Όλα όσα έγιναν στο Red Bull Σκαλάκια στην Πάρνηθα

Ο φυσικός αγώνας του Red Bull Σκαλάκια 2021 ξεκίνησε στις 10 ώρα, το πρωί του Σαββάτου, με τους 31 καλύτερους αθλητές να δίνουν το παρόν για μια θέση στο βάθρο.
Οι αθλητές ξεκίνησαν σε τριάδες ανά 30 δευτερόλεπτα, με τις 3 γυναίκες αθλήτριες να ξεκινούν πρώτες τη διαδρομή & με τους πρώτους της κατάταξης να ξεκινούν στο τέλος. Η εκκίνηση είχε στηθεί στην αρχή του μονοπατιού, σχεδόν δίπλα από το τελεφερίκ.
Όλοι ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν συγκεκριμένη, σηματοδοτημένη διαδρομή μέχρι τον τερματισμό η οποία είναι 550 μέτρα δασικός δρόμος + 1250 μέτρα μονοπάτι με συνολική υψομετρική διαφορά 500 μέτρα.
Ο όλος σχεδιασμός προσέφερε δυνατές μάχες αφού οι προσπεράσεις ήταν σίγουρες ενώ η μεγάλη κλίση του μονοπατιού μαζί με το σαθρό σε πολλά σημεία έδαφος έκαναν πολύ δύσκολη την προσπάθεια των συμμετεχόντων οι οποίοι προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα!

Ο καιρός ήταν σύμμαχος με καλή για την εποχή θερμοκρασία και ελάχιστο αέρα ενώ οι εξαιρετικές μουσικές επιλογές από το Red Bull Τζιπ ανέβαζε τη διάθεση αθλητών και θεατών.

Οι νικητές & οι νικήτριες

Ο Γιώργος Διαλεκτός επιβεβαίωσε ότι είναι το φαβορί . Με χρόνο 23:19’’ τερμάτισε πρώτος και είναι αυτός που θα μας εκπροσωπήσει στον μοναδικό αγώνα Red Bull 400, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη Σλοβενία!
Εξαιρετική εμφάνιση όμως έκανε ο 18χρονος Ανδρέας Μανέτας ο οποίος τερμάτισε 14’’ πίσω του στη δεύτερη θέση ενώ την τριάδα έκλεισε ο πάντα πολύ δυνατός Γιώργος Λουφέκης με χρόνο 24:24’’.ευτερόλεπτα.
Στις γυναίκες η Μαρία Μάλαι τερμάτισε άνετα πρώτη με χρόνο 28:00’’ ακολουθούμενη από τη Φωτεινή Κολόκα η οποία τερμάτισε δεύτερη με χρόνο 30:54’’ και στην τρίτη θέση η Νατάσσα Σπανού με χρόνο 32:08’’
Ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Κωστόπουλος, τόνισε ότι οι επιδόσεις των διαγωνιζομένων ήταν εξαιρετικές, καθώς το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ υψηλό.
Τα χαμόγελα των συμμετεχόντων στον τερματισμό, παρά την εξάντληση από την έντονη προσπάθεια, δημιούργησαν ένα υπέροχο κλίμα για τις απονομές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, ενώ τα θετικά τους σχόλια για την εκδήλωση μας έκαναν να σκεφτόμαστε από τώρα την επόμενη διοργάνωση!
Δες παρακάτω την συνολική κατάταξη:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΧΡΟΝΟΣ
Γιώργος Δ.23:19
Ανδρέας Μ.23:33
Γιώργος Λ.24:24
Δήμος Μ.24:35
Μάκης Π.25:15
Άλεξ Κ.25:34
Μπάμπης Σ.27:22
Αλέξανδρος Κ.27:27
Ιωάννης Μ.27:36
Σταύρος Χ.27:40
Χρόνης Ι.27:52
Λουκάς Σ.27:54
Μαρία Μ.28:00
Δημήτρης Ν.28:27
Γιώργος Κ.28:38
Ιωάννης Γ.28:58
Γιώργος Β.29:04
Mike H.30:04
Εμμανουήλ Σ.30:04
Ηλίας Τ.30:10
Βασίλης Κ.30:22
Γιώργος Ε.30:54
Φωτεινή Κ.30:54
Δημήτρης Τ.31:23
Κωνσταντίνος Β.31:25
Νατάσσα Σ.32:08
Γιώργος Μ.32:19
Ευάγγελος Κ.32:37

*Φωτογραφίες: © ALEX GRYMANIS

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Στο ΟΑΚΑ το 5ο No Finish Line Athens – Άνοιξαν οι εγγραφές

Εκατό ημέρες πριν από την έναρξη του 5ου No Finish Line Athens και η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι άνοιξαν οι εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης nflathens.com. Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από 21 Ιουνίου 2021 έως 8 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα ατομικής συμμετοχής.

Το No Finish Line Athens είναι o μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος στην Ελλάδα και τον κόσμο και θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, πάντα με την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή ενισχύοντας την Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Το No Finish Line Athens, δεν αλλάζει ούτε ως φιλοσοφία ούτε ως αγώνας και θα επαναληφθούν όλα τα αγωνίσματα των προηγούμενων ετών, παράλληλα με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Αυτό που αλλάζει είναι ο τόπος διεξαγωγής, καθώς μεταφέρεται από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), όπου λόγω της πολύ μεγαλύτερης έκτασης αποτελεί εγγύηση ότι θα τηρηθούν με ασφάλεια και ακρίβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο από κάθε περιοχή της Αττικής!

Στο No Finish Line, οι συμμετέχοντες τρέχουν και περπατούν για καλό σκοπό, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για να υλοποιηθούν παιδικά προγράμματα που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Παράλληλα με τον 90ωρο φιλανθρωπικό αγώνα Charity Run του 5ου No Finish Line Athens διεξάγονται και τρείς αγώνες δρόμων υπεραντοχής με αγωνιστικό χαρακτήρα, ο μαραθώνιος αγώνας 42,195μ., ο υπερμαραθώνιος αγώνας 24 ωρών και ο πολυήμερος αγώνας 90 ωρών, όπου συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι δρομείς αντοχής συνδιάζοντας αγώνα και προσφορά, ενώ ξεχωριστής σημασίας διοργάνωση είναι και το Family Run, ένας μοναδικός οικογενειακός αγώνας που είναι ανοικτός σε συμμετοχή πρός όλες τις οικογένειες.

Ομαδικές εγγραφές

 Οι ομάδες υποστήριξης που δημιουργούνται από εταιρείες, οργανισμούς, συλλόγους, σχολεία, αποτελούν τον πυρήνα του Charity Run και παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο No Finish Line Athens, καθώς έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή σε χιλιόμετρα και σε κοινωνική προσφορά.

Για δημιουργία ομάδας υποστήριξης με προβολή επωνυμίας και λογοτύπηση στον αριθμό, απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα όσον αφορά τις εταιρείες, τους οργανισμούς, τους συλλόγους και τουλάχιστον 30 άτομα όσον αφορά τα σχολεία.

Κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος, σχολείο, έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων, ενώ με την ολοκλήρωση του Charity Run του NFL Athens, ακολουθούν βραβεύσεις στις ομάδες με τα περισσότερα χιλιόμετρα και προσφορά.

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στο Charity Run, γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών από 1 Ιουνίου 2021 έως 29 Αυγούστου 2021, σε συνεννόηση του εκπροσώπου κάθε ομάδας με την υπεύθυνη εγγραφών ομάδων Μαίρη Τσιγκοπούλου και με αποστολή λίστας συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

https://nflathens.com

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens

https://www.instagram.com/nflathens

https://twitter.com/NFLAthens

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο THEMISTOCLES TRAIL

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος “THEMISTOCLES TRAIL” στο όρος Αιγάλεω.

Ευχαριστούμε τον Πέτρο Πετρόπουλο για την γεννήτρια , τη FRUTOP για τα ισοτονικά ποτά, τις Υπεραγορές Σκλαβενίτη, το Metropolitan Hospital για τη διάθεση ασθενοφόρου και τον ιατρικό εξοπλισμό, την ομάδα εθελοντών διασωστών ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω, το My Recovery Lab και τον Πέτρο Μισυρλή για την αποκατάσταση των δρομέων.

Φυσικα τους marc για την πολύτιμη βοήθεια. Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, το Δήμαρχο Κορυδαλλού κύριο Νίκο Χουρσαλά, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού κύριο Γιάννη Πάχο καθώς και τους συνεργάτες τους για τη βοήθεια και την υποστήριξη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τους χρόνου!

Οι νικήτριες και νικητές του 1ου Themistocles trail

1.ΠΑΝΤΕΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑROCKRUNNERS1:38:42
2.ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ1:46:53
3.ΣΠΥΡΟΥ ΕΛΠΙΔΑΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ1:48:02

 

1.

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΙΚΑΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ

1:20:00

2.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

DYNAFIT

1:20:04

3.

ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

L CREW

1:24:16

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend