Nέες θέσεις στο Nο Finish Line της Αθήνας που αρχίζει την Τετάρτη!

Nέες θέσεις στο Nο Finish Line της Αθήνας που αρχίζει την Τετάρτη!

Την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο No Finish Line της Αθήνας και να προσφέρουν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί», έχουν ακόμα 550 άτομα! Μετά τις επιβεβαιώσεις των εγγραφών που ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας, έχουν απελευθερωθεί 550 ατομικές θέσεις οι οποίες και διατίθενται από σήμερα με κόστος 7 ευρώ και θα δοθούν μέχρι εξαντλήσεως τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στη Γραμματεία του αγώνα,  πλησίον του Κέντρου Επισκεπτών  (είσοδος ΚΠΙΣΝ από Ευριπίδου & Δοϊράνης),  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , σήμερα 24 Απριλίου και ώρες 12:00 έως 20:00 και για 96 ώρες συνεχόμενα από τις 25 Απριλίου και ώρα 12:00 έως τις 29 Απριλίου και ώρα 12:00. Τις ίδιες ώρες γίνεται και η παραλαβή του υλικού για όλους τους δρομείς.

Ξεκινάει Τετάρτη ο υπερμαραθώνιος αγάπης

Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Την έναρξη θα παρουσιάσει από τις 19:30 ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης που στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα ενώ θα υπάρχει και live εμφάνιση στη σκηνή του No Finish Line με τους Quilombo και μετά με τους Sbaraquack

Οι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών του No Finish Line, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν,  για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί».

Χορηγοί και υποστηρικτές

Μεγάλοι Χορηγοί του 2ου No Finish Line Athens, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα Εθνική Ασφαλιστική, καθώς επίσης και η διεθνής στοιχηματική εταιρεία, πρωτοπόρος σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης Sportingbet.

Eπίσημοι Χορηγοί είναι η Protergia, ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, τα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις ελληνικά νερά Βίκος και η κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen.

Χορηγός εκπαίδευσης είναι ο πρωτοπόρος εκπαιδευτικός οργανισμός Όμηρος και χορηγός φιλοξενίας ο ξενοδοχειακός Όμιλος ΧΑΝΔΡΗ, ο οποίος διαχειρίζεται τρεις ιδιόκτητες μονάδες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Χίο. Media Partner είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η κορυφαία ελληνική μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η διεθνής εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών που προσφέρει κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες εδώ και 33 χρόνια, η διεθνής εταιρεία συμπληρωμάτων και προγραμμάτων διατροφής Herbalife και τα φυσικά καλλυντικά Βee Cera.

Επίσημοι Υποστηρικτές είναι η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων λιανεμπορίου Lidl, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων οικιακών ειδών Praktiker, η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος και η εταιρεία ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas.

Χορηγοί εστίασης είναι οι εταιρείες Μπεγνής Catering και Δειπνοσοφιστήριον, καθώς και το Canal Cafe στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης.

http://nflathens.com/
https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/
https://twitter.com/NFLAthens
https://www.instagram.com/nflathens/

Previous ArticleNext Article

Γνωριμία με τις διαδρομές του Andros Trail Race

Γνωριμία με τις διαδρομές του Andros Trail Race

Μια γνωριμία με τις διαδρομές του Andros Trail Race που θα διεξαχθεί στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018 θα έχουν την ευκαιρία να έχουν όσου βρεθούν στο νησί στις 21 Ιουλίου.

Η οργανωτική επιτροπή διοργανώνει ένα… πρώτο ραντεβού με ένα κομμάτι της μικρής διαδρομής και τις ομορφιές του νησιού.

Διαβάστε αναλυτικά:

Tις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες……ένα νησί ολόκληρο! Περπατώντας ή τρέχοντας,  δώσε και εσύ το δικό σου ρυθμό, στο #ICC project : The Island, The Culture, The Challenge / To Nησί, ο Πολιτισμός, Η Πρόκληση.

Γνωριμία με τις διαδρομές του Andros Trail Race

Έλα αυτό το Σάββατο 21 Ιουλίου, να γνωρίσουμε μέρος (5χλμ) της μικρής διαδρομής των 10χλμ του Andros Trail Race από τον Όρμο Κορθίου έως το Επισκοπείο. Στη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε το παλιό Σταμνάδικο στην Αγ.Μαρίνα, τους Περιστεριώνες στην Αλαμανιά, τον Ταβλόμυλο, το Νερόμυλο και το Γεφύρι της Αγάπης στο Επισκοπείο. Στο τέλος της πεζοπορίας ο Σύλλογος του χωριού θα μας περιμένει στο καφενείο για να δροσιστούμε.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή είτε με mail είτε τηλεφωνικά για να οργανώσουμε τις μεταφορές.

Κόστος Συμμετοχής 5ευρώ για την ενίσχυση της διοργάνωσης.

 

Zagori Mountain Running: Έρχεται ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος της Ελλάδας!

Zagori Mountain Running: Έρχεται ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος της Ελλάδας!

Με μια σημαντική αύξηση συμμετοχών ήδη κατά 7% από τις προηγούμενες χρονιές, η 8η συνεχόμενη διοργάνωση του μεγαλύτερου ορεινού αγώνα τρεξίματος στην Ελλάδα, το Zagori Mountain Running, είναι έτοιμη να υποδεχτεί πάνω από 2.300 σημαντικούς Έλληνες και ξένους αθλητές, μέσα στο πανέμορφο τοπίο του Ζαγορίου, καθώς και να γιορτάσει την φετινή χρονιά της διοργάνωσης με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεις έμπρακτης προσφοράς για το περιβάλλον και την κοινωνία με χιλιάδες ακόμα επισκέπτες και συμμετέχοντες. Το Zagori Mountain Running έχει πλέον εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, της φύσης και της παρέας! Εκτός από τους αθλητές υψηλών επιδόσεων οι οποίοι τρέχουν σε ένα μοναδικό ορεινό τερέν, βάζοντας ο καθένας τους προσωπικούς του στόχους, ο αγώνας αυτός απευθύνεται και σε έναν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων που τρέχουν για να διασκεδάσουν και να θαυμάσουν κάθε σημείο της διαδρομής, διατηρώντας πάντα έναν ευαίσθητο περιβαλλοντικό χαρακτήρα.

Στις 20 με 22 Ιουλίου ο μοναδικός τόπος του Ζαγορίου θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους αθλητές, έτοιμος να τους χαρίσει μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία μέσα από τους διαφορετικούς αγώνες της διοργάνωσης. Ανάμεσα στις καθιερωμένες διαδρομές των μοναδικών αγώνων του Zagori Mountain Running, TeRa 80 km, Marathon+ 44 km, HalfMarathon 21 km και EntryRace 10 km, ξεχωρίζει και ο παιδικός αγώνας ΖΑΓΟΡΑΚΙ, στον οποίο μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια με ως έπαθλο τα χαμόγελα και την χαρούμενη διάθεση!

Σημαντικές συμμετοχές ξένων αθλητών

Ο αριθμός των αθλητών που θα λάβουν μέρος στην 8η διοργάνωση του Zagori Mountain Running ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Μεταξύ άλλων στην εκκίνηση θα βρίσκονται πολλοί διακεκριμένοι και παγκοσμίου φήμης αθλητές, οι οποίοι αναγνωρίζουν την μοναδικότητα της ομορφιάς της άγριας φύσης του Ζαγορίου και με την συμμετοχή τους επικυρώνουν την αναγνωσιμότητά και σημαντικότητα του ορεινού αυτού αγώνα, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Γάλλο Gregory Vollet που θα αγωνιστεί στον Marathon +44km, τον Ισπανό Mario Olmedo Sancha που θα αγωνιστεί στον TeRA 80km έχοντας ήδη σημαντικές διακρίσεις στο βιογραφικό του, όπως η κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στο Αbutres Trail World Champion ship στην Πορτογαλία, τον Καταλανό Jesed Hernandez Gispert που θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στον TeRA 80km και τέλος, τον Ισπανό αθλητή και παρουσιαστή αγώνων ορεινού τρεξίματος Jose Antonio DePablo γνωστό ως Depa, που θα αγωνιστεί στον Marathon +44km.

Δυνατές παρουσίες Ελλήνων αθλητών

Το Zagori Mountain Running είναι η διοργάνωση που αγκαλιάστηκε από το σύνολο της ορεινής δρομικής κοινότητας της Ελλάδος, με σπουδαίους αθλητές να συμμετέχουν κάθε χρόνο τόσο στον TeRA 80km όσο και στον Marathon+44km. Στην εκκίνηση θα δούμε τον περυσινό νικητή και κάτοχο του ρεκόρ διαδρομής TeRA 80km, Δημήτρη Θεοδωρακάκο, τον Δημήτρη Σελέτη και τον Βαγγέλη Νούλα, οι οποίοι μετά από τις επιτυχίες στους στον Marathon+44km την προηγούμενη χρονιά, φέτος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα μονοπάτια του απαιτητικού αγώνα 80km.Στον ίδιο αγώνα θα τρέξουν ακόμη, ο Κοσμάς Πλακετάς, ο Slawomir Matras, ο Γιάννης Κουρκουρίκης, ο Φάνης Αρκουμάνης και o Κων/νος Γιαννόπουλος . Ο TeRA είναι ένας αγώνας πρόκληση και για τις γυναίκες αθλήτριες.Στην εκκίνηση λοιπόν θα βρίσκονται μεταξύ άλλων, η Katerina Cekoska, η Βασιλική Φαλάρα αλλά και η πολλά υποσχόμενη Ανδριάνα Βασιλάτου!

Πολύ δυνατός θα είναι και ο Marathon+ 44km στον οποίο θα τρέξουν μεταξύ άλλων: ο Αλέξανδρος Φωτιάδης, ο Σταύρος Μπαλιώτης, ο Στέλιος Πετρούτσος, αλλά και ο ταχύτατα ανερχόμενος στην κατηγορία εφήβων, Απόστολος Τζουμάκας.

Καινοτομίες στην Αθλητική Υποστήριξη

To 8o Zagori Mountain Running, επιστρέφει ανανεωμένο με την οργανωτική επιτροπή να φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, ώστε όλοι οι αθλητές να χαρούν κάθε στιγμή του αγώνα τους! Για πρώτη χρονιά οι συμμετέχοντες στον TeRA 80km και Marathon+44km θα έχουν extra βοήθεια για να διαχειριστούν καλύτερα τις δυνάμεις τους σε κάθε κομμάτι της διαδρομής. Στο πακέτο συμμετοχής που θα παραλάβουν θα υπάρχει κι ένα προσωρινό τατουάζ με τον χάρτη του αγώνα και χρήσιμες πληροφορίες όπως: χιλιομετρικές αποστάσεις, υψομετρική, πρώτες βοήθειες, σταθμούς υδροδοσίας/ τροφοδοσίας και χρονικά σημεία αποκλεισμού.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Το πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που θα συνοδεύουν τους αγώνες της διοργάνωσης θα ολοκληρώσουν την απόλυτη ορεινή αθλητική εμπειρία του Zagori Mountain Running, διασκεδάζοντας και ψυχαγωγώντας τους αθλητές, τους εθελοντές, τους διοργανωτές και τους λοιπούς συμμετέχοντες. Μια μοναδική πίστα αναρρίχησης, το “ZAGORI CLIMBING ACADEMY” by “THE NORTH FACE” θα βρίσκεται στο Γυμνάσιο Τσεπέλοβου την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουλίου, για να συστήσει σε παιδιά και ενήλικες το πολύ όμορφο άθλημα της αναρρίχησης. Με σύνθημα «Respect the Mountain» η διοργάνωση σε συνεργασία με τον Μεγάλο Χορηγό, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, προγραμματίζουν δράσεις ευαισθητοποίησης κατά το διήμερο των αγώνων στις περιοχές Τσεπέλοβο και Κήποι. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να μεταφερθεί και φέτος από την Αθήνα το «Φωτοβολταϊκό Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», το πρώτο και μοναδικό παγκοσμίως ενεργειακά αυτόνομο, καθώς η αναγκαία ηλεκτρική ενέργεια παράγεται από τον ήλιο. Στόχος της δράσης αυτής είναι, η επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος και η απουσία οποιουδήποτε ίχνους πλαστικού.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ μάλιστα στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, προσφέρει δώρα μέσω κλήρωσης στους συμμετέχοντες που θα ανακυκλώσουν υλικά όπως πλαστικές, μεταλλικές ή χάρτινες συσκευασίες στο Περίπτερο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που θα βρίσκεται στο χώρο. Την συγκεκριμένη δράση θα συνοδεύσει Κλήρωση με Δώρα για τα παιδιά, τόσο στο Τσεπέλοβο όσο και στους Κήπους.

Δράσεις για κοινωνικό σκοπό!

Η «My Adventure«, διοργανώτρια εταιρία του Zagori Mountain Running, έχει ως προτεραιότητα την στήριξη συνανθρώπων μας που αγωνίζονται καθημερινά για την ζωή τους, αποδεικνύοντας μέσα από συγκεκριμένες δράσεις που υλοποιεί, ότι ο αθλητισμός ευαισθητοποιεί, ενώνει και αγκαλιάζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται βοήθεια. Γι’ αυτό τον λόγο φέτος, όσοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες της διοργάνωσης αλλά και οι επισκέπτες, θα μπορούν να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό βραχιολάκι με οικολογικό μήνυμα (Respect the Mountains), το οποίο διατίθεται στο κατάστημα της Fifth Element στα Ιωάννινα αλλά και στο περίπτερο που θα λειτουργήσει στον χώρο της EXPO στο Τσεπέλοβο, συμβάλλοντας έτσι σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό! Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις, θα διατεθούν από την «My Adventure«, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Ιωαννίνων.

Επίσης, μέρος των εσόδων από την πώληση του ανανεωμένου συλλεκτικού Buff της διοργάνωσης θα δοθεί για την προστασία του Αγριόγιδου της Πίνδου που απειλείται με εξαφάνιση!

ΤΟ ZAGORI MOUNTAIN RUNNING ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ «ΟΡΑΜΑ EΛΠΙΔΑΣ»

Με μεγάλη χαρά, η Οργανωτική Επιτροπή του «8ου Zagori Mountain Running» συμμετέχει στην μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» να μεταδοθεί μέσα από αγώνες δρόμου και ορεινού τρεξίματος, το μήνυμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης για την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων οι οποίοι θα γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Ελλάδα! Ήδη πέρυσι, στους Κήπους κατά την δεύτερη ημέρα των αγώνων του Zagori Mountain Running, ένας σημαντικός αριθμός αθλητών κι επισκεπτών ενημερώθηκαν κι έγιναν εθελοντές δότες, αποδεικνύοντας γιατί ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος με την αγάπη για την φύση ,τον άνθρωπο και την κοινωνική προσφορά. Για μία ακόμη χρονιά λοιπόν, την Κυριακή 22 Ιουλίου στην πλατεία των Κήπων θα βρίσκεται εξειδικευμένο προσωπικό του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για να ενημερώσει όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Χορηγοί-Υποστηρικτές

Μεγάλοι Χορηγοί του Zagori Mountain Running 2018 είναι το κορυφαίο και με πολλά βραβεία ποιότητας Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, η μεγαλύτερη εταιρία outdoor εξοπλισμού “The North Face” και η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού στοιχηματισμού στην Ελλάδα, Stoiximan, με την συμμετοχή της Stoiximan Running Team. Κοντά μας ως Χορηγοί θα είναι και φέτος η Fifth Element adventure store που παρέχει τα πλέον εξελιγμένα προϊόντα για το ορεινό τρέξιμο, την ορειβασία, το ski/snowboard, την πεζοπορία και άλλες δραστηριότητες στην φύση και η ΔΕΛΤΑ με το ενεργειακό ποτό VIBE byLife. Υποστηρικτές του αγώνα είναι: η Green Cola, η Ethic Sport, η Ostracon , η Toyota Podas, η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, τα Ζυμαρικά «Melissa» και το Nomad Honey. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ζαγορίου και το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου.Να σημειωθεί πως, η διοργάνωση τελεί φέτος υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση της μακρόχρονης προσπάθειας στην ανάδειξη και προβολή του Ζαγορίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

18:00-21:00 μ.μ.

Παραλαβή αριθμών για 10km, 21km,44km & 80 km, στο κατάστημα:

FIFTH ELEMENT (Δαγκλή 2 & Παπάζογλου στα Ιωάννινα)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

12:00-22:00

Παραλαβή αριθμών (για 10km, 21km, 44km και 80 km)

στο Γυμνάσιο Τσεπελόβου

18:30 μ.μ.

Τελετή έναρξης-Παρουσίαση ομάδων και χωρών που συμμετέχουν στους αγώνες

19:15 μ.μ.

Τεχνική ενημέρωση αθλητών (για 42κμ & 80 km) στο Γυμνάσιο Τσεπελόβου. (B.Tζουμάκας:Τεχνικος Δ/ντής «Ζagori Mountain Running» -Δ.Θεοδωρακάκος: Πρωταθλητής Μαραθωνίου και ορεινού τρεξίματος)

20:00 μ.μ.

Pasta party για τους αθλητές των 80κμ & 44+ km. στο Γυμνάσιο Τσεπελόβου

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

04:30 π.μ

Εκκίνηση αγώνα 80km από Τσεπέλοβο Ζαγορίου

06:00 π.μ.

Εκκίνηση αγώνα 44 km από Tσεπέλοβο Ζαγορίου

 10:00-20:00 μ.μ.

Παραλαβή αριθμών (10km & 21 km) στο Γυμνάσιο Τσεπελόβου

10:30 π.μ.

Αναμενόμενος τερματισμός του 1ου αθλητή των 44km στο Τσεπέλοβο

13:30 μ.μ.

Αναμενόμενος τερματισμός του 1ου αθλητή των 80km στο Τσεπέλοβο

από 14:00 μ.μ.

Γεύμα αποκατάστασης των αθλητών που τερματίζουν (με την υποστήριξη των Ζυμαρικών «Μelissa»και της Γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ»)

19:00 μ.μ.

Παιδικός αγώνας «ΖΑΓΟΡΑΚΙ» στο Τσεπέλοβο

20.15

Κλήρωση δώρων Ανακύκλωσης

20:30 μ.μ

Απονομές των 80km & 44 km στο Τσεπέλοβο και

παραλαβή με επίδειξη του BIB number του FINISHER για τα 80km και τα 44+km

00:30 π.μ.

Tελευταίοι τερματισμοί αθλητών

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

07:45 π.μ.

Τεχνική ενημέρωση αθλητών 21km Κήποι Ζαγορίου

08:00 π.μ.

Εκκίνηση αγώνα 21km από την πλατεία των Κήπων Ζαγορίου

08:45 π.μ.

Τεχνική ενημέρωση αθλητών 10 km, Κήποι Ζαγορίου

 09:00 π.μ.

Εκκίνηση αγώνα 10km από την πλατεία των Κήπων Ζαγορίου

09:15 π.μ.

Αναμενόμενος τερματισμός του 1ου αθλητή των 21km στους Κήπους Ζαγορίου

09.30 π.μ.

Αναμενόμενος τερματισμός του 1ου Αθλητή 10km στους Κήπους Ζαγορίου

11.15

Κλήρωση δώρων Ανακύκλωσης

11:30π.μ.

Απονομές των 10 & 21km στους Κήπους Ζαγορίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ@ ΣΑΒΒΑΤΟ :ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ZAGORI CLIMBING ACADEMY»

by «THE NORTH FACE» στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΣΕΠΕΛΟΒΟΥ

Εvent ψυχαγωγίας για παιδιά κι ενήλικες σε τεχνητή πίστα αναρρίχησης υπό την καθοδήγηση του Ηρακλή Μωϋσίδη( Aspirant Mountain Guide – IFMGA/UIAGM Instructor Ski Mountaineering & Rock Climbing Instructor in HFMC.)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10:00π.μ.

Website: www.zagorirace.gr

Facebook: www.facebook.com/ZagoriRace

Instagram: Zagorirace (Zagori Mountain Running)

Hashtag: #ZagoriRace

Πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας έχει στα χέρια του ο Γιουσέιν Μπολτ!

Πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας έχει στα χέρια του ο Γιουσέιν Μπολτ!

Ο Γιουσέιν Μπολτ, που πριν από δύο χρόνια αποσύρθηκε από τους στίβους με οκτώ Ολυμπιακά μετάλλια και ανεπανάληπτα παγκόσμια ρεκόρ, θέλει να κάνει ποδοσφαιρική καριέρα και μετά από δοκιμές σε Ντόρτμουντ, Σαντάουνς (Νότια Αφρική) και Στρόμγκοντσετ (Νορβηγία), ελπίζει τώρα πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Telegraph», ο Τζαμαϊκανός έχει στα χέρια του πρόταση από την ομάδα της Αυστραλίας και την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά.

Ο Γιουσέιν Μπολτ, που πριν από δύο χρόνια αποσύρθηκε από τους στίβους με οκτώ Ολυμπιακά μετάλλια και ανεπανάληπτα παγκόσμια ρεκόρ, θέλει να κάνει ποδοσφαιρική καριέρα και μετά από δοκιμές σε Ντόρτμουντ, Σαντάουνς (Νότια Αφρική) και Στρόμγκοντσετ (Νορβηγία), ελπίζει τώρα πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς.  Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Telegraph», ο Τζαμαϊκανός έχει στα χέρια του πρόταση από την ομάδα της Αυστραλίας και την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά. Προπονητής της ομάδας είναι ο 55χρονος Άγγλος, Μάικ Μούλβεϊ, και ο παίκτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία ο 52 φορές διεθνής με την Νέα Ζηλανδία μέσος Mάικλ ΜακΓκλίντσεϊ. Μάλιστα αποτελεί κι αυτός καλοκαιρινή μεταγραφή της Central Coast Mariners όπως και ο Ελληνας ομογενής, Τζόναθαν Ασπροποταμίτης!  Ο 22χρονος, γεννημένος στο Σίδνεϊ και ύψους 1,88 στόπερ, έχει και ελληνική υπηκοότητα, ενώ μετράει και 4 συμμετοχές (1 γκολ) με την U23 της Αυστραλίας! Ο Ασπροποταμίτης αποκτήθηκε από την Γουέστερν Σίδνεϊ πριν από λίγες ημέρες, αντί δύο εκατ. δολαρίων, και αναμένεται να είναι συμπαίκτης του διάσημου Ολυμπιονίκη.

Προπονητής της ομάδας είναι ο 55χρονος Άγγλος, Μάικ Μούλβεϊ, και ο παίκτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία ο 52 φορές διεθνής με την Νέα Ζηλανδία μέσος Mάικλ ΜακΓκλίντσεϊ. Μάλιστα αποτελεί κι αυτός καλοκαιρινή μεταγραφή της Central Coast Mariners όπως και ο Ελληνας ομογενής, Τζόναθαν Ασπροποταμίτης!

Ο 22χρονος, γεννημένος στο Σίδνεϊ και ύψους 1,88 στόπερ, έχει και ελληνική υπηκοότητα, ενώ μετράει και 4 συμμετοχές (1 γκολ) με την U23 της Αυστραλίας! Ο Ασπροποταμίτης αποκτήθηκε από την Γουέστερν Σίδνεϊ πριν από λίγες ημέρες, αντί δύο εκατ. δολαρίων, και αναμένεται να είναι συμπαίκτης του διάσημου Ολυμπιονίκη.

Send this to a friend