Hydra’s Trail Event: Δυνατές παροχές….και φέτος!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Hydra’s Trail Event© είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της και για το 2023 με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Attica Group και Alpha Lines για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων στο αγωνιστικό διήμερο. Συγκεκριμένα όλοι οι αθλητές που θα θελήσουν να μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς στα δρομολόγια Πειραιά – Ύδρα – Πειραιά το τριήμερο των αγώνων, θα απολάβουν έκπτωση 50% ενώ οι συνοδοί-επισκέπτες θα τύχουν έκπτωσης 30%. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε επόμενο χρόνο.

Επιπλέον, και την φετινή χρονιά θα υπάρξει η δυνατότητα  δωρεάν διαμονής στους κοιτώνες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού! Η προσφορά αυτή θα ισχύσει για τους 80 πρώτους αθλητές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για κράτηση στη διοργάνωση (info@hydrastrail.gr) αφού πρώτα ολοκληρώσουν επιτυχώς την εγγραφή καθώς και την πληρωμή τους.

Επίσης πρόσθετες παροχές για όλους, άκρως δελεαστικές!!!

 • Μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Konstantino.
 • Softshell jacket για όλους τους Finishers του Hydra’s Trail Marathon 38k
 • Το Hydra’s Trail Marathon 38k, για την διοργάνωση του 2023, συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της ITRA (International Trail Running Association). Σε νεότερη ενημέρωση θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες!
 • Τεχνικό t-shirt σε όλους.
 • Για τους συμμετέχοντες στο Hydra’s Trail Marathon, δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα Run & Fun και στο Mountain Relay Race 5k.
 • Έπαθλα ανά κατηγορία.
 • Pasta Party το Σάββατο βράδυ.
 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ενδιάμεσους σταθμούς – περάσματα σε 3 τουλάχιστον σημεία και ενημέρωση με sms αμέσως μετά τον τερματισμό.

Μέρος από το αντίτιμο των αγώνων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από το 2014!

Η ημερομηνία των αγώνων  έχει ανακοινωθεί και είναι η 8-9 Απριλίου. Λόγω όμως της επικείμενης διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, η ημερομηνία αυτή  ενδέχεται να αλλάξει αν  προκηρυχθούν εκλογές για την Κυριακή, 9 Απριλίου. Στην περίπτωση αυτή, η διεξαγωγή των αγώνων θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο, 1 και Κυριακή, 2 Απριλίου

Στο www.hydrastrail.gr συνεχίζονται οι εγγραφές και θα διαρκέσουν μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων.

 • Hydras Trail Marathon 38,5 χλμ με 2000 μ θετικής υψομετρικής
 • Rock Race 17,5χλμ με 980μ θετικής υψομετρικής
 • Mountain Relay Race 5 χλμ
 • Run ‘n’ Fun 5 χλμ
 • Juniors Mini Race 1,2 χλμ

Το “Hydras Trail Event 2023” έρχεται 8-9 Απριλίου….για να σας συναρπάσει!!!

Ραντεβού στα μονοπάτια της Ύδρας!

 Οργανωτική Επιτροπή

Hydra’s Trail Event

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Αντίστροφη μέτρηση για το Coast to Coast Race, μην το χάσεις!

Ο Σύλλογος δρομέων υγείας Ιεράπετρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει για 3η φορά ένα πολιτιστικό – τουριστικό δρώμενο μαζικού αθλητικού χαρακτήρα , όπως αρμόζει στις ιδέες και αρχές μας.

Στις 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 θα πραγματοποιηθεί το Coast to Coast Race και οι προετοιμασίες για τον αγώνα βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά. Μην χάσεις την ευκαιρία να τρέξεις από από την Βόρεια πλευρά της Κρήτης στη Νότια και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ

Μία αγωνιστική διαδρομή από τις ομορφότερες και πιο γραφικές στην πανέμορφη Ανατολική Κρήτη. Με εκκίνηση από την παραλία της Παχιάς Άμμου στο Βόρειο Κρητικό πέλαγος , διανύει το στενότερο σημείο της Κρήτης και με φόντο το εκθαμβωτικό φαράγγι του Χα, περνάει μέσα από το χωριό της Επισκοπής, κατευθύνεται προς το Πάνω Χωριό και στην συνέχεια κατηφορίζει στο Κάτω Χωρίο.

Ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο στρίβει και περνάει από το Κεντρί με τελικό προορισμό την πόλη της Ιεράπετρας. Φτάνοντας στην πόλη τα τελευταία 4 χιλιόμετρα είναι μια μικρή γνωριμία με την πόλη καθώς περνάει από τα πιο σημαντικά αξιοθέατά της και καταλήγει στο πάρκο Μίνως, αγγίζοντας πλέον το νότιο Κρητικό Πέλαγος (Λιβυκό πέλαγος) και έχοντας ολοκληρώσει μια διαδρομή που ενώνει την βόρεια με την νότια ακτή της Ανατολικής Κρήτης!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Tsaritsani Trails: Στην τελική ευθεία οι εγγραφές

Λιγότερο από ένας μήνας απόμένει για το κλείσιμο των εγγραφών στους αγώνες Tsaritsani Trails που θα διεξαχθούν στις 7 Απριλίου 2024. Επιλέξτε μια από τις τρεις διαδρομές που σας ταιριάζουν,

Koukouli Trail 32 km
Louki trail 17 km
Alonaki trail 9 km
με βαθμολογία ITRA – International Trail Running Association .

Φυσικά δεν ξεχνάμε τούς μικρούς μας φίλους που θα λάβουν μέρος στον παιδικό αγώνα kids fun run απόστασης 1 χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend