Έκοψαν την πίτα τους οι Αθηναίοι Δρομείς

Οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ στον 5ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» πραγματοποίησε το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 την ετήσια  Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στην Αίθουσα «Οδοιπορικό στην Παλιά Αθήνα», που, ευγενικά, παραχωρεί ο ΟΠΑΝΔΑ.

Σε μια πολύ όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα, παραβρέθηκαν μέλη του Συλλόγου, πολλοί φίλοι και εκπρόσωποι Συλλόγων κι άλλων Πολιτειακών Φορέων. Ειδικότερα, την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, o κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών, ο κ. Γεώργιος Βλάχος Περιφερειακός Σύμβουλος πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, η κ. Ρούλα Μακρή Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, η κ Ελένη Ζωντήρου  Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ, η κ. Ρωξάνη Μπέη Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Αθηναίων, η κ. Ειρήνη Σπανού  Διευθύντρια του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου, ο κ. Κων/νος Σάμιος  Πρόεδρος ΕΟΣΛΜΑ-Υ, ο κ. Παύλος Λέκκας Γενικός Γραμματέας ΕΟΣΛΜΑ-Υ, η κ. Ελένη Μπερτσάτου πρόεδρος ΣΔΥ Αθήνών, ο κ. Σταύρος Τσιμακίδης Πρόεδρος ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ο κ. Βλάσσης Καραβασίλης Πρόεδρος ΑΠΣ «ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ» ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ο κ. Άγγελος Σάμιος Πρόεδρος ΣΔΥ Πειραιά, ο κ. Βασίλης Τσαγκάρης Πρόεδρος του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, η κ. Εύα Κανλιόγλου  Γραμματέας του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ο κ. Χρήστος Γουβαϊλης Πρόεδρος του ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, ο κ. Χρήστος Γαλάνης Αντιπρόεδρος του «ΕΥΚΛΗ», ο κ. Χαράλαμπος Αμανατίδης Γραμματέας του «ΕΥΚΛΗ», ο κ. Δημήτριος Τσιαμπούρης Γραμματέας Π.Π.Σ. «Επιμένουμε Πεδίον Άρεως», ο κ. Γιώργος Δημόπουλος πρώην Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Γιώργος Μάλλιαρης παλαιός πρωταθλητής Ελλάδος Μαραθώνιου Δρόμου, ο Στέργιος Σούτης τυφλός Δρομέας, η κ. Τιτίκα Σκουλή χήρα του Τάκη Σκουλή καθώς και ο γιος του Γιώργος.

Οι παρουσιαστές Νίκος Αδάμος και Νικολίνα Μουαΐμη έδωσαν  το λόγο στον Πρόεδρο του Συλλόγου Βαγγέλη Λεμπέση ο οποίος και ξεκίνησε με την παρουσίαση του νέου Διοικητικού μας Συμβουλίου που  προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές της 13ης Ιανουαρίου 2024 και το οποίο είναι:

Η Μαρία Γκέκα, Αντιπρόεδρος

Η Ευαγγελία Μαράντου, Γενική Γραμματέας

Ο Νίκος Αδάμος, Ειδικός Γραμματέας

Ο Κώστας Ζάντζος, Ταμίας

Ο Ηρακλής Καμπουράκης, Αναπληρωτής Ταμίας

Η Νικολίνα Μουαΐμη, Έφορος Πολιτισμού

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, Έφορος Αθλητισμού

Και ο Νίκος Βαβαρίνος, Μέλος

Η βραδιά ήταν γεμάτη από δρομικές και όχι μόνο αναμνήσεις του 2023 και σχέδια για το 2024, που αποτυπώθηκαν μέσα από φωτογραφικό υλικό αλλά και από το λόγο του Προέδρου, Βαγγέλη Λεμπέση, ο οποίος ανέπτυξε, παράλληλα, τη φιλοσοφία των Αθηναίων Δρομέων, καλώντας τους δρομείς και τους Προέδρους των Συλλόγων να συμβάλλουν με τις ενέργειές τους στον υγιή, λαϊκό μαζικό αθλητισμό και την αγαστή συνεργασία.

Ακολούθησαν, ως είθισται, βραβεύσεις σημαντικών προσώπων της Αθλητικής κοινωνίας αλλά και αθλητών του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογός μας τίμησε, φέτος, την κ. Γεωργία Χριστοδούλου, την κατά τον κόσμο κ. Ζωζώ, Κύπρια στην καταγωγή, γεννημένη στο Κάιρο  το 1951, που τερμάτισε πρώτη φορά γυναίκα Ελληνίδα στον Μαραθώνιο Δρόμο 6η στις γυναίκες και 427η στο σύνολο με χρόνο 5ώρες 1’ 20’’, σπάζοντας το μέχρι τότε «Άβατο» των ανδρών, ανοίγοντας τον δρόμο τον οποίο ακολούθησαν πολλές γυναίκες στη συνέχεια τόσο στον Μαραθώνιο όσο και σε ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις. Ακολούθησε η βράβευση της κ. Ελένης Μπερτσάτου Προέδρου του πρώτου Συλλόγου Δρομέων Υγείας  στη χώρα μας του γνωστού μας ΣΔΥ Αθήνας στο τιμόνι της Προεδρίας του οποίου βρίσκεται περισσότερο από 15 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι κατόπιν πρότασης και πρωτοβουλίας της κ. Μπερτσάτου το 2016, όταν ο Σύλλογος μας ήταν ακόμη στα σπάργανα, με την εμπειρία και την διορατικότητά της διείδε την πορεία του και έκανε πρόταση για αδελφοποίηση των δύο Συλλόγων, η οποία και υλοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2016 κατά την διάρκεια των απονομών του αγώνα 20 χιλιομέτρων του ΣΔΥ Αθηνών στον Άγιο Κοσμά. Σήμερα, πρωτοστατεί στην ανάδειξη ενός αγώνα ορόσημο γι αυτήν, τον Μαραθώνιο Ολυμπίας στη συνέχιση του αγώνα Θεοδωράκεια, και στα Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων. Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με έναν άνθρωπο που μπορεί να μη βρίσκεται πια στη ζωή, βρίσκεται όμως ανάμεσά μας, τον «Δάσκαλό μας» Παναγιώτη (Τάκη) Σκουλή που γεννήθηκε στον Πειραιά 7 Ιουνίου 1936 και με σκοπό να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδρομή που διέτρεξε ο αρχαίος ημεροδρόμος Φειδιππίδης, ξεκίνησε πρώτος αυτός, τα μεσάνυχτα 23 προς 24 Αυγούστου 1992 για την αναβίωση του άθλου από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης και τον αναβίωσε σε 4 ημέρες και 5 ώρες, συγκλονίζοντας το παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα. Με την τεράστια εμπειρία του αλλά και με την ακατάβλητη διάθεσή του για προσφορά και παρά την  νόσο Parkinson που τον είχε προσβάλλει, βοήθησε σημαντικά στον σχεδιασμό της διαδρομής του Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου, όπως είναι σήμερα για τον οποίο το 2016, όπου ο Σύλλογός μας ανέλαβε τον αγώνα «Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος», βοήθησε πολύ και ήταν αυτός που μας έδινε το ηθικό κίνητρο και τα πρώτα χρόνια οδηγούσε τον πρώτο αθλητή και υποδεχόταν τους αθλητές που τερμάτιζαν στο μουσείο Κεραμικού.

Ο Τάκης Σκουλής έφυγε από κοντά μας στις 24/7/2023 και το βραβείο του παρέλαβε η σύζυγός του κ. Τιτίκα που στάθηκε δίπλα του, υποδειγματικά χωρίς ούτε μια στιγμή να δυσανασχετήσει. Οι ξεχωριστές αυτές βραβεύσεις τελείωσαν με τη βράβευση του ανθρώπου που είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνος για την γένεση αυτού του Συλλόγου μας, του Γιώργου Διαμαντή που η αγάπη του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ξεκινά από τη νεαρή του ηλικία και που ασχολήθηκε με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων από την ίδρυσή της, το 2006 και υπηρέτησε κι εκεί από τη θέση του Γενικού Γραμματέα τρείς θητείες ενώ σήμερα είναι τεχνικός Σύμβουλος. Με τις ενέργειές του, τον Απρίλιο του 2016 ιδρύθηκε ο σύλλογός μας και υπηρέτησε από τη θέση του προέδρου τις δύο πρώτες διετίες και Αντιπροέδρου, στη συνέχεια. Το 2020 παρέδωσε την προεδρεία του Συλλόγου στον σημερινό Πρόεδρο, Βαγγέλη Λεμπέση. Έχει τρέξει σε πάνω από 800 αγώνες ανά την Ελλάδα και αρκετούς στο εξωτερικό.

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τις απονομές στην Νικολίνα Μουαϊμη και τον Χαράλαμπο Καπνιστή ως η καλύτερη αθλήτρια και ο καλύτερος αθλητής αντίστοιχα, του Συλλόγου για το 2023.

Κατόπιν, βραβεύτηκαν οι δρομείς του Συλλόγου που τερμάτισαν πρώτη φορά τον Μαραθώνιο Δρόμο το 2023 και αυτοί είναι ο Γιώργος Κατσούλης και ο Κώστας Παναγόπουλος.

Εν συνεχεία, τιμήθηκαν τα μέλη μας που «έσπασαν» το φράγμα του Μαραθωνίου Δρόμου και δοκίμασαν με επιτυχία τις δυνάμεις τους στις Υπεραποστάσεις και αυτοί είναι οι εξής:

Αδάμος Νικόλαος

Βαβαρίνος Νίκος

Γάσπαρης Ευγένιος

Γκούντος Θεοδόσης

Γκούντος Χρήστος

Δασκαλάκης Αντώνης

Διαμαντής Γεώργιος

Ζήντρος Βασίλης

Λαγός Γιάννης

Λεμπέσης Βαγγέλης

Ντέλλος Θωμάς

Ρόδη Ευαγγελία

Χατζής Αδαμάντιος

Τέλος τιμήθηκε η εθελοντική προσφορά με το δεδομένο το σύνθημά μας ότι, «οι εθελοντές είναι η περιουσία του Συλλόγου μας». Έτσι βραβεύθηκαν για την απλόχερη προσφορά τους αφ’ ενός δύο κυρίες, πολύ αγαπητές σ’ όλους όσους τρέχουμε, η Καλλιόπη Δεσύλλα και η Άντα Τουμπανάκη! και αφ’ ετέρου η ομάδα «ΟΔΕΥΩ» και ο πρόεδρός της κ. Σπύρος Κούλης για την μεγάλη προσφορά και τα ατέλειωτα ξενύχτια στην εξυπηρέτηση των δρομέων στην διάρκεια του Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου.

Οι κληρώσεις που ακολούθησαν, ολοκλήρωσαν την εορταστική εκδήλωση. Τυχεροί φίλοι και μέλη κέρδισαν:

 • Ενα αρνί προσφορά της οικογένειας κρεοπωλών Αλούπη  από το κατάστημα «ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» ένα από τα παλαιότερα και ποιοτικά καταστήματα, Σοφοκλέους & Φιλοποίμενος.
 • Μία δωροεπιταγή 50 euro από την Εταιρία ενδυμάτων DORETTA που πάντα στηρίζει τις εκδηλώσεις μας
 • Ένα buff, προσφορά της Εταιρείας αθλητικών ειδών OUTRUN, στη Μαρίνα του Φλοίσβου της Δήμητρας Ανδρέου.
 • Δύο κληρώσεις από δύο κρασιά από την Εταιρίας MB Winners, του μέλους μας, Μαριάννα Μπερέσκου
 • (4 κληρώσεις) ακουστικά  Bluetooth Adidas, ευγενική προσφορά της Εταιρίας NEXION HELLAS

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του ΟΠΑΝΔΑ, του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου, των Συλλόγων και όλα τα μέλη και τους φίλους του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς» για την παρουσία τους και την στήριξή τους!

Και του χρόνου με υγεία!

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς»

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

2ο Συνέδριο Ασθενών: Ο καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα σήμερα

Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει το 2ο Συνέδριο Ασθενών «Ο καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα σήμερα». Το συνέδριο έχει υβριδική μορφή και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα), με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση μέσα από τη σελίδα Facebook και το YouTube του συλλόγου.

Την κεντρική ομιλία του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κα Στέλλα Κυριακίδου, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, με θέμα «Το Ευρωπαϊκό σχέδιο δράσης κατά του καρκίνου».

Θεματολογία

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθούν, μέσα από τα νεότερα ιατρικά και εμπειρικά δεδομένα, όλες οι εξελίξεις στην αντιμετώπιση και τη διαχείριση του καρκίνου του μαστού στην Ελλάδα του σήμερα, θέτοντας πάντα στο προσκήνιο την οπτική των ασθενών.

Αναλυτικότερα θα συζητηθούν:

 • Δεδομένα μεταξύ 1ου & 2ου συνεδρίου
 • Η έγκαιρη διάγνωση στην Ελλάδα: Προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού
 • Δικαιώματα και παροχές σε ασθενείς με καρκίνο μαστού: Το σημερινό τοπίο
 • “Το ταξίδι των ασθενών”: 10 χρόνια μετά – Παρουσίαση έρευνας
 • Γυναίκες Υψηλού Κινδύνου & Κληρονομικότητα
 • Μεταστατικός Καρκίνος Μαστού
 • Κέντρα Μαστού Ολοκληρωμένης Φροντίδας: η αναγκαιότητα της υλοποίησης
 • Νεότερα Ιατρικά Δεδομένα
 • Βελτίωση Ποιότητας Ζωής – Survivorship
 • Η αναγκαιότητα της Ψυχο-ογκολογίας

Σε κάθε θεματική ενότητα θα υπάρχουν εισηγήσεις και σχολιασμοί από εξειδικευμένους και καταξιωμένους στον χώρο τους ομιλητές, ενώ θα διατεθεί ικανός χρόνος για συζήτηση με τη συμμετοχή του ακροατηρίου.

Πρόγραμμα

Μπορείτε να βρείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ: https://almazois.gr/karkinos-tou-mastou-ellada-simera-2o-synedrio-asthenwn/

Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε άτομο που έχει ενδιαφέρον για τον καρκίνο του μαστού:

 • Γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού
 • Φροντιστές ασθενών με καρκίνο του μαστού
 • Επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με την/ον ογκολογική/ο ασθενή
 • Επιστημονικούς φορείς εμπλεκόμενους με τον καρκίνο του μαστού και την χάραξη πολιτικών υγείας
 • Οργανισμούς που εξυπηρετούν ασθενείς με καρκίνο μαστού ή ασχολούνται με την ασθένεια

Τρόποι παρακολούθησης/ συμμετοχής

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Βεβαιώσεις συμμετοχής διαθέσιμες, εφόσον ζητηθούν, στη γραμματεία του συνεδρίου

 Συμμετοχή με φυσική παρουσία:

Για την παρακολούθηση με φυσική παρουσία στον συνεδριακό χώρο παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ:  https://forms.office.com/e/z7T3dFid5V

*Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 Online παρακολούθηση: Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το συνέδριο μέσα από τη σελίδα του συλλόγου «Άλμα Ζωής» στο Facebook: https://www.facebook.com/almazois και μέσα από το Youtube profile: https://www.youtube.com/@AlmaZois

Η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, δήλωσε:

«Το 2ο Συνέδριο Ασθενών για τον καρκίνο του μαστού είναι ένα συνέδριο που αφορά όλες τις γυναίκες. Στόχος μας να αναδειχθούν οι επιπτώσεις της νόσου σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής, να παρέχουμε έγκυρη ενημέρωση,  να υπάρξει γόνιμος διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να γίνουν προτάσεις για τη βελτίωση της φροντίδας και της ποιότητας ζωής των γυναικών με καρκίνο μαστού και,  κυρίως,  να μεταφέρουμε το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού είναι θέμα δημόσιας υγείας και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με συνέπεια, ολιστικά και οργανωμένα». 

Το 2ο Συνέδριο Ασθενών «Ο καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα σήμερα» είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Μαίρης Αργυροπούλου, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Το 2ο Συνέδριο Ασθενών «Ο καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα σήμερα» διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού (ΕΕΑΜ),  της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ).

Με την ευγενική Υποστήριξη:

Επίσημος Χορηγός: UTC Διεθνείς Μεταφορές A.E.

Χορηγοί: ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., Gilead Sciences, ΜSD

Υποστηρικτές: AstraZeneca, GE HealthCare, Pfizer Hellas Α.Ε.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου για το 9th Lycabettus Run στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel!

Η MySportEvent σε συνεργασία με το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel διοργάνωσε, συνέντευξη Τύπου για το 9th Lycabettus Run! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου, με θέα τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη.

Ο Lycabettus Run αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες της πόλης και φέτος θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακός και θα δημιουργήσει μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όσους συμμετέχουν.

Η κα Πέρρυ Τσαγκάρη Marketing Manager της MySportEvent αναφέρθηκε στη προώθηση του εθελοντισμού, την περιβαλλοντική συνείδηση, και την στήριξη και οικονομική ενίσχυση σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και σωματεία στο πλαίσιο της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Χαιρόμαστε που μέσω των δρομικών μας διοργανώσεων, στηρίζουμε την περιβαλλοντική οργάνωση We4all, προσφέροντας 0,5€ για κάθε εγγραφή με στόχο τη φύτευση ενός δένδρου στην Ελλάδα. Επιπλέον, δημιουργήσαμε ένα κουμπί δωρεών στον ιστότοπό μας για τους αθλητές που επιθυμούν να συνεισφέρουν. Επίσης προσφέρουμε για άλλη μια χρονιά 0,50€ από κάθε συμμετοχή για να υποστηρίξουμε το σημαντικό έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. Ξεκινήσαμε τη συνεργασία με το σωματείο Best Buddies που έχει στόχο την κοινωνική αφύπνιση για τα άτομα με νοητικές και αναπτυξιακές διαταραχές, διοργανώνοντας έναν ειδικό αγώνα 600m στο 9th Lycabettus Run για τα μέλη τους. Επίσης τους δίνουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουν ως εθελοντές στη διοργάνωση.

Και δεν σταματάμε εδώ καθώς με τη νέα μας συνεργασία με τον Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, αρκετοί ηθοποιοί θα τρέξουν στην διοργάνωση για να αποδείξουν και εμπράκτως ότι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός “τρέχουν” μαζί…»

Ο κ. Δημήτρης Θώδης, ιδρυτής της MySportEvent και Τεχνικός Δ/ντης του Lycabettus Run δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που διοργανώνουμε αυτό το μοναδικό δρομικό γεγονός που λαμβάνει χώρα γύρω και πάνω στον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού, στο κέντρο της πόλης και ευχαριστούμε πολύ το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel που όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό μας». Επίσης παρουσίασε την πορεία των εγγραφών, όλες τις διαδρομές των αγώνων, τις νέες μπλούζες των αθλητών και των εθελοντών καθώς και το νέο έπαθλο, δημιουργία της Mud Lab και είπε χαρακτηριστικά: «Χαιρόμαστε που η Mud Lab, εξειδικευμένη στη νεότερη κεραμική, ανέλαβε να σχεδιάσει έναν μοναδικό και σύγχρονο βραβείο, συνδυάζοντας το χώμα και το νερό με δημιουργικό τρόπο. Το απλό και μοντέρνο αποτέλεσμα θα αποτελέσει την αναγνωρίσιμη υπογραφή των νικητών των αγώνων του Lycabettus Run και θα δοθεί στους 3 πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών.»

Στη συνέχεια, η κα Λαμπρίνα Βαρίτη, Manager Volunteers της MySportEvent τόνισε ότι ο εθελοντισμός αποτελεί το κύριο θεμέλιο πάνω στο οποίο οι δρομικές διοργανώσεις οικοδομούνται. Ανέφερε επίσης ότι οι εθελοντές συνεισφέρουν όχι μόνο χρόνο και ενέργεια, αλλά και την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την κοινότητα. «Χωρίς την αφοσίωση και την ενεργή τους συμμετοχή, η διοργάνωση μιας επιτυχημένης δρομικής εκδήλωσης είναι αδύνατη», επισήμανε η κυρία Βαρίτη.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθήνας κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ κ. Γιώργος Αναγνώστου, ο συνιδρυτής της We4all κ. Γιάννης Ηλιόπουλος, η κα Τσαούση Ασημίνα από το Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων του Χαμόγελου του Παιδιού, η κα Έφη Καμπούρη εκπρόσωπος του σωματείου Best Buddies, o κ. Παναγιώτης Παπαζαχαρίου Trade Communications & Channel Campaign Executive της Cosmos, η κα Χαψιά Καλλιόπη Brand Assistant FIX Brands, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Δρομέων Γαλατσίου κ. Μάνος Αγαπητός, ο ιδιοκτήτης του iRun κ. Δημήτρης Κριθαρούλιας και ο ιδιοκτήτης του Adventure κ. Δημήτρης Τρούπης.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι ηθοποιοί, Μαίρη Ραζή, Άγης Εμμανουήλ, Ντίνα Βούρτση, Κωνσταντίνος Τσιομίδης, η Marketing & PR Manager του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel κα Μανουέλλα Λαιμού και η ιδιοκτήτρια του One Beauty  κα Ολίβια Λαμπρινού.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή και την εμπιστοσύνη που μας περιβάλουν τους χορηγούς μας: Cosmos, Vitamin Well, Top Cycles, Fix Ανευ, ΑΥΡΑ – ΑΥRA WAVE, Naturals, OrserroBella Frutta, Yamas, Therapi General Hospital, Emelia, Polar, NeversecondGold Nutrition, One Beauty, Voyager, OutRun και τους χορηγούς επικοινωνίας Cosmote tv, iRun, Adventure, Wefit, RunnTrail και SportEvent.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel για τη φιλοξενία!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου για να τρέξουμε μαζί στο 9th Lycabettus Run!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend