5ο No Finish Line Athens: Ραντεβού το Μάιο του 2021

Ξεπέρασε τις 10.000 συμμετοχές το No Finish Line Athens 2020

Το Nο Finish Line Athens είναι αγώνας ευαισθητοποίησης, ενεργοποίησης, συμμετοχής, άθλησης και προσφοράς. Με όλα αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά ακόμη και εάν η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης το επέτρεπε, ως διοργάνωση δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τι συμβαίνει γύρω μας και πόσο κρίσιμη παραμένει η κατάσταση όσον αφορά τον περιορισμό και τον έλεγχο της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19.

Έτσι λοιπόν η απόφαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του NFL Athens, σε συνεννόηση με το διεθνή οργανισμό No Finish Line International αλλά και την Ένωση Μαζί για το Παιδί, σχετικά με τo 4ο “No Finish Line Athens”, είναι να μην προχωρήσει στην υλοποίηση του δεύτερου μέρους της φετινής διοργάνωσης, η οποία όπως είχε ανακοινωθεί στις 6 Απριλίου 2020 χωρίστηκε σε δύο μέρη, στο “virtual run” που υλοποιήθηκε 6-10 Μαΐου 2020 και στο “actual run” που πρόκειται να υλοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 7-11 Οκτωβρίου 2020.

Αυτή η απόφαση δεν θα έχει καμία επίπτωση σε όσους (ομάδες και άτομα) έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο NFL Athens 2020 ανεξάρτητα αν συμμετείχαν στο “virtual run” του 4ου “No Finish Line Athens”, καθώς όπως αποφασίστηκε από την οργανωτική επιτροπή και επικοινωνήθηκε σχετικά, η εγγραφή τους ισχύει κανονικά για το 5ο No Finish Line Athens χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Επιπλέον, παρότι η προθεσμία για ακύρωση συμμετοχής και επιστροφή των χρημάτων για το NFL Athens 2020 έχει λήξει, η διοργάνωση ανακοινώνει πως θα φροντίσει να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα ακύρωσης συμμετοχής που θα λάβει έως και 20 Σεπτεμβρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις το No Finish Line Athens, ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου αφιερωμένος στα παιδιά, δίνει ραντεβού για την διεξαγωγή της 5ης διοργάνωσης το 2021 από 19 έως 23 Μαΐου, ελπίζοντας να αποτελέσει και το συμβολισμό επαναφοράς της κοινωνίας στην κανονικότητα.

Ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και το νέο πρόγραμμα του 5ου NFL Athens, θα επικοινωνηθούν εντός του ερχόμενου Οκτωβρίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης nflathens.com, των κοινωνικών σελίδων της διοργάνωσης, καθώς και της έκδοσης δελτίων τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες

ΑΡΧΙΚΗ

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens

https://www.instagram.com/nflathens

https://twitter.com/NFLAthens

Previous ArticleNext Article

Virgin Forest Trail 2020: Ανακοίνωση για την ακύρωση των αγώνων

«Δυστυχώς παρόλο που οι διαδρομές των αγώνων είναι καθόλα έτοιμες, οι προμήθειες άρχισαν να έρχονται και γενικά οι ετοιμασίες είχαν μπει στην τελική ευθεία, το χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Παρανεστίου (με τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας), μετά τα πρώτα 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο Παρανέστι, αποφάσισε την ακύρωση των αγώνων του Παρθένου Δάσους.

Για μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δουλεύαμε εδώ και μήνες πάνω στα μονοπάτια των αγώνων και για όλους εσάς που περιμένατε με αγωνία να σταθείτε στην γραμμή της εκκίνησης, είναι πολύ λυπηρό το άκουσμα της ακύρωσης των αγώνων, αλλά πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της διοργανώτριας Δημοτικής αρχής και να βοηθήσουμε το έργο της ιχνηλάτησης από τον ΕΟΔΥ, προστατεύοντας τους κατοίκους του Παρανεστίου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα επιστρέψουν εξ ολοκλήρου το ποσό που κατέθεσαν οι αθλητές / αθλήτριες, με μια διαδικασία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ευχαριστούμε όσους τίμησαν με την εγγραφή τους τον αγώνα μας και ευχόμαστε σιδερένια υγεία στον καθένα, καθεμία από εσάς.

Η Οργανωτική επιτροπή»

Νίκη… κολοκοτρωνέικη για τους “Δρομείς Ελπίδας”

Οι “Δρομείς Ελπίδας” ήταν ανάμεσα στους 100 εκείνους που τους έλαχε ο κλήρος να ξαναβρούν εκείνη την ανυπότακτη κολοκοτρωνέικη τρέλα . Και μιας και η αναφορά περί του Κολοκοτρώνειου Δρόμου στη διαδρομή Λιμποβίσι – Τρίπολη 28 χλμ., θα πρέπει να πούμε πως αυτήν την φορά δεν υπήρχε απλός “πιλότος”, αλλά ο Δημήτρης Γλυκός ήταν “στρατηγός” σαν τον “Γέρο του Μοριά”…

Κι αυτή η νίκη για τους “Δρομείς Ελπίδας” ήταν…κολοκοτρωνέικη, αφού αντιπαρήλθαν απόσταση, προβλήματα, περιορισμούς, τήρησαν για ακόμη μια φορά τα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και τερμάτισαν όπως πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!

Για τους Δρομείς Ελπίδας,

Σοφατζής Γιώργος

cellphone :6942802002

Ακουμιανάκη Αδαμαντία

cellphone :6984352896

email: [email protected]

facebook :The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας – https://www.facebook.com/hoperunnersathens/

instagram : thehoperunners- https://www.instagram.com/thehoperunners/

Website : Hoperunners.gr-https://www.hoperunners.gr/

x
Send this to a friend