Η Αναστασία Μαρινάκου τρέχει στο Άθλον της Ιρλανδίας

Η Αναστασία Μαρινάκου τρέχει στο Άθλον της Ιρλανδίας

Για την Ιρλανδία ταξίδεψε σήμερα η Αναστασία Μαρινάκου, προκειμένου την Τετάρτη (12/2) να κάνει τον πρώτο της αγώνα στη χειμερινή σεζόν στα 3.000 μ., στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Άθλον.

Η πρωταθλήτρια των αποστάσεων δεν έχει επικεντρωθεί στη δράση στο χειμώνα, ωστόσο δεν θα χάσει την ευκαιρία της συμμετοχής σε δύο αγώνες μέσα από τους οποίους θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

“Προέρχομαι από μία καλή προετοιμασία στο Μαρόκο, η οποία σε γενικές γραμμές εξελίχθηκε πολύ καλά με εξαίρεση μια ίωση που κράτησε λίγο πίσω. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές και σίγουρα ήταν 24 διαφορετικές ημέρες σε σχέση με ότι έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Θα τρέξω στο Άθλον και στο Πανελλήνιο κλειστού, με στόχο να δω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, ενώ στις 23 του μηνός θα είμαι στα Τρίκαλα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου, διοργάνωση στην οποία θέλω να κυνηγήσω μια καλή παρουσία”, είπε αρχικά η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου και συμπλήρωσε:

“Ο στόχος μου για το 2020 αφορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού. Θέλω να είμαι παρούσα και ευελπιστώ να το πετύχω να πιάσω το όριο τόσο στα 1.500 μ., όσο και στα 5.000 μέτρα. Φέτος θα επικεντρωθώ λιγάκι παραπάνω και στα 5.000 μ., απόσταση στην οποία πιστεύω πως μπορώ να τρέξω γρήγορα. Η περσινή χρονιά που έδειξε πως μπορώ να επανέλθω, έβαλα τις βάσεις έκανα κάποιες καλές κούρσες και φέτος θέλω να κυνηγήσω ακόμη καλύτερες παρουσίες”. Η Μαρινάκου τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα που την κράτησαν πίσω, ωστόσο από το 2019 έδειξε να βρίσκει και πάλι το ρυθμό της. Η 24χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στα 3.000 μ. 9.14.91 από το 2016.

Previous ArticleNext Article

Εβδομάδα Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου

Εβδομάδα Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι προ των πυλών και θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή (28/2) και το Σάββατο (29/2) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ την Παρασκευή στο ErtSports από τις 19.00 έως τις 20.30 και το Σάββατο από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο απογευματινών προγραμμάτων.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ την Παρασκευή στο ErtSports από τις 19.00 έως τις 20.30 και το Σάββατο από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο απογευματινών προγραμμάτων.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από το social media  (Facebooktwitterinstagram), της ομοσπονδίας, αλλά και από το site με live αποτελέσματα.

Εδω μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση, το αφιέρωμα, καθώς και το πρόγραμμα.

Η γιορτή κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Η γιορτή κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Η γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2019 θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (27/2, 18.30) στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ.Η ομοσπονδία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα τιμήσει αθλητές και αθλήτριες που μέσα από τις εμφανίσεις τους με τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις.

Παράλληλα θα τιμηθούν φορείς από όλη τη χώρα, που με τη συμβολή τους καταφέρνουν να δώσουν επιπλέον ώθηση στον κλασικό αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Στην εκδήλωση της Πέμπτης θα τιμηθούν και οι κορυφαίοι και κορυφαίες όπως προέκυψαν από την ψηφοφορία κοινού. Παράλληλα με τη γιορτή της ομοσπονδίας θα γίνει και η βράβευση του Φίλου Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού (ΣΦΚΑ).

x

Send this to a friend