Υπερμαραθώνιο Keep Running με Ζησιμόπουλο και Λαζάρου

Μετά τον Μαραθώνιο τι; Μα τι άλλο από αποκατάσταση και… υπερμαραθώνιο. Στο νέο επεισόδιο του Keep Running, η νεαρότερη ελληνίδα υπερμαραθωνοδρόμος ορεινού τρεξίματος έρχεται στο studio του starx.gr.

Μιλάει στον Γιώργο Παπαδημητρόπουλο και την Ειρήνη Σαββοπούλου για τους λόγους που αγαπάει το βουνό και που την οδήγησαν στις μεγάλες αποστάσεις.

Στην παρέα μας, ο Φώτης Ζησιμόπουλος που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τη μεγάλη του αγάπη, το τρέξιμο και την ψυχοθεραπεία που του προσφέρει.

Η Ραφαηντίνα Πατρικέλλη από τον Άλιμο και το Round22 δίνει συμβουλές αποκατάστασεις για να μπορέσουμε να σταθούμε και σε άλλες αφετηρίες χωρίς προβλήματα.

Φυσικά αναφορά γίνεται και στους αγώνες που έρχονται και που μας κρατούν… ζεστούς ενόψει του χειμώνα.

Αυτή η εκπομπή, δεν χάνεται. Δείτε την με ένα κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

H Μάνια Μπίκοφ στο Keep Running που την Παρασκευή (17:00) τρέχει… παντού!

Από το Ισραήλ στο στούντιο του Keep Running. Η Μάνια Μπίκοφ, αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο από τους 5 αγώνες IRONMAN προκειμένου να στηρίξει δομές κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους, έρχεται στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος και η Ειρήνη Σαββοπούλου και μιλάει για όλα!

Δείτε την εκπομπή ΕΔΩ

Για την προσπάθειά τις για τις δομές και πόσο αγκαλιάστηκε από τους φορείς της Κρήτης, για το πως καταφέρνει να βρίσκει ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά, στα τέσσερα παιδιά και τις υποχρεώσεις της προπόνησης, αλλά και για τη σημασία του εθελοντισμού που δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά τρόπος ζωής.

Στην παρέα μας, ο κλινικός διατροφολόγος Νίκος Καφετζόπουλος, που απαντάει στην ερώτηση: Μπορεί ένας δρομέας να τρώει ότι θέλει.

Δείτε ρεπορτάζ πριν από τον αγώνα δρόμου που διοργανώνεται για πρώτη φορά στα Βριλήσσια την Κυριακή το απόγευμα, αλλά και την παρουσία του Keep Running στοn Παλαμήδειο Άθλο που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο.

Μη χάσετε την 4η εκπομπή της σεζόν και συντροφεύει τους δρομείς κάθε Παρασκευή στις 17:00 στη συχνότητα του starx.gr

Για παρατηρήσεις, αιτήματα και ότι άλλο θελήσει κανείς, η επικοινωνία γίνεται μέσω των social media σε facebook και Instagram.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκπομπής είναι το irunmag.gr και το runnfun.gr.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

To Keep Running… τρέχει την Παρασκευή (17:00) με τον Γιώργο Λουφέκη

Άλλη μια εκπομπή για το 2022 για το Keep Running στη φιλόξενη συχνότητα του Starx.gr. Η μοναδική εκπομπή για το τρέξιμο στην Ελλάδα ανεβάζει στροφές και αυτή τη φορά έχει στο στούντιο τον Γιώργο Λουφέκη επικεφαλής της ομάδας L-crew.

Ο Γιώργος Λουφέκης δίνει απαντήσεις για όσους ξεκινούν το τρέξιμο, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να βάλουν νέους στόχους.

Παράλληλα ο καρδιολόγος Μανώλης Καλλιέρης αναλύει τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε πριν ξεκινήσουμε, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στον κόσμο του running.

Η εκπομπή που παρουσιάζουν η Ειρήνη Σαββοπούλου και ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος, κάνει τη βόλτα της στο καλεντάρι των αγώνων, από την Αθήνα μέχρι το Ναύπλιο, την Ύδρα και την Εύβοια μεταφέρει εικόνες και πληροφορίες για τους προσεχείς αγώνες.

Μη χάσετε την 3η εκπομπή της σεζόν, που ξεκίνησε μαζί με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και συντροφεύει τους δρομείς κάθε Παρασκευή στις 17:00 στη συχνότητα του starx.gr

Για παρατηρήσεις, αιτήματα και ότι άλλο θελήσει κανείς, η επικοινωνία γίνεται μέσω των social media σε facebook και Instagram.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend