Στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τρέχουμε στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τρέχουμε στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Ανοιχτή πρόσκληση για τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο Ναυπλίου που θα γίνει στις 8 Μαρτίου και είναι αφιερωμένος στη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, απηύθυνε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα.

Μίλησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζοςο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας» Στέλιος Γραφάκος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Θεόδωρος Παπαθανασίου, ενώ τον συντονισμό της παρουσίασης είχε ο Γενικός Διευθυντής του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Κωστούρος, μεταξύ άλλων είπε: «Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να καλέσουμε όλο τον κόσμο, στις 8 του Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, να απολαύσει έναν εξαιρετικό αγώνα, σε ένα υπέροχο τόπο, για έναν πολύ όμορφο σκοπό. Θα ήθελα να επικεντρωθώ στο πόσοι είναι αυτοί που βοηθούν έτσι ώστε ο Μαραθώνιος Ναυπλίου να έχει μία τόσο υψηλή θέση στην ιεραρχία των αγώνων δρόμων, να είναι τόσο αποτελεσματικός και τόσο λειτουργικός, σε όσα θέλαμε, δηλαδή στην προώθηση της πόλης και του υγιεινού τρόπου ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον ΣΕΓΑΣ αλλά και το Όραμα Ελπίδας. Επίσης το Επιμελητήριο, το Ερρίκος Ντινάν, τους πολιτιστικούς, φιλανθρωπικούς και αθλητικούς συλλόγους που μας στηρίζουν, όπως ο Σύλλογος των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» αλλά και αθλητές, όπως τη Ντενίζ Δημάκη, τη Μαρία Πολύζου, την Ζωή Ανδρικοπούλου και τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη που έχουν τρέξει στον αγώνα μας. Τα ΜΜΕ που προβάλλουν αυτό που συμβαίνει στο Ναύπλιο σε όλη τη χώρα αλλά και τον πλανήτη, διαχέοντας το γεγονός παντού. Επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, όπως το Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ που μας φιλοξενεί, την Οικογένεια Χριστοδούλου, το ΦΟΥΓΑΡΟ, την New Balance την ΑΜΣΤΕΛ που είναι εδώ. Όλα αυτά δείχνουν τι σημαίνει αγώνας και μάλιστα συλλογικός. Σε αυτό να προσθέσουμε και το κύμα των εθελοντών μας, καθώς δεκάδες άτομα εργάζονται και προσφέρουν κάθε χρόνο ανιδιοτελώς, ακολουθώντας την κοινή πορεία ότι όλοι πρέπει να προσφέρουμε. Τέλος να μην παραλείψω τον Πολιτιστικό και Αθλητικό οργανισμό του Δήμου μας τον ΔΟΠΠΑΤ αλλά και την Επιτροπή Τουρισμού στους οποίους προεδρεύουν οι Κυρίες Μαρία Ράλλη και Νάντια Αναστασίου για το σημαντικό έργο τους και Σας καλώ λοιπόν όλους να είστε στις 8 Μαρτίου στο Ναύπλιο, για να ζήσουμε αυτό το μεγάλο γεγονός στο Ναύπλιο».

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, είπε: «Oλοι γνωρίζουμε ότι ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου είναι ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Ταυτόχρονα είναι κι ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός που προάγει τον πολιτισμό αλλά και την υγεία και μαζί αναδεικνύει την αξία της ζωής. Κύριε Δήμαρχε πλέον ο αγώνας σας έχει γίνει θεσμός και θέλω να τονίσω ότι η συγκεκριμένη δράση έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου και έχει καταξιωθεί, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και πέρα από αυτή με συμμετοχές από το εξωτερικό. Γεγονός που αντανακλά την ποιότητα της διοργάνωσης και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Το Υπουργείο Πολιτισμού συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και μέσω της τοπικής εφορίας Αργολίδας ανοίγει τους αρχαιολογικούς χώρους ώστε να τα επισκεφτεί ο κόσμος, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο, τον τεράστιο πολιτιστικό πλούτο που έχουμε στην Αργολίδα και το Ναύπλιο».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, είπε: «Θέλω να μεταφέρω το θερμό χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα που στηρίζει ολόθερμα τον αγώνα και χαιρόμαστε πάρα πολύ που ανήκουμε στους συν διοργανωτές. Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου δεν είναι ένα απλό αθλητικό γεγονός, αλλά μέσα από τον αγώνα προάγεται η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε, αναδεικνύονται σημαντικά πλεονεκτήματα της περιοχής, το φυσικό κάλος και η πολιτιστική κληρονομιά του Ναυπλίου. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους καθώς παίρνουν μέρος εκατοντάδες πολίτες, αλλά και δρομείς από το εξωτερικό που έρχονται για να γνωρίσουν το Ναύπλιο και την Αργολίδα. Θέλω επίσης να σταθώ ότι ο Μαραθώνιος στηρίζει μέσα από τις παράλληλες δράσεις, το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» για εθελοντές δότες μυελού των οστών. Η περιφερειακή ενότητα Αργολίδας στήριζε και θα στηρίζει με κάθε τρόπο το Μαραθώνιο Ναυπλίου».

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος τόνισε: «Είναι πάντα μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι στη συνέντευξη Τύπου του Μαραθώνιου Ναυπλίου καθώς συνδέομαι με την πόλη με πολλούς λόγους. Φέτος έχω δύο επιπλέον λόγους να είμαι χαρούμενος καθώς για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα είμαι στην πόλη στις 8 Μαρτίου. Ο δεύτερος είναι ότι θα έχω τη χαρά να παρακολουθήσω τη γυναίκα μου να τρέχει στον αγώνα, άρα δεν θα μπορούσα να λείψω. Όταν πριν από 8 χρόνια συζητούσα με το Δήμαρχο Ναυπλίου για τον αγώνα πιστεύαμε ότι θα έχει θετική εξέλιξη, δύσκολα όμως μπορούσαμε να φανταστούμε πόσο ταχύ βηματισμό θα μπορούσε να αναπτύξει σε τόσα λίγα χρόνια. Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι μία μεγάλη γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού, είναι ένας άρτια λειτουργικά και οργανωτικά αγώνας, είναι ένας αγώνας που τον στηρίζει ολόκληρη η τοπική κοινωνία και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο Ναυπλίου και το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και σε όλους τους φορείς που τον στηρίζουν αλλά και στην οργανωτική ομάδα με επικεφαλής τον Βαγγέλη Παπαποστόλου που είναι ο καλύτερος οργανωτής μαζικών αγώνων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια».

Όπως τόνισε ο Γενικός Δ/ντης κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου ο αγώνας έχει και φέτος εκτός από την έντονη κοινωνική διάσταση καθώς είναι αφιερωμένος στο Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και θα μπορούν να γίνονται επί τόπου εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών καθώς και στο Γηροκομείο Ναυπλίου ενώ μεταξύ άλλων θα υπάρχει η δυνατότητα κλινικής εξέτασης του μαστού από το Ερρίκος Ντυνάν. Ανακοίνωσε την συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ – ΑΣΑΕΔ με βάση την οποία θεσπίζεται και θα γίνει για πρώτη φορά Στρατιωτικός Αγώνας Ημιμαραθωνίου στο Ναύπλιο στις 8 Μαρτίου 2020

Στη συνέντευξη Τύπου παρούσες ήταν και τρεις πρωταθλήτριες. Η Μαρία Πολύζου είπε: «Έχω τρέξει στην απόσταση του ημιμαραθωνίου στο Ναύπλιο. Είναι μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη με την εγγύηση του ΣΕΓΑΣ. Συγχαρητήρια για τη δράση σας για τον καρκίνο του μαστού καθώς η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό και βέβαια να πω ότι τον αριθμό των 150.000 εθελοντών δοτών που έχει βάλει στόχο το Όραμα Ελπίδας θα τον έχουμε πετύχει!».

«Ήμουν από την πρώτη χρονιά στο Ναύπλιο, είναι αγαπημένη πόλη. Ο αγώνας έχει γιγαντωθεί και οργανωτικά είναι από τους καλύτερους και τους ομορφότερους. Οι παράλληλες κοινωνικές δράσεις του Μαραθωνίου του Ναυπλίου δίνουν ξεχωριστή πινελιά», είπε η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια Τριάθλου Ντενίζ Δημάκη.

«Προσπαθώ κάθε χρόνο να τρέχω στο Ναύπλιο. Θα είμαι και φέτος στον αγώνα των 5 χλμ. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και σε όλη τη διοργάνωση η οποία είναι τέλεια», τόνισε η πρωταθλήτρια και περσινή νικήτρια στα 5 χλμ Ζωή Ανδρικοπούλου.

Ήδη 60 δρομείς από 30 χώρες του εξωτερικού έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους στο Μαραθώνιο Ναυπλίου με τις συνολικές εγγραφές δρομέων αναμένεται να ξεπεράσουν τις 5.000!

Στην Σ.Τ. Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο πρόεδρος των απανταχού Ναυπλιέων κ. Κώστας Κολώκας, ο Γενικός Δ/ντης του Ερρίκος Ντυνάν κ. Γεώργιος Σκούρτης,  Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και ο Εκτελεστικός Δ/ντης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Harvard Χρήστος Γιαννόπουλος.

Τέλος παρουσιάστηκαν και όλοι οι Χορηγοί και Υποστηρικτές του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Κλείστε θέση για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας!

Μετά τη συμπλήρωση 40 ετών του αγώνα «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός», το ενδιαφέρον για τη φετινή 41η διοργάνωση είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2024 είναι προγραμματισμένος για τις 9-10 Νοεμβρίου και είναι μια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα, χορηγό αθλητικής εγκατάστασης την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Με ολοκαίνουρια ιστοσελίδα, νέο προγραμματισμό αγώνων και περισσότερες παράλληλες εκδηλώσεις ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε δρομείς από 140 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι εγγραφές ανοίγουν την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 14:00 και θα κλείσουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχής.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά στην Αθήνα το Νοέμβριο, στην 41η διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Εξασφαλίστε την θέση σας στην ιστορική διαδρομή & ξεκινήστε τις προπονήσεις σας σήμερα!!

athensauthenticmarathon.gr

iAMAuthentic

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Run Discover Iraklia 2024 : Ένα αθλητικό γεγονός που γράφει την ιστορία του

Η εκδήλωση «Τρέχουμε / Ανακαλύπτουμε την Ηρακλειά» επιστρέφει για 6η χρονιά.

Ο φετινός αγώνας θα  πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί πρωινή ώρα.

Με τον τερματισμό σας, θα κάνετε την βουτιά σας στην παραλία του Αγίου Γεωργίου,  θα ακολουθήσουν οι απονομές των νικητών και μετά έχουμε γλέντι και φαγητό που σας προσφέρουμε, όπως  πάντα. Κρατείστε δυνάμεις για τον χορό.

Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης την πλατεία Φάνη Γαβαλά, στο λιμάνι της Ηρακλειάς.

Αγώνας 10 km – Τrail Race mixed with road. 

Ώρα εκκίνησης του αγώνα 11:10′.

Απόσταση διαδρομής: 10km μικτή διαδρομή τα πρώτα 4,5km ασφάλτινη διαδρομή τα τελευταία 5,5 km ορεινά και χωμάτινα μονοπάτια.

Η διαδρομή των 10km είναι κυκλική με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Οι αθλητές θα κινηθούν προς την παραλία Λιβάδι (1,7km) κα θα συνεχίσουν προς το χωριό του Παναγιά. Οι δρομείς στρίβουν δεξιά σε σηματοδοτημένο μονοπάτι και αφού περάσουν από τον παραδοσιακό οικισμό Άγιος Αθανάσιος τερματίζουν στην Πλατεία Φάνης Γαβαλάς στο λιμάνι του Άγιου Γεώργιου.

Υδροδοσία. Στο 2.5χλμ (υδραγωγείο), στο 5χλμ στην (Παναγία προς μονοπάτι), στο 7χλμ (στον Άγιο Αθανάσιο), στον τερματισμό.

Χρονικό όριο τερματισμού αγώνα: 2 ώρες.

Αγώνας 10km Road race.

Ώρα εκκίνησης: 11:15′.

Απόσταση διαδρομής: 10km ασφάλτινη διαδρομή.

Η διαδρομή των 10km είναι παλίνδρομη, με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κινηθούν προς την παραλία Λιβάδι (1,7km) και θα συνεχίσουν προς το χωριό Παναγιά (4,3km), όπου μετά από 700m θα πραγματοποιήσουν αναστροφή και κινούμενοι/ες στην αντίθετη διαδρομή θα τερματίσουν στην Πλατεία Φάνη Γαβαλά στο λιμάνι του Αγίου Γεωργίου.

Το πρώτο κομμάτι είναι ανηφορικό μέχρι να βρεθείτε στο χωριό (Παναγιά) και μετά αντίστροφα κατηφορικό.

Υδροδοσία. Στο 2.5χλμ (υδραγωγείο) , στο 5χλμ στην (Παναγία προς μονοπάτι) , στο 7,5 χλμ (πάλι στο υδραγωγείο) , στον τερματισμό.

Χρονικό όριο τερματισμού αγώνα: 2 ώρες.

Αγώνας 6km μεικτή διαδρομή.

Ώρα εκκίνησης: 11:20′.

Απόσταση διαδρομής: 6km μεικτή διαδρομή.

Η διαδρομή των 6km είναι κυκλική με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Φάνη Γαβαλά με κατεύθυνση προς τον παραδοσιακό οικισμό Άγιος Αθανάσιος (1.700μ περίπου). Σε προκαθορισμένο σημείο θα υπάρχει εθελοντής που θα υποδεικνύει στους δρομείς να στρίψουν στο μονοπάτι με κατεύθυνση την παραλία Λιβάδι (αριστερά). Εκεί μετά από 1.500μ  (χωματόδρομος/αγροτικός) , θα βρεθείτε στην άσφαλτο και στρίβοντας αριστερά θα κατευθυνθείτε προς το λιμάνι  για τον τερματισμό σας. Ήπιας δυσκολίας αγώνας.

Υδροδοσία: Στο 2.0χλμ (εκεί που στρίβετε για μονοπάτι), στο 3,5χλμ (υδραγωγείο), στον τερματισμό.

Χρονικό όριο τερματισμού αγώνα: 1.30’λεπτά.

Τα Τ-Shirt για τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στους αγώνες των ενηλίκων είναι προσφορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αιτήσεις Συμμετοχής:

Παρακαλούμε να καταχωρίσετε τις αιτήσεις συμμετοχής σας ΕΔΩ.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 10/6/2024 στις 15:00.

Την ημέρα του αγώνα οι διοργανωτές θα δεχτούν περιορισμένο αριθμό εγγραφών.

Παιδικός αγώνας.

Ώρα εκκίνησης: 11:00′  από πλατεία Φάνη Γαβαλά στο λιμάνι της Ηρακλειάς.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά με την έγγραφη έγκριση γονέα ή κηδεμόνα.

H διαδρομή των παιδιών είναι κυκλική εντός του οικισμού Αγίου Γεωργίου, με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Φάνη Γαβαλά.

Γραμματεία Αγώνων.

Η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργήσει στην πλατεία Φάνη Γαβαλά, στο λιμάνι της Ηρακλειάς, την Πέμπτη 27 Ιουνίου το απόγευμα 17.30-19:30, όπως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου από τις 09:30΄ μέχρι την στιγμή της εκκίνησης των αγώνων. Για την δική σας διευκόλυνση, όσοι έχετε έρθει από την Πέμπτη, να περάσετε να παραλάβετε το αγωνιστικό σας πακέτο συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής.

Για όλες τις αποστάσεις (αγώνες) 18 ευρώ, που θα καταβληθούν με την παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου στη Γραμματεία των Αγώνων (στην Ηρακλειά).

Ομαδική εγγραφή με μειωμένο κόστος συμμετοχής στα 15 ευρώ για ομάδες 10 ατόμων και άνω.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

Όσοι έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή και για οποιαδήποτε αιτία αποφασίσουν να μη συμμετάσχουν παρακαλούνται να το δηλώσουν έγκαιρα στους διοργανωτές για να δοθεί η συμμετοχή σε άλλο δρομέα.

Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γεώργιο Σταυρουλάκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηρακλειατών και Τεχνικό Διευθυντή των αγώνων στο τηλέφωνο 6977004736 τις ώρες 11:00-15:00 και 18:00-21:00 από Δευτέρα έως Σάββατο και στο  E-mail: trexostiniraklia@gmail.com και με τον Γιάννη Αργυρόπουλο, Οργανωτικό Διευθυντή και Συντονιστή του αγώνα στο κιν. 6977120713 και ώρες 11.00 – 15.00 και 18.00-21.00 από Δευτέρα έως Σάββατο και στο E-mail : argyriog@gmail.com.

Παροχές:

 • Party υποδοχής.
 • 3 σταθμοί τροφοδοσίας με νερά.
 • Στον τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, φρούτα και τοπικά προϊόντα.
 • Διάφορα δώρα.
 • Χειροποίητα αναμνηστικά μετάλλια τερματισμού για όλους τους δρομείς.
 • Χειροποίητο αναμνηστικό στους τρεις (3) πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε διαδρομής.
 • Με την λήξη των αγώνων θα ακολουθήσουν τιμητικές απονομές – βραβεύσεις και γλέντι με συνοδεία φαγητού.
 • Συμμετοχή για τους αθλητές σε κληρώσεις δώρων.
 • Για την μετακίνηση των αθλητών από Πειραιά και Κυκλάδες, η BlueStar Ferries προσφέρει έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια, όπως και στα οχήματα της τάξης του 40% για εκατό άτομα.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων επικοινωνήστε έγκαιρα με το πρακτορείο GIOVANTI TRAVEL, τηλ. 210-4119171 ή με το λιμενικό γραφείο στην Ηρακλειά, Γαβαλάς Ευάγγελος, τηλ.22850 71561 αφού έχετε πρώτα πραγματοποιήσει την εγγραφή σας, καθώς θα πρέπει να σταλεί λίστα με τους δικαιούχους από τους διοργανωτές προς τα λιμενικά συνεργαζόμενα γραφεία της εταιρείας.

 • Επίσης η εταιρεία SEAJETS προσφέρει έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια της τάξης του 30% για την μετακίνηση μας από το Ηράκλειο, τα νησιά των Κυκλάδων και τον Πειραιά για Νάξο.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων επικοινωνήστε έγκαιρα με τους διοργανωτές στο  email της διοργάνωσης trexostiniraklia@gmail.com.

Για λεπτομέρειες που αφορούν δρομολόγια μπορείτε να δείτε εδώ.

 • Ειδικές τιμές στα καταλύματα του νησιού (βλέπε λίστα).
 • Παράλληλες δράσεις από Πέμπτη 27/06 έως Κυριακή 30/06 οι οποίες ισχύουν έως τώρα, είναι οι παρακάτω (αναμένονται περισσότερες):

Γνωριμία με το αγώνισμα της ιστιοπλοΐας από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Αντχο ΛΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ Αντώνιο και Αντχο  ΛΣ ΜΑΝΤΖΑΡΑΚΗ Ευτυχία.

Σάββατο πρωί, στην παραλία Λιβάδι, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά Beach Volley.

Υπεύθυνη συντονισμού η Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος και γυμνάστρια Κέλλυ Μενελάου από το Γραφείο Αθλητισμού Λιμενικού Σώματος.

Έπαθλα θα δοθούν στις τρείς (03) πρώτες ομάδες προσφορά LUCOZADE.

Παρακολουθείτε νεότερες ενημερώσεις στην σελίδα μας στο FACEBOOK.

Ετοιμαστείτε για έναν όμορφο καλοκαιρινό αγώνα και να παρακαλέσουμε όλους μας, να κρατήσουμε το νησί μας καθαρό.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ:

 1. TAXIARCHIS STUDIOS 6976041548
 2. VILLA PANORAMA 6972430163
 3. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΟΛΟΣ 6983694631
 4. MAISTRALI SEAMEN’S CLUB 6974456662
 5. SPEIRES HOTEL 6973027104
 6. VENETIKO STUDIOS 6977273127
 7. AGNADEMA – SOHORO 6978048789
 8. STUDIOS ΝΗΡΗΙΔΕΣ 6972755850
 9. VILLA MOURTO 6978402566
 10. IRAKLIA HORIZON 6974126223
 11. ALEXANDRAS STUDIO’S 6978315028
 12. ΕΝ ΛΕΥΚΩ 6941504445

13 VILLA MELTEMI 6973877936

14.AGGELOS ROOMS 6973637409

 1. VILLA ZOGRAFOS 6977632066

16.KRITAMOS SUITES  6987383898

 1. MARTIN ROOMS 6974916388
 2. ZEFYROS STUDIOS 6977261969
 3. COSMOS STUDIOS IRAKLIA6974899936
 4. ANNAS PLACE 6948108664
 5. SUNSET ROOMS 6973637409

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend