Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 23ος Λαϊκός Αγώνας Άλσος Δαφνίου

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία διεξήχθη το πρωί της Κυριακής ο αγώνας που διοργανώνει ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής στο Άλσος Δαφνίου.

Ο 23ος Λαϊκός Αγώνας Άλσος Δαφνίου υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα δρομική χρονιά, αφού οι δρομείς απόλαυσαν τη διαδρομή χωρίς βροχή, αέρα και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Πρώτος τερμάτισε ο Ιωάννης Γέρου (DRI TEAM) με 37:07 και την κορυφαία τριάδα στους άνδρες συμπλήρωσαν οι: Γιώργος Γεωργαλάς (ΓΑΣ Ιλισός) με 38:05 και Ανδρέας Νίνης (ΣΔΥ Αθήνας) με 38:50.

Στις γυναίκες αντίστοιχα, νικήτρια ήταν η 15χρονη Βερονίκη Μπουγά (42:30) του ΑΣ «Σπύρος Λούης» Κορυδαλλού – Νίκαιας και ακολούθησαν η Κωνσταντίνα Καραγιάννη (49:30) και Κατερίνα Βασιλοπούλου (49:59). Συνολικά πήραν μέρος 205 δρομείς.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Ευάγγελος Ντηνιακός, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Γιώργος Βελέντζας και η διευθύντρια αθλητισμού Αθηνά Χρυσικοπούλου.

Ο 24ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο Άλσος Δαφνίου ορίστηκε ήδη για τις 8 Ιανουαρίου 2023.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο Τύπου της διοργάνωσης ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Φώτης Ζησιμόπουλος και Saucony έτοιμοι για το ταξίδι των ρεκόρ στη Βαρκελώνη

Φώτης Ζησιμόπουλος και Saucony ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο το Παγκόσμιο ρεκόρ που θα κυνηγήσει ο Φώτης  στον 24ωρο αγώνα του σταδίου της Βαρκελώνης στις 26-27 Φεβρουάριου.

Το ρεκόρ σήμερα είναι τα 309 χιλιόμετρα κάτι που θα προσπαθήσει να καταρρίψει ο Φώτης Ζησιμόπουλος και να πετύχει νέο Παγκόσμιο ρεκόρ. Συνοδοιπόρος στο ταξίδι του η εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony που θα τον εξοπλίσει με όλα τα κατάλληλα προϊόντα (παπούτσια ρούχα και αξεσουάρ) που θα τον βοηθήσουν στην προετοιμασία και τον αγώνα του.

Η Saucony η πρώτη εταιρεία στο κόσμο για τρέξιμο με έτος ίδρυσης το 1898 ειδικεύεται αποκλειστικά στο τρέξιμο και παρέχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για όλους τους τύπους δρομέων.

Στην Ελλάδα Αντιπρόσωπος της Saucony είναι η εταιρεία ΒΕΤΟ.

fb: Saucony.Greece
instagram: sauconygreece
website: saucony.veto.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Ανοίγουν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2022

Ημιμαραθώνιος Αθήνας στις 23 Μαΐου 2021

O ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ ανακοινώνουν, το άνοιγμα των εγγραφών του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου 2022, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου του ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, οι δρομείς που θα έχουν σε ισχύ, έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι έχοντες έγκυρο πιστοποιητικό ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Για τις διαθέσιμες θέσεις, οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και ώρα 14.00 και οι οποίες θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr). Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση όλων των δρομέων, σας ενθαρρύνουμε να συμβουλευτείτε την Πολιτική Ακυρώσεων της Διοργάνωσης.

Τηρώντας απαρέγκλιτα τις υγειονομικές οδηγίες και τους κανόνες για μια ασφαλή αθλητική, δρομική, κανονικότητα, εναρμονιζόμαστε με τις αυστηρότερες συστάσεις του ΕΟΔΥ και προχωράμεστην έναρξη των εγγραφών για την διοργάνωση του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 2022.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend