Site icon runnfun.gr

Τρεις δολοφονίες δρομέων σε μια εβδομάδα – Φόβοι για serial killer

Υπάρχει ένας serial killer που… την βρίσκει να σκοτώνει δρομείς; Το σενάριο θα έμοιαζε τραβηγμένο ακόμα και για το Χόλιγουντ αλλά στις ΗΠΑ καμιά φορά η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία. Και εκεί, η αστυνομία του Μίσιγκαν, της Νέας Υόρκης και της Μασαχουσέτης ερευνά τις μυστηριώδεις δολοφονίες τριών γυναικών δρομέων.

Για την ώρα πάντως, δεν είναι δεδομένο πως τα τρία αυτά περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Η πρώτη δολοφονία έγινε στο Ντιτρόιντ. Η 31χρονη Αλεξάνδρα Νικολέτ Μπρουέγκερ, νοσοκόμα με φιλοδοξίες να γίνει συγγραφέας, πυροβολήθηκε τέσσερις φορες στην πλάτη καθώς έτρεχε στον δρόμο πραγματοποιώντας την καθιερωμένη της, καθημερινή προπόνηση. Η δολοφονία έγινε στις 30 Ιουλίου, περίπου στις 2:30 το μεσημέρι!

Τρεις μέρες αργότερα, στις 2 Αυγούστου και περίπου στις 5 το απόγευμα, η 30χρονη Καρίνα Βετράνο βιάστηκε και σκοτώθηκε κατά την διάρκεια της προπόνησής της σε ένα πάρκο της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πόλης, η αστυνομία έχει ανακαλύψει πάνω της το DNA του δράστη αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ταυτοποίηση.

Το τρίτο και τελευταίο περιστατικό έγινε στις 7 Αυγούστου όταν το άψυχο σώμα της 27χρονης Βανέσα Μαρκότε βρέθηκε σε ένα δάσος της Μασαχουσέτης και ενώ η ίδια είχε εξαφανιστεί μετά την απογευματινή της προπόνηση στο τρέξιμο. Η Μαρκότε ήταν εργαζόμενη στην Google και έμενε στην Νέα Υόρκη αλλά είχε επισκεφτεί τους γονείς για σαββατοκύριακο όταν έγινε η δολοφονία της. Όπως και με τις άλλες δύο περιπτώσεις έτσι και με την αυτή την υπόθεση, η αστυνομία ψάχνει για υπόπτους.

Τρεις δολοφονίες γυναικών την ώρα που έκαναν προπόνηση στο τρέξιμο. Τρεις δολοφονίες μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Είναι τυχαίο; Πρόκειται για serial killer; Θα δείξει η ιστορία…

Πηγή: www.runnersworld.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version