“Η Κρήτη το καλό λάδι, οι Ιταλοί την Μπελούτσι και οι Ισπανοί το La casa de papel”!

Με το μότο της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Κρήτης να είναι “Θα σου βγάλουμε το λάδι”, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και η… κυριολεκτική διάσταση της υπόθεσης, μέσα στο νέο promo video που δημοσιοποίησαν οι διοργανωτές.

Κεντρικός “ήρωας” του νέου βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που γίνεται στο Αρκαλοχώρι; Μα φυσικά ο “υγρός χρυσός”, το Κρητικό ελαιόλαδο, με το οποίο αυτή την εποχή ασχολείται το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων του νησιού, αφού έχει ξεκινήσει και κορυφώνεται η διαδικασία του μαζέματός του.

Το βίντεο είναι σπαρταριστό, ως συνήθως, και γίνονται αναφορές στο La casa de papel, στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ακόμα και στη Μόνικα Μπελούτσι!

Με αυτόν τον τρόπο ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης μέσω τις σελίδας του στο facebook … “σκουντάει” με τρόπο τους διοργανωτές του Μαραθωνίου της Βαρκελώνης και του Μαραθωνίου της Ρώμης να… πάρουν θέση στο καίριο ερώτημα:

Είναι το καλύτερο το Κρητικό λάδι, από αυτό των Ισπανών και των Ιταλών;

Όσο για την απάντηση; Εμείς θα πούμε ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑΙ και στο λάδι και στον Ημιμαραθώνιο. Εσείς πριν απαντήσετε επιφυλαχθείτε. Κάντε μια βόλτα την 1η του Οκτώβρη του 2023 στο Αρκαλοχώρι, ζήστε τη γιορτή και μετά αποφασίστε.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Παλαμήδειος Άθλος 2022: Το επίσημο βίντεο αγώνων και εκδηλώσεων

Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου 22, έδωσε στην δημοσιότητα το Επίσημο Απολογιστικό Βίντεο των εκδηλώσεων που έγιναν στο Ναύπλιο στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2022 με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων από όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους Εθελοντές που συνέβαλλαν καθοριστικά στην διοργάνωση, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ΚΕΣ HARVARD (Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος), στο Νέο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μιδέας «ΑΛΚΜΗΝΗ», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «ΑΜΥΜΩΝΗ», στους Ατομικούς εθελοντές  και τους Δημότες Ναυπλίου για την συμμετοχή και την υποστήριξη των αγώνων.

Ευχαριστεί επίσης για την Υγειονομική Κάλυψη τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, το ΕΚΑΒ, Την Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, την (ΕΟΔ) Ελληνική Διασωστική Ομάδα Αργολίδας και για την εξαιρετική πολυπληθή παρουσία με διασώστες και υγειονομικά μέσα και τον ΕΕΣ. Ευχαριστεί την Τροχαία Ναυπλίου και όλους τους θεσμικούς κρατικούς και τοπικούς φορείς.

Τέλος ευχαριστεί τον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας για την πολυπληθή συμμετοχή του και τους δρομείς  από όλη την Ελλάδα για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Καλή αντάμωση στον 8ο Παλαμήδειο Άθλο στις 26/11/2023.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Δρομέας σε ημιμαραθώνιο σταματά πριν τον τερματισμό για να μην σπάσει το ρεκόρ του!

Συνηθίζεται όποιος φτάνει πρώτος στον τερματισμό, να τα δίνει όλα για να κάνει τον καλύτερο δυνατό χρόνο, ακόμη και αν τερματίζει χωρίς αντίπαλο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην περίπτωση του Λουίς Αγκουστίν Εσκριτσέ που συμμετείχε στον ημιμαραθώνιο Alcudia.

Ο δρομέας έφτασε πρώτος στη γραμμή του τερματισμού, αλλά λίγο πριν κόψει το νήμα σταμάτησε και κοιτούσε το ρολόι του με τον εκφωνητή της διοργάνωσης, όπως ήταν φυσικό να απορεί…«Περάστε τη γραμμή του τερματισμού, τερματίστε. Δεν ξέρουμε γιατί ακριβώς δεν περνάει τη γραμμή, αλλά είναι εκεί», ακούστηκε από το μεγάφωνο.

Μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα ο Εσκριτσέ έκοψε το νήμα και δόθηκε και η απαραίτητη εξήγηση, γιατί δεν το έκανε νωρίτερα.

Από τη μία ήθελε να σπάσει το ρεκόρ του αγώνα, για να πάρει το οικονομικό έπαθλο των 150 ευρώ, αλλά από την άλλη δεν ήθελε να ξεφύγει πολύ το ρεκόρ του για να το «κυνηγήσει» εύκολα και την επόμενη χρονιά, και να μη χάσει την πρωτιά και τα λεφτά. Είχε… πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο στο twitter:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend