Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) ξανά στο πλευρό του «Radisson Blu Larnaka International Marathon”

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) ξανά στο πλευρό του «Radisson Blu Larnaka International Marathon”

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ανακοινώνει με περηφάνια, τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ).

Συγκεκριμένα, ο ΚΟΤ, στο πλαίσιο των ενεργειών του για ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, στηρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά, την διοργάνωση “Radisson Blu Larnaka International Marathon”. Μετά την πετυχημένη περσινή διοργάνωση, ο ΚΟΤ στηρίζει τις προσπάθειες των διοργανωτών για την προβολή της εκδήλωσης στο εξωτερικό, με στόχο την αύξηση των συμμετοχών ξένων αθλητών και τη διασφάλιση πρόσθετων διανυκτερεύσεων για την πόλη της Λάρνακας.

Ο συγκεκριμένος Διεθνής Μαραθώνιος, είναι από τις ελάχιστες δρομικές διοργανώσεις με πιστοποίηση από την AIMS, τη Διεθνή Ομοσπονδία Μακρινών Αποστάσεων, καθιερωμένος από τον πρώτο κιόλας χρόνο διεξαγωγής του. Φέτος θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, κυρίας Ιωάννας Παναγιώτου, αποτελώντας παράλληλα, τον πρώτο «πράσινο» μαραθώνιο της Κύπρου.

Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ – εταιρικός, των 5 χλμ – ατομικός και 1 χλμ McDonaldsTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: http://larnakamarathon.com/

Previous ArticleNext Article

Τα ζυμαρικά Herkuless protein χορηγοί στον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλής»

Τα προϊόντα Herkuless στηρίζοντας τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής  είναι χορηγοί στον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλής» (Hercules Mountain Marathon), ένας από τους πρώτους Μαραθώνιους βουνού στην Ελλάδα, πιστός στο ραντεβού του, φέτος διοργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά.

Τα ζυμαρικά Herkuless protein θα καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες των αθλητών πριν τον αγώνα στο καθιερωμένο – pasta party- αλλά και θα επιβραβεύσουν την προσπάθεια των συμμετεχόντων για υγιεινή διατροφή χορηγώντας μια συσκευασία ζυμαρικών με κάθε συμμετοχή .

Τα Ζυμαρικά  Herkuless protein δίνουν στο σώμα την πρωτεΐνη που χρειάζεται το σώμα  καθώς προσφέρουν 26,1 γρ. πρωτεΐνη υψηλής διατροφικής αξίας απόλυτα απορρόφησιμη από τον οργανισμό και σε απόλυτη ισορροπία με τους υδατάνθρακες που απαιτούνται για κάθε απαιτητική δραστηριότητα .

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

Έρχεται η Athens Half Marathon Expo 2020

Η Athens Half Marathon Expo 2020 προετοιμάζεται δυναμικά να ανοίξει τις πύλες της από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού. Με υπευθυνότητα η αθλητική έκθεση Athens Half Marathon δηλώνει το παρών και προχωράει στην «επόμενη ημέρα».
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και των εκθετών. Η Athens Half Marathon Expo 2020 θα διεξαχθεί ακολουθώντας όλους τους νέους κανόνες διοργάνωσης εκθέσεων αλλά και τηρώντας ευλαβικά όλα τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας που έχουν συνταχθεί σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν όλα τα νέα αθλητικά είδη και αξεσουάρ, τα προϊόντα και υπηρεσίες διατροφής, άσκησης και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε αθλητή και λάτρη του αθλητισμού.

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό σποτ!

Ωράριο Λειτουργίας:
Τετάρτη 16/09: 10:00 – 20:00
Πέμπτη 17/09: 10:00 – 20:00
Παρασκευή 18/09: 10:00 – 20:00
Σάββατο 19/09: 10:00 – 20:00
x
Send this to a friend