Νέα ημερομηνία, 21 Οκτωβρίου, για το τρίαθλο στον Σχινιά

Νέα ημερομηνία, 21 Οκτωβρίου, για το τρίαθλο στον Σχινιά

Στις 21 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Moraitis Beach στον Σχινιά ο αγώνας Τριάθλου που διοργανώνει η Transitionsports. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν σε όλη την Ελλάδα. Η διοργανωτές ανακοίνωσαν τη νέα ημερομηνία, 21 Οκτωβρίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, Σάββατο 20 Οκτωβρίου,θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί(ομιλίες, προπονήσεις).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών 

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι ο εξ αναβολής Αγώνας Τριάθλου Sprint και Olympic Distance – Ανοιχτής Συμμετοχής, θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018. Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν κανονικά οι προπονήσεις και οι ομιλίες που είχαν ανακοινωθεί. Το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα και των δύο ημερών θα ανακοινωθεί  σε προσεχή ενημέρωση.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής, ενημερώνουμε τους αθλητές για τα κάτωθι:

Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή και είχαν προβεί στην εξόφλησή της,  ισχύει κανονικά χωρίς καμία περεταίρω ενέργεια.

Όσοι είχαν κάνει δήλωση συμμετοχής και δεν είχαν προβεί στην εξόφληση της, εάν επιθυμούν να συμμετέχουν στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, μπορούν να προχωρήσουν σε εξόφλησή της έως τις 14.10.2018, χωρίς να πραγματοποιήσουν νέα εγγραφή.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα και δεν είχαν πραγματοποιήσει εγγραφή, θα έχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής στην παρακάτω διεύθυνση http://transitionsports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1:triathlo-sprint-olympic-30-09&Itemid=115&lang=el

Η εξόφληση των νέων συμμετοχών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 14.10.2018.

Όσοι αθλητές δεν έχουν δυνατότητα συμμετοχής στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, θα πρέπει να αποστείλουν αίτημα για ακύρωση της συμμετοχή τους και επιστροφής των χρημάτων τους, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

Αιτήματα ακύρωσης συμμετοχής, με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, θα γίνουν δεκτά μέχρι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00. Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Σημειώνουμε ότι για να γίνει επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε IBAN τραπεζικού λογαριασμού, εάν είναι εφικτό της τράπεζας Eurobank προκειμένου να μην επιβαρυνθείτε με τραπεζικά έξοδα.

Διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς της συμμετοχής στην νέα αγωνιστική χρονιά. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  [email protected]

Previous ArticleNext Article

Ο περιπετειώδης κόσμος της XTERRA

Ο περιπετειώδης κόσμος της XTERRA

Η εμπειρία της συμμετοχής σε έναν αγώνα της XTERRA είναι στόχος για χιλιάδες τριαθλητές σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τους αγώνες της XTERRA μπορείς να να ζήσεις τον ανταγωνισμό δοκιμάζοντας τα όρια σου μέσα στα ομορφότερα τοπία του κόσμου που αποτελούν το τερέν των αγώνων του XTERRA World Championship.  Στο video με τις μοναδικές στιγμές της παγκόσμιας διαδρομής  του 2018, «ζούμε» τον περιπετειώδη κόσμο που μας περιμένει στις «XTERRA διαδρομές» του 2019.

Η Ελλάδα είναι ο δεύτερος προορισμός του XTERRA Europe  Το 7th XTERRA Greece Championship,  θα πραγματοποιηθεί 20-21 Απριλίου 2019  στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και οι εγγραφές γίνονται  στο www.xterragreece.com.

Αθλητική γιορτή για τα παιδιά στην Αμοργό

Αθλητική γιορτή για τα παιδιά στην Αμοργό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αμοργό το διήμερο 8&9 Οκτωβρίου μια ξεχωριστή εκδήλωση. Ο Δήμος Αμοργού με την υποστήριξη του Amorgos trail challenge και των Προεδρείων Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων των σχολειών όλου του νησιού διοργάνωσαν για πρώτη φορά μια αθλητική πανδαισία για τα παιδιά τους.

Επίσημη καλεσμένη ήταν η Ράνια Ρεμπούλη , η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου δρόμου που ασχολήθηκε αποκλειστικά με τα παιδιά του Δημοτικού όπως και τα μικρότερα που μάλλον το ευχαριστήθηκαν ακόμη περισσότερο. Αγόρια και κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο αθλητικό τους εαυτό και πέρασαν όλες τις αθλητικές δοκιμασίες με απόλυτη επιτυχία.

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν, τα παιδιά της Αμοργού να μπουν στο πνεύμα του αθλητισμού με την καθοδήγηση της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας , ώστε να βάλουν βάσεις για ένα σπουδαίο αθλητικό μέλλον.

Στις δηλώσεις της, η  Ράνια Ρεμπούλη είπε πως «Θέλουμε να περάσουμε το πνεύμα του αθλητισμού στα παιδιά της Αμοργού αλλά και στους γονείς τους. Ήρθαμε εδώ ως καλεσμένοι του Δήμου Αμοργού (Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης), με αυτόν τον σκοπό , όπως επίσης συμφωνήσαμε για μια σειρά αντίστοιχων αθλητικών δράσεων, για να μην αφήσουμε τα παιδιά να ξεχαστούν και να τα κρατήσουμε σε εγρήγορση, και σε αγωνία μέχρι την επόμενη φορά.

Το αποκορύφωμα , ήταν το δρομικό κομμάτι της εκδήλωσης το San-ta Rifakia, που τα παιδιά έτρεξαν μία απόσταση 1.000 περίπου μέτρων με προορισμό την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Άννα Συνοδινού», όπου τα περίμεναν δώρα και εκπλήξεις, από τον αγαπητό σε όλους «Αγιο Βασίλη».

Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις μου, θα σας πω , πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και ήδη άρχισα να επεξεργάζομαι την επόμενη επίσκεψη στην Αμοργό. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ευκαιρία που μας έδωσαν και την εγκάρδια φιλοξενία. Καλές γιορτές σε όλους».

Καλά Χριστούγεννα και από εμάς και ευχάριστες στιγμές για όλους μας».

Ποδηλατικός Γύρος της Πετρούπολης

Ποδηλατικός Γύρος της Πετρούπολης

Τον ποδηλατικό γύρο της πόλης διοργανώνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 ο δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο Οδυσσέας.

Ο γύρος της πόλης δεν θα έχει αγωνιστικό ή ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά στην ουσία θα είναι μια βόλτα με τα ποδήλατα στην πόλη και μία επίσκεψη στα σημαντικότερα σημεία της πόλης.

Η αφετηρία θα είναι στον Άγιο Δημήτριο η ώρα συγκέντρωσης στις 9:30 το πρωί και η εκκίνηση θα γίνει στις 10:00.

Send this to a friend