Site icon runnfun.gr

Αυτό είναι το ιδανικό τυρί για όσους αθλούνται

Αυτό είναι το ιδανικό τυρί για όσους αθλούνται

Κάποτε θεωρούνταν “καταστροφή” για τη διατροφή, πλέον το τυρί έχει επιστρέψει για τα καλά στo μενού των αθλητών.

Η σύσταση του τυριού, και κυρίως τα πολλά λιπαρά ήταν η βασική αιτία που οι αθλητικές διατροφές, δεν περιείχαν μεγάλες ποσότητες και οι διατροφολόγοι ήταν επιφυλακτικοί.

Μάλιστα υπήρχαν και έρευνες που συνηγορούσαν ότι οι καρδιακές παθήσεις ήταν αποτέλεσμα της κατανάλωσης τυριού.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια αποδεικνύεται πως η σχέση των τυριών με τις καρδιακές παθήσεις είναι αρκετά πιο περίπλοκη από ότι νομίζαμε.

Την ίδια στιγμή στην αγορά, έχει έρθει ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν τυρογάλακτος που με τη σύστασή του, όχι μόνο καταρρίπτει τους μύθους, αλλά μπαίνει δυνατά στην αθλητική και όχι μόνο αγορά, δεδομένου ότι συνδυάζει ελάχιστα λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Αυτό το γεγονός το κάνει απαραίτητο στοιχείο της διατροφής όσων αθλούνται, δεδομένου ότι οι πρωτεϊνες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποκατάσταση και την ανάπτυξη των μυών.

Ελάχιστα λιπαρά, σούπερ πηγή πρωτεϊνης: Ζεμύθα

Η Ζεμύθα περιέχει 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά, ενώ η θερμιδική της αξία είναι μόλις 27 θερμίδες ανά μερίδα. Συγχρόνως, αποτελεί πηγή ασβεστίου με 140mg/100g.

Πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία από την εταιρία ΗΠΕΙΡΟΣ. Μια εξαιρετική ελληνική πρόταση, που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα πιάτα που χρειάζονται τριμμένο τυρί. Εξαιρετική “fit” επιλογή για όσους γυμνάζονται που συνδυάζει ποιότητα, γεύση και όλα αυτά με χαμηλή τιμή.

Είναι το ιδανικό προϊόν για όσους ακολουθούν συγκεκριμένα προγράμματα διατροφής με χαμηλά λιπαρά, για αυτούς που γυμνάζονται και θέλουν να διατηρήσουν, ή να αυξήσουν, τη μυϊκή τους μάζα, αλλά και για όσους θέλουν να διαφυλάξουν τη φυσιολογική κατάσταση των οστών τους.

Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό τυροκομικό προϊόν που συνδυάζει τα πολύ χαμηλά λιπαρά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ συγχρόνως προσθέτει γεύση στα πιάτα μας, χωρίς ενοχές! Συνδυαζόμενο με υδατάνθρακες αποτελεί την τέλεια διατροφική λύση για όσους αθλούνται.

Θα τη βρείτε εύκολα σε οποιοδήποτε Super Market, συσκευασμένη και τριμμένη (200 και 400 γραμμάρια), αλλά και σε κομμάτι. Αξίζει να τη δοκιμάσετε…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version