“Δρομείς Ελπίδας” στο Salomon Cup της Πάρνηθας: Η πίστη νίκησε τις δυσκολίες

Ακόμη ένα οχυρό έπεσε από την ειδική ομάδα κατα-Δρομέων Ελπίδας. Τρέξαμε κι εμείς στα Βασιλικά Πάρνηθας!

Αν και η διαδρομή του Salomon Mountain Cup υπήρξε ιδιαιτέρως απαιτητική, οι “Δρομείς Ελπίδας” , οι οποίοι συνόδεψαν τον πιλότο Δημήτρη Γλυκό, υπερέβαλαν εαυτούς προκειμένου να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος.

Καταβεβλημένοι αλλά ψυχικά πανίσχυροι!

Η λεπτή κόκκινη γραμμή, που διαχωρίζει το ακατόρθωτο από το κατορθωτό, ξεπεράστηκε και την περασμένη Κυριακή στον δεύτερο αγώνα της σειράς η ομάδα μας έδειξε σθένος, δύναμη, κουράγιο και τεράστια αποθέματα αντοχών.

Τα χνάρια που άφησε πίσω της στην λασπουριά της Πάρνηθας η joellete-το ειδικό συνοδευτικό αμαξίδιο-απέδειξαν πως η πίστη σε ένα όραμα υπερτερεί των επί μέρους δυσκολιών.

Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του πιλότου, παραμερίζοντας κάθε είδους αγωνιστικό ανταγωνισμό, οι “Δρομείς Ελπίδας” έβαλαν ακόμη ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της αγάπης και της αλληλεγγύης, που χτίζεται εδώ και μερικούς μήνες.

Το χαμόγελο αντικατέστησε την σωματική κόπωση και ο τερματισμός των “Δρομέων Ελπίδας” εν μέσω χειροκροτημάτων αποτέλεσε για πολλοστή φορά έμπνευση για κάθε αθλητή!

Με εκτίμηση

“Δρομείς Ελπίδας”-The Hope Runners

Για τους Δρομείς Ελπίδας,

Σοφατζής Γιώργος

Ακουμιανάκη Αδαμαντία

email: [email protected]

facebook :The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας – https://www.facebook.com/hoperunnersathens/

instagram : thehoperunners- https://www.instagram.com/thehoperunners/

Website : Hoperunners.gr-https://www.hoperunners.gr/

Previous ArticleNext Article

Νίκη… κολοκοτρωνέικη για τους “Δρομείς Ελπίδας”

Οι “Δρομείς Ελπίδας” ήταν ανάμεσα στους 100 εκείνους που τους έλαχε ο κλήρος να ξαναβρούν εκείνη την ανυπότακτη κολοκοτρωνέικη τρέλα . Και μιας και η αναφορά περί του Κολοκοτρώνειου Δρόμου στη διαδρομή Λιμποβίσι – Τρίπολη 28 χλμ., θα πρέπει να πούμε πως αυτήν την φορά δεν υπήρχε απλός “πιλότος”, αλλά ο Δημήτρης Γλυκός ήταν “στρατηγός” σαν τον “Γέρο του Μοριά”…

Κι αυτή η νίκη για τους “Δρομείς Ελπίδας” ήταν…κολοκοτρωνέικη, αφού αντιπαρήλθαν απόσταση, προβλήματα, περιορισμούς, τήρησαν για ακόμη μια φορά τα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και τερμάτισαν όπως πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!

Για τους Δρομείς Ελπίδας,

Σοφατζής Γιώργος

cellphone :6942802002

Ακουμιανάκη Αδαμαντία

cellphone :6984352896

email: [email protected]

facebook :The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας – https://www.facebook.com/hoperunnersathens/

instagram : thehoperunners- https://www.instagram.com/thehoperunners/

Website : Hoperunners.gr-https://www.hoperunners.gr/

Αναβολή για τον 6ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αναβολή του Αγώνα Υπεραπόστασης για το επόμενο έτος 2021, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid 19.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια εποχή που η οργανωτική επιτροπή έβαζε τις μηχανές της διοργάνωσης του αγώνα σε πλήρη ισχύ, άλλαξαν, δραματικά, τα επιδημιολογικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί η από 21/9/2020 ανακοίνωση της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:  ΕΔΩ

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι, όπου εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα (covid 19) όπως στην περιοχή της Αθήνας αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής, η διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων εκτός σταδίου δεν επιτρέπεται.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλαμε και τις επαφές μας με όλους τους αρμόδιους Φορείς, η απόφαση δεν είναι δυνατόν να αλλάξει, αφού και οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες είναι χειρότερες.

Με αυτά τα δεδομένα και με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών αλλά και των εθελοντών, αποφασίσαμε την αναβολή του 6ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ για τις 19-23 Νοεμβρίου 2021.

Σας περιμένουμε τη νέα ημερομηνία, με τη δέσμευση να καταβάλουμε από σήμερα κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διοργάνωση του μεγαλύτερου Αγώνα επί ανοικτής οδού στον κόσμο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

x
Send this to a friend