H Cablenet στηρίζει το RadissonBlue Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

H Cablenet στηρίζει το RadissonBlue Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Ο RadissonBlu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την εταιρεία Cablenet. H Cablenet, ως ο μοναδικός πλήρως ανεξάρτητος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, με ιδιόκτητο δίκτυο, υποδομή νέας γενιάς, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, παρέχει σε Οικιακούς Πελάτες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, με τις πιο γρήγορες ταχύτητες Internet στην Κύπρο, οικονομικά πακέτα Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας καθώς και υπηρεσία Τηλεόρασης με πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο με κορυφαία κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια. Παράλληλα, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες όλων των τύπων Επιχειρηματικών και Εταιρικών Πελατών, είτε πρόκειται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις είτε για μεγάλες εταιρείες.

Η Cablenet με διετή συνεργασία θα βρίσκεται δίπλα στον RadissonBlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, που φέτος πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ KidsRace 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

Η σχέση της Cablenet με το RadissonBlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και τη φετινή χρονιά, δίνει τη δυνατότητα διοργάνωσης σειράς εκδηλώσεων, που στόχο έχουν την ουσιαστική ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος. Ασφαλώς, με συνέπεια προς όσα έπραξε κατά την περσινή διοργάνωση, προτεραιότητα της Cablenet παραμένει η ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων και σωματείων. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα της Cablenet, που θα αποτελείται από το προσωπικό και συνεργάτες της εταιρείας, θα τρέξουν στη μνήμη του Ανδρέα Μαυρίδη, εκ των ιδρυτικών στελεχών και διευθυντών της Cablenet. Τα έσοδα από τις συμμετοχές της ομάδας της Cablenet θα διατεθούν στο Σύνδεσμο Γονέων & Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών.

Ο κ. Κώστας Ντάλτας, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του RadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, δήλωσε σχετικά την ανανέωση της συνεργασίας με την Cablenet: «Η ανανέωση αυτής της συνεργασίας, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, ενώ ταυτόχρονα ανυπομονούμε για ακόμα πιο πρωτότυπες κοινές δράσεις. Η περσινή άριστη συνεργασία με την Cablenet και η θετική διάθεση των μετόχων της, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιτυχία και του φετινού αγώνα.».

Από τη μεριά της η MarketingManager της Cablenet, κυρία Έλενα Μενελάου, ανέφερε: «Η Cablenet, με τη διαχρονική κοινωνική της προσφορά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τόσο σημαντική διοργάνωση, στηρίζοντας έμπρακτα αξιόλογες προσπάθειες που αναδεικνύουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι. Δεσμευόμαστε, λοιπόν, με διετές συμβόλαιο συνεργασίας και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, θα είμαστε δίπλα στονRadissonBluΔιεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, βοηθώντας από τη μεριά μας στην καθιέρωση του αθλητισμού ως τρόπου ζωής».

Για πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο:  http://larnakamarathon.com/

Previous ArticleNext Article

LG Αθλητές του Αύριο – Skills and Drills contest

LG Αθλητές του Αύριο - Skills and Drills contest

Η LGElectronics (LG)ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ως Επίσημος Χορηγός Τεχνολογίας με το ΕUROHOOPS DOME, ένα από τα πιο υπερσύχρονα γήπεδα μπάσκετ στην Ελλάδα. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LGΑθλητές του Αύριο’, ανακοινώνει τον διαγωνισμό LGSKILLS&DRILLSπροσκαλώντας την επόμενη γενιά αθλητών να προπονηθεί δίπλα στο κορυφαίο προπονητικό teamτης ΑκαδημίαςEurohoopsμε τεχνικούς διευθυντές, τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Πιο συγκεκριμένα, από 19/10/2018 έως και 29/10/2018ηLGπροσκαλεί τους επόμενους LG Αθλητές του Αύριο’, που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως και το 2009, να δηλώσουν συμμετοχή στο www.lg.com/gr/lgskillsanddrills/index.html.Οι συμμετέχοντες αυτόματα θα μπουν στην κλήρωση για να λάβουν μέροςστα δοκιμαστικά (tryouts)όπου θα διεκδικήσουν 1 από τις 20 πλήρεις υποτροφίες για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’η οποία θα προπονείται στην Ακαδημία Eurohoops,το διάστημα Νοέμβριος 2018 – Ιούνιος 2019.

Επιπλέον, επιδιώκοντας μέσα από τις πρωτοβουλίες της να προσφέρει ευχάριστες στιγμές στους καταναλωτές, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση καινοτόμων τηλεοράσεων 55 ιντσών Ultra HD 4K TV (55UJ635V) στον χώρο του cafe αναβαθμίζοντας τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΕUROHOOPS DOME. Οι τηλεοράσεις της LG επιλέχθηκαν χάρη στην απόδοση πλούσιων χρωμάτων και την ισχυρή αντίθεση τα οποία παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης.

Η κα ΤζώρτζιαΣταυροπούλου, Corporate&Business Units Marketing Managerδήλωσε σχετικά: «Στην LG στηρίζουμε έμπρακτα τη νέα γενιά αθλητών και με το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ θέλουμε να ενθαρρύνουμε ταλαντούχα παιδιά και εφήβους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο μπάσκετ. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία με το ΕUROHOOPS DOME καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα και φιλοξενεί την κορυφαία ακαδημία μπάσκετ EurohoopsAcademy».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εκ των Τεχνικών Διευθυντών της EurohoopsAcademy, δήλωσε σχετικά: «Στόχος του ΕUROHOOPS DOME είναι να προσφέρει έναν χώρο για τους λάτρεις του μπάσκετ όπου δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος θα δίνουν καθημερινά το “παρών” απολαμβάνοντας μπασκετικές στιγμές. Οι στόχοι μας ακολουθούν το όραμα της LG και του προγράμματος ‘LG Αθλητές του Αύριο’να προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια στους νέους που αγαπούν το μπάσκετ και να τους δώσουμε την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τους κορυφαίους προπονητές της Ακαδημίας μας. Είναι μεγάλη μας τιμή η συνεργασία με την LG και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την κα Τζώρτζια Σταυροπούλου για την εμπιστοσύνη της στον οργανισμό μας».

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ: www.lg.com/gr/lgskillsanddrills/index.html.

Το adidas x Training Squad πηγαίνει downtown και ανεβάζει ρυθμό Save the date | 23.10

Το adidas x Training Squad πηγαίνει downtown και ανεβάζει ρυθμό Save the date | 23.10

Το adidas x Training Squad έχει κλέψει τις εντυπώσεις, χαρίζοντας μοναδικές outdoor-training εμπειρίες στους λάτρεις την γυμναστικής. Πάνω από 350 fitness lovers έχουν απολαύσει δυναμικά workouts στους 3 πρώτους «σταθμούς», δίνοντας διαφορετικό χρώμα στην ενδυνάμωσή τους, παρέα με το community που μοιράζεται το ίδιο πάθος με εκείνους.

Στον Λυκαβηττό, τον πιο πρόσφατο «σταθμό», οι συμμετέχοντες τα «έδωσαν όλα» στο δυναμικό cross-training workout ενώ οι γυναίκες απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο yogilates, με συνδυασμό ασκήσεων yoga και pilates, με φόντο την υπέροχη θέα του λόφου και «πιάτο» ολόκληρη την Αθήνα.

Το community, που «δένει» όλο και περισσότερο, ανυπομονεί για το επόμενο ραντεβού και σε περιμένει κι εσένα να μπεις στην παρέα και να ζήσεις τον πιο active παλμό σε διαφορετικό location κάθε εβδομάδα.

Την Τρίτη 23.10 πηγαίνουμε… downtown, στην Πλατεία Συντάγματος, για να κάνουμε το δικό μας training statement.  Διάλεξε ένα από τα workouts που σου ταιριάζει περισσότερο και ετοιμάσου να.. ιδρώσεις!

Στις 18:00 σε περιμένει ένα δυναμικό CROSSTRAINING workout, με ρυθμό και ένταση, υπό την καθοδήγηση του Head Trainer, Coach Zarou. Να είσαι εκεί.

Στις 19:00 μπορείς να  απολαύσεις το LEGS CHALLENGE, που θα δώσει έμφαση στην ενδυνάμωση των ποδιών σου, με την υπογραφή του Head Trainer, Coach Zarou.

Στις 20:00 ραντεβού για WOMEN ABS & HIPS, αποκλειστικά για τις γυναίκες που θέλουν να σμιλέψουν τους γλουτούς και τους κοιλιακούς τους, με την trainer Ελεάννα Λίμα. Μην το χάσεις!

Με τη συμμετοχή σου στην προπόνηση μπορείς να απολαύσεις 20% εκπτωση στη συλλογή adidas Training στο www.adidas.gr. Περισσότερες λεπτομέρειες την ημέρα του workout.

Κάνε τώρα δωρεάν την εγγραφή σου και δήλωσε συμμετοχή στα workouts του adidas x TRAINING SQUAD στο www.adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Group των adidas Runners Athens, στη σελίδα adidas (CY, GR) στο Facebook και στο @adidasgr στο Instagram.

#adidasRunnersAthens

Η μοναδική προσφορά της Saucony στους δρομείς του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

Η μοναδική προσφορά της Saucony στους δρομείς του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ολοκληρώνονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό που θα γίνει στις 2-4 Νοεμβρίου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης και η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σπουδαία συμφωνία με τη Saucony.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία αθλητική εταιρεία ένδυσης και υπόδησης, είναι μεγάλος υποστηρικτής του 5ου Τρέξε Χωρίς Τερματισμό και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι παροχές της στους συμμετέχοντες ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, κάνοντας μοναδική την συνεργασία της με το μεγαλύτερο υπερμαραθώνιο αγώνα δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα.

Προσφορά Νο1: Εκπτωτικό κουπόνι 15% σε όλους τους συμμετέχοντες για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της εταιρείας από το κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Μητροπόλεως 107.

Προσφορά Νο2: Χιλιόμετρο και έκπτωση για τους συμμετέχοντες που θα καταγράψουν πάνω από 15 χιλιόμετρα, το ποσοστό της έκπτωσης θα αυξάνεται αναλογικά αρχίζοντας από 15% και φθάνοντας έως 50% για όσους καταγράψουν 50 χλμ. ή και περισσότερα. (Για παράδειγμα 45 χιλιόμετρα αντιστοιχούν σε 45% έκπτωση κ.ο.κ)

Προσφορά Νο3: Δωρεάν από ένα ζευγάρι παπούτσι Kinvara στον πρώτο άνδρα και στην πρώτη γυναίκα των αγωνισμάτων 24 και 48 ωρών.

Το κουπόνι 15% θα είναι στα starter pack όλων των συμμετεχόντων και αφορά όλα τα προϊόντα στο κατάστημα της Saucony Θεσσαλονίκης. Η έκπτωση άνω από 16% -50% επίσης αφορά όλα τα προϊόντα στο κατάστημα της Saucony αλλά δεν θα δίνεται κουπόνι.

Οι δρομείς θα την παίρνουν αυτόματα στο κατάστημα λέγοντας το όνομα τους ή το bib number τους.

Θα γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων και θα δίνεται αυτόματα η αντίστοιχη έκπτωση.

Να διευκρινιστεί ότι οι δύο προσφορές δεν συμψηφίζονται που σημαίνει ότι όποιοι ξεπεράσουν τα 15χλμ. το αρχικό εκπτωτικό κουπόνι (15%) δεν είναι σε ισχύ και ενεργοποιείται η προσφορά Νο2.

Η προσφορά έχει διάρκεια δύο μήνες και τα εκπτωτικά κουπόνια θα είναι σε ισχύ από 5 Νοεμβρίου 2018 έως 5 Δεκεμβρίου 2018.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό συνεχίζονται στη διεύθυνση: http://nofinishrun.org μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Παράλληλα έχουν ανοίξει και λειτουργούν τα δύο πρώτα κέντρα εγγραφών, ένα στο κατάστημα της Saucony που είναι και φέτος Μεγάλος Υποστηρικτής του αγώνα και το άλλο στα γραφεία του Ερμή 1977 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Σύντομα θα λειτουργήσει και τρίτο στο χώρο της Νέας Παραλίας.

Το μέρος και το πρόγραμμα λειτουργίας των Κέντρων Εγγραφών είναι:

SAUCONY STORE (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 107, 54622, ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο, 8-27 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 18:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, 8-27 Οκτωβρίου: από 09:00 έως 21:00

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΙΣΩ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΜΗ)
Καθημερινές, 24-28 Σεπτεμβρίου, 1-5 Οκτωβρίου, 8-12 Οκτωβρίου, 15-19 Οκτωβρίου, 22-25 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 14:00

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr και nofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun

Send this to a friend