“Η Κρήτη το καλό λάδι, οι Ιταλοί την Μπελούτσι και οι Ισπανοί το La casa de papel”!

Με το μότο της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Κρήτης να είναι “Θα σου βγάλουμε το λάδι”, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και η… κυριολεκτική διάσταση της υπόθεσης, μέσα στο νέο promo video που δημοσιοποίησαν οι διοργανωτές.

Κεντρικός “ήρωας” του νέου βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που γίνεται στο Αρκαλοχώρι; Μα φυσικά ο “υγρός χρυσός”, το Κρητικό ελαιόλαδο, με το οποίο αυτή την εποχή ασχολείται το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων του νησιού, αφού έχει ξεκινήσει και κορυφώνεται η διαδικασία του μαζέματός του.

Το βίντεο είναι σπαρταριστό, ως συνήθως, και γίνονται αναφορές στο La casa de papel, στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ακόμα και στη Μόνικα Μπελούτσι!

Με αυτόν τον τρόπο ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης μέσω τις σελίδας του στο facebook … “σκουντάει” με τρόπο τους διοργανωτές του Μαραθωνίου της Βαρκελώνης και του Μαραθωνίου της Ρώμης να… πάρουν θέση στο καίριο ερώτημα:

Είναι το καλύτερο το Κρητικό λάδι, από αυτό των Ισπανών και των Ιταλών;

Όσο για την απάντηση; Εμείς θα πούμε ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑΙ και στο λάδι και στον Ημιμαραθώνιο. Εσείς πριν απαντήσετε επιφυλαχθείτε. Κάντε μια βόλτα την 1η του Οκτώβρη του 2023 στο Αρκαλοχώρι, ζήστε τη γιορτή και μετά αποφασίστε.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Εκατοντάδες γυναίκες πλημμύρισαν την πόλη της Χίου τρέχοντας για την ημέρα της γυναίκας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες γυναίκες πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης της Χίου συμμετέχοντας στον 7ο αγώνα τρεξίματος γυναικών. Ο αγώνας που έχει γίνει θεσμός στο νησί της Μαστίχας διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου – Chiosrunning προς τιμή της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας (8 Μαρτίου).

Ένας συμβολικός αγώνας 5 χλμ που δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, σε μία πολύ ωραία διαδρομή που περνάει από τα στενά της πόλης, το λιμάνι αλλά και τα γραφικά δρομάκια του κάστρου της Χίου για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία του νησιού. 400 γυναίκες όλων των ηλικιών συμμετείχαν φέτος στον αγώνα τιμώντας έτσι την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας αλλά ταυτόχρονα τήρησαν και ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα παιδιά του δυστυχήματος των Τεμπών.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Στον «αέρα» το promo του 7ου Μαραθωνίου Κρήτης! 

Πενήντα οκτώ ημέρες απομένουν ως την εκκίνηση του 7ου Μαραθωνίου Κρήτης και των παράλληλων αγώνων εκεί στην πανέμορφη πόλη των Χανίων. Την Κυριακή 7η Μαίου ο οργανωτής ΣΔΥ Χανίων με τους συν – εταίρους του φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα δρομικό γεγονός αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα…

Οδηγοί σε αυτή την προσπάθεια αναδεικνύονται η εμπειρία, η ερχόμενη από τις έξι πολύ πετυχημένες «εκδόσεις» του παρελθόντος, οι φρέσκιες ιδέες των στελεχών του ΣΔΥ, οι επιταγές της δρομικής πραγματικότητας, κοκ. Βέβαια η προσοχή στρέφεται κυρίως στους πρωταγωνιστές, τους δρομείς όλων των ηλικιών!

έχετε ένα σύντομο promo με εικόνες δρομέων από τις «εκδόσεις» του 2021 και 2022. Ολες τις πληροφορίες και την «πύλη» εγγραφών έχετε εδώ: https://crete-marathon.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend