SwimRun Hydra 2022: Αλλάζει και συναρπάζει

Έχοντας τον Νοέμβριο ζήσει για τρίτη χρονιά το SwimRun Hydra, ήρθε η στιγμή ο αγώνας της Ύδρας να περάσει σε άλλο επίπεδο. Στις 25-27 Νοεμβρίου του 2022, δύο εβδομάδες κατόπιν του Αυθεντικού Μαραθωνίου, στην 4η του πραγματοποίηση, βελτιώνεται!

Γίνεται πιο ήπιο και προσιτό στη μικρή του απόσταση, πιο θεαματικό, δυναμικό, συναρπαστικό, γρήγορο σε όλες τις αποστάσεις και αποκτά και μια advanced απόσταση 41 χλμ για τους απαιτητικούς και ιδιαίτερα τολμηρούς.

Ο αγώνας πλέον ξεκινά με τρέξιμο μέσα στο λιμάνι, την πόλη και τον παράκτιο δρόμο βόρεια και το πρώτο κολύμπι ξεκινά στο Μανδράκι. Όλα τα κολύμπια είναι μικρά, γρήγορα και εκμεταλλευόμενα το ρεύμα, κρατώντας μια χρονική ισορροπία μεταξύ τρεξίματος και κολυμπιού και κάνοντας τα ζευγάρια να βιώνουν συνεχείς εναλλαγές χωρίς να φτάνουν σε κόπωση κατά την κολύμβηση αλλά και την παρουσία των άλλων ζευγαριών πιο έντονη. Τα σκέλη του κάθε σπορ έχουν αυξηθεί σε αριθμό, σε όλες τις αποστάσεις, ενώ η advanced απόσταση θα πραγματοποιήσει τέσσερις αναβάσεις – καταβάσεις του κεντρικού ορεινού όγκου του νησιού για να πραγματοποιήσει και δύο κολύμπια στην Ανατολική πλευρά του νησιού.

Η περιπέτεια είναι ασύλληπτη για όλες τις αποστάσειςο αγώνας παραμένει δύσκολος τροποποιώντας όμως τη δυσκολία και η ταυτότητα του SwimRun παραμένει στο DNA του αγώνα: μόνο ζευγάρια αθλητών, δεμένοι με ελαστικό σκοινί, με ατομικό υδατοστεγανό πλωτήρα, όλος ο εξοπλισμός μαζί, αυτόνομη διαχείριση του αγώνα και προστασία του περιβάλλοντος που μας φιλοξενεί.

Μελετήστε τις λεπτομέρειες της κάθε μίας απόστασης εδώ και αναλύσεις στους συνδέσμους που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα, επιλέξτε το ζευγάρι σας και την απόσταση που σας ταιριάζει και δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στην πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής σας και πιθανότατα την τελευταία αθλητική σας εμπειρία του 2022 πριν το Χειμώνα.

Σας περιμένουμε όλους στην Ύδρα, να γίνουμε πάλι μια παρέα, να τολμήσουμε μαζί και να ζήσουμε κάτι αξέχαστο!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Castle Challenge 2024: Στην τελική ευθεία το τρίαθλο στην Μονεμβασιά

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η Press Conference για την παρουσίαση του Τριαθλητικού event με την επωνυμία “Castle Challenge 2024”, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Quatro Suites, Χρυσός Χορηγός του Castle Challenge 2024.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την εκτενέστερη παρουσίαση του Τριαθλητικού αυτού event, το οποίο διοργανώνεται απο την  εταιρία whynot, στις 15-16 Ιουνίου 2024.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά που έγινε το έναυσμα για εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών.

Ο στόχος κοινός.  Ο καθένας από το πόστο του να προσφέρει το καλύτερο δυνατό, ώστε να δημιουργηθεί ένας αγώνας που όλοι ευελπιστούν να γίνει θεσμός και να εδραιωθεί στις αθλητικές δράσεις της περιοχής προσεγγίζοντας αθλητές του τριάθλου από όλη την χώρα.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Μονεμβασιάς, και του  Εμπορικού Συλλόγου  Μολάων καθώς και η υπεύθυνη του Quatro Suites.

Παρόντες ήταν επίσης πολλοί από τους τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα καθώς και κανάλια και δημοσιογράφοι, οι οποίοι κάλυψαν την βραδιά και έδωσαν ενα μοναδικό χρώμα στο τριαθλητικό Challenge της Μονεμβασιάς.

Όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες και οι κάτοικοι , πρόσφεραν απλόχερα την απαράμιλλή φιλοξενία και το ζεστό καλωσόρισμα τους σε όλους τους καλεσμένους της εκδήλωσης και όλοι ανυπομονούν να υποδεχθούν τους αθλητές, τους φίλους και τις οικογένειές τους, στο πρώτο τριαθλητικό event της whynot για φέτος, στην μαγευτική καστροπολιτεία.

whynot Co.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Έλα να πάμε στο νησί για το 3rd Paros Way

Το διήμερο 15 – 16 Ιουνίου πραγματοποιείτε στο πανέμορφο νησί της Πάρου, ένα από τα σημαντικότερα Αθλητικό – Τουριστικά γεγονότα.

Δήλωσε συμμετοχή (οι εγγραφές κλείνουν στις 5 Ιουνίου) στο 3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου και γίνε μέρος ενός αξέχαστου διημέρου στο νησί που έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους ποιο αναγνωρίσιμους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Παρόλο την αύξηση της τουριστικής κίνησης και της κοσμοπολίτικής εξέλιξής του, το νησί της Πάρου κατάφερε να διατηρήσει και τον παραδοσιακό Κυκλαδίτικο χαρακτήρα του. Σε συνδυασμό με την ήπια γεωμορφολογία του και τις άπειρες υπέροχες παραλίες, το καθιστούν ως τον ιδανικό Αθλητικό – Τουριστικό προορισμό.

Έλα να πάμε στο νησί λοιπόν για αθλητική δράση (Τρέξιμο, Κολύμβηση ή και τα δύο μαζί με Aquathlon), ευεξία (Yoga στην παραλία και στο Ηλιοβασίλεμα), καθαρισμό ακτής και ένα υπέροχο Pasta Party. Όλα αυτά σε ένα διήμερο γεμάτο ενέργεια και Κυκλαδίτικη αρχοντιά.

40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries

Για την μεταφορά των συμμετεχόντων στο νησί της Πάρου, η διοργανώτρια εταιρεία έχει εξασφαλίσει  40% έκπτωση στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με την εταιρεία Blue Star Ferries καθώς και εκπτώσεις σε καταλύματα διαμονής αλλά και τοπικά εστιατόρια και είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του αγώνα.

To 3o Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου, του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) και πραγματοποιείτε από την Εταιρεία MySportEvent (https://www.mysportevent.gr/)

Περισσότερες πληροφορίες:

Email επικοινωνίας: info@parosway.gr

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend