Site icon runnfun.gr

Όλη η Ελλάδα τρέχει, ποδηλατεί και παίρνει τα… βουνά. Εσύ;

Τουλάχιστον 20.000 δρομείς και ποδηλάτες αναμένεται να βρεθούν στους δρόμους και αυτό το Σαββατοκύριακό, αφού δρομικοί και ποδηλατικοί αγώνες διεξάγονται κυριολεκτικά παντού.

Στην Αθήνα εκτός από τον ποδηλατικό γύρο, έχουμε τον ημιμαραθώνιο του Μαραθώνα, το Kallithea Run την Κυριακή, αλλά και το 3ο Εnergy Run powered by Garmin στον Υμηττό, ενώ θα λάβει χώρα και ο τελικός της σειράς αγώνων Attica Bank Grand Prix στην Πεντέλη.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τους αγώνες δρόμου και Μαραθωνίους της Κρήτης και της Ρόδου αντίστοιχα. Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο έχουμε το Run Greece που μέχρι και την τελευταία στιγμή γίνονται δεκτές συμμετοχές και φυσικά ο Μαραθώνιος της Ρόδου (Roads to Rhodes Marathon) μαζί με τα παράλληλα αγωνίσματα!

Αγώνα δρόμου, έχουμε και στον Βόλο (ημιμαραθώνιος) και στη Νεάπολη Λακωνίας και τα Αντύπεια στην Κεφαλλονιά και στη Ναύπακτο και στα Ψαχνά Εύβοιας.

Οι Έλληνες παίρνουν και τα… βουνά, αφού έχουμε τους αγώνες: Orliakas Race & Portitsa Trail με αγώνες 33 και 10χλμ. στα Γρεβενά, τον 6ο Δρόμο Κάσσιου Δία στην Κέρκυρα, ενώ το Σάββατο θα γίνει το 5ο ROC Rodopi Challenge 50 μιλίων στην οροσειρά της Ροδόπης.

Φυσικά εκτός από τον ποδηλατικό γύρο αθήνας, δεν ξεχνάμε και την 5η ποδηλατική διαδρομή “Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας 2016 και το Zigos Run and MTB Race 2016.

Λαχανιάσαμε μόνο που τους αναφέραμε. Ουφ!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version