Νέα ημερομηνία, 21 Οκτωβρίου, για το τρίαθλο στον Σχινιά

Νέα ημερομηνία, 21 Οκτωβρίου, για το τρίαθλο στον Σχινιά

Στις 21 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Moraitis Beach στον Σχινιά ο αγώνας Τριάθλου που διοργανώνει η Transitionsports. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν σε όλη την Ελλάδα. Η διοργανωτές ανακοίνωσαν τη νέα ημερομηνία, 21 Οκτωβρίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, Σάββατο 20 Οκτωβρίου,θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί(ομιλίες, προπονήσεις).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών 

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι ο εξ αναβολής Αγώνας Τριάθλου Sprint και Olympic Distance – Ανοιχτής Συμμετοχής, θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018. Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν κανονικά οι προπονήσεις και οι ομιλίες που είχαν ανακοινωθεί. Το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα και των δύο ημερών θα ανακοινωθεί  σε προσεχή ενημέρωση.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής, ενημερώνουμε τους αθλητές για τα κάτωθι:

Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή και είχαν προβεί στην εξόφλησή της,  ισχύει κανονικά χωρίς καμία περεταίρω ενέργεια.

Όσοι είχαν κάνει δήλωση συμμετοχής και δεν είχαν προβεί στην εξόφληση της, εάν επιθυμούν να συμμετέχουν στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, μπορούν να προχωρήσουν σε εξόφλησή της έως τις 14.10.2018, χωρίς να πραγματοποιήσουν νέα εγγραφή.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα και δεν είχαν πραγματοποιήσει εγγραφή, θα έχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής στην παρακάτω διεύθυνση http://transitionsports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1:triathlo-sprint-olympic-30-09&Itemid=115&lang=el

Η εξόφληση των νέων συμμετοχών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 14.10.2018.

Όσοι αθλητές δεν έχουν δυνατότητα συμμετοχής στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, θα πρέπει να αποστείλουν αίτημα για ακύρωση της συμμετοχή τους και επιστροφής των χρημάτων τους, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

Αιτήματα ακύρωσης συμμετοχής, με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, θα γίνουν δεκτά μέχρι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00. Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Σημειώνουμε ότι για να γίνει επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε IBAN τραπεζικού λογαριασμού, εάν είναι εφικτό της τράπεζας Eurobank προκειμένου να μην επιβαρυνθείτε με τραπεζικά έξοδα.

Διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς της συμμετοχής στην νέα αγωνιστική χρονιά. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  [email protected]

Previous ArticleNext Article

Αλέξανδρος Πανταζίδης: Θα διεκδικήσω την πρόκριση στο Τόκιο

Αλέξανδρος Πανταζίδης: Θα διεκδικήσω την πρόκριση στο Τόκιο

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο Μοντέρνο Πένταθλο  Αλέξανδρος  Πανταζίδης μιλάει για τους προσωπικούς του στόχους το 2019 και για τη νέα φουρνιά αθλητών που θα κυνηγήσουν διακρίσεις

Πηγλη: eomop.gr

Ακόμα ένα ΑTP Training Camp στη Μεσσηνια 16 & 17 Μαρτιου

Ακόμα ένα ΑTP Training Camp στη Μεσσηνια 16 & 17 Μαρτιου

Ένα ακόμα training camp ετοιμάζει η ΑTP Training στη Μεσσηνία στις 16 & 17 Μαρτιου προκειμένου να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο IRONMAN που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στις 14 Απριλίου 2019.

Θυμίζουμε ότι στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019, στη Μεσσηνία στην περιοχή του Ρωμανού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο ATP Training προπονητικό Σαββατοκύριακο Μultisports με τη συμμετοχή αρκετών αθλούμενων.

Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία ή θέλουν να δοκιμάσουν μποορύν να απευθύνονται στον Θωμά Παπαβασιλείου (Ph. D.Head Coach ATP Training) στην σελίδα της ATP στο facebook.

Το πρόγραμμα θα είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του πρώτου camp. Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

N.O.B. Swim & Run: Για πρώτη φορά κολύμπι και τρέξιμο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

N.O.B. Swim & Run: Για πρώτη φορά κολύμπι και τρέξιμο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Υπάρχει ωραιότερη αίσθηση από το να κολυμπάς στο μαγευτικό όρμο της Βουλιαγμένης; Από το να τρέχεις στον κατάφυτο Λαιμό της Αθηναϊκής Ριβιέρας; Υπάρχει ωραιότερη εμπειρία από το να κάνεις και τα δύο στο πιο ιστορικό ναυταθλητικό σωματείο της χώρας;

Δεν χρειάζεται να πας μακριά: δύο βήματα από το κέντρο της Αθήνας πραγματοποιείται για πρώτη φορά το N.O.B. Swim & Run και σε περιμένει για μια μοναδική εμπειρία.

Την Κυριακή 12 Μαΐου έρχεται το μοναδικό αθλητικό γεγονός Ν.Ο.Β. Swim & Run, μια συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομιλου Βουλιαγμένης και του Περιοδικού “Υγεία & Ομορφιά”, υπό την αιγίδα του Ο.Α.Π.Π.Α. του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της Ε.Ο.Μ.Ο.Π.

Στο πλαίσιο του N.O.B. Swim & Run θα πραγματοποιηθούν οι εξής 3 αγώνες:

N.O.B. Swim & Run: κολύμβηση 1.500 μέτρων και τρέξιμο 5.000 μέτρων
Ν.Ο.Β. Swim: κολύμβηση 1.000 μέτρων
N.O.B. Kids’ Swimming: κολύμβηση για παιδιά 150 μέτρων

Κόστος συμμετοχής Ν.Ο.Β. Swim & Run:
Ατομικό: 25€
Ομάδες 10 ατόμων & άνω: έκπτωση 5€ / άτομο, κατόπιν συνεννόησης με τη διοργάνωση
Relay: 40€
Παρααθλητές: Δωρεάν

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

Send this to a friend