H adidas ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2022

Impossible is Nothing για το brand με τα three stripes, που δίνει και πάλι το παρόν στο μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χώρας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η adidas, ως Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στήριξε τις προσπάθειες των δρομέων κάνοντας εμβληματική την παρουσία της για μια ακόμη φορά. Στον 39ο  Μαραθώνιο, ένα θεσμό που πρεσβεύει τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού, οι δρομείς απέδειξαν  ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει ζωές. Η adidas ορμώμενη από το πνεύμα του ‘IMPOSSIBLE IS NOTHING, παραμένει το brand που στηρίζει όσους καταρρίπτουν τα εμπόδια για να φτάσουν εκεί που επιθυμούν, κατακτώντας τους στόχους τους.

Η adidas συμμετείχε και στη φετινή Marathon Expo, τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση που είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Μαραθωνίου, παρουσιάζοντας ολόκληρη τη Running συλλογή. Με τα συλλεκτικά μπλουζάκια του Μαραθωνίου, το Expo Booth της adidas αποτέλεσε πόλο έλξης για τους λάτρεις του τρεξίματος.

Σημείο διάδρασης αποτέλεσε φυσικά και το Sponsor’s Village. Όσοι το επισκέφτηκαν απόλαυσαν ευφάνταστες δραστηριότητες και είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα χαρούμενο και interactive παιχνίδι, να κερδίσουν μοναδικά δώρα από το κατάστημα της adidas στην Ερμού, αλλά και να δοκιμάσουν  το απόλυτο παπούτσι του Μαραθωνίου, το Adizero Adios Pro 3!

Τόσο η Αναστασία Μαρινάκου όσο και ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος αγωνίστηκαν με τα Adizero Adios Pro 3 και σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις! Η Αναστασία Μαρινάκου τερμάτισε με ρεκόρ αγώνα πρώτη στις γυναίκες στα 10χλμ ενώ ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος περσινός νικητής του αγώνα και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ διαδρομής, κατέκτησε τη 2η θέση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, συγκινώντας πολλούς με το ήθος και τη θέλησή του να τερματίσει παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στα Cheering Zones η adidas έδωσε βροντερό παρόν δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και εμψυχωτική ατμόσφαιρα για όλους τους δρομείς και φυσικά για τους adidas Runners Athens, την running κοινότητα της adidas.

Ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μπορεί να τελείωσε, όμως η adidas συνεχίζει να μας καλεί όλους να τρέχουμε και να συμμετέχουμε δωρεάν στις προπονήσεις των adidas Runners Athens καταρρίπτοντας κάθε εμπόδιο και θέτοντας στόχους για τα επόμενα ρεκόρ!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

«Athletes Are Made»

Η CSR καμπάνια της Αdmiral που στηρίζει τους αθλητές  παρουσιάζει την ολοκληρωμένη ομάδα της

Το αγαπημένο brand Admiral, με βαθιά αθλητική κληρονομιά, εμπλουτίζει το πρόγραμμα στήριξης αθλητών Athletes Are Made” που έκανε την εμφάνιση του τον Ιούλιο. H πρωτοβουλία αυτή της Admiral, έρχεται να επισφραγίσει τις αξίες που πρεσβεύει και την αγάπη της μάρκας προς τον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετεί πιστά όλα τα χρόνια παρουσίας της στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Athletes Are Made», αγκαλιάζει και στηρίζει νέους αθλητές και αθλήτριες, επιβραβεύοντας την καθημερινή τους προσπάθεια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η Admiral βρίσκεται με μεγάλη περηφάνια στο πλάι των 9 αθλητών που υποδέχτηκε στην ομάδα της και τους στηρίζει έμπρακτα με παροχή ρουχισμού, εξοπλισμού αλλά και την κάλυψη ταξιδιωτικών εξόδων για αγωνιστικούς λόγους.

Η φιλοσοφία και η νοοτροπία της Admiral είναι ταυτόσημη με αυτή των αθλητών που επέλεξε να συμπορευτεί. Κάθε αθλητής φτάνει στο υψηλότερο βάθρο μέσα από συνεχή προσπάθεια και καθημερινή αφοσίωση στον στόχο του. Έτσι και το ίδιο το brand εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού του κοινού. Οι κοινές αξίες αθλητών και μάρκας έρχονται να επισφραγιστούν μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων υπό την επιμέλεια της γνωστής αθλητικογράφου, Χριστίνας Βραχάλη. Οι συνεντεύξεις έχουν σαν στόχο να αναδείξουν τους αθλητές, ώστε να τους γνωρίσει το κοινό καλύτερα. Παράλληλα εκείνοι, έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με όλους αγωνίες, σκέψεις, δυσκολίες και στοιχεία της προσωπικότητάς τους, αλλά κυρίως την αγάπη τους προς το άθλημα που υπηρετούν με σεβασμό και αφοσίωση.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος, η Χριστίνα Βραχάλη υποδέχθηκε στο κατάστημα της Admiral στην Αγία Παρασκευή τους παρακάτω Admiral Athletes:

 • Έφη Γκουλή, Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης
 • Θοδωρή Ιακωβίδη, Ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών
 • Πέτρο Γκαϊδατζή, Παγκόσμιος/Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Κωπηλασίας
 • Ευαγγελία Φράγκου, Παγκόσμια/Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας

Στο δεύτερο κύκλο συνεντεύξεων η Χριστίνα Βραχάλη υποδέχτηκε τους:

 • Σεμέλη Ζαρμακούπη, Παγκόσμια: Πρωταθλήτρια Kick Boxing
 • Αποστολής Τεληκωστόγλου: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tae Kwon Do
 • Δέσποινα Γεωργιάδου: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας
 • Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης: Πρωταθλητής Κολύμβησης
 • Νικόλας Ηλιόπουλος: Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής

Τις συνεντεύξεις τους θα μπορούν να απολαύσουν όλοι στο Youtube κανάλι της Admiral.

Η Admiral δίνει υπόσχεση να συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές, σε όλα τους τα βήματα. Σημασία δεν έχει μόνο η νίκη, αλλά και οι επιδόσεις, η προσπάθεια και η επιμονή.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

«Athletes Are Made»: Η νέα CSR καμπάνια της Αdmiral στηρίζει τους αθλητές

Το αγαπημένο brand Admiral, με βαθιά αθλητική κληρονομιά, παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα στήριξης αθλητών Athletes Are Made. H πρωτοβουλία αυτή της Admiral, έρχεται να επισφραγίσει τις αξίες που πρεσβεύει και την αγάπη της μάρκας προς τον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετεί πιστά όλα τα χρόνια παρουσίας της στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Το νέο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Athletes Are Made», αγκαλιάζει και στηρίζει νέους αθλητές και αθλήτριες, επιβραβεύοντας την καθημερινή τους προσπάθεια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η Admiral βρίσκεται με μεγάλη περηφάνια στο πλάι των αθλητών και τους στηρίζει έμπρακτα με παροχή ρουχισμού, εξοπλισμού αλλά και την κάλυψη ταξιδιωτικών εξόδων για αγωνιστικούς λόγους.

Η φιλοσοφία και η νοοτροπία της Admiral είναι ταυτόσημη με αυτή των αθλητών. Κάθε αθλητής φτάνει στο υψηλότερο βάθρο μέσα από συνεχή προσπάθεια και καθημερινή αφοσίωση στον στόχο του. Έτσι και το ίδιο το brand εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού του κοινού. Οι κοινές αξίες αθλητών και μάρκας έρχονται να επισφραγιστούν μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων υπό την επιμέλεια της γνωστής αθλητικογράφου, Χριστίνας Βραχάλη. Οι συνεντεύξεις έχουν σαν στόχο να αναδείξουν τους αθλητές, ώστε να τους γνωρίσει το κοινό καλύτερα. Παράλληλα εκείνοι, έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με όλους αγωνίες, σκέψεις, δυσκολίες και στοιχεία της προσωπικότητάς τους, αλλά κυρίως την αγάπη τους προς το άθλημα που υπηρετούν με σεβασμό και αφοσίωση.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος, η Χριστίνα Βραχάλη υποδέχθηκε στο κατάστημα της Admiral στην Αγία Παρασκευή τους παρακάτω Admiral Athletes:

 • Έφη Γκουλή, Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης
 • Θοδωρή Ιακωβίδη, Ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών
 • Πέτρο Γκαϊδατζή, Παγκόσμιος/Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Κωπηλασίας
 • Ευαγγελία Φράγκου, Παγκόσμια/Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας

Τις συνεντεύξεις τους θα μπορούν να απολαύσουν όλοι στο Youtube κανάλι της Admiral.Πιο συγκεκριμένα στα παρακάτω link:

Έφη Γκουλή: https://youtu.be/DO2F1mussJc

Πέτρος Γκαϊδατζής: https://youtu.be/HR-Ls40zO6w

Ευαγγελία Φράγκου: https://youtu.be/jDEvZ8AnypE

Θοδωρής Ιακωβίδης: https://youtu.be/a4e92MWpgro

Σύντομα θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος συνεντεύξεων, με αγαπημένους αθλητές που μας κάνουν περήφανους μέσα από τις επιτυχίες και το ήθος τους. Με την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός και η ευγενής άμυλα είναι διαχρονικά ιδανικά, η Admiral δίνει υπόσχεση να συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές, σε όλα τους τα βήματα. Σημασία δεν έχει μόνο η νίκη, αλλά και οι επιδόσεις, η προσπάθεια και η επιμονή.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend