Μαγεύει το Authentic Big Blue στην Αμοργό

Μαγεύει το Authentic Big Blue στην Αμοργό

Σε εξέλιξη είναι στην Αμοργό το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερης Κατάδυσης «Authentic Big Blue» που θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου. Φέτος η διοργάνωση έχει επετειακό χαρακτήρα  καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας-σταθμό για το άθλημα, «Le Grand Bleu». Στην Αμοργό εκτός από τους κορυφαίους αθλητές του αθλήματος από όλο τον κόσμο, βρίσκεται και ο Ερίκ Σερά, συνθέτης της ταινίας -έμπνευση των αγώνων. Τα λόγια όμως είναι περιττά καθώς οι εικόνες από το Authetic Big Blue κόβουν την ανάσα.

Previous ArticleNext Article

Το official video 7ου Φιλίππειου δρόμου 2018

Το official video 7ου Φιλιππειου δρόμου 2018

Ενα 5λεπτο καταπληκτικό βιντεο που περιλαμβάνει ολη την διοργάνωση 7ος Φιλίππειος δρόμος. Μια όμορφη διοργάνωση που έκλεψε φέτος την παράσταση.

Απολαύστε το: 

Ο περιπετειώδης κόσμος της XTERRA

Ο περιπετειώδης κόσμος της XTERRA

Η εμπειρία της συμμετοχής σε έναν αγώνα της XTERRA είναι στόχος για χιλιάδες τριαθλητές σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τους αγώνες της XTERRA μπορείς να να ζήσεις τον ανταγωνισμό δοκιμάζοντας τα όρια σου μέσα στα ομορφότερα τοπία του κόσμου που αποτελούν το τερέν των αγώνων του XTERRA World Championship.  Στο video με τις μοναδικές στιγμές της παγκόσμιας διαδρομής  του 2018, «ζούμε» τον περιπετειώδη κόσμο που μας περιμένει στις «XTERRA διαδρομές» του 2019.

Η Ελλάδα είναι ο δεύτερος προορισμός του XTERRA Europe  Το 7th XTERRA Greece Championship,  θα πραγματοποιηθεί 20-21 Απριλίου 2019  στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και οι εγγραφές γίνονται  στο www.xterragreece.com.

Τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης ; 

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης με ένα νέο Χριστουγεννιάτικο βίντεο που αυτή τη φορά δεν είναι χιουμοριστικό δίνει τη δική του απάντηση στο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν πολύ γονείς!

Send this to a friend