

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News
Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News
Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι οι εγγραφές για συμμετοχή στην διοργάνωση θα είναι διαθέσιμες μέχρι και την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023 στις 24:00.
Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.lycabettusrun.gr στο ειδικό πεδίο εγγραφών.
Πέρα από τις ατομικές συμμετοχές ενηλίκων διατίθενται και αντίστοιχες ομαδικές για γκρουπ 5 ατόμων και άνω. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας υπεύθυνος της ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.
– Αγώνας Road (άσφαλτος) 5,5 χλμ
– Αγώνας Road (άσφαλτος) 11 χλμ
– Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 4,5 χλμ
– Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 9 χλμ
– Αγώνας Lycabettus Road Relay (άσφαλτος) 11 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 x 5,5 χλμ)
– Αγώνας Lycabettus Trail Relay (άσφαλτος) 9 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 x 4,5 χλμ)
Οι δρομείς επιλέγουν την γραμματεία παραλαβής από την διαδικασία των εγγραφών και η παραλαβή θα πραγματοποιείται μόνο το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στις αναφερόμενες ανά γραμματεία ώρες.
Το 8ο Lycabettus Run τελεί Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και προβάλετε μέσα από τα κανάλια του Visit Greece. Επίσης τελεί Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).
Αποτελεί διοργάνωση και υλοποιείτε από την My Sportevent, με την αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.
Περισσότερες πληροφορίες:
Site: www.lycabettusrun.gr
Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun
Instagram: https://www.instagram.com/lycabettusrun/
Στις 19 Φεβρουαρίου 2023 τρέχουμε στην κορυφή της πόλης!! Run the Hill
Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News
Το No Finish Line πιστό στο ανοιξιάτικο ραντεβού του επιστρέφει στην Αθήνα το ερχόμενο Μάϊο (17-21) στη μοναδική Αγορά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.
Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου αφιερωμένος στο «Μαζί για το Παιδί», στον οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες, αθλητές και αθλούμενοι, σύλλογοι και σχολεία, οργανισμοί και εταιρείες, ανοίγει σήμερα τις εγγραφές για 10.000 θέσεις.
Οι διοργανωτές καλούν για 7η συνεχόμενη χρονιά τον κόσμο να στηρίξει το μοναδικό στο είδος του αγώνα, συμμετέχοντας και καταγράφοντας χιλιόμετρα είτε τρέχοντας είτε περπατώντας, ετοιμάζοντας όπως κάθε πολλές παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις, χάρη στις οποίες το No Finish Line πέραν του φιλανθρωπικού του χαρακτήρα, έχει καθιερωθεί και ως το κορυφαίο αθλητικό-κοινωνικό-ψυχαγωγικό γεγονός της χρονιάς.
Οι εγγραφές για τον αγώνα του Μαίου 2023 άνοιξαν για τον 100ωρο φιλανθρωπικό αγώνα με πενθήμερη προσφορά εγγραφής -50% (έως και 3 Φεβρουαρίου). Οι εγγραφές άνοιξαν επίσης και για τους δύο αγωνιστικούς υπερμαραθωνίους 100 και 24 ωρών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως, σε έναν αγώνα όπου το κάθε χιλιόμετρο μετράει!
Για την εγγραφή σας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα nflathens.com και επιλέξτε τον αγώνα που επιθυμείτε να συμμετέχετε εφόσον έχει ανοίξει η διαδικασία εγγραφής για το συγκεκριμένο αγώνισμα.
Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:
https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens
https://www.instagram.com/nflathens/
Επικοινωνήστε με το No Finish Line Athens: [email protected]
Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News