Μαραθώνιος Κρήτης- Συμμετέχω, τρέχω, προστατεύω

Μαραθώνιος Κρήτης- Συμμετέχω, τρέχω, προστατεύω

Η Οργανωτική Επιτροπή του «4ου Μαραθώνιου Κρήτης» παρουσίασε το βίντεο προβολής του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2019.

 

 

Previous ArticleNext Article

Μια διαφορετική ματιά στον Μαραθώνιο της Ρόδου

Μια διαφορετική ματιά στον Μαραθώνιο της Ρόδου

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου δεν είναι ένας συνηθισμένος Μαραθώνιος. Αλλά και ο Γιάννης Αργυρόπουλος δεν είναι ένας συνηθισμένος youtuber.

Ο συνδυασμός των δύο, έφερε το αποτέλεσμα που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Ένα βίντεο με αγωνία, μουσική, έρωτα και συγκινήσεις.

Δείτε το:

Μια μικρή… γεύση από το Hydras Trail Event

Μια μικρή... γεύση από το Hydras Trail Event

O Γιάννης Αργυρόπουλoς βρέθηκε στην Ύδρα και με τον δικό του μοναδικό τρόπο, κατέγραψε όσα έγιναν στο Hydra Trail Event 2019 που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πάρτε μια πρώτη… γεύση πριν έρθει το κυρίως πιάτο: 

Ημιμαραθώνιος Σπερχειάδας 2019: Ένας αγώνας στην καρδιά της Ρούμελης

Ημιμαραθώνιος Σπερχειάδας 2019: Ένας αγώνας στην καρδιά της Ρούμελης

Του Γιάννη Αργυρόπουλου

Ένας αγώνας στην Σπερχειάδα, δεν πρέπει να μένει εκτός του σχεδιασμού σας. Σε μια καθαρά ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, σε ένα μαγευτικό τοπίο, με τους ανθρώπους της πόλης να μας περιμένουν και να μας υποδέχονται, σαν να μας γνωρίζουν χρόνια, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο 4ος Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Υπήρξαν και άλλοι δύο παράλληλοι αγώνες, που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον, αλλά η μαγεία ήταν κρυμμένη στην μεγάλη απόσταση των 21,1χλμ. Υπήρξαν και οργανωμένες εκδρομές συλλόγων, όπως των Αθηναίων Δρομέων ,των Δρομέων Βόλου κ.α.

Το γλέντι εκτός από μουσική και χορό από χορευτικά συγκροτήματα, είχε και κοκορέτσι , μακαρόνια και πίτες , που κράτησαν στο ακέραιο το ενδιαφέρον των δρομέων και των συνοδών τους. Και του χρόνου να είμαστε καλά….να ξαναβρεθούμε.. τώρα κοιτάμε τους επόμενους αγώνες μας…

Δυναμικό promo video για το 1ο TRIMORE Multisports TOUR-Kastoria

Δυναμικό promo video για το 1ο TRIMORE Multisports TOUR-Kastoria

To τριήμερο  21-23 Ιουνίου 2019 η πανέμορφη Καστοριά γίνεται για πρώτη φορά το επίκεντρο του τριάθλου.  H TRIMORE Multisports TOUR, o Δήμος Καστοριάς και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς συνδιοργανώνουν   το 1ο TRIMORE Multisports TOURKastoria.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στο www.trimore.gr

Tα μυστικά του ΙRONMAN 70.3 Greece Costa Navarino από τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου

Tα μυστικά του ΙRONMAN 70.3 Greece Costa Navarino από τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου

Με τρεις ήδη συμμετοχές σε αγώνες IRONMAN του εξωτερικού, ο Έλληνας «Ironman» Γρηγόρης Σουβατζόγλου αποκαλύπτει τα μυστικά του αγώνα-θρύλου που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 14 Απριλίου με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ.

Περισσότεροι από 600 Έλληνες αθλητές προετοιμάζονται ήδη εντατικά για τον κορυφαίο αγώνα τριάθλου στον κόσμο. Ανάμεσά τους τέσσερις τυχεροί που θα ταξιδέψουν μαζί με τον ΟΠΑΠ στη Μεσσηνία για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του ΙRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino.

Τι τους συμβουλεύει ο έμπειρος τριαθλητής;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Οι καλύτερες στιγμές του Μαραθώνιου Ναυπλίου 2019

Οι καλύτερες στιγμές του Μαραθώνιου Ναυπλίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου έδωσε στην δημοσιότητα το Επίσημο Βίντεο των αγωνιστικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου που έγινε με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, συνοδευτικών προσώπων και επισκεπτών στις 3 Μαρτίου 2019.

x

Send this to a friend