Μαγεύει το Authentic Big Blue στην Αμοργό

Μαγεύει το Authentic Big Blue στην Αμοργό

Σε εξέλιξη είναι στην Αμοργό το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερης Κατάδυσης «Authentic Big Blue» που θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου. Φέτος η διοργάνωση έχει επετειακό χαρακτήρα  καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας-σταθμό για το άθλημα, «Le Grand Bleu». Στην Αμοργό εκτός από τους κορυφαίους αθλητές του αθλήματος από όλο τον κόσμο, βρίσκεται και ο Ερίκ Σερά, συνθέτης της ταινίας -έμπνευση των αγώνων. Τα λόγια όμως είναι περιττά καθώς οι εικόνες από το Authetic Big Blue κόβουν την ανάσα.

Previous ArticleNext Article

Οι όμορφες στιγμές του Tyros Τriathlon 2018

Οι όμορφες στιγμές του Tyros Τriathlon 2018

Σε μία γιορτή του αθλητισμού εξελίχθηκε ο αγώνας «Τυρός Τρίαθλον», που διεξήχθη στον Τυρό της Αρκαδίας. Αθλητές και αθλούμενοι κάθε ηλικίας, σε ομάδες ή μεμονωμένοι, πήραν μέρος στα αγωνίσματα και απόλαυσαν το τρέξιμο, το κολύμπι και το ποδήλατο σε μία περιοχή με εντυπωσιακό φυσικό κάλος.

Οι εικόνες απερίγραπτης ομορφιάς στην παραθαλάσσια κωμόπολη της Αρκαδίας καθώς και τα συναισθήματα που βίωσαν οι συμμετέχοντες, η προσπάθεια, η χαρά του τερματισμού και τα χαμόγελα τους αποτυπώθηκαν στο video της διοργάνωσης

Σπύρος Χρυσικόπουλος: Σας ευχαριστώ, θα επιστρέψω

Σπύρος Χρυσικόπουλος: Σας ευχαριστώ, θα επιστρέψω

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος μιλάει για την απόπειρα του να κολυμπήσει τη διαδρομή Ρόδο- Καστελόριζο, εξηγεί γιατί δεν ολοκληρώθηκε το εγχείρημα του, ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη, την κολύμβηση!

 

Οι μοναδικές στιγμές του Serifos Sunset Race 2018

Οι μοναδικές στιγμές του Serifos Sunset Race 2018

Ένα μοναδικό αθλητικό τριήμερο πραγματοποιήθηκε 21-23 Σεπτεμβρίου στην γοητευτική Σέριφο.Παιδικοί αγώνες, αγώνες 5Κ 10Κ 20Κ, κολυμβητικοί αγώνες 750m 1500m 3000m.Μια ολοκληρωμένη αθλητική εξόρμηση για όλα τα age group. Το βίντεο του Serifos Sunset Race 2018 σε πείθει να ανυπομονείς για το 2019.

Send this to a friend