτεμβρίου, μεταξύ αυτών οι: Stupková Barbora, Winter Lucile, Kuindersma Sarah, Azofeifa Ang, Syntzanaki Nantia, Colonna Caroline, Vozikis Angelo, Moore Robert, Balatka Jaroslav, Gourgues Simon, Handjian Melvin, Held Jonas, Jourdan Jessy, Delarce Frédéric, Drugeot Jeremie, Cappa Alessio, Roche Florent, Van Der Eerden Lars, Nikolouzos Spiros, Rycyk Maciej, Loree Frédéric, Lehoux Samuel, Klimek Tomáš.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο για πρώτη φορά διεξήχθη σε αγώνα Off Road TRIathlon, διακρίθηκαν οι Συντζανάκη Κωνσταντίνα & Καραβάνη Ελένη στις γυναίκες και οι Βοζικής Άγγελος, Καλλίτσης Νικήτας, Νικολούδης Σπύρος στους άνδρες.

Τέλος, 70 μικροί εκκολαπτόμενοι Τριαθλητές έλαβαν μέρος στο παιδικό Τρίαθλο και έδωσαν απίστευτο χρώμα & παλμό στη διοργάνωση. Μαθητές από τα εκπαιδευτήρια Καίσαρη, το CGS, παιδιά αθλητών που πήραν μέρος στον αγώνα του Σαββάτου αλλά και παιδιά από το Δήμο και όλη την Αττική που ήρθαν σε επαφή πρώτη τους φορά με αυτό το σπορ, χάρισαν στους γονείς τους και τους παρευρισκόμενους στιγμές συγκίνησης και ενθουσιασμού. Για την XTERRA Greece – TRIMORE Sport Events, η οποία επενδύει από την πρώτη της διοργάνωση το 2015 τα μέγιστα στο μέλλον του σπορ, η στιγμή που τα 70 παιδάκια πλημύρισαν την ζώνη αλλαγής και αργότερα τη θάλασσα και το επιμελώς σχηματοποιημένο Off Road τερέν εντός της πλαζ Βουλιαγμένης, ήταν η εκπλήρωση ενός μεγάλου οράματος και το έναυσμα για ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, φανατικός λάτρης του XTERRA από την πρώτη χρονιά που το φιλοξένησε το 2016, στάθηκε στη γραμμή της εκκίνησης μαζί με τους αθλητές ευχαριστώντας τους για την τιμή που προσφέρουν στην πόλη του και ενθαρρύνοντας προκαταβολικά τις προσπάθειές τους, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το ίδιο και με τους μικρούς εκκολαπτόμενους XTERRA Τριαθλητές την Κυριακή. Παράλληλα, παρέστη και τίμησε τους διακριθέντες αθλητές όλων των επιπέδων καθώς και τους συντελεστές του πολυδιάστατου εγχειρήματος, στις τελετές απονομών του Σαββάτου (απόγευμα) και της Κυριακής.

Τονίζοντας την προσωπική του αγάπη για τον αθλητισμό και την αμέριστη συμβολή του Δήμου και των δημοτών στην επιτυχία και συνεχή ανάπτυξη του θεσμού, δήλωσε:  «Η πόλη μας βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο μεγάλων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων. Η πετυχημένη διοργάνωση του 10ου  XTERRA Greece | Vouliagmeni ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά το γεγονός πως η Βουλιαγμένη αποτελεί μοναδικό προορισμό για να φιλοξενήσει αθλητές όλου του κόσμου και η μοναδική ομορφιά της δημιουργεί συνθήκες για έναν αξέχαστο αγώνα. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την προαγωγή του αθλητισμού για όλους και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Συγχαρητήρια στην Trimore για τη συνέπεια που δείχνει διατηρώντας συνεχώς το υψηλό επίπεδο του αγώνα για 10 συνεχόμενα χρόνια.»

 Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στην XTERRA Greece – TRIMORE Sport Events, στη συνέντευξη τύπου των Elite/PRO αθλητών που προηγήθηκε του αγώνα, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ, στη γενέτειρά μου και καλωσορίζω όλους τους επισκέπτες του αγώνα! Εύχομαι να ευχαριστηθείτε τον αγώνα και την πόλη που σας φιλοξενεί!»

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της XTERRA GreeceTRIMORE Sport Events, κλείνοντας την αυλαία της 10ης διοργάνωσης, ανέφερε: “Είναι η μέγιστη τιμή για μας, σε έναν τέτοιο πολύτιμο καμβά, να έχουμε την ευκαιρία εμείς να ζωγραφίζουμε. Τα 10 χρόνια XTERRA στην Ελλάδα, ολοκληρώνονται με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο, με έναν θεσμό καθιερωμένο και νυμφευμένο με την υπέροχη και συνεχώς αναβαθμιζόμενη πόλη της Βουλιαγμένης και την XTERRA κοινότητα αθλητών γνώστη του ξεχωριστού που συνδυάζει η πρότασή μας. Το εγχείρημα να εντάξουμε δράση στην πλαζ και να δώσουμε ακόμη περισσότερη ζωντάνια και χαμόγελα μέσω των μικρών μας φίλων, πέτυχε το σκοπό του και τώρα -αν και ο μοναδικός διοργανωτής Off Road TRIathlon στην Ελλάδα- κοιτάζουμε το μέλλον ακόμη πιο αισιόδοξοι και ανυπόμονοι. Δίνουμε την υπόσχεση πρώτα σ’ εμάς τους ίδιους και έπειτα σε όσους πιστοί μας ακολουθούν, για ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις στο μέλλον, περισσότερες καινοτομίες και τολμήματα και την ασφάλεια – ποιότητα σε πρώτο φόντο. Τέλος, προσθέτοντας τη ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα στις επιλογές παρακολούθησής του, δίνουμε την ευκαιρία μεγαλύτερης εξωστρέφειας και διάδοσης του μηνύματος ότι η Ελλάδα μπορεί και σχεδιάζει – υλοποιεί events ανεκτίμητης αξίας και σίγουρα οφείλει να αποτελεί την επόμενη επιλογή κάθε XTERRA Τριαθλητή.”.

Η διοργάνωση πέταξε με τα φτερά της Red Bull, ενώ αναμεταδόθηκε Live από την εκπληκτική ομάδα του SwimBikeRun.gr και το Live Coverage και μπορεί κανείς να ανατρέξει στις στιγμές περιγραφής εδώ.

Επίσης, βρείτε φωτογραφικό υλικό του event.

Χρυσοί Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, που για την ενυδάτωση των αθλητών φρόντισε με ιδιαίτερο τρόπο κάθε απαίτηση (Ζαγοράκι για τα παιδιά, 750ml sports για το ποδηλατικό σκέλος και 500ml για αθλητές, θεατές, συνοδούς και παραβρισκόμενους) και δρόσισε με τα αναψυκτικά GREEN μικρούς & μεγάλους. Ασημένιοι Χορηγοί η Continental Tyres & η LENOVO Νο1 κατασκευαστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο.

Οι Αθλητικοί χορηγοί ON που φρόντισε για την ένδυση & υπόδηση της ομάδας διοργάνωσης και το brandαρισμα – σήμανση του δρομικού σκέλους του τριάθλου/aquathlon και COROS που προσέφερε τα ασυναγώνιστα ρολόγια της για την καταγραφή των διαδρομών ποδηλάτου & τρεξίματος και τον άρτιο εξοπλισμό του Race Director και Technical Manager.

Στο πλαίσιο της τριήμερης αυτής γιορτής, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε ένα πλούσιο, διασκεδαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και να παίξουν με τα παιχνίδια που προσέφερε η Playmobil. Το ενδιαφέρον των παιδιών αλλά και των συνοδών τους, τράβηξε η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας της Ακαδημίας Ρομποτικής & Καινοτομίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, “The inventors”. Η ομάδα που αποτελείται από 11 μέλη, ηλικίας 14-16 χρονών, 8 αγόρια και 3 κορίτσια, καθώς και 2 μέντορες, μεταξύ άλλων χάρισε σε 3 τυχερά παιδιά από ένα δωρεάν μάθημα ρομποτικής.

Οι εθελοντές μας και φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όπου με κέφι, όρεξη και ενθουσιασμό έδωσαν κουράγιο στους αθλητές και φρόντισαν για τη μέγιστη ασφάλειά τους! Οι σπουδαστές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Σπάρτη, οι σπουδαστές της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Αναβύσσου του Υπουργείου Τουρισμού,  η Επίλεκτη ομάδα Ειδικών αποστολών Αιγάλεω, η ομάδα των Mad Nomads, υπό την καθοδήγηση των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νοτίου Υμηττού καθώς και η ομάδα του Δημήτρη Κόκκορη με τα kayak τους, προσέφεραν καθοδήγηση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου. Σαν ελάχιστο ευχαριστώ, στο πλούσιο πακέτο Εθελοντή που έλαβαν, μεταξύ άλλων, φόρεσαν το συλλεκτικό καπέλο που σχεδίασε κι έφτιαξε αποκλειστικά για τον αγώνα η Blackmile.

Το πλούσιο γεύμα αποκατάστασης των αθλητών, εθελοντών & παιδιών ανέλαβε και φέτος η Melissa Kikizas με τα καινοτόμα προϊόντα της, το ψητοπωλείο Ζάχος Grill καθώς και ο Καραμολέγκος που μοίρασε με αγάπη σε αθλητές και παρευρισκόμενους τα εκλεκτά προϊόντα του. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την ειδικό Διατροφολόγο που βρέθηκε κοντά μας, για τη διατροφική αξία των προϊόντων της εταιρείας Καραμολέγκος. Τα παιδιά και οι εθελοντές της διοργάνωσης απόλαυσαν τα Chips πατάτας με πρωτεΐνη  που προωθούν έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής, “TrueBites”.

Δίπλα μας σταθερά, στους σταθμούς τροφοδοσίας των αθλητών οι μπανάνες F.Lli Orsero, και οι μπάρες ενδυνάμωσης Maurten. Την ασφάλεια του αγώνα, αθλητών, εθελοντών και εργαζομένων, διασφάλισε και φέτος η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.

Διοργάνωση – Συνδιοργάνωση:      XTERRA Greece – Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 Στρατηγικοί Συνεργάτες:                 ELVAL Colour, ETEM

 Χρυσοί Χορηγοί:                              Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)

 XTERRA Europe Official Sponsors:  Zoggs, Elleerre, Vittoria

Αθλητικοί Χορηγοί:                         On Shoes, Coros

 Ασημένιοι Χορηγοί:                        Lenovo, Continental

 Χάλκινοι Χορηγοί:                           ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, BlackMile, Καραμολέγκος, F.Lli Orsero – Bella Frutta, Microsport,                                 Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil, PoufMakers, Maurten, TRIM Hellas, Ξυλοκατασκευή κήπου, Camper Club

Αιγίδες – Εγκρίσεις:                         Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ), Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)

Media Partners:                                In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

Σταθεροί συνεργάτες:                     Marathon Bikes, Ακτή Βουλιαγμένης, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, Εθελοντές            

                                                                Δασοπυροσβέστες Νοτίου Υμηττού, Melissa Kikizas, Mελιδώνιες Γεύσεις, Imation, One Zipper, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, Check A Bike, ΙΕΚ Αναβύσσου, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Mud Nomads, Polaris, Ν.Ο.Κ.Β., Vector, HPX, Protypo Exclusive, Ostracon Recovery, Metron Stages, Ζάχος Grill, KENNY, ΦΥΣΙΟ, The Inventors, Metron Stages

Υποστηρικτές Φιλοξενίας:              Vouliagmeni Suites, Athenian Riviera Hotel & Suites, Stefanakis Hotels & Apartments, Apollonia Hotel Apartments, SeaView Hotel, Blue Pine Residences

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Αντίστροφη μέτρηση για το L’ Étape Greece by Tour de France presented by SKODA 2024!

  • Ο νικητής ή η νικήτρια του φετινού αγώνα θα συμμετάσχει στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία «Παρίσι 2024»
  • Ανοιχτή συζήτηση για την αστική και τουριστική ποδηλασία από την ΕΥ ΖΗΝ Greece στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Με αφορμή τη διεξαγωγή του εμβληματικού ποδηλατικού αγώνα L’ Étape Greece by Tour de France presented by SKODA, ο οποίος διοργανώνεται τον Απρίλιο για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αρχαία Ολυμπία από την ΕΥ ΖΗΝ Greece και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, εκδήλωση και ανοιχτή συζήτηση για την αστική και τουριστική ποδηλασία και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης που υπάρχουν στη χώρα μας.  

Ο δημοφιλέστερος και πιο απαιτητικός αγώνας ποδηλασίας στον κόσμο, επιστρέφει στην Αρχαία Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων, στις 6 Απριλίου 2024, με ένα ειδικά σχεδιασμένο σύνολο διαδρομών και σταδίων. Οι φίλοι της ποδηλασίας, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες, θα έχουν την ευκαιρία να διανύσουν 3 απολαυστικές διαδρομές στα μοναδικής ομορφιάς φυσικά τοπία της Δυτικής Πελοποννήσου. Η διοργάνωση προσφέρει δύο διαδρομές 128 και 76 χιλιομέτρων, το The Race και το The Ride αντίστοιχα, ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί και το The Fun Ride, μια πολύ πιο εύκολη, επίπεδη, μη ανταγωνιστική διαδρομή 17 χιλιομέτρων για ποδηλάτες από 9 έως 99 ετών κάθε επιπέδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής ή η νικήτρια του φετινού αγώνα θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία «Παρίσι 2024»!

Την εκδήλωση στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Περιφέρειας Δυτικής  Ελλάδας, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΥ ΖΗΝ Greece, Βάσια Μπιρλιράκη, ο Βλαδίμηρος Πέτσας, Race Director του L’ Étape Greece by Tour de France presented by SKODA και η Βίκυ Καραδήμου, Corporate Affairs and Communication Professional της KosmocarSkoda, ονομαστικού χορηγού της διοργάνωσης.

Πώς επηρέασε η πανδημία την ανάπτυξη της αστικής ποδηλασίας; Πόσο σημαντικό είναι το ποδήλατο για τις μικρές ηλικίες και γενικότερα για την ανάπτυξη των παιδιών; Πώς η ποδηλασία μπορεί να αναδείξει τον ελληνικό τουρισμό; Σε τι επίπεδο βρίσκεται η αγωνιστική ποδηλασία στην Ελλάδα; Πώς η βελτίωση των υποδομών και η δημιουργία ποδηλατόδρομων συμβάλλουν στη διάδοση των εναλλακτικών μορφών μετακίνησης, όπως το ποδήλατο; Οι παραπάνω θεματικές αναπτύχθηκαν, μεταξύ άλλων, στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε από τους: Βασίλης Διαμαντόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Θανάσης Παπαδημητρίου, Ιδρυτής και Πρόεδρος της EY ZHN Greece, Γιάννης Παπανικολάου, Πρωταθλητής Ελλάδος, Βαλκανιονίκης και Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Αστική Ποδηλασία.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ανέφερε: «Η γη του Ολυμπισμού υποδέχεται και φέτος το σπουδαίο ποδηλατικό γεγονός LEtape Greece by Tour de France που θα φιλοξενηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, τον τόπο που ανήγαγε τον αθλητισμό σε ιδεώδες και του προσέδωσε πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκει αρωγός σε όλα τα σημαντικά αθλητικά δρώμενα στην Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία, έχοντας κάνει μία στρατηγική επιλογή ανάδειξης των δυνατοτήτων και εξωστρέφειας του τόπου μας μέσω του αθλητισμού. Επιδίωξή μας είναι η Ολυμπιακή Γη να μετατραπεί σε ένα ισχυρό κέντρο ανάδειξης του υγιούς αθλητισμού, σε περιοχή που θα φιλοξενεί σημαντικά αθλητικά γεγονότα και θα επενδύει σταθερά στον αθλητικό τουρισμό. Καλωσορίζουμε και φέτος το LEtape Greece by Tour de France στην Ολυμπία, που θα μας «ταξιδέψει» στον μαγικό κόσμο του ποδηλάτου και θα «ταξιδέψει» και τον τόπο μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη!»

Η Βάσια Μπιρλιράκη, CEO της ΕΥ ΖΗΝ Greece, σημείωσε μεταξύ άλλων: « 2η χρονιά για το L’ Étape Greece by Tour de France presented by SKODA, αυτήν τη μεγάλη γιορτή για το ποδήλατο. Για εμένα προσωπικά είναι το πιο συναισθηματικό event που διοργανώνει η ΕΥ ΖΗΝ Greece. H Αρχαία Ολυμπία γεμίζει ρόδες και ανθρώπους με κράνη, δημιουργείται ένα ολόκληρο χωριό από ποδηλάτες, θεατές και επισκέπτες που ζουν τον παλμό του εταπ, το όνειρο του Tour de France και χειροκροτούν στη γραμμή του τερματισμού. Η σημασία της Αρχαίας Ολυμπίας είναι ειδικά φέτος τεράστια, καθώς λίγες μόνο μέρες μετά το L’ Étape Greece, θα ανάψει η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, μεταδίδοντας σε κάθε γωνιά του πλανήτη τις αξίες του ολυμπισμού.».

Αναφερόμενη στην ιστορική σχέση της εταιρείας με την ποδηλασία και τη μακροχρόνια σύνδεση με τον θεσμό του Tour de France, η Βίκυ Καραδήμου, Corporate Affairs and Communication Professional της KosmocarSkoda, ονομαστικού χορηγού της διοργάνωσης, τόνισε: «Αγαπάμε την ποδηλασία και αυτό είναι γεγονός. Αυτή η σχέση αγάπης στους δύο τροχούς ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια, όταν οι ιδρυτές της SKODA, οιμηχανικοί Laurin και Klement, σχεδίασαν μια σειρά από πρωτοποριακά ποδήλατα. Καθώς η τεχνολογία εξελισσόταν, ξεκίνησαν να φτιάχνουν αυτοκίνητα, αλλά η σχέση με το ποδήλατο δεν χάθηκε ποτέ. Το L’Étape Greece by Tour de France presented by SKODA μας έδωσε την ευκαιρία να συνδυάσουμε τη δέσμευση της SKODA για την ποδηλασία και το πάθος μας για το αυτοκίνητο. Είμαστε υπερήφανοι που για 2η συνεχόμενη χρονιά είμαστε Official Mobility Partner του L’Étape Greece by Tour de France presented by SKODA».

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Γιώργος Μπούγλας, Ambassador του L’ Étape Greece by Tour de France presented by SKODA,  ο οποίος θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στην Ποδηλασία Δρόμου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι. «Θα είναι ένα μεγάλο event για όλους τους ποδηλάτες, επαγγελματίες και μη, σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια που θα αναδείξει τις όμορφες διαδρομές της περιοχής. Σας περιμένουμε όλους εκεί!».

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους οι: Δημήτρης Νικολακόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νικόλαος Κοροβέσης, Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Άρης Παναγιωτόπουλος, Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αρχαίας Ολυμπίας, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, Πρόεδρος Κοινότητας Ολυμπίας, και Γεώργιος Μπούσδας, Αντιπρόεδρος Κοινότητας Ολυμπίας.

Το L’Étape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA αναμένεται να προσελκύσει στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας πάνω από 3.000 αθλητές, θεατές και επισκέπτες από 20 χώρες του κόσμου, αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα και θέλει και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί τις μεγαλύτερες και πιο φημισμένες διοργανώσεις παγκοσμίως με επιτυχία.

Για άλλη μια χρονιά, χορηγοί της διοργάνωσης είναι η AVRA 3E με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το οποίο θα ενυδατώνει τους αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο κορυφαίος αντιπρόσωπος ποδηλατικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, η Κυκλοποδηλατική, θα προσφέρει σε κάθε συμμετέχοντα του αγώνα το Official L’ Étape Greece by Tour de France 2024 Santini Jersey, της ιταλικής εταιρείας ποδηλατικής ένδυσης Santini. Τη φετινή διοργάνωση υποστηρίζουν ακόμη η Giant, η Vittoria, η Ολυμπία Οδός, η Coffee Island, η Heineken, η Marathon Bikes ως επίσημος συνεργάτης για το service των ποδηλάτων, η Physioathens, υπεύθυνη για την αποκατάσταση των αθλητών και η GU Energy Greece και η Bella Frutta, ως oι απόλυτoι διατροφικοί σύμμαχοι.

Οι εγγραφές για τον φετινό αγώνα θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 23 Μαρτίου 2024: https://greece.letapebytourdefrance.com/registration

Στιγμιότυπα από το L’Étape Greece by Tour de France presented by SKODA 2023: https://www.youtube.com/watch?v=_pEFlioI-yI.

Νέα και ενημερώσεις:

Website: https://greece.letapebytourdefrance.com/

Facebook: https://www.facebook.com/letapegreece

Instagram: https://instagram.com/letapegreece?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Προπονητικό Camp Τριάθλου στην Κρήτη 14 με 18 Μαρτίου!

Lyttos Beach Hotel, Κρήτη – Πέμπτη 14 έως Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία τριάθλου στην καρδιά της Κρήτης! Το Triathlon Lab σας προσκαλεί σε ένα εκπληκτικό προπονητικό camp που θα σας εξελίξει σε όλους τους τομείς της προπόνησής σας στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο: τεχνική, δύναμη, αντοχή, νοητική προπόνηση, διατροφή κ.λπ.

Τι περιλαμβάνει το προπονητικό camp:

Έμπειροι Προπονητές Τριάθλου: Αποκτήστε την εμπειρία και τις γνώσεις από κορυφαίους προπονητές τριάθλου.

Αθλητικές Εγκαταστάσεις: Δύο πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων (50 και 25 μέτρων), σύγχρονο γυμναστήριο, δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων δρόμου και mtb.

Κοινότητα Τριαθλητών: Συνδεθείτε με άλλους παθιασμένους τριαθλητές και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Μοναδική Διαμονή: Στο μοναδικό Lyttos Beach Hotel.

Εκπληκτικά Τοπία: Εξερευνήστε την όμορφη Κρήτη μαζί με οργανωμένες επισκέψεις (Crete Aquarium, Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας κ.λπ.).

Περιορισμένες θέσεις διαθέσιμες! Κλείστε τη θέση σας τώρα.

Πληροφορίες και εγγραφές:

https://triathlonlab.gr/product/crete-triathlon-training-camp/

Τηλέφωνο: 2109838364, Κινητό: 6937170360

Email: [email protected] & [email protected]

Ιστότοπος: www.triathlonlab.gr – www.triathlonworld.gr

Ελάτε να ζήσετε πέντε (5) ημέρες γεμάτες προπόνηση και υπέροχες οικογενειακές διακοπές σε έναν παράδεισο. Κάντε το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη των αθλητικών σας δεξιοτήτων και ελάτε να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης εμπειρίας στον κόσμο του τριάθλου στην καρδιά της Κρήτης.

Προπονητικό Πρόγραμμα

Το Καθημερινό Πρόγραμμα Προπόνησης είναι ως εξής:

6:30 – Κολύμβηση

8:30 – Πρωινό

9:30 – Γυμναστήριο (Ασκήσεις Ενδυνάμωσης & Κινητικότητας)

11:00 – Ποδηλασία & Τρέξιμο

13:00 – Πρόγραμμα αποκατάστασης

13:30 – Κολύμβηση & Aqua Running

15:00 – Κοινωνικό Πρόγραμμα – Επισκέψεις σε Μουσεία

Το αθλητικό κέντρο του ξενοδοχείου, προσφέρει πληθώρα σύγχρονων εγκαταστάσεων , όπως :

  • 1 θερμαινόμενη 50 μέτρων Ολυμπιακών προδιαγραφών
  • 1 Ολυμπιακών διαστάσεων 25 μέτρων
  • 1 Πλήρως Νέο Εξοπλισμένο Γυμναστήριο κατάλληλο για να καλυφθούν οι ανάγκες ακόμα και αθλητών υψηλού επιπέδου
  • Bike Center με δυνατότητα ενοικίασης και επισκευής αγωνιστικών ποδηλάτων δρόμου, ποδηλάτων mountainn bike αλλά και podhl;atvn αναψυχής

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend