Φοβερό πρόγραμμα tabata με σχοινάκι για καύση λίπους

Το σχοινάκι είναι μια εκπληκτική άσκηση για να κάψεις λίπος και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεις τις γάμπες και άλλες μυϊκές ομάδες των ποδιών, βελτιώνεις την αντοχή σου και ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου.

Οι καλύτεροι μποξέρ του κόσμου έχουν στην καθημερινή τους προπόνηση το σχοινάκι. Παρακάτω θα δείτε ένα πρόγραμμα tabata για σχοινάκι που θα σας βοηθήσει σε μόλις ένα μήνα να κάψετε λίπος και να δείτε το σώμα σας να αλλάζει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα χάσετε το λίπος στα πόδια

Previous ArticleNext Article

Δείτε το σποτ για την Athens Half Marathon Expo & Sports Show 2020

Η Athens Half Marathon Expo έχει καθιερώσει έναν δικό της μοναδικό χαρακτήρα και μία ξεχωριστή ταυτότητα, κερδίζοντας μαζική αναγνώριση ως ένα από τα μεγάλα αθλητικά εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα.

Παράλληλα με την Athens Half Marathon Expo θα λάβει χώρα και η Sports Show 2020, αποτελώντας σημείο αναφοράς για όλους όσους λατρεύουν τον αθλητισμό και τα sports, συνεχίζοντας την παράδοση που έχουμε ήδη δημιουργήσει.

Οι δύο αθλητικές εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν 19-21 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό σποτ!

Το ντοκυμαντέρ «Against all G-odds» του Πάνου Βλάχου (trailer)

Αθήνα,1896.

Στους πρώτους μοντέρνους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Σπύρος Λούης, ένας άσημος νερουλάς από το Μαρούσι, στέφεται νικητής στον πρώτο Μαραθώνιο αγώνα στην ιστορία.

Το ντοκυμαντέρ «Against all G-odds» ακολουθεί την προσπάθεια του καταξιωμένου ηθοποιού και δρομέα Πάνου Βλάχου να διερευνήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στο σπουδαιότερο κατόρθωμα της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας και να ρίξει φως στον πιο αμφιλεγόμενο μαραθώνιο μέχρι σήμερα…

Δείτε το επίσημο trailer του ντοκυμαντέρ

Σκηνοθεσία: Πάνος Βλάχος
Παραγωγή: Production Ηouse
Αλέξης Καπλάνης
Πάνος Μανολίτσης

Σχεδιασμός – διοργάνωση αγώνα: Tihio race
KC Protect – Babis Hawk

x

Send this to a friend