Το Garmin Run Series εγκαινίασε τον αγώνα των 5 χλμ. στο Spetses Mini Marathon 2019

Την παράσταση στο Spetses mini Marathon 2019, έκλεψε ο δρομικός αγώνας των 5χλμ GARMIN RUN SERIES, όπου οι συμμετοχές είχαν 30% αύξηση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Οι Θάνος Καλάκος και Αναστασία Μαρινάκου της TEAM GARMIN GREECE επιβεβαίωσαν τον ρόλο του φαβορί, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο δρομικό αγώνα των 5χλμ στην κατηγορία ανδρών / γυναικών αντιστοίχως. Ο αγώνας που εντάχθηκε για πρώτη φορά φέτος στο παγκόσμιο καλεντάρι δρομικών αγώνων της εταιρίας είχε τεράστια συμμετοχή, γεμίζοντας τα σοκάκια των Σπετσών με το γαλάζιο χρώμα από τα μπλουζάκια GARMIN, που οι χιλιάδες συμμετέχοντες φορούσαν στη διαδρομή.

Την πολυπληθή ομάδα της TEAM GARMIN GREECE, εκπροσώπησαν οι πρωταθλητές Στέφανος Δημητριάδης που συμμετείχε εκτός συναγωνισμού στον κολυμβητικό αγώνα των 3χλμ τερματίζοντας πρώτος, Κώστας Γκελαούζος που έκανε pacing για τους ερασιτέχνες δρομείς στον αγώνα 5 και 10χλμ, η Γιώτα Βλαχάκη που τερμάτισε δεύτερη στον δρομικό αγώνα των 10χλμ, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου με την τρίτη θέση στα 5χλμ κολύμβησης, ο Παναγιώτης Δημόπουλος αντίστοιχα στα 5χλμ τρεξίματος, ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου, Ανθής Κυριακοπούλου και Παναγιώτη Τριβιζά.

Ιδιαίτερο τόνο στην παρουσία της GARMIN στο Spetses mini Marathon 2019, έδωσαν οι brand ambassadors της εταιρίας που ειδικεύεται στα καινοτόμα αθλητικά ρολόγια, Γιάννης Δρυμωνάκος και Τζένη Μελιτά.

Previous ArticleNext Article

Οι “Δρομείς Ελπίδας” στο 6ο Lycabettus Run

Οι "Δρομείς Ελπίδας" στο 6ο Lycabettus Run

Χτίζεται κομμάτι κομμάτι η πυραμίδα της αγάπης και της αλληλεγγύης και σκοπός είναι το ύψος της να είναι ψηλότερο κι από τον λόφο του Λυκαβηττού στους δρόμους του οποίου γλέντησαν την περασμένη Κυριακή οι “Δρομείς Ελπίδας”.Ο ομάδα της καρδιάς γιγαντώνεται με ρυθμούς…σπριντ και τα παιδικά χαμόγελα κάνουν την κάθε Κυριακή γιορτή!

Το 6o Lycabettus Run αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πεδίον δόξης λαμπρόν για τον “πιλότο” Σπύρο Ρούσση και την ελπιδοφόρα…παρέα του προκειμένου να αποδείξουν πως όλοι έχουν δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες. Τα 11χλμ της διαδρομής αποδείχθηκαν πολύ λίγα, αφού με τέτοια ενέργεια οι “Δρομείς Ελπίδας” θα μπορούσαν να τρέχουν όλη μέρα γύρω από τον Λυκαβηττό σε μια πάντα επιτυχημένη διοργάνωση.

Η παρατεταμένη…συνύπαρξη σε αυτήν την τρελοπαρέα κεφιού και προσφοράς αλλάζει τα δεδομένα σε ολόκληρο το ελληνικό δρομικό κίνημα. Νέα πρόσωπα προστίθενται διαρκώς σε αυτήν την ιδιότυπη κυψέλη του εθελοντισμού και όλοι, παλιοί και νέοι, “Δρομείς Ελπίδας” λαμβάνουν την ίδια ανταμοιβή: γίνονται αιτία καλού!

Στις 10 Μαΐου θα διεξαχθεί η «Ειρηνοδρομία 2020»

Στις 10 Μαΐου θα διεξαχθεί η «Ειρηνοδρομία 2020»

Η “Ειρηνοδρομία”, που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παναγούλεια» στη μνήμη του Αλέξανδρου Παναγούλη, που έχασε τη ζωή του δίπλα στην ομώνυμη πλατεία, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημήτριου σε συνεργασία με το σωματείο κλασσικού αθλητισμού Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας, είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και υλοποιείται με τη στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Πρόκειται για μια σειρά δρομικών αγωνισμάτων 2,5χλμ, 5χλμ, 10χλμ και 1000μέτρων – διαδρομή ευαισθησίας AMEA. Ο αγώνας των 10 χλμ. είναι πιστοποιημένη διαδρομή από την AIMS και τον ΣΕΓΑΣ η οποία, ενταγμένη στο  επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, επιλέγεται τα τελευταία χρόνια από δρομείς όχι μόνο από την Αττική, αλλά και την υπόλοιπη Επικράτεια και το εξωτερικό, καθώς θεωρείται μια από τις πιο «γρήγορες» διαδρομές της Αττικής.

Η “Ειρηνοδρομία” έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα δρομικά γεγονότα της Αττικής, καθώς αναδεικνύει την τοπική κοινωνία, εμπλέκει τους πολίτες και ολόκληρη τη μαθητική και αθλητική κοινότητα, προωθώντας τη συμμετοχικότητα και την αγάπη για τον αθλητισμό, έχοντας πάντοτε έντονους συμβολισμούς, όπως η ειρήνη και η αλληλεγγύη. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των δρομέων, υποστηρίζουν το έργο ενός κοινωνικού φορέα. Φέτος η Ειρηνοδρομία θα υποστηρίξει την Οργάνωση «Δρομείς της Ελπίδας».

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις, που εκείνη την ημέρα θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή ειρήνης και συμμετοχής, θα βρίσκονται μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 10/05/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.eirinodromia.gr/

x

Send this to a friend