Site icon runnfun.gr

Ο καλύτερος τρόπος να ξαναζεστάνετε τις τηγανιτές πατάτες!

Η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει συχνά να μείνουν τηγανιτές πατάτες, αλλά όταν συμβεί αυτό πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Το καλό με της τηγανιτές πατάτες είναι πως είναι πεντανόστιμες, το κακό ότι πρέπει να τρώγονται φρέσκες, αλλιώς χαλάει όλη η γεύση και η υφή τους. Με λίγα λόγια, οι κρύες τηγανιτές πατάτες δεν είναι ωραίες!

Επειδή είναι δύσκολο να ξαναζεστάνει κανείς τις πατάτες στα μικροκύματα ή στο φούρνο για την ακρίβεια μαλακώνουν και γίνονται χάλια, ο καλύτερος τρόπος για να γίνουν ξανά απολαυστικές ακόμα και μετά από μία μέρα είναι ένας!

Είναι οι πατάτες τόσο βλαβερές όσο λένε όλοι;

Το μυστικό είναι να τις ξανατηγανίσετε (περίπου), απλά με ελάχιστο λάδι. Σε ένα τηγάνι, βάλτε 1 ή δύο κουταλιές της σούπας λάδι (ανάλογα με το πόσες πατάτες έχουν μείνει) και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά. Βάλτε μέσα τις πατάτες, αλλά αραιά, και αφήστε τις να ζεσταθούν για 2-3 λεπτά.

Για να δώσετε μία νέα πνοή στις πατάτες σας, προτείνουμε να ρίξετε λίγο τυρί από πάνω ή μερικά μυρωδικά.

Διαβάστε επίσης: Ο πουρές πατάτας… δίνει φτερά!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version