Οι νέες εμφανίσεις Nike NBA Earned Edition θα αλλάξουν το παιχνίδι

Οι νέες εμφανίσεις Nike NBA Earned Edition θα αλλάξουν το παιχνίδι

Η εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι-οφ του NBA, παρέχει πλέον ένα επιπλέον πλεονέκτημα σε μια ομάδα: Οι 16 ομάδες της σεζόν 2017-18 που προκρίθηκαν, θα αποκτήσουν νέες εμφανίσεις Nike NBA Earned Edition, καθώς ρίχνονται στη μάχη για το πρωτάθλημα του NBA. Οι νέες εμφανίσεις, οι οποίες είναι μια παραλλαγή της Statement ή City Edition εμφάνισης, είναι μια χειροπιαστή σύνδεση της κληρονομιάς κάθε ομάδας με την τρέχουσα επιτυχημένη περίοδο που διανύει.

BOSTON CELTICS

Η φανέλα Earned Edition ενσωματώνει το κλασικό πράσινο των Κελτών σε ένα σχέδιο που αποτίει φόρο τιμής στις ζακέτες προθέρμανσης που φορούσαν οι κυρίαρχες ομάδες του ομίλου τη δεκαετία του 1980.

CLEVELAND CAVALIERS

Με αυτή την εμφάνισηNike NBA Earned Edition, οι Cavaliers τιμούν την έδρα τους στις όχθες της Λίμνης Ήρι. Η χρωματική παλέτα παραπέμπει στην παγωνιά που αντιμετωπίζουν με θάρρος οι οπαδοί  προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα τους στη διάρκεια του χειμώνα.

INDIANA PACERS

Η εμφάνιση Earned Edition αποτίει φόρο τιμής στην παράδοση της Πολιτείας της Ιντιάνα στους αγώνες αυτοκινήτων. Το σύνθημα «Always Lead» (πάντα ηγέτες) πάνω από την ετικέτα της φανέλας είναι ίδιο με αυτό της εμφάνισης City Edition.

MIAMI HEAT

Η  έντονη νυχτερινή ζωή του Σάουθ Μπιτς πρωταγωνιστεί στην εμφάνιση με βασικό χρώμα το φλούο ροζ.

MILWAUKEE BUCKS

Η εμφάνιση Earned Edition ενσωματώνει το πράσινο μοτίβο του ομίλου σε έναν πρωτοποριακό συνδυασμό χρωμάτων της City Edition εμφάνισης της φετινής σεζόν.

PHILADELPHIA 76ERS

Η εμφάνιση Earned Edition τοποθετεί το εμβληματικό κεντρικό μοτίβο της φανέλας με τα 13 αστέρια πάνω σε λευκό χρώμα.

TORONTO RAPTORS

Μια παραλλαγή της δημοφιλούς φανέλας «North», με βασικό χρώμα το κόκκινο της εμφάνισης Earned Edition, παραπέμπει στη σημαία του Καναδά και στη θέση που κατέχει ο όμιλος ως η μοναδική διεθνής ομάδα του πρωταθλήματος.

WASHINGTON WIZARDS

Η εμφάνιση Earned Edition έχει ως βασικό χρώμα το κλασικό κόκκινο της ομάδας και παράλληλα επαναφέρει τις πλαϊνές λωρίδες που θυμίζουν μάρμαρο παραπέμποντας στο Μνημείο της Ουάσιγκτον.

GOLDEN STATE WARRIORS

Η εμφάνιση Earned Edition αντιστρέφει τα χρώματα της κλασσικής εμφάνισης της ομάδας με βασικό χρώμα το χρυσό.

HOUSTON ROCKETS

Η εμφάνιση Earned Edition τονίζει το παραδοσιακό κόκκινο χρώμα της ομάδας, ενώ χρησιμοποιεί το μωβ της City Edition εμφάνισης, για να τονίσει τη λαιμόκοψη και τις πλαϊνές λωρίδες.

MINNESOTA TIMBERWOLVES

Η εμφάνιση Earned Edition συνεχίζει την παράδοση της ομάδας αποτίοντας φόρο τιμής στον θρύλο της μουσικής Prince. Οι λεπτομέρειες και η επιγραφή στο μπροστινό μέρος σε μωβ χρώμα προέρχονται από τις εμφανίσεις City Edition.

NEW ORLEANS PELICANS

Η χρωματική παλέτα της στολής Earned Edition που εμπνέεται από το Καρναβάλι της Νέας Ορλεάνης παίζει με το σκούρο μπλε, το χρυσό και το κόκκινο.

OKLAHOMA CITY THUNDER

Η στολή συνδυάζει το κλασικό πορτοκαλί χρώμα των Thunder, που εμπνέεται από τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα της Πολιτείας, με τα γράμματα OKC από την εμφάνιση Statement Edition της ομάδας.

PORTLAND TRAIL BLAZERS

Μια μαύρη λωρίδα διατρέχει διαγώνια την κατακόκκινη φανέλα της εμφάνισης Earned Edition. Η ετικέτα της φανέλας υμνεί τη «μανία» για τους Blazers που καταλαμβάνει την πόλη την περίοδο των πλέι-οφ.

SAN ANTONIO SPURS

Αναγνωρίζοντας την περήφανη στρατιωτική παράδοση της πόλης, η στολή χρησιμοποιεί το μοτίβο στρατιωτικής παραλλαγής της στολής City Edition πάνω σε λευκό χρώμα.

UTAH JAZZ

Η στολή Earned Edition συνδυάζει μια πράσινη βάση με το πρωτότυπο τζαζ λογότυπο της νότας «J», αναπαράγοντας την πρωτότυπη φανέλα της ομάδας από το 1979.

Επιλεγμένες ομάδες θα παρουσιάσουν τις νέες τους αγωνιστικές εμφανίσεις, στο πλαίσιο των αγώνων που διοργανώνει κάθε χρόνο το NBA για την ημέρα των Χριστουγέννων. Οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν θα εγκαινιάσουν τις νέες εμφανίσεις στους αγώνες που θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα.

Οι εμφανίσεις Nike NBA Earned Edition θα είναι διαθέσιμες από τις 19 Δεκεμβρίου σε περιορισμένες ποσότητες στους διαδικτυακούς τόπους nike.com και store.nba.com.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Για έναν κόσμο ίσων ευκαιριών: Το ΙΣΝ επεκτείνει τη συνεργασία του με τα Special Olympics

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) υποστηρίζει τα Special Olympics με νέα δωρεά, ύψους $8.500.000, στο πλαίσιο μίας πρωτοβουλίας ιστορικής σημασίας για την προώθηση μίας δίκαιης κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς για όλους. Συγκεκριμένα, η δωρεά στηρίζει μία Διεθνή Εκστρατεία για την Κοινωνική Ένταξη ανθρώπων με νοητική αναπηρία, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν συμπράξεις για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη μεταμορφωτική δύναμη των προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης των Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, πρόθεση της υποστήριξης είναι η ενδυνάμωση των νέων στην προσπάθειά τους να προωθήσουν μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση της συμπερίληψης στα σχολεία και ευρύτερα στην κοινωνία.

«Είναι τιμή μας που έχουμε τη συνεχή υποστήριξη του ΙΣΝ στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μία Διεθνή Εκστρατεία για την Κοινωνική Ένταξη που αντιτάσσεται στον διχαστικό λόγο των πολιτικών άκρων. Το μήνυμα των Special Olympics είναι ένα μήνυμα αποδοχής της διαφορετικότητας που αγγίζει εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιά και νέους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Tim Shriver, Πρόεδρος του Διεθνούς Διοικητικού Συμβουλίου των Special Olympics. «Γνωρίζουμε ότι οι αθλητές μας και οι σημερινοί νέοι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν φωνή που χρειάζεται να γίνει πιο δυνατή και να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Το μήνυμά τους είναι απολιτικό, μη πολωτικό –πρόκειται για ένα μήνυμα αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτήν την τόσο διχαστική περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας».

Η δωρεά του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού ΙΣΝ έρχεται σε συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας του Ιδρύματος με τα Special Olympics International, που είχε ξεκινήσει ήδη από το 1998. Η υποστήριξη καθιστά εφικτή την ενίσχυση της συμπεριληπτικής εκπαίδευσης μέσω του αθλητικού-εκπαιδευτικού προγράμματος Unified Schools των Special Olympics, που ενσωματώνει τον αθλητισμό δίχως αποκλεισμούς στο σχολικό περιβάλλον, εμπλέκοντας, παράλληλα, όλους τους νέους -με και χωρίς νοητική αναπηρία. Μέσω της επέκτασης, το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε 22 χώρες και περίπου 3.000 σχολεία. Επιπλέον, η δωρεά θα υποστηρίξει μίας μεγάλης εμβέλειας εκστρατεία για την κοινωνική ενσωμάτωση, καθώς και τη δημιουργία της πρώτης Διεθνούς Συνεργασίας για την Ένταξη και την Εκπαίδευση∙ μίας συνεργασίας μεταξύ κυβερνήσεων, οργανισμών των Ηνωμένων Εθνών, οργανισμών εξωτερικής βοήθειας και Ιδρυμάτων, με σκοπό την ενίσχυση της σημασίας της κοινωνικής ενσωμάτωσης διεθνώς μέσω της εκπαίδευσης.

«Το ΙΣΝ επιδιώκει να υποστηρίζει προσπάθειες που δημιουργούν διαχρονικές, θετικές κοινωνικές αλλαγές και τα Special Olympics έχουν αποδεδειγμένα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, προκαλώντας οριστικές αλλαγές στη νοοτροπία. Αλλαγές που διαχέονται από μεμονωμένους ανθρώπους, στα σχολεία, σε οικογένειες, σε κοινωνίες, ακόμη και σε χώρες ολόκληρες» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος. «Είμαστε πολύ τυχεροί που υπάρχουν αφοσιωμένοι και δραστήριοι νέοι άνθρωποι, άνθρωποι διαφορετικοί, με διαφορετικές ικανότητες, που μας δείχνουν το δρόμο προς ένα μέλλον δίχως αποκλεισμούς. Το ΙΣΝ είναι υπερήφανο που συμμετέχει στην προσπάθεια να ενισχυθεί η φωνή τους, παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες θεμελιώδους σημασίας σε σχολεία, σε ολόκληρο τον κόσμο».

Μέσω της παγκόσμιας συνεργατικής πλατφόρμας του προγράμματος «Play Unified – Learn Unified», τα Special Olympics και το ΙΣΝ έχουν υλοποιήσει με επιτυχία ένα φιλόδοξο όραμα για την μετατροπή του σχολικού περιβάλλοντος σε χώρο αποδοχής και ένταξης νέων με και χωρίς νοητική αναπηρία. Από το 2018, το πρόγραμμα «Play Unified: Learn Unified» έχει προσεγγίσει πάνω από 190.000 νέους με και χωρίς νοητική αναπηρία, σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο, αποκομίζοντας πολύτιμη γνώση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την έννοια της κοινωνικής ενσωμάτωσης σε διεθνή κλίμακα. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων χρόνων της, η πρωτοβουλία απέδειξε έμπρακτα ότι το πρόγραμμα των Unified Schools αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο για την προώθηση της αλλαγής της νοοτροπίας μας για μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς. Μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής στο πρόγραμμα «Play Unified: Learn Unified»:

  • 8 στους 10 εκπαιδευτικούς πιστεύουν ότι το πρόγραμμα Unified Schools έχει επηρεάσει θετικά το κλίμα στο σχολικό περιβάλλον.
  • 94% των σχολείων ανέφεραν ότι το πρόγραμμα Unified Schools είχε μεγάλο αντίκτυπο στη μείωση του σχολικού εκφοβισμού και της χρήσης προσβλητικής γλώσσας στα σχολεία τους.
  • Οι μαθητές στην Ελλάδα είχαν 9 φορές περισσότερες πιθανότητες να πιστέψουν ότι μπορούν να μάθουν από διαφορετικούς ανθρώπους και 9 φορές περισσότερες πιθανότητες να πιστέψουν ότι είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον.
  • Πάνω από το 90% των μαθητών με και χωρίς νοητική αναπηρία στην Ινδία και στην Κένυα πιστεύουν ότι το πρόγραμμα «Play Unified: Learn Unified» προκάλεσε αλλαγές σε συμπεριφορές όπως ο εκφοβισμός και η χρήση προσβλητικής γλώσσας.

Σε συνέχεια της επιτυχίας του προγράμματος «Play Unified: Learn Unified», τα Special Olympics και το ΙΣΝ θα συνεργαστούν για να ξεκινήσουν αυτή τη νέα, φιλόδοξη τριετή συνεργασία, τη Διεθνή Εκστρατεία για την Κοινωνική Ένταξη, με επίκεντρο τον ιδιαίτερα σημαντικό στόχο της διδασκαλίας και της ανάδειξης ενός μηνύματος διεθνούς κοινωνικής ενσωμάτωσης, υπό την καθοδήγηση των νέων ανθρώπων. Τα Special Olympics θα επεκτείνουν το πρόγραμμα «Play Unified: Learn Unified» σε 22 χώρες, μεταδίδοντας το μήνυμα της σημασίας της ένταξης, σε ηγετικές φυσιογνωμίες, που επηρεάζουν και διαμορφώνουν τον δημόσιο διάλογο. Παράλληλα, θα συγκαλέσουν μία Διεθνή Συνεργασία Ηγετών για την Εκπαίδευση και την Ένταξη, που θα προωθήσει τη σπουδαιότητα της συμπερίληψης σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινότητες, στο πλαίσιο μίας κοινής δέσμευσης για την κοινωνική ενσωμάτωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Με τεράστια επιτυχία επέστρεψε η MARATHON expo 2021!

Η μεγαλύτερη έκθεση αθλητισμού, διατροφής, υγείας και αθλητικού τουρισμού MARATHON expo πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία 10-13 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).
Σημειώνοντας πολύ μεγάλη προσέλευση επισκεπτών αλλά και τη συμμετοχή των σημαντικότερων εταιριών πραγματοποιήθηκε μία άρτια διοργάνωση και η MARATHON expo παρέμεινε σταθερή στην θέση της ως μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις  στην Ευρώπη.
H τεράστια απήχηση και η διάθεση του κόσμου θύμισε παλαιότερες εκθέσεις καθώς οι επισκέπτες από κάθε γωνία της γης εξέφρασαν τα καλύτερα σχόλια για την διοργάνωση αλλά και οι πρώτες δηλώσεις των εκθετών είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης, θεωρώντας την έκθεση μία πνοή στην αθλητική αγορά.
Η MARATHON expo κατάφερε να δώσει στους επισκέπτες, την αίσθηση της συμμετοχής σε μία γιορτή του αθλητισμού, σε μία ιδιαίτερη και απαιτητική περίοδο και παράλληλα να επικοινωνήσει πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας για την επιστροφή στην πλήρη κανονικότητα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Δεσμευόμαστε για μία ακόμη μεγαλύτερη MARATHON expo με κύριο στόχο να ανταποκριθούμε για ακόμη μία φορά στις προσδοκίες σας
.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την HALF MARATHON, 17-19 Mαρτίου 2022, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend