Άνοιξαν οι εγγραφές για το LAKE PLASTIRAS TRAIL by “ΘΕΟΝΗ” (VOL 2)

Το σωματείο Ultra Trail Run Agrafa –UTRA, ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος LAKE PLASTIRAS TRAIL by “ΘΕΟΝΗ” έχουν ανοίξει.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο λίνκ

results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=711aefe4efe5da7b1d8672933cbb8b6d&l=GR&g=0

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και τις διαδρομές ενημερώνεστε συνεχώς μέσω

Fb: UTRAgrafa και

Instagram: utragrafa.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το σωματείο Ορεινού Τρεξίματος Αγράφων (Ultra Trail Run Agrafa –UTRA), συνδιοργανώνει με τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, την IPA Καρδίτσας, και τοπικούς φορείς, επετειακούς αγώνες ορεινού τρεξίματος με τέσσερις (4) διαδρομές.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Διαδρομές:  42 χλμ με +2400 υψομετρικά

                     23 χλμ με +1150 υψομετρικά

                     10 χλμ με +100 υψομετρικά

                     600 μ παιδικός αγώνας + παιχνίδι (Αγραφάκι!!!!)

Σημείο εκκίνησης: Βοτανικός Κήπος Λίμνης Πλαστήρα

Ώρα διεξαγωγής: 08:00, 10:00, 11:00  & 11:10 αντίστοιχα.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε διαδρομές που βρίσκονται στη πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα και κινούνται στον ιστορικό ορεινό όγκο των Αγράφων. Σημείο εκκίνησης είναι ο Βοτανικός κήπος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στις όχθες της λίμνης.

ΣΚΟΠΟΣ

Η εκδήλωση διοργανώνεται με σκοπό την άθληση, την ψυχαγωγία, την προαγωγή της υγείας όσων συμμετέχουν, την ανάδειξη της φύσης, της βλάστησης των ιστορικών και θρησκευτικών στοιχείων της περιοχής καθώς και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, εφόσον έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή φθορά στην υγεία τους. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση οικειοθελώς και µε δική του ευθύνη. Έχει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά σε θέματα υγείας, φυσικής του κατάστασης και της ικανότητάς του να πάρει μέρος στον αγώνα.

Οι διοργανωτές δε φέρουν καμιά ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημιάς, κλοπής ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους ευθύνη. Γίνεται σαφές ότι με την υποβολή της αίτησης και την συμμετοχή στον αγώνα, οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ή μετά τον αγώνα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Σε κάθε περίπτωση όλοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Κατά μήκος της διαδρομής η Αστυνομία θα φροντίσει για την ασφάλεια των δρόμων και των αθλητών. Επίσης, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές ποδηλάτες – μοτοσικλετιστές, εθελοντές δρομείς με οχήματα θα στηρίζουν τους δρομείς και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ότι τυχόν παρουσιαστεί.

Κατά μήκος της διαδρομής θα ζητηθεί η παρουσία ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Για την αντιμετώπιση όλων των διαφορετικών πιθανών κλιματικών συνθηκών την ημέρα του αγώνα, κατά την κρίση τους και με βάση την πρόγνωση καιρού, οι Διοργανωτές μπορούν να τροποποιήσουν τη λίστα του υποχρεωτικού εξοπλισμού.

 • Παπούτσια κατάλληλα για τρέξιμο στο έδαφος των βουνών των Αγράφων
 • Αντιανεμικό (για τον μαραθώνιο)
 • Παγούρι νερού τουλάχιστον 0,5 λίτρα υγρού (νερό ή ισοτονικό) (για τον μαραθώνιο)

Επιτρέπεται η χρήση μπατόν πεζοπορίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Απαγορεύετε η απόρριψη απορριμμάτων όλων των ειδών από αθλητή σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής. Αθλητής που θα εντοπισθεί ή θα καταγγελθεί από οποιοδήποτε άτομο της διοργάνωσης θα αποβάλλεται από τον τρέχων αγώνα και κάθε μελλοντικό.

Συστήνεται από τη διοργάνωση του αγώνα ο κάθε διαγωνιζόμενος να κουβαλάει μαζί του τα απορρίμματα του και να τα απορρίπτει σε κατάλληλο σημείο.

Έχουν γίνει έντονα παράπονα από συλλόγους και φορείς που χρησιμοποιούμε τα ίδια μέρη και μονοπάτια προς την διοργάνωση και η διοργάνωση έχει αποφασίσει να πετύχει μελλοντικά μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα.

Ο παραπάνω κανόνας θα εφαρμοστεί αυστηρά και απαρέγκλιτα

Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας υπάρχει σακούλα απορριμμάτων.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Επιτρέπεται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια προς τους αθλητές από οποιονδήποτε μόνο στους σταθμούς τροφοδοσίας. Επιτρέπεται η συνοδεία των αθλητών από πρόσωπα που δεν φέρουν αριθμό αγώνα με την προϋπόθεση ότι δεν υποβοηθούν τον αθλητή ή δεν παρεμποδίζουν άλλους αθλητές. Αν καταγγελθεί οποιαδήποτε βοήθεια τέτοιου είδους προς τον αθλητή, τιμωρείται ο ίδιος ο αθλητής με αποκλεισμό. Η συνοδεία του αθλητή από οικεία πρόσωπα στα τελευταία μέτρα της διαδρομής συστήνεται.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Οι αθλητές που συμμετέχουν στον αγώνα, υποχρεούνται να είναι αυτόνομοι σε σχέση με τα τρόφιμα, το νερό, και την ασφάλεια τους  ανάμεσα σε δύο σταθμούς τροφοδοσίας.

Κατά μήκος της διαδρομής των αγώνων θα υπάρχουν:

 • 2 σταθμοί υδροδοσίας για τον αγώνα των 10 χλμ
 • 3 σταθμοί υδροδοσίας για τον αγώνα των 23 χλμ
 • 5 σταθμοί υδροδοσίας για τον αγώνα των 42 χλμ

ΕΠΑΘΛΑ- ΔΩΡΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν συλλεκτικά ανάγλυφα μετάλλια, και μπλουζάκια. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες, οι οποίοι θα εξαιρεθούν από τις ηλικιακές τους κατηγορίες. Επίσης κύπελλο θα δοθεί και στον πρώτο κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Οι κατηγορίες θα σχηματιστούν όπως περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την Παρασκευή 12/01/2024 και ώρα 10:00 και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 15/04/2024 και ώρα 21:00.

Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής για τον αγώνα.

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής θα χρειαστεί η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του δρομέα.

Για δηλώσεις συμμετοχής σε σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί προσεχώς και στο e-mail: [email protected] τηλ. επιβεβαίωσης 6978140699.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 • 08:00 π.μ. Ο αγώνας των 42 χλμ trail
 • 10:00 π.μ. Ο αγώνας των 23 χλμ trail
 • 11:00 π.μ. Ο αγώνας των 10 χλμ
 • 11:10 π.μ. Ο παιδικός αγώνας (Αγραφάκι)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΝΔΡΩΝ

 • 1η Γενική Κατηγορία
 • 2η Νέοι έως 21 χρονών
 • 3η από 30 έως 39 ετών
 • 4η από 40 έως 49 ετών
 • 5η από 50 έως 59 ετών
 • 6η από 60+

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 • 1η Γενική Κατηγορία
 • 2η Νέες έως 21 χρονών
 • 3η από 30 έως 39 ετών
 • 4η από 40 έως 49 ετών
 • 5η από 50+ ετών

Για να θεωρείται έγκυρη μια κατηγορία θα πρέπει να συγκεντρώνει τουλάχιστον τρείς (3) συμμετοχές στους άνδρες και στις γυναίκες αντίστοιχα.

Οι απονομές θα γίνουν την ημέρα του αγώνα και σε ώρες που θα ορισθούν.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα για τα 10 χλμ κοστίζει 10 ευρώ, για τον αγώνα για τα 23 χλμ κοστίζει 20 ευρώ και για τον αγώνα των 42 χλμ κοστίζει 40 ευρω.

Το κόστος συμμετοχής έχει χαρακτήρα οικονομικής ενίσχυσης προς τον σύλλογο για την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης και γενικότερα των εξόδων του συλλόγου.

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την διαδρομή του αγώνα που επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Η πληρωμή θα γίνεται είτε στο λογαριασμό του Συλλόγου είτε από το λίνκ της εγγραφής.

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 36801164835

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Α. Σ. Ο. Τ. ΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αιτιολογία να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του δρομέα και η απόσταση που θα συμμετέχει.

Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα, τα έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη.

Επιστροφή χρημάτων – πολιτική ακυρώσεων: Ακυρώσεις συμμετοχών δε γίνονται δεκτές, ούτε επιστρέφετε το αντίτιμο συμμετοχής.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το τσιπ χρονομέτρησης την ημέρα του αγώνα.

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα είναι σε live μετάδοση από λίνκ που θα ανακοινωθεί τις ημέρες πριν τον αγώνα.

Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται από την διοργάνωση το αργότερο σε 7 ημέρες από την διεξαγωγή του αγώνα.

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ – ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Η σήμανση των διαδρομών των αγώνων που τοποθετείται από την διοργάνωση του αγώνα είναι προσωρινή, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αθλητών των αγώνων και μετά τους αγώνες αφαιρείται.

Θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη σε αρκετά σημεία των διαδρομών.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι δρομείς οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών και του προσωπικού της διοργάνωσης.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα σε καμιά περίπτωση.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από τους διοργανωτές του αγώνα κατά την παραλαβή του αριθμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερματισμού δεν επιτρέπεται σε καμιά περίπτωση σε µη εγκύρως εγγεγραμμένους δρομείς (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ

Το όριο ολοκλήρωσης του δρόμου 10χλµ. έχει οριστεί στις δύο ώρες (2:00) από την εκκίνηση του αγώνα. Το όριο ολοκλήρωσης του δρόμου 23 χλµ. έχει οριστεί στις πέντε (5) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα. Το όριο ολοκλήρωσης του δρόμου 42 χλµ. έχει οριστεί στις οκτώ (8) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα

Όσοι δρομείς δεν καταφέρουν να τερματίσουν μέσα στα ανωτέρω όρια, οφείλουν να ελευθερώσουν τις διαδρομές του αγώνα και σε περίπτωση που επιθυμούν να συνεχίσουν, αγωνίζονται µε δική τους ευθύνη. Όσοι συνεχίσουν και τερματίσουν εκτός χρονικών ορίων των αγώνων, θα εμφανιστούν στα επίσημα αποτελέσματα κανονικά.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ

Για τον αγώνα των 42 χλμ θα υπάρχουν δύο σημεία εγκατάλειψης που θα ανακοινωθούν την ημέρα του αγώνα.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ενστάσεις γίνονται δεκτές εντός 10 λεπτών από τον τερματισμό του κάθε συμμετέχοντα, μόνο από τον συμμετέχοντα αυτοπροσώπως, εγγράφως σε κάποιο από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Η απόφαση της επιτροπής ενστάσεων που απαρτίζεται από τον Δ/ντή του αγώνα και τα μέλη της τεχνικής επιτροπής εκδίδεται το αργότερο μέχρι την ώρα των απονομών και είναι τελεσίδικη.

Τα επίσημα (οριστικά) αποτελέσματα του αγώνα δημοσιοποιούνται αρκετές ημέρες μετά τον αγώνα, προκειμένου να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και ο απαραίτητος έλεγχος.

ΠΟΙΝΕΣ

Σε όλες τις παρατυπίες & παραβιάσεις κανονισμού, προβλέπεται αποκλεισμός/αποβολή.

Οι ποινές επιβάλλονται στις εξής περιπτώσεις:

 • ρύπανση διαδρομής,
 • συντομεύσεις ή κοψίματα διαδρομής,
 • ανάρμοστη συμπεριφορά προς το προσωπικό τη Διοργάνωσης,
 • απώλεια αριθμού αθλητή
 • οποιαδήποτε άλλη ακραία συμπεριφορά κατά την κρίση της διοργάνωσης.

Δια βίου αποκλεισμός προβλέπεται σε βαριές περιπτώσεις, όπως:

 • άσκηση βίας κατά μελών της Διοργάνωσης
 • καταλογισμός δόλου για εξαιρετικά μεγάλη συντόμευση της διαδρομής.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ – ΑΝΑΒΟΛΗ

Αν παραστεί ανάγκη από επικίνδυνες καιρικές συνθήκες ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τη διαδρομή ή και να αναβάλλει για μικρό χρονικό διάστημα την εκκίνηση προκειμένου να μη θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα επίσημα (οριστικά) αποτελέσματα του αγώνα δημοσιοποιούνται αρκετές ημέρες μετά τον αγώνα, προκειμένου να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και ο απαραίτητος έλεγχος.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εθελοντική εγγραφή στον αγώνα καθώς και η μετέπειτα συμμετοχή σε αυτόν, υποδηλώνει την πλήρη αποδοχή των κανόνων και των κανονισμών του αγώνα, καθώς και τυχόν μεταγενέστερες αλλαγές που έγιναν σε αυτούς. Με την εγγραφή τους, οι συμμετέχοντες απαλλάσσουν τους διοργανωτές από οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη για ζημιές σε πρόσωπα ή και σε περιουσιακά στοιχεία που προκαλούνται από ή σε αυτούς.

Οι διοργανωτές δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό σχετικής ειδικότητας για τον σκοπό αυτό.

Η επιτροπή αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής που μπορεί να είναι επικίνδυνα για αυτούς.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η διοργάνωση διατηρεί τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα της φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης του αγώνα από συνεργάτες στους οποίους αναθέτει το έργο αυτό.

Κάθε αθλητής ο οποίος δηλώνει την συμμετοχή του στον αγώνα αποδέχεται αυτόματα τον όρο αυτό, γνωρίζοντας ότι μπορεί να εμφανιστεί το πρόσωπό του στον αγώνα, σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε αποζημίωση από την δημοσίευση του υλικού.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

ΔΙΑΚΟΠΗ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΗ

Ο ελεγκτής του αγώνα («σκούπα») κατά το πέρασμά του, καθώς και το ιατρικό προσωπικό του αγώνα, διατηρούν το δικαίωμα να σταματήσουν – ακυρώσουν τους αθλητές εκείνους τους οποίους κρίνουν πως δεν είναι πλέον σε θέση να ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους.

Η συμμετοχή στον αγώνα σημαίνει αποδοχή των παραπάνω όρων.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Στις 14 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο 13ος Faethon Skyrace <Απόστολος Τσουρέκας> , φέτος  μαζί με την Βίκος Α.Ε.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 , δίνουμε ραντεβού για 13η φορά,   στον αγαπημένο μας Όλυμπο με τις  2 μοναδικές διαδρομές  του Faethon SkyRace ¨Απόστολος Τσουρέκας” στον Κοκκινοπηλό !!

Φέτος το φυσικό μεταλλικό νερό και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, θα βρίσκονται στην αφετηρία, τον τερματισμό και στους σταθμούς της διαδρομής να ενυδατώσουν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες μας ώστε να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους !!!

To πακέτο αγώνων περιλαμβάνει και φέτος τον Faethon SkyRace 23k +1800m μια μοναδική διαδρομή στο αλπικό τερέν του Ολύμπου που φτάνει μέχρι τα 2520μ υψόμετρο και από εκεί ακολουθώντας τις αλπικές κόψεις του Δυτικού Ολύμπου βυθίζεται στον Κοκκινοπλό!

Τον δημοφιλή Faethon Trail 14k +400m, σε μια μαγική διαδρομή που ακολουθεί το αρχαίο εμπορικό μονοπάτι <Κοκκινοπλου-Πέτρας και τα παλιά μονοπάτια των < ντόπιων ξυλοκόπων> στα δάση του Κοκκινοπλού με θέα τις ψηλές κορυφές!!

Και οι 2 αγώνας θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Ιουλίου 2023, από το Σάββατο 13 Ιουλίου όμως η οικογένεια του Faethon θα βρίσκεται στον Κοκκινοπλό να σας υποδεχθεί με παράλληλες εκδηλώσεις και την μοναδική ζεστή ατμόσφαιρα του χωριού!!!

Οι εγγραφές και για τους 2 αγώνες μας θα ανοίξουν στης 15 Απρίλιου και θα γίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα https://faethonrace.gr/ , όπου θα βρείτε και όλες τις πληροφορίες των αγώνων.

Ο FS.R και για τη σεζόν 2024 θα είναι βασικό μέλος και αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος   της ITRA!

Η οργανωτική επιτροπή θα συνεχίσει, όπως κάνει από την αρχή άλλωστε, να στοχεύει στην αναβάθμιση των αγώνων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους αθλητές, μέσα από στρατηγικές χορηγικές συνεργασίες όπως αυτήν με την <Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό!

Για τον Faethon Sky Race <ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ>

Η οργανωτική επιτροπή

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Ήρθαν τα νέα Samsung Galaxy S23 FE, Tab S9 FE και Buds FE

Οι νέες συσκευές της σειράς FE συνδυάζουν εμβληματικό σχεδιασμό, προηγμένες κάμερες, καταπληκτικό ήχο, εντυπωσιακή απόδοση και πολλά ακόμη

Τα νέα Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, Tab S9 FE+ και Galaxy Buds FE είναι διαθέσιμα από χθες, 14 Δεκεμβρίου σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι νέες προσθήκες στη σειρά FE συνδυάζουν εμβληματικό σχεδιασμό, υψηλές επιδόσεις, συναρπαστικές δυνατότητες κάμερας και ήχου και πολλά άλλα.

«Στη Samsung έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε καινοτομία παγκόσμιας κλάσης σε όλους μέσω της επικών εμπειριών κινητών συσκευών που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Οι νέες μας συσκευές FE ενσωματώνουν μία σειρά από premium δυνατότητες που ικανοποιούν τους χρήστες και οι οποίες, μόνες τους ή ως μέρος ενός συνδεδεμένου οικοσυστήματος, επιτρέπουν στους χρήστες Galaxy να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητα τους».

Galaxy S23 FE: Ο εμβληματικός σχεδιασμός της σειράς Galaxy S, η Pro-Grade κάμερα και η ομαλή απόδοση παιχνιδιών έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την καθημερινότητα

Πιστό στον εμβληματικό σχεδιασμό της σειράς Galaxy S, το νέο Galaxy S23 FE διαθέτει έναν κομψό σχεδιασμό κάμερας που φαίνεται σαν να αιωρείται και προστατεύεται με πιστοποίηση IP68 στο γλυκό νερό και τη σκόνη[1]. Με το φακό υψηλής ανάλυσης 50MP και οπτικό ζουμ 3Χ, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώνουν λεπτομέρειες σε υψηλή ευκρίνεια, σε κάθε τους λήψη. Και όταν πέφτει το σκοτάδι, η λειτουργία Nightography του Galaxy S23 FE προσφέρει δυνατότητες λήψης εκπληκτικών selfies και πορτραίτων υψηλής ευκρίνειας, με ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων. Ακόμη, χάρη στην προηγμένη ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας (VDIS), οι χρήστες μπορούν να τραβούν σταθερές λήψεις εν κινήσει χρησιμοποιώντας την πίσω κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Αναφορικά με τη δημιουργία περιεχομένου, το Galaxy S23 FE αποτελεί ένα στούντιο επεξεργασίας εν κινήσει. Στη λειτουργία Pro Mode, η ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα, το ISO και άλλες λειτουργίες μπορούν να ρυθμιστούν χειροκίνητα ανάλογα με τις προτιμήσεις. Για μία ακόμη πιο προσαρμοσμένη εμπειρία, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της εφαρμογής Camera Assistant[2] και να πραγματοποιούν προσαρμοσμένες λήψεις, επιλέγοντας ποιες αυτοματοποιημένες λειτουργίες θα χρησιμοποιήσουν. Παρέχοντας ελευθερία δημιουργίας και προσαρμογής, η κάμερα του Galaxy S23 FE διαθέτει τα εργαλεία επεξεργασίας με τεχνολογία AI που βοηθούν το χρήστη να απογειώσει τις δημιουργίες του.

Ενισχύοντας τη χρήση της συσκευής για gaming και streaming, ο ισχυρός επεξεργαστής του Galaxy S23 FE επιταχύνει και ομαλοποιεί κάθε κίνηση του χρήστη, χάρη στον ειδικό θάλαμο που βοηθά στον έλεγχο της θερμότητας και στη διατήρηση της απόδοσης. Η μακράς διάρκειας μπαταρία 4.500mAh φορτίζει έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά με έναν προσαρμογέα 25W[3]. Όλη αυτή η ισχύς ζωντανεύει σε μια φωτεινή, εξαιρετικά ομαλή Dynamic AMOLED 2X οθόνη 6,4 ιντσών[4]. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία Vision Booster στο Galaxy S23 FE ανιχνεύει αυτόματα τις συνθήκες φωτεινού φωτισμού στο περιβάλλον του χρήστη, διατηρώντας την οθόνη ζωντανή.

Η σειρά Galaxy S23 FE είναι διαθέσιμη αποχρώσεις: Mint, Cream, Graphite και Purple

Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+: Η μεγάλη οθόνη προβολής, η ανθεκτικότητα του IP68 και η γραφίδα S Pen ενισχύουν τις δυνατότητες δημιουργικότητας και παραγωγικότητας

 Τα νέα Galaxy Tab S9 FE και S9 FE+ προσφέρουν ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα για κάθε στιγμή έμπνευσης. Η νέα σειρά tablet διαθέτει δύο φορητές και ισχυρές συσκευές, ώστε ακόμα περισσότεροι χρήστες να γνωρίσουν την ευελιξία της σειράς Galaxy Tab S. Οι ψηφιακοί δημιουργοί, οι επιχειρηματίες, οι πολυάσχολοι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, οι gamers και τόσοι άλλοι χρήστες, θα εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και θα εργαστούν με τη εκπληκτική ταχύτητα και τις ακόμα καλύτερες επιδόσεις[5] που ενσωματώνουν οι συσκευές, σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά FE.

Χάρη στις οθόνες[6] 10,9 ιντσών του Galaxy Tab S9 FE και 12,4 ιντσών του Tab S9 FE+ με αυτόματο ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται έως και 90Hz, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν καθηλωτικές προβολές και να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους στο σπίτι, τη δουλειά, το πανεπιστήμιο ή ακόμη και το πάρκο. Όπως και η σειρά Galaxy Tab S9, τόσο το Tab S9 FE όσο και το Tab S9 FE+ έλαβαν πιστοποίηση IP68[7], προσφέροντας ανθεκτικότητα για χρήση εν κινήσει. Επιπλέον, η μεγάλης διάρκειας μπαταρία του Tab S9 FE+, που έχει δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο έως και 20 ώρες[8] με μία μόνο φόρτιση, συνεπάγεται την απρόσκοπτη χρήση της συσκευής για εργασία και διασκέδασης.

Επιπλέον, η αποτύπωση ιδεών και σημειώσεων διευκολύνεται ακόμη περισσότερο, με την ενσωματωμένη γραφίδα του οικοσυστήματος Galaxy, S Pen, που φέρει πιστοποίηση IP68. Όπως η σειρά Galaxy Tab S9, έτσι και τα Tab S9 FE και S9 FE+ περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία δημιουργικών εργαλείων και εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων εφαρμογών του κοινού, όπως Goodnotes[9], LumaFusion[10] και άλλα. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να διατηρούν σημειώσεις, σκίτσα, βίντεο και πολλά άλλα στον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο[11] με τη δυνατότητα αναβάθμισης σε 1TB μέσω κάρτας microSD.

Η σειρά Galaxy Tab S9 FE έρχεται στις αποχρώσεις[12]: Mint,  Grey και Lavender.

Galaxy Buds FE: Εκπληκτικός ήχος, ισχυρό ANC και εργονομικός σχεδιασμός για εκπληκτική εμπειρία ήχου

 Τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds FE συστήνουν την εκπληκτική εμπειρία ήχου της Samsung. Τα ισχυρά μπάσα τους προσφέρουν βαθύ και πλούσιο ήχο που επιτρέπει την ακρόαση μουσικής ενώ οι λειτουργίες Active Noise Cancellation (ANC) και Ambient Sound προσφέρουν στους χρήστες την δυνατότητα να ακούν περισσότερα από αυτά που τους αρέσουν και λιγότερα από αυτά που δεν τους αρέσουν. Ακόμη, ο αυτόματος εξατομικευμένος σχηματισμός δέσμης του προηγμένου συστήματος τριών μικροφώνων, μαζί με το Deep Neutral Network (DNN) με τεχνητή νοημοσύνη, διαχωρίζει τη φωνή από τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος για ακόμη πιο καθαρό ήχο κατά τις κλήσεις.

Τα Galaxy Buds FE, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στη σειρά Buds, έχουν έως και 8,5 ώρες δυνατότητα αναπαραγωγής και συνολικά έως και 30 ώρες μαζί με τη θήκη φόρτισης[13]. Ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται με τη λειτουργία ANC, οι χρήστες μπορούν να έχουν έως και 6 ώρες αναπαραγωγής με τα ακουστικά και συνολικά έως και 21 ώρες μαζί με τη θήκη. Εμπνευσμένα από τον εμβληματικό και εργονομικό σχεδιασμό της σειράς, τα Galaxy Buds FE έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετα και να τα φορά ο χρήστης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ είναι διαθέσιμα τρία διαφορετικά μεγέθη ακουστικών και δύο διαφορετικά μεγέθη για ακροδέκτες πτέρυγας για ακόμη πιο προσαρμοσμένη εφαρμογή.

 Τα Galaxy Buds FE είναι διαθέσιμα σε δύο ξεχωριστές αποχρώσεις[14]: Graphite και White.

Ένα απρόσκοπτα συνδεδεμένο οικοσύστημα Galaxy

Με τη νέα σειρά smartphones Samsung Galaxy FE, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία του συνδεδεμένου οικοσυστήματος Galaxy. Η παραγωγικότητα γίνεται με τη λειτουργία Multi Control[15], επιτρέπει εύκολα τη μεταφορά περιεχομένου μεταξύ συμβατών συσκευών Galaxy, κάνοντας απλώς Copy – Paste ή Drag – Drop μεταξύ smartphone και tablet. Και για τις πιο δημιουργικές ώρες της ημέρας, η μεταφορά αρχείων εικόνων ή βίντεο από το smartphone στο tablet πραγματοποιείται πανεύκολα με τη λειτουργία Quick Share, για ευκολότερη επεξεργασία.

Όταν έρχεται η ώρα για καθηλωτική ψυχαγωγία, τα Galaxy Buds FE είναι οι τέλειοι σύντροφοι. Το Auto Switch εναλλάσσει έξυπνα τον ήχο μεταξύ του συμβατού smartphone, tablet, ακόμα και smartwatch και συμβατής τηλεόρασης, ανάλογα με την ανάγκη χρήσης, χωρίς να απαιτούνται χειροκίνητες ρυθμίσεις[16]. Επίσης, το SmartThings Find βοηθά στον εντοπισμό των Buds που έχουν χαθεί και στην ενεργοποίηση συναγερμού σε περίπτωση απώλειας[17].

Οι σειρές Galaxy S23 FE και Galaxy Tab S9 FE υποστηρίζονται από την προστασία Samsung Knox, που σημαίνει ότι οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών παραμένουν ιδιωτικές.

Οι νέες σειρές Galaxy S23 FE και Galaxy Tab S9 FE είναι σχεδιασμένες για να λάβουν τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Διαθεσιμότητα

ΤαGalaxy S23 FE, Tab S9 FE και Buds FE είναι ήδη διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από το Samsung e-shop και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Galaxy S23 FE
Οθόνη  6,4 ιντσών FHD+

Δυναμική οθόνη AMOLED 2X

Σούπερ ομαλή, προσαρμοστικός ρυθμός ανανέωσης 120Hz (60~120Hz)

*Μετράται διαγωνίως, η πραγματική ορατή επιφάνεια είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
Διστάσεις & Βάρος 76.5 X 158 X 8.2μμ, 209γρ
Κάμερα 12MP Ultra-Wide κάμερα

•                F2.2, FOV 123˚

50MP Ευρεία κάμερα

•                F1.8, FOV 84˚

•                Adaptive Pixel

8MP Τηλεφακός

•                Οπτικό ζουμ 3x, F2.4, FOV 32˚

Μπροστινό ζουμ 10MP

·       F2.4, FOV 80˚

 

Επεξεργαστής

Προηγμένη επεξεργασία 4nm
  *Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον φορέα.
Μνήμη

& Χωρητικότητα

8GB + 128GB

8GB + 256GB

*Η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης εξαρτάται από το προεγκατεστημένο λογισμικό.

*Η επιλογή μνήμης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

Μπαταρία  4,500mAh
* Τυπική τιμή δοκιμασμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370mah. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Φόρτιση* Ενσύρματη φόρτιση*: Προσαρμογέα 25W**: Μέχρι 50% φόρτιση σε περίπου 30 λεπτά

Γρήγορη ασύρματη φόρτιση 2.0***

Ασύρματο PowerShare****

*Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC.
**Το τροφοδοτικό 25W πωλείται ξεχωριστά. Χρησιμοποιείτε μόνο φορτιστές και καλώδια εγκεκριμένα από τη Samsung.
***Ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC.
****Το ασύρματο PowerShare περιορίζεται σε smartphones της Samsung ή άλλης μάρκας με ασύρματη φόρτιση Qi, όπως τα Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 5, Z Fold 4, Z Flip4, σειρά S22, Z Fold3 5G, Z Flip 5, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 series, Z Fold2, Note20 series, S20 series, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE και Note5. Διατίθεται μόνο με ορισμένα wearables Samsung Galaxy, όπως τα Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch και Galaxy Buds. Εάν η ισχύς της μπαταρίας είναι χαμηλότερη από 30%, το Wireless PowerShare ενδέχεται να μην λειτουργεί. Ενδέχεται να μην λειτουργεί με ορισμένα αξεσουάρ, καλύμματα, συσκευές άλλων εμπορικών σημάτων ή ορισμένα wearables της Samsung. Κατά τη διάρκεια του PowerShare, ενδέχεται να επηρεαστεί η λήψη κλήσεων ή οι υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου σας.
OS Android 13
Δίκτυο και Συνδεσιμότητα  5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
*Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση δικτύου 5G, διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές. Ενημερωθείτε από το φορέα σας για τη διαθεσιμότητα και τις λεπτομέρειες. Οι ταχύτητες λήψης και ροής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο περιεχομένου, τη σύνδεση διακομιστή και άλλους παράγοντες.

**Η διαθεσιμότητα του μοντέλου LTE ποικίλλει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον του χρήστη.

***Η διαθεσιμότητα του δικτύου Wi-Fi 6E ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον του χρήστη. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση. Απαιτείται δρομολογητής Wi-Fi 6E.

Ασφάλεια Samsung Knox, Samsung Knox Vault
Αντοχή στο νερό IP68
* Πιστοποίηση IP68: Σε συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών. Αδιάβροχο σε γλυκό νερό βάθους έως και 1,5 μέτρων για έως και 30 λεπτά και προστατευμένο από σκόνη, βρωμιά και άμμο. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε μετά το βρέξιμο. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η αντοχή της συσκευής σας στο νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

 

Galaxy Tab S9 / S9 FE+
  Galaxy Tab S9 FE Galaxy Tab S9 FE+
Οθόνη 10,9 ιντσών, LCD

(Μέχρι 90Hz)

12,4 ιντσών, LCD

(Μέχρι 90Hz)

* Μετράται διαγωνίως ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή επιφάνεια είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
Διαστάσεις & Βάρος 165,8 x 254,3 x 6,5 μμ, 523g (Wi-Fi), 524g (5G) 185.4 x 285.4 x 6.5 μμ, 627g (Wi-Fi), 628g (5G)
Κάμερα  Οπίσθια κάμερα 8 MP

Μπροστινή κάμερα 12 MP Ultra-Wide

Οπίσθια κάμερα 8 MP + 8MP Ultra-Wide 8MP

Μπροστινή κάμερα 12 MP Ultra-Wide

Επεξεργαστής Octa-Core Processor
Μνήμη & Αποθήκευση 6GB + 128GB

8GB + 256GB

8GB + 128GB

12GB + 256GB

*Η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης εξαρτάται από το προεγκατεστημένο λογισμικό.

*Η επιλογή μνήμης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

Μπαταρία 8,000mAh 10,090mAh
*Τυπική τιμή δοκιμασμένη σε συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.
* Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC.
**45W Power Adapter sold separately. Use only Samsung-approved chargers and cables.
OS Android 13
Δίκτυο και Συνδεσιμότητα 5G*, LTE**, Wi-Fi 6, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
*Οι υπηρεσίες 5G υποστηρίζονται μόνο σε τοποθεσίες με δίκτυο 5G. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον φορέα και το περιβάλλον του χρήστη.

**Η διαθεσιμότητα του μοντέλου 5G διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον φορέα.

*** Η διαθεσιμότητα του δικτύου Wi-Fi 6 ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον του χρήστη. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση. Απαιτείται δρομολογητής Wi-Fi 6.

Ήχος Διπλό ηχείο AKG, Dolby Atmos®
Γραφίδα Ενσωματωμένο S Pen (BLE δεν υποστηρίζεται)
Ασφάλεια Samsung Knox
Αντοχή στο νερό IP68
* Πιστοποίηση IP68: Σε συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών. Αδιάβροχο σε γλυκό νερό βάθους έως και 1,5 μέτρων για έως και 30 λεπτά και προστατευμένο από σκόνη, βρωμιά και άμμο. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε μετά το βρέξιμο. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η αντοχή της συσκευής σας στο νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.
Διαθέσιμα Αξεσουάρ S Pen, S Pen Creator Edition

Θήκη Book Cover με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, Θήκη Book Cover Slim με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, Θήκη Smart Book Cover, Θήκη Outdoor Cover

* S Pen and USB Type-C cable included inbox. Other accessories are available for purchase separately. Availability of third-party cases may vary by market, carrier and retailer.

 

Galaxy Buds FE
Διαστάσεις & Βάρος Earbud: 17.1 x 19.2 x 22.2mm, 5.6g
Charging Case: 50.0 x 27.7 x 50.0mm, 40.0g
Ηχείο 1-way
Μικρόφωνο 3 mics (2 outer + 1 inner)
Χωρητικότητα μπαταρίας Ακουστικά: 60mAh (τυπική χωρητικότητα)
Θήκη φόρτισης: 479mAh (τυπική χωρητικότητα)
*Η τυπική χωρητικότητα έχει δοκιμαστεί από τη Samsung χρησιμοποιώντας την προ κυκλοφορίας έκδοση του Galaxy Buds FE. Η τυπική χωρητικότητα είναι η εκτιμώμενη μέση χωρητικότητα λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Χρόνος Αναπαραγωγής Έως 6 ώρες / Σύνολο έως 21 ώρες (ANC ενεργοποιημένο)
Έως 8,5 ώρες / Σύνολο έως 30 ώρες (ANC απενεργοποιημένο)
*Τα ακουστικά παρέχουν έως και 6 ώρες χρόνο αναπαραγωγής με ενεργοποιημένο ANC (έως και 8,5 ώρες με απενεργοποιημένο ANC), ενώ η θήκη παρέχει έως και 21 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας με ενεργοποιημένο ANC (έως και 30 ώρες με απενεργοποιημένο ANC), όταν η θήκη και τα ακουστικά είναι φορτισμένα στο 100%. Βάσει εσωτερικών δοκιμών. Ο χρόνος αναπαραγωγής ήχου δοκιμάστηκε με τη σύζευξη ενός προπαραγωγής Galaxy Buds FE με ένα smartphone Galaxy που κυκλοφόρησε πρόσφατα με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του ANC ενεργοποιημένου. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει και να εξαρτάται από το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Χρόνος

Ομιλίας

Έως 3,5 ώρες / Συνολικά έως 13 ώρες (ANC ενεργοποιημένο)
Έως 4 ώρες / Σύνολο έως 14 ώρες (ANC απενεργοποιημένο)
*Τα ακουστικά παρέχουν έως και 3,5 ώρες χρόνο φωνητικών κλήσεων με ενεργοποιημένο ANC (έως και 4 ώρες με απενεργοποιημένο ANC), ενώ η θήκη παρέχει έως και 13 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας με ενεργοποιημένο ANC (έως και 14 ώρες με απενεργοποιημένο ANC), όταν η θήκη και τα ακουστικά είναι φορτισμένα στο 100%. Βάσει εσωτερικών δοκιμών. Ο χρόνος φωνητικής κλήσης δοκιμάστηκε με τη σύζευξη των προπαραγωγής Galaxy Buds FE με ένα smartphone Galaxy που κυκλοφόρησε πρόσφατα με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του ANC ενεργοποιημένου. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει και να εξαρτάται από το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Συνδεσιμότητα Bluetooth® 5.2, Αυτόματη εναλλαγή
Κωδικοποιητής: AAC, SBC.
Αισθητήρες Proximity, Hall, Touch
Συμβατότητα Android 8.0 ή νεότερη έκδοση με μνήμη RAM άνω των 1,5 GB
*Μερικές λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε συσκευές που δεν ανήκουν στην Samsung. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον φορέα ή τις συνδεδεμένες συσκευές.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global/.

[1] IP68: Αδιάβροχο σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά και προστατευμένο από τη σκόνη, τη βρωμιά και την άμμο. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε αφού βραχούν. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα.

[2] Διαθέσιμο για λήψη στο Galaxy Store. Ο χρόνος διαθεσιμότητας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο και τον πάροχο δικτύου.

[3] Ο μετασχηματιστής ισχύος 25 W πωλείται χωριστά. Η ταχύτητα Super Fast Charging εξαρτάται από το επίπεδο της μπαταρίας και άλλους παράγοντες. Να χρησιμοποιείτε μόνο φορτιστές και καλώδια εγκεκριμένα από τη Samsung. Μη χρησιμοποιείτε φθαρμένους ή κατεστραμμένους φορτιστές ή καλώδια. Μη συμβατός φορτιστής ή καλώδιο μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή ζημιά στη συσκευή σας.

[4] Οι μετρήσεις της οθόνης είναι διαγώνιες. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

[5] Σε σύγκριση με το Galaxy Tab S7 FE.

[6] Μετρημένο διαγώνια, το μέγεθος της οθόνης του Galaxy Tab S9 FE είναι 10,9″ στο πλήρες ορθογώνιο και 10,8″ για τις στρογγυλεμένες γωνίες. Το μέγεθος της οθόνης του Galaxy Tab S9 FE+ είναι 12,4″ στο πλήρες ορθογώνιο και 12,4″ για τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

[7] Το Galaxy Tab S9 FE, το Tab S9 FE+ και το Inbox S Pen έχουν λάβει την πιστοποίηση IP68 με βάση τις συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών για βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η αντοχή της συσκευής στο νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της κανονικής φθοράς. Η βαθμολογία αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτο μέρος: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm) ανά κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα στη συσκευή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες . Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης.

[8][8] Με βάση τις εσωτερικές συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών της Samsung με προ-έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου συνδεδεμένη σε ακουστικό μέσω Bluetooth με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μέσω LTE. Εκτίμηση σε σχέση με τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τη μετρούμενη τάση σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας της μπαταρίας κατά την αναπαραγωγή βίντεο (ανάλυση αρχείου βίντεο 720p, αποθηκευμένο στη συσκευή). Ο πραγματικός χρόνος αναπαραγωγής βίντεο ποικίλλει ανάλογα με τη σύνδεση δικτύου, τις ρυθμίσεις, τη μορφή αρχείου βίντεο, τη φωτεινότητα της οθόνης, την κατάσταση της μπαταρίας και πολλούς άλλους παράγοντες.

[9] Η εφαρμογή Goodnotes απαιτεί ξεχωριστή λήψη και συνοδεύεται από μια δωρεάν πλήρη έκδοση διάρκειας 1 έτους. Μόλις λήξει η περίοδος της δωρεάν πλήρους έκδοσης, απαιτείται πρόσθετη αγορά για συνεχή χρήση. Οι όροι παροχής υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή.

[10] Η εφαρμογή LumaFusion απαιτεί ξεχωριστή αγορά και λήψη. Οι όροι παροχής υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

[11] Η διαθεσιμότητα της δυνατότητας αποθήκευσης 256GB ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή ή τον πάροχο και η πραγματική διαθεσιμότητα αποθήκευσης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό. Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά.

[12] Το χρώμα και η διαθεσιμότητα του μοντέλου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή τον πάροχο.

[13] Τα ακουστικά παρέχουν έως και 6 ώρες χρόνο αναπαραγωγής με ενεργοποιημένο ANC (έως και 8,5 ώρες με απενεργοποιημένο ANC), ενώ η θήκη παρέχει έως και 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με ενεργοποιημένο ANC (έως και 21,5 ώρες με απενεργοποιημένο ANC), όταν η θήκη και τα ακουστικά είναι φορτισμένα στο 100%. Βάσει εσωτερικών δοκιμών. Ο χρόνος αναπαραγωγής ήχου δοκιμάστηκε με σύζευξη ενός προπαραγωγής Galaxy Buds FE με ένα smartphone Galaxy που κυκλοφόρησε πρόσφατα με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του ANC ενεργοποιημένου. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει και να εξαρτάται από τις συνθήκες χρήσης, τις ρυθμίσεις, τον αριθμό των φορτίσεων, την ισχύ του σήματος Bluetooth και άλλους παράγοντες.

[14] Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο ή τις συνδεδεμένες συσκευές.

[15] Το Samsung Multi Control λειτουργεί σε tablet Galaxy με One UI 4.1 ή νεότερη έκδοση, τηλέφωνα Galaxy με One UI 5.1 ή νεότερη έκδοση και συσκευές της σειράς Galaxy Book που θα κυκλοφορήσουν το 2021 ή αργότερα με Samsung Settings v1.5 (Intel) ή Samsung Settings v3.3 (ARM). Ορισμένα μοντέλα ενδέχεται να έχουν περιορισμένη υποστήριξη λειτουργιών και τόσο το τηλέφωνο όσο και ο υπολογιστής πρέπει να είναι συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό Samsung.

[16] Η λειτουργία αυτόματης εναλλαγής είναι διαθέσιμη μόνο σε Samsung Galaxy smartphones και tablets με One UI 3.1 ή νεότερη έκδοση και σειρά Galaxy Watch4 ή νεότερη έκδοση. Οι συσκευές Samsung Galaxy πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό Samsung για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης εναλλαγής. Η λειτουργία Auto Switch για την τηλεόραση Samsung είναι διαθέσιμη μόνο στις τηλεοράσεις Samsung που κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο του ’22 ή αργότερα, αφού λάβουν ενημέρωση υλικολογισμικού από τον Ιούλιο του ’22. Η λειτουργία αυτόματης εναλλαγής με την τηλεόραση είναι διαθέσιμη μόνο για την πραγματοποίηση και τη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων.

[17] Η ειδοποίηση αποστέλλεται όταν το Galaxy Buds FE αποσυνδεθεί από ένα συνδεδεμένο τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend