Hydra’s Trail Event: Δυνατές παροχές….και φέτος!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Hydra’s Trail Event© είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της και για το 2023 με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Attica Group και Alpha Lines για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων στο αγωνιστικό διήμερο. Συγκεκριμένα όλοι οι αθλητές που θα θελήσουν να μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς στα δρομολόγια Πειραιά – Ύδρα – Πειραιά το τριήμερο των αγώνων, θα απολάβουν έκπτωση 50% ενώ οι συνοδοί-επισκέπτες θα τύχουν έκπτωσης 30%. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε επόμενο χρόνο.

Επιπλέον, και την φετινή χρονιά θα υπάρξει η δυνατότητα  δωρεάν διαμονής στους κοιτώνες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού! Η προσφορά αυτή θα ισχύσει για τους 80 πρώτους αθλητές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για κράτηση στη διοργάνωση (info@hydrastrail.gr) αφού πρώτα ολοκληρώσουν επιτυχώς την εγγραφή καθώς και την πληρωμή τους.

Επίσης πρόσθετες παροχές για όλους, άκρως δελεαστικές!!!

 • Μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Konstantino.
 • Softshell jacket για όλους τους Finishers του Hydra’s Trail Marathon 38k
 • Το Hydra’s Trail Marathon 38k, για την διοργάνωση του 2023, συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της ITRA (International Trail Running Association). Σε νεότερη ενημέρωση θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες!
 • Τεχνικό t-shirt σε όλους.
 • Για τους συμμετέχοντες στο Hydra’s Trail Marathon, δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα Run & Fun και στο Mountain Relay Race 5k.
 • Έπαθλα ανά κατηγορία.
 • Pasta Party το Σάββατο βράδυ.
 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ενδιάμεσους σταθμούς – περάσματα σε 3 τουλάχιστον σημεία και ενημέρωση με sms αμέσως μετά τον τερματισμό.

Μέρος από το αντίτιμο των αγώνων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από το 2014!

Η ημερομηνία των αγώνων  έχει ανακοινωθεί και είναι η 8-9 Απριλίου. Λόγω όμως της επικείμενης διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, η ημερομηνία αυτή  ενδέχεται να αλλάξει αν  προκηρυχθούν εκλογές για την Κυριακή, 9 Απριλίου. Στην περίπτωση αυτή, η διεξαγωγή των αγώνων θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο, 1 και Κυριακή, 2 Απριλίου

Στο www.hydrastrail.gr συνεχίζονται οι εγγραφές και θα διαρκέσουν μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων.

 • Hydras Trail Marathon 38,5 χλμ με 2000 μ θετικής υψομετρικής
 • Rock Race 17,5χλμ με 980μ θετικής υψομετρικής
 • Mountain Relay Race 5 χλμ
 • Run ‘n’ Fun 5 χλμ
 • Juniors Mini Race 1,2 χλμ

Το “Hydras Trail Event 2023” έρχεται 8-9 Απριλίου….για να σας συναρπάσει!!!

Ραντεβού στα μονοπάτια της Ύδρας!

 Οργανωτική Επιτροπή

Hydra’s Trail Event

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

40 χρόνια Ειρηνοδρομία: Έναρξη εγγραφών δρομέων & εθελοντών

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2023 ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών δρομέων για τον αγώνα, στην ιστοσελίδα  https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/

Η Ειρηνοδρομία 2023 θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στον Αγ. Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη. Περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας και συν αντίληψης 1.000μ ΑμεΑ. Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι πιστοποιημένες και οι αγώνες έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Ταυτόχρονα, “άνοιξαν” και οι εγγραφές των εθελοντών και ο Δήμος Αγ. Δημητρίου καλεί τους πολίτες, κατοίκους του Δήμου μας, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν τη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού.  Οι εθελοντές συνεισφέρουν με την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του Αγώνα ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία!

Για τις εγγραφές εθελοντών: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 7/05/23.

Για περισσότερες πληροφορίες, https://www.eirinodromia.gr/ και Facebook https://www.facebook.com/Eirinodromia/

 Από το Γραφείο Τύπου

 Δείτε το βίντεο των αγωνιστικών εκδηλώσεων του 2022:

Ειρηνοδρομία 2022 – Highlights

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Στις 24 Μαρτίου κλείνουν οι εγγραφές για το 10ο Poikilo Rocky Mountain

Στην τελική ευθεία μπαίνει το 10ο Poikilo Rocky Mountain  που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, με τις εγγραφές να κλείνουν την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://event.athletopia.com/poikilorockymountain?step=1&fbclid=IwAR0au-yqNIjgpVz7ZmrOp9x5h9wLIyt7NjTFw0O8Inr9jDZtNOb-_DOB7xc ενώ την ημέρα του αγώνα δε θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής.

Ζήσε την εμπειρία  του ορεινού τρεξίματος

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Πετρούπολης συνδιοργανώνουν της Κυριακή 2 Απριλίου 2023 το 10 Poikilo Rocky Mountain.  Η διοργάνωση που γίνεται δεκαετής θεσμός προσελκύει εκατοντάδες λάτρεις του ορεινού τρεξίματος και κορυφαίους αθλητές, που διανύουν τις μοναδικές διαδρομές, χαραγμένες στο Ποικίλο Όρος.

Η πλούσια εμπειρία και τεχνική κατάρτιση του «ΠΔΣ Οδυσσέας» στο σχεδιασμό αθλητικών events και η υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής δίνουν ξεχωριστή δυναμική στη διοργάνωση και συμβάλλουν στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλητισμού.

Το 10ο Poikilo Rocky Mountain είναι ένας γνήσιος αγώνας ορεινού τρεξίματος με τέσσερις διαδρομές, 22,5km, 8km,4km και τον παιδικό αγώνα 1km.Το αγκάλιασμα του αγώνα από την Περιφέρεια Αττικής δίνει τη δυνατότητα στο διοργανωτή σύλλογο να παρέχει για φέτος ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή των αθλητών στις δύο μικρές διαδρομές: Poikilo Fun 4km και τον παιδικό αγώνα Rockάκι 1km. Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρξει όριο 200 δρομέων ανά διαδρομή.

Το μέλλον τρέχει στο 10o Poikilo Rocky Mountain.

Το επετειακό «10ο Poikilo Rocky Mountain» επιφυλάσσει μια αθλητική έκπληξη για τους μικρούς δρομείς. Στο Άλσος Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη , την Κυριακή 2 Απριλίου, αγόρια και κορίτσια θα τρέξουν το «Rockάκι», διανύοντας 1km  σε μια υπέροχη και ασφαλής διαδρομή με το μετάλλιο τους να τα περιμένει στον τερματισμό. Kάντε ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή και προσφέρετε στα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία

Στις 2 Απριλίου τρέχουμε στο 10o Poikilo Rocky Mountain

Web: www.pdsodysseas.gr

Fb: Poikilo Rocky Mountain

Instagram: p.d.s_odysseas

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend