Legion Run, έκρηξη αδρεναλίνης και ατρόμητη εμπειρία

Legion Run, έκρηξη αδρεναλίνης και ατρόμητη εμπειρία

Μπορεί το Legion Run να μετράει λίγα μόνο χρόνια ζωής, ωστόσο, η απήχησή του και το ενδιαφέρον που προκαλεί μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς. Ο αριθμός των  εκδηλώσεων αυξάνεται, οι συμμετέχοντες πολλαπλασιάζονται και η διείσδυσή του στις χώρες που αναπτύσσεται είναι, ομολογουμένως, εντυπωσιακή.

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε, ασφαλώς, να αποτελέσει εξαίρεση. Το Legion Run έχει αρχίσει να μπαίνει στην ζωή όσων απολαμβάνουν να δοκιμάζουν τα όριά τους, όσων παθιάζονται με πράγματα που τους προκαλούν, τους φοβίζουν, ενώ ταυτόχρονα τους διασκεδάζουν αλλά και τους αναγκάζουν να λειτουργούν σαν ομάδα.

Γι’ αυτό και η τρίτη (μετά από του περασμένου Μαϊου, αλλά και του 2014) διοργάνωση στον Λαγκαδά έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται για τον Απρίλιο του 2020.

Οι διοργανωτές έχουν ήδη πιάσει δουλειά και δηλώνουν ότι ο στόχος τους είναι να προσφέρουν μία ακόμη πιο… προκλητική απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, ακόμη πιο… «βρώμικη», αλλά συγχρόνως ακόμη πιο διασκεδαστική εμπειρία, μία έκρηξη αδρεναλίνης που θα διαρκέσει μέρες, εβδομάδες ή και μήνες, σε όσους θα λάβουν μέρος στο Legion Run 2020 στον Λαγκαδά.

Οι συμμετέχοντες στο Legion Run του Λαγκαδά, τον Απρίλιο του 2020, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν έναν συναρπαστικό αγώνα πέντε χιλιομέτρων, στην διάρκεια του οποίου θα χρειαστεί να περάσουν 30 εμπόδια, να τρέξουν, να συρθούν, να πέσουν σε λασπωμένους λάκκους, να περάσουν έρποντας στη γη κάτω από αγκαθωτά σύρματα, να γρατσουνιστούν, να πέσουν από μια νεροτσουλήθρα σε παγωμένο νερό, παρόλα αυτά, όμως, να είναι με το χαμόγελο στα χείλη γιατί η ικανοποίηση που θα αισθάνονται θα είναι μοναδική, ανεπανάληπτη.

Στo Legion Run μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών. Επειδή ο χαρακτήρας του δεν είναι διαγωνιστικός, δυνατότητα συμμετοχής έχουν άτομα από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης (φτάνει να είναι υγιείς), τα οποία επιθυμούν να απολαύσουν μια δραστηριότητα η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη ρουτίνα και την καθημερινότητά τους. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι το ποσοστό συμμετοχής αντρών-γυναικών είναι σχεδόν το ίδιο ( περίπου 60%-40% αντίστοιχα).

Πρέπει να τονιστεί πως το Legion Run προσφέρει δυνατότητες για όλους. Είτε συμμετέχουν στον αγώνα, είτε όχι.

Υπάρχει η επιλογή να παραβρεθεί όποιος θέλει σαν θεατής και να διασκεδάσει με την ψυχή του, καθώς την ώρα που θα απολαμβάνει τον καφέ, το φαγητό, το ποτό του, ταυτόχρονα θα μπορεί να θαυμάσει τους φίλους και συγγενείς του ενώ θα κυλιούνται στη λάσπη, ή  θα περνούν κάτω από συρματοπλέγματα και πάνω από ψηλούς τοίχους.

Γι’ αυτό το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός. Είναι μία εμπειρία ζωής. Ο καθένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα «αλλαγμένοι». Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ. Το Legion Run είναι και συμβολίζει την υπερπήδηση προσωπικών προκλήσεων και την συγκίνηση της απόδειξης στο εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ! Περισσότερο απ’ όλα όμως είναι η ευκαιρία να βγεις έξω και να μπορέσεις να διασκεδάσεις ξανά…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece: Πάνω από 1.000 εγγραφές σε μία μέρα!

Σπάει όλα τα ρεκόρ το IRONMAN®70.3® Greece που όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό θα γίνει στη Βουλιαγμένη. Οι εγγραφές άνοιξαν την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, είχαν εγγραφεί πάνω από 1.000 τριαθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θυμίζουμε, ότι μετά από δύο διοργανώσεις στο Costa Navarino, το IRONMAN®70.3®Greece 2022 θα φιλοξενηθεί από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, την ομορφότερη περιοχή της Αττικής και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους αθλητές και τους επισκέπτες.

Η απόφαση για… μετακόμιση της μεγαλύτερης τριαθλητικής διοργάνωσης αποδεικνύεται στην πράξη ότι ήταν πέρα για πέρα σωστή, δεδομένου ότι οι εγγραφές όχι μόνο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αλλά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι την πρώτη μέρα “έτρεχε” μια προσφορά με μειωμένο κόστος συμμετοχής, ενώ από εδώ και στο εξής η τιμή θα είναι κανονική.

Με βάση τη ζήτηση, πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι θα σπάσει το ρεκόρ συμμετοχής στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Προπονητικό Camp Τριάθλου στην Καλαμάτα – Παρασκευή 21 έως Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Στην καρδιά του χειμώνα το τριήμερο από Παρασκευή 21 μέχρι και Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι αθλητές Τριάθλου καθώς και τριαθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων θα συμμετέχουν στο προπονητικό camp που διοργανώνει το Triathlon Lab Athens.

Μετά το επιτυχημένο camp Τριάθλου (Παρασκευή 17 – Κυριακή 20 Ιανυαρίου 2020) αυτή τη φορά το camp θα είναι ανοιχτό και σε αθλητές εκτός της Ομάδας Τριάθλου Athens Triathlon Team.

Το προπονητικό camp του 2020 στην πανέμορφη και αγαπημένη πόλη της Καλαμάτας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ήταν υπεράνω των πιο αισιόδοξων προσδοκιών μας.

Το δεύτερο camp θα φέρει στην πόλη της Καλαμάτας περισσότερους από 30 αθλητές μαζί με τις οικογένειές τους.

Καθώς θεωρούμε ότι ο αθλητισμός πρέπει να είναι πολύ στενά συνδεδεμένος και μέρος του κοινωνικού ιστού θα πραγματοποιήσουμε δύο ακόμα παράπλευρες εκδηλώσεις :

  • Προπονητικό Σεμινάριο
  • Φιλαθρωπική δράση με διανομή παιχνιδιών σε δομές που αφορούν τα παιδιά.

Πληροφορίες Συμμετοχή: Υπεύθυνος Γιάννης Ψαρέλης (Κινητό 6937170260)

Email : [email protected] & [email protected]

www.triathlonworld.gr

www.triathlon.gr

www.triathloncoach.gr

www.triathlonlab.gr

Σύντομες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες

Εξοπλισμός : Ο κάθε αθλητής οφείλει να έχει μαζί του τον προσωπικό του αθλητικό εξοπλισμό, την καταλληλόλητα του οποίου οφείλει ο ίδιος να έχει ελέγξει.

Διαμονή : Ο κάθε αθλητής μπορεί να διαμείνει στο ξενοδοχείο της επιλογής του.

H Γραμματεία του Προπονητικού Camp θα λειτουργεί στο Ξενοδοχείο Pharae (https://www.pharae.gr/)

Ιατρική Βεβαίωση : O κάθε συμμετέχων οφείλει να προσκομίσει κάρτα υγείας αθλητή από αθλητική ομοσπονδία ή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή γενικό ιατρό.

Πιστοποιητικό Εμβολιασμού : Ο κάθε αθλητής οφείλει να προσκομίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Υπεύθυνη Δήλωση : O κάθε συμμετέχων κατά την ημέρα της άφιξης θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, ότι αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τυχόν ατυχήματα, τραυματισμούς, ζημιές ή απώλειες κινητών και ακινήτων αξιών καθ’όλη την διάρκεια του προπονητικού camp και απαλλάσσει τους διοργανωτές  από οποιαδήποτε ευθύνη.

Προσχέδιο προγράμματος

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

19:00 – Συνέντευξη Τύπου (Ξενοδοχείο Pharae, 5ος όροφος)

19:00 – 21:00 Εγγραφή & Παραλαβή Υλικού (Ξενοδοχείο Pharae, Ισόγειο)

20:00 – 21:00 – Indoor Cycling (Collective Gym)

22:00 – Τεχνική Σύσκεψη για τους αθλητές και προπονητές (Ξενοδοχείο Pharae, 5ος όροφος)

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

7:00 – 8: 30 Τρέξιμο

9:00 – 11:30 Προπόνηση Κολύμβησης σε κολυμβητήριο

11:30 – Πρωινό/ Bruch

11:30 – 16:00 – Τεχνικό/ Προπονητικό Σεμινάριο

16:00 – 17:30 – Open Water Swimming

17:30 – Προσέλευση στο γυμναστήριο (Collective Gym)

18:00 – 19:00 – Ποδηλασία σε στατικό ποδήλατο

19:00 – 20:00 – Ενδυνάμωση Κορμού

19:00 – 20:00 – Τρέξιμο & Ενδυνάμωση πάνω σώματος

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

7:00 – 9:00 – Τρέξιμο

9:00 – 11:00 – Κολύμβηση Open water

11:30 – Πρωινό/ Brunch

12:30 – Ποδηλασία

Σημείωση :

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής του προπονητικού προγράμματος.

Εάν ο καιρός είναι απαγορευτικός λόγω έντονης κακοκαιρίας το camp θα μεταφερθεί το επόμενο ΣΒΚ (Παρασκευή 28 έως Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022)

Απαραίτητος Αθλητικός Εξοπλισμός

Κολύμβηση : Μαγιό, Γυαλάκια, wetsuit, σκουφάκι νεοπρέν

Ποδηλασία : Ποδήλατο δρόμου (όχι χρονομέτρου), κράνος, μακρυ κολλάν, νεοπρέν καλύματα παπουτσιών

Τρέξιμο : Μακρύ και κοντό κολλάν, Αντιανεμικό

Γυμναστήριο : Ατομική πετσέτα

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend