HardSun Agistri Road Race στις 29 Ιουνίου

Η ατομική επιχείρηση με επωνυμία «ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΝ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ» σε συνεργασία με τον ΟΑΚ Αίγινας και  υπό την αιγίδα του Δήμου Αγκιστρίου προκηρύσσει για το 2024 δύο αγώνες δρόμου καθώς κι έναν παιδικό αγώνα με τις ακόλουθες επωνυμίες: «HardSun Agistri Road Race», «HardSun Agistraki Road Race» και «Saronic Ferries Kids Race». Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 στο Αγκίστρι. Οι αγώνες σχεδιάστηκαν με σκοπό να γνωρίσει το κοινό τις ομορφιές του Αγκιστρίου και να του δοθεί η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την φύση. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες της διοργάνωσης.

Διαδρομές

 HardSun Agistri Road Race6km

Ο αγώνας «HardSun Agistri Road Race» έχει μήκος 15.6χλμ. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η κεντρική πλατεία της Σκάλας. Η διαδρομή διασχίζει το μεγαλύτερο μέρος του νησιού, περνάει από χωριά, παραλίες και φτάνει μέχρι τη μοναδική λίμνη του Αγκιστρίου, «Απόνησο».

Τα κομβικά σημεία της διαδρομής είναι:

Κεντρική Πλατεία Σκάλας – ΔΕΗ – Πλατεία Μεγαλοχωρίου – Αγία Βαρβάρα – Πλατεία Λιμεναρίων – Λίμνη Απονήσου – Αναστροφή – Πλατεία Λιμεναρίων – Αγία Βαρβάρα –

Πλατεία Μεγαλοχωρίου – Εκκλησία Μεγαλοχωρίου – Δημοτικό Σχολείο Αγκιστρίου –

Κεντρικός δρόμος Μεγαλοχωρίου Σκάλας – Κατάβαση από κεντρικό δρόμο Σκάλας –

Επιστροφή στην Κεντρική Πλατεία της Σκάλας.

HardSun Agistraki Road Race8km

Ο αγώνας «HardSun Agistraki Road Race» έχει μήκος 4.8χλμ. και θετική υψομετρική διαφορά μ. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η κεντρική πλατεία της Σκάλας. Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική, διασχίζοντας όλο τον παραλιακό δρόμο Σκάλας και Μεγαλοχωρίου και περνώντας μέσα από τις περιοχές του Μεγαλοχωρίου και της Σκάλας.

Τα κομβικά σημεία της διαδρομής είναι:

Πλατεία Σκάλας – ΔΕΗ – Δεξιά στροφή στο τέλος της ανηφόρας – Ανάβαση από το

δρόμο του καρνάγιου – Αριστερή στροφή στο τέλος του δρόμου – Πλατεία Μεγαλοχωρίου –

Εκκλησία Μεγαλοχωρίου – Δημοτικό Σχολείο Αγκιστρίου – Κεντρικός δρόμος Μεγαλοχωρίου

Σκάλας – Κατάβαση από κεντρικό δρόμο Σκάλας – Επιστροφή στην Κεντρική Πλατεία της

Σκάλας.

Saronic Ferries Kids Race 1.06km

Ο αγώνας έχει ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία της Σκάλας. Οι μικροί μας αθλητές θα έχουν κατεύθυνση την περιοχή Μεγαλοχώρι. Η διαδρομή ακολουθεί την κεντρική παραλία του Αγκιστρίου, σε πλακόστρωτο κι επίπεδο δρόμο χωρίς εμπόδια και κανέναν βαθμό δυσκολίας. Μετά από 500μ (στο «ποτάμι») οι μικροί δρομείς θα κάνουν επιτόπια αναστροφή και θα επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης.

Συμμετοχή

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν άνδρες και γυναίκες που την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Μαθητές Λυκείου μπορούν να συμμετέχουν και στους δύο αγώνες εφόσον φέρουν Υπεύθυνη Δήλωση από τους κηδεμόνες τους.

Μαθητές Γυμνασίου, που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να συμμετέχουν μόνο στο «HarSun Agistraki road race» εφόσον φέρουν Υπεύθυνη Δήλωση από τους κηδεμόνες τους.

Σε περίπτωση που ένας αθλητής δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του αλλά έχει προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα, η συμμετοχή του γίνεται δεκτή.

Έναρξη εγγραφών:

(https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=771304e32f0a9b4ba117e682bebaf9a7&l=GR) . Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να καλυφθούν όλες οι θέσεις (250 άτομα συνολικά).

Παροχές:

Η διοργάνωση παρέχει στους αθλητές:

 • Τον αριθμό του αθλητή (bib)
 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
 • Σνακ κατά την διάρκεια του αγώνα, στα σημεία ανεφοδιασμού.
 • Αναμνηστικό μετάλλιο
 • Υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα

Εκκίνηση:

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων θα είναι στις 19:00. Και οι τρεις αγώνες έχουν ως σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία στο χωριό της Σκάλας. Το μέγιστο χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα των 15.6 χλμ. είναι οι 3:30 ώρες, και οι 2 ώρες για τον αγώνα των 4.8 χλμ.

Γραμματεία:

Η γραμματεία θα λειτουργεί τρεις (3) ώρες πριν από την έναρξη κάθε αγώνα. Η γραμματεία θα βρίσκεται στην πλατεία του χωριού της Σκάλας.

Έπαθλα:

Όλοι οι αθλητές που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τερματισμό θα λάβουν ένα αναμνηστικό μετάλλιο. Και στους τρεις αγώνες θα γίνει απονομή επάθλων στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες αθλητές / αθλήτριες.

 Ιατρική Περίθαλψη:

Η διοργάνωση έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων κι έχει προσλάβει το κατάλληλο προσωπικό (ιατρό, ομάδα διασωστών του Ερυθρού Σταυρού, ομάδα εθελοντών). Επίσης, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο. Σε περίπτωση που κάποιος από τους ειδικούς απαγορεύσει σε αθλητή να συμμετάσχει στον αγώνα εξαιτίας κάποιου τραυματισμού ο αθλητής οφείλει να συμμορφωθεί με τη σύσταση των ειδικών και να αποχωρήσει από τον αγώνα.

Ακτοπλοϊκά:

Θα υπάρχει έκπτωση 50% από την εταιρία Saronic Ferries (αναχώρηση από πύλη Ε8) για όλους τους αθλητές και συνοδούς και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία του αγώνα. Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα δρομολόγια.

Κανόνες Διεξαγωγής Αγώνων

 1. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αγώνα.
 1. Αρμόδιος για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος καθώς και για ό,τι δεν θα προβλέπει η επίσημη προκήρυξη του αγώνα θα είναι ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Λογοθέτης.
 1. Η παρουσία των αθλητών στην τεχνική ενημέρωση (race briefing) το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 κρίνεται επιβεβλημένη καθώς θα γίνει ενημέρωση για όλες τις (τυχόν) τελευταίες λεπτομέρειες και θα λύνονται απορίες αθλητών.
 1. Για συμμετοχή ανηλίκου, ο κηδεμόνας θα πρέπει να υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση.
 1. Θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για το δελτίο καιρού.
 1. Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η χρήση ακουστικών και συσκευές αναπαραγωγής ήχου συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων.
 1. Ο αριθμός κάθε αθλητή πρέπει να φαίνεται κατά την διάρκεια του αγώνα.
 1. Το chip χρονομέτρησης θα πρέπει να φοριέται σε ένα από τα δύο παπούτσια του κάθε αθλητή.
 1. Τροφοδοσία / Υδροδοσία: Ένας κεντρικός σταθμός με νερό και αναψυκτικά θα υπάρχει στο σημείο της εκκίνησης / τερματισμού και στη Κεντρική Πλατεία Λιμεναρίων για τους αθλητές που θα τρέξουν τα 15,63 χλμ.
 1. Κατά τον τερματισμό του αγώνα θα δοθεί σε κάθε αθλητή αναμνηστικό μετάλλιο, νερό και μπανάνα.
 1. Έπαθλα θα δοθούν στους 6 νικητές της γενικής κατάταξης (3 άνδρες & 3 γυναίκες) καθώς και από ένα στον πρώτο άνδρα Αγκιστριώτη και στην πρώτη γυναίκα Αγκιστριώτισσα.
 1. Αναβολή / Ακύρωση αγώνα: Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης για τον οποιονδήποτε λόγο, οι αγώνες θα διεξαχθούν τον Ιούνιο 2025.
 1. Τροποποίηση Κανονισμών: Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποίηση τους κανονισμούς των αγώνων χωρίς κάποια προηγούμενη ενημέρωση.
 1. Αθλητής που δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του αγώνα θα ακυρώνεται.
 1. Έναρξη του αγώνα γίνεται με το συριγμό της κόρνας, μετά το <<Λάβετε Θέσεις>>.

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών του αγώνα, για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

Επίσης, ρητώς αποδέχονται και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο εφόσον το επιλέξουν οι συνδιοργανωτές για την προβολή της διοργάνωσης.

Πώς να έρθετε:

Ο μοναδικός τρόπος προσέγγισης του νησιού είναι μέσω θαλάσσης με συμβατικό πλοίο ή με Aero Highspeed από το λιμάνι του Πειραιά.

Το συμβατικό πλοίο (Ferry Boat) αναχωρεί από την πύλη Ε8 (διάρκεια ταξιδιού 1ω και 45 λ.). Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει μαζί με την Saronic Ferries ειδική έκπτωση για μετάβαση και επιστροφή των αθλητών καθώς και για έναν συνοδό (δεν υπάρχει έκπτωση για μεταφορικό μέσο), περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκπτωση θα αναρτηθούν σύντομα.

Από τον διοργανωτή

Σπυρίδων Λογοθέτη

Ατομική επιχείρηση «ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΝ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ»

Αγκίστρι

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Με απόλυτη επιτυχία το 3ο Evrytania Trail Races

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Evrytania Trail Races που διοργανώθηκε για τρίτη φορά στα βουνά της Νότιας Ευρυτανίας με επίκεντρο τα χωριά Αμπλιανη, Δομνίστα, Κρίκελλο, Σκοπιά Στάβλοι.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση, περίπου 450 αθλητές όλων των ηλικιών, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Evrytania Trail Races διεξήχθη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 22-23 Ιουνίου 2024 και περιλάμβανε 6 αγώνες, 60K, 46Κ, 30Κ, 20Κ , 12K, 6Κ & το EVRYTANAKI.

Η άψογη διοργάνωση, το δυνατό χειροκρότημα των ντόπιων στις πλατείες παραδοσιακών χωριών, το ζεστό χαμόγελο και η ευγένεια των εθελοντών, σε συνδυασμό με τα ελατοσκέπαστα μονοπάτια, το μαλακό τερέν σαν χλοοτάπητας και ο μοναδικός Κρικελλοπόταμος, θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη τους.

Συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και ο Δήμος Καρπενησίου.

evrytania trail races

«Evrytania Trail Races» 6 χλμ.

– Ο αγώνας «Evrytania Trail Races» 6 χλμ. διεξήχθη το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 17:30 με αφετηρία το χωριό Κρίκελλο και τερματισμό το χωριό Στάβλοι.

– Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Θεοχάρης Πέτρος με 40:06, τη δεύτερη ο Ιατρόπουλος Κωνσταντίνος με 43:47 και την τρίτη ο Αποστόλου Ηλίας με 47:56.

– Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Μαργαρίτα Κεφαλίδου με χρόνο 1:10:52. Δεύτερη ήταν η Καπετανάκη Θάλεια με 1:12:50 και τρίτη η Γιαννοπούλου Βασιλική με 1:13:18.

 «Evrytania Trail Races» 12 χλμ.

– Ο αγώνας «Evrytania Trail Races» 12 χλμ. διεξήχθη το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 17:00 με αφετηρία το χωριό Κρίκελλο και τερματισμό το χωριό Στάβλοι.

– Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Πετρούτσος Στέλιος με 1:19:41. Δεύτερος ήταν ο Μαντζιούτας Αντώνης με 1:22:57 και τρίτος ο Ούλμερ Μιχάλης Αλέξης με 1:28:08.

– Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Φωτοπούλου Ελένη με 1:43:33, τη δεύτερη η Αναγνωστάκη Δήμητρα με 1:45:33 και την τρίτη η Καλαματιανού Ιωάννα με 1:45:38.

evrytania trail races

«Evrytania Trail Races» 60K, 46K, 30K, 20K, EVRYTANAKI

Οι αγώνες «Evrytania Trail Races» 60K, 46K, 30K ,20K και EVRYTANAKI διεξήχθησαν την Κυριακή 23 Ιουνίου από τις 07:00, με αφετηρία και τερματισμό τη Δομνίστα.

Οι νικητές

60 χλμ.
– Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Πατεράκης Γιώργος με 6:50:48, τη δεύτερη ο Μυλωνάκης Νίκος με 7:38:12 και την τρίτη ο Βρύνιος Θανάσης με 8:03:27.
– Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Φούντα Κωνσταντίνα με 11:01:10, τη δεύτερη η Ζαχαράκη Αγγελική με 11:40:33 και την τρίτη η Σταμούλη Μαρία με 11:58:08.

46 χλμ.
– Νικητής στους άνδρες ήταν ο Μιχαλόπουλος Παύλος με 7:46:57. Ακολούθησαν οι Σιταράς Ανδρέας με 8:09:50 και Παπαντωνίου Χρήστος με 8:37:54.
– Πρώτη γυναίκα ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώτου με 8:27:24. Δεύτερη η Καρζή Αλεξάνδρα με 8:37:53 και τρίτη η Procter Kassandra με 9:23:49.

30 χλμ.
– Πρώτος στους άνδρες ήταν ο Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκης με 3:16:09. Δεύτερος ο Μπαλτατζής Χρήστος με 3:19:11 και τρίτος ο Ιωάννης Μαριόλας με 3:26:57.
– Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Beka Eva με 3:47:24, τη δεύτερη η Μπουραζέρη Ευγενία με 4:26:52 και την τρίτη η Δελημήτσου Στεφανία με 4:40:39.

20 χλμ.
– Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Πετρούτσος Στέλιος με 2:02:55, τη δεύτερη ο Sakkas Christos με 2:02:55 και την τρίτη ο Μάρτος Αγγελος με 2:12:12.
– Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Ρήγα Μαριάννα με 2:50:55, τη δεύτερη η Ζάχου Ιουλία με 2:54:03 και την τρίτη η Λαμπαδιάρη Αθανασία με 3:01:56.

Στο EVRYTANAKI όλοι οι μικροί αθλητές έτρεξαν με την ψυχή τους και διασκέδασαν.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Με ρεκόρ συμμετοχών σε όλα τα αγωνίσματα, οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ο Αγώνας Δρόμου “Το Πέρασμα του Απ. Παύλου”

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών συνολικά, στο μεγάλο αγώνα δρόμου και τα παράλληλα αγωνίσματα αλλά και με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος αγώνας δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου». Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 με αφετηρία τον Ιερό Ναό Απ. Παύλου (Κεντρική Πλατεία Μεθώνης) και τερματισμό την Αρχαία Πύδνα.

Με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος Αγώνας Δρόμου «Το Πέρασμα Του Απ. Παύλου». Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, τον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» ενώ τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος μισή ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα δρόμου, δόθηκε εκκίνηση στον παιδικό αγώνα, με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από την ευρύτερη περιοχή. Παιδιά όλων των ηλικιών τερμάτισαν καταχειροκροτούμενα από γονείς, δρομείς και άλλους παρευρισκόμενους.

RUN_0720.jpg

Σε ό,τι αφορά τον μεγάλο αγώνα δρόμου, άτομα όλων των ηλικιών απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού (όπως Ολλανδία, Γερμανία και Βαλκανικές χώρες),  άτομα με ειδικές ικανότητες, βρέθηκαν στην αφετηρία, στον Ιερό Ναό Απ. Παύλου Μεθώνης (Κεντρική Πλατεία Μεθώνης) και διανύοντας μία απόσταση 10.000 μ. τερμάτισαν στην Αρχαία Πύδνα.

Την εκκίνηση έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος μαζί με τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού κ. Χρήστο Κομπατσιάρη. Παρέστησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μεθώνης, Τουρισμού και Ακτών κ. Μαρία Ναβροζίδου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Δημήτρης Κοεμτζής, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Στυλιανός Χλεμές, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ηλίας Πολύζος όπως και ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Ν. Πιερίας κ. Δημήτριος Γκόγκος.

Ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος καλωσόρισε όλους τους δρομείς που τίμησαν με την συμμετοχής τους τον αγώνα, ενώ ευχαρίστησε τους επικεφαλής των εμπλεκομένων φορέων για τη συμβολή τους στη άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης. « Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών από κάθε γωνιά της Ελλάδος και όχι μόνο, αποτυπώνει την  διαρκή προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανάδειξη του τόπου και του κηρύγματος του Αποστόλου Παύλου στη περιοχή», επισήμανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης. Παράλληλα, ειδική αναφορά έκανε στη συμμετοχή των μικρών παιδιών στον παιδικό αγώνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά « τα παιδιά είναι το μέλλον μας, η μεγάλη συμμετοχή στον παιδικό αγώνα, μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για τη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης ευχαρίστησε τους δρομείς για την παρουσία τους και δήλωσε ότι ο  Δήμος Πύδνας – Κολινδρού θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την περαιτέρω αναβάθμιση του αγώνα, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο». Παράλληλα έκανε αναφορά και σε μελλοντικές δράσεις στη κατεύθυνση της γενικότερης προβολής του τόπου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους τοπικούς φορείς,  τους εθελοντές και όλους όσοι βοήθησαν για την διεξαγωγή του αγώνα δρόμου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ζεστό χειροκρότημα των θεατών έλαβε η Ελευθερία Ναβροζίδου  η οποία έλαβε μέρος στον αγώνα με αναπηρικό αμαξίδιο.

Νικήτριες του αγώνα (Γενική Κατάταξη):

1η Φωτεινή Ηλιάδου Α.Σ. Ο Βερης – Makridis Τeam με 50:06

2η Βαλετίνη Τήλιου Α.Π.Σ. ΤΡΙΑΣ με 51:31

3η Κυριακή Κακαμούκα Ανεξάρτητη με 51:41

RUN_1840.jpg

Νικητές του αγώνα (Γενική Κατάταξη):

1ος Αθανάσιος Παπαδόπουλος Σύλλογος Δρομέων Κοζάνης με 36:00

2ος Πέτρος Μηνάς Minas coaching με 39.28

3ος Χρήστος Καραπουλιτίδης Α.Σ. Ο Βέρης – Μakridis Team με 40.24

RUN_1732.jpg

Κατά τον τερματισμό των δρομέων παρέστησαν ο Βουλευτής Ν. Πιερίας κ. Ξενοφών Μπαλιαράκος, η εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν. Πιερίας Σπύρου Κουλκουδίνα κ. Μαρία Κριθαρά, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κατερίνης κ. Μιχάλης Γεωργιάδης οι οποίοι και απένειμαν μετάλλια σε τερματίσαντες αθλητές. Επίσης παρέστησαν Πρόεδροι γειτονικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

RUN_0976.jpg

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά:

 • Τον Διοικητή του Α.Τ. Πύδνας – Κολινδρού κ. Γρηγόριο Κατσαρό  και όλη την αστυνομική δύναμη που συνέβαλε καθοριστικά στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
 • Τους Αντιδημάρχους Δήμου Πύδνας – Κολινδρού κ. Μαρία Ναβροζίδου και Δημήτρη Κοεμτζή .
 • Τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου π. Γεώργιο Μιάουρα και της Ενορίας Αποστόλου Παύλου Μεθώνης π. Ευάγγελο Καρακάση.
 • Τις κυρίες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Μακρυγιάλου.
 • Τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μεθώνης κ. Θωμά Γαβριηλίδη.
 • Τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μακρυγιάλου κ. Σταύρο Κάβουρα.
 • Την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ν. Πιερίας και ιδιαίτερα την κ. Ευπραξία Δουλγκέρη.
 • Το ΑΛΦΑ Νεφρολογικό Κέντρο Κατερίνης για την διάθεση του ασθενοφόρου.
 • Το Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Κατερίνης).
 • Τον Ιατρικό Σύλλογο Κατερίνης και ιδιαίτερα του Ιατρό του αγώνα κ. Δημήτριο Παγωνίδη.
 • Τον Εθελοντικό Σύλλογο Μεθώνης «Η Κυψέλη» και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κ. Χαρά Τσιτσοπούλου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 • Τον υπεύθυνο πρώτου σταθμού υδροδοσίας κ. Κώστα Καλογεράκη.
 • Τον Φιλανθρωπικό Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Μακρυγιάλου «Η Στέγη της Αγάπης».
 • Την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Πιερίας.
 • Τον Αθλητικό Σύλλογο Ν. Αγαθούπολης ΝΟΝΑΜ
 • Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Αγαθούπολης «Οι Αγάθωνες»
 • Τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Π. Ελευθεροχωρίου «η Αγάπη» και ιδιαίτερα το μέλος κ. Γιώργο Σαλπιγγίδη
 • Τον Αθλητικό  Γυμναστικό Σύλλογο Μακρυγιάλου «ΚΕΡΑΥΝΟΣ».
 • Τον Ποντιακό Σύλλογο Σφενδάμης «Ο Πυρρίχιος».
 • Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Π. Ελευθεροχωρίου «Κοινότητα Νέων».
 • Τον Σύλλογο Γυναικών Π. Ελευθεροχωρίου
 • Τους υπαλλήλους της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και του Δήμου Πύδνας Κολινδρού όπως και τον αρχαιοφύλακα της Αρχαίας Πύδνας κ. Θανάσης Γκιουλμεντάνογλου.
 • Ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους μεμονωμένους εθελοντές που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του αγώνα αλλά και σε όλους τους δημοσιογράφους (ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο) που προέβαλαν τον φετινό αγώνα.

Για τις χορηγίες, ευχαριστίες απευθύνονται στους:

 • Στην Κάβα Ποτών Ιωακειμίδου Μαρία από Κατερίνη.
 • Την εταιρεία Dole για τις μπανάνες που προσέφερε.
 • Καθώς και όλους τους ανώνυμους χορηγούς.

Όλοι οι παραπάνω φορείς θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Μακρύγιαλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Editor Picks

x
Send this to a friend