2.000 δρομείς στα Βίκος Street Relays της Λάρισας

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν τα Βίκος Street Relays της Λάρισας που έγιναν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης και συγκέντρωσαν περίπου 2000 μικρούς και μεγάλους δρομείς.

Με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό, οι πολίτες της Λάρισας έδωσαν δυναμικό «παρών» στα Βίκος Street Relays συμμετέχοντας στα Street Relays 4×1000μ., το Street Run 5.000μ. και τα Kids Relays 4×50μ. και 4×100μ.

Την εκκίνηση έδωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ενώ εκ μέρους του δήμου Λαρισαίων παρέστη ο Μιχάλης Αναστασίου, εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων.

Τα αποτελέσματα της Λάρισας:

5 χλμ.

Άνδρες

Γιώργος Πουρνάρας  16:21

Αθανάσιος Ευαγγέλου  17:46

Γιώργος Μπλέτσιος  18:31

Γυναίκες

Ευσταθία Φλώρου 18:41

Νικολία Καρανάσιου 20:08

Κατερίνα Δραχαλίβα  24:19

4Χ1000 μ.

Άνδρες

Μιχάλης Λούγγος, Παναγιώτης Μιχόπουλος, Μάριος Γκαναβάς, Θεόδωρος Σκούπρας  13:23

Γυναίκες

Ειρήνη Ευθυμίου, Φωτεινή Σουφλιά, Εβελίνα Κολτσίδα, Ιωάννα Παπαδοπούλου  15:04

Μικτή

Φιλάρετος Κυριακάκης, Βασίλης Μπαλαμότης, Αχιλλέας Δρακωτός, Χρυσή Βλισσαρούλη  13:11

Οικογενειακή

Μιχάλης Λώλης, Πέτρος Λώλης  13:34

Μετά τους αγώνες ακολούθησε η live εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία ξεσήκωσε με τα τραγούδια της, μικρούς και μεγάλους.

Τα Βίκος Street Relays που έχουν κοινωνικό σκοπό καθώς προσφέρουν αθλητικό εξοπλισμό στα σχολεία της περιοχής, διοργάνωσαν ο Δήμος Λαρισαίων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αθλητική Ένωση Λάρισας Προμηθέας.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

Previous ArticleNext Article

Νίκη… κολοκοτρωνέικη για τους “Δρομείς Ελπίδας”

Οι “Δρομείς Ελπίδας” ήταν ανάμεσα στους 100 εκείνους που τους έλαχε ο κλήρος να ξαναβρούν εκείνη την ανυπότακτη κολοκοτρωνέικη τρέλα . Και μιας και η αναφορά περί του Κολοκοτρώνειου Δρόμου στη διαδρομή Λιμποβίσι – Τρίπολη 28 χλμ., θα πρέπει να πούμε πως αυτήν την φορά δεν υπήρχε απλός “πιλότος”, αλλά ο Δημήτρης Γλυκός ήταν “στρατηγός” σαν τον “Γέρο του Μοριά”…

Κι αυτή η νίκη για τους “Δρομείς Ελπίδας” ήταν…κολοκοτρωνέικη, αφού αντιπαρήλθαν απόσταση, προβλήματα, περιορισμούς, τήρησαν για ακόμη μια φορά τα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και τερμάτισαν όπως πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!

Για τους Δρομείς Ελπίδας,

Σοφατζής Γιώργος

cellphone :6942802002

Ακουμιανάκη Αδαμαντία

cellphone :6984352896

email: [email protected]

facebook :The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας – https://www.facebook.com/hoperunnersathens/

instagram : thehoperunners- https://www.instagram.com/thehoperunners/

Website : Hoperunners.gr-https://www.hoperunners.gr/

Αναβολή για τον 6ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αναβολή του Αγώνα Υπεραπόστασης για το επόμενο έτος 2021, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid 19.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια εποχή που η οργανωτική επιτροπή έβαζε τις μηχανές της διοργάνωσης του αγώνα σε πλήρη ισχύ, άλλαξαν, δραματικά, τα επιδημιολογικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί η από 21/9/2020 ανακοίνωση της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:  ΕΔΩ

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι, όπου εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα (covid 19) όπως στην περιοχή της Αθήνας αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής, η διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων εκτός σταδίου δεν επιτρέπεται.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλαμε και τις επαφές μας με όλους τους αρμόδιους Φορείς, η απόφαση δεν είναι δυνατόν να αλλάξει, αφού και οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες είναι χειρότερες.

Με αυτά τα δεδομένα και με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών αλλά και των εθελοντών, αποφασίσαμε την αναβολή του 6ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ για τις 19-23 Νοεμβρίου 2021.

Σας περιμένουμε τη νέα ημερομηνία, με τη δέσμευση να καταβάλουμε από σήμερα κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διοργάνωση του μεγαλύτερου Αγώνα επί ανοικτής οδού στον κόσμο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

x
Send this to a friend