Το απολαυστικό SwimRunHydra by Γιάννης Αργυρόπουλος

Το απολαυστικό SwimRunHydra by Γιάννης Αργυρόπουλος

Σε έναν μοναδικό προορισμό, το πανέμορφο νησί της Ύδρας, διοργανώθηκε ένας πρωτοπόρος και μοναδικός αγώνας με μεγάλη επιτυχία αυτή την εβδομάδα το SwimRunHydra .

Ένα γεγονός που, με τη βοήθεια της τοπικής κοινότητας, εθελοντές, δημοτικές αρχές, χορηγούς και αθλητές, ανάγκασε την αθλητική κοινότητα να μιλήσει για αυτό και θα συνεχίσει να μιλάει μέχρι το επόμενο, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται.

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό να γίνει (σ.σ. λέμε τώρα) χωρίς την παρουσία του Γιάννη Αργυρόπουλου ο οποίος μαζί με την γνωστή και μη εξαιρετέα Λίτσα για άλλη μια φορά σας μεταφέρουν όλα όσα έγιναν στη διοργάνωση, με τη δική τους ξεχωριστή ματιά.

Όπως λέει και ο ίδιος ο Γιάννης: “Εμείς με την παρουσία μας (η Λίτσα κι εγώ) προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ζωντανές και ανεξίτηλες στιγμές από αυτό το συγκεκριμένο γεγονός και να φροντίσουμε τον επόμενο χρόνο να φέρει περισσότερους ανθρώπους στο νησί.

Δείτε στιγμές της δράσης των αθλουμένων και όχι μόνο. Άλλωστε γνωρίζετε την “ζημιά” που κάνουμε… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε δίπλα τους”.

Απολαύστε το βίντεο

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Εκατοντάδες γυναίκες πλημμύρισαν την πόλη της Χίου τρέχοντας για την ημέρα της γυναίκας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες γυναίκες πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης της Χίου συμμετέχοντας στον 7ο αγώνα τρεξίματος γυναικών. Ο αγώνας που έχει γίνει θεσμός στο νησί της Μαστίχας διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου – Chiosrunning προς τιμή της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας (8 Μαρτίου).

Ένας συμβολικός αγώνας 5 χλμ που δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, σε μία πολύ ωραία διαδρομή που περνάει από τα στενά της πόλης, το λιμάνι αλλά και τα γραφικά δρομάκια του κάστρου της Χίου για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία του νησιού. 400 γυναίκες όλων των ηλικιών συμμετείχαν φέτος στον αγώνα τιμώντας έτσι την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας αλλά ταυτόχρονα τήρησαν και ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα παιδιά του δυστυχήματος των Τεμπών.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Στον «αέρα» το promo του 7ου Μαραθωνίου Κρήτης! 

Πενήντα οκτώ ημέρες απομένουν ως την εκκίνηση του 7ου Μαραθωνίου Κρήτης και των παράλληλων αγώνων εκεί στην πανέμορφη πόλη των Χανίων. Την Κυριακή 7η Μαίου ο οργανωτής ΣΔΥ Χανίων με τους συν – εταίρους του φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα δρομικό γεγονός αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα…

Οδηγοί σε αυτή την προσπάθεια αναδεικνύονται η εμπειρία, η ερχόμενη από τις έξι πολύ πετυχημένες «εκδόσεις» του παρελθόντος, οι φρέσκιες ιδέες των στελεχών του ΣΔΥ, οι επιταγές της δρομικής πραγματικότητας, κοκ. Βέβαια η προσοχή στρέφεται κυρίως στους πρωταγωνιστές, τους δρομείς όλων των ηλικιών!

έχετε ένα σύντομο promo με εικόνες δρομέων από τις «εκδόσεις» του 2021 και 2022. Ολες τις πληροφορίες και την «πύλη» εγγραφών έχετε εδώ: https://crete-marathon.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend