ATP Training: Προπονητικό Μultisports Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Μεσσηνία

ATP Training: Προπονητικό Μultisports Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Μεσσηνία

Μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για το ATP Training προπονητικό Σαββατοκύριακο Μultisports που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019, στη Μεσσηνία στην περιοχή του Ρωμανού με αφορμή το μεγάλο αγώνα τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στις 14 Απριλίου 2019.

Σκοπός του ATP Training Weekend είναι να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν την προπόνηση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, ποδηλασίας και τρεξίματος στις διαδρομές του αγώνα γιά την καλύτερη προετοιμασία τους. Επιπλέον, γιά όσους δε συμμετέχουν στον αγώνα θα είναι μία ευχάριστη εκδρομή γεμάτη με προπονήσεις στα αγαπημένα τους αθλήματα σε διαδρομές μοναδικού φυσικού κάλλους.

Το ATP Training Weekend απευθύνεται σε αθλητές αλλά και απλούς αθλούμενους όλων των επιπέδων καθώς οι προπονήσεις δεν θα είναι ανταγωνιστικές.

Πρόγραμμα ΣΚ (9 & 10 Φεβρουαρίου 2019)

Το Σάββατο, θα ποδηλατίσουμε σε πανέμορφες διαδρομές, διασχίζοντας γραφικά χωριά, ανάμεσα σε αμπέλια και πευκόφυτους λόφους. Θα απολαύσουμε το Μεσσηνιακό τοπίο με υπέροχη θέα στη θάλασσα και θα επισκευθούμε ένα οινοποιείο βραβευμένο σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Την Κυριακή, έχουν προγραμματιστεί πολλαπλές δραστηριότητες.

  • οι λάτρεις της ανοιχτής θάλασσας, κολυμβητές αλλά και τριαθλητές θα δοκιμάσουν την κολυμβητική διαδρομή του αγώνα στη μαγευτική παραλία μπροστά στο Costa Navarino.
  • την ίδια μέρα θα διεξαχθεί το δρομικό σκέλος του ATP Training Weekend. Με αφετηρία την παραλία του Costa Navarino οι δρομείς θα τρέξουν με κατεύθυνση προς την Πύλο, διασχίζοντας την διάσημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μία από τις ομορφότερες παραλίες σε όλο τον κόσμο, και τον υδροβιότοπο της Γιάλοβας προστατευμένο ως Natura 2000!

Εκτός από τις αμιγώς αθλητικές δραστηριότητες, θα διεξαχθεί και ένα σεμινάριο με συμβουλές προπονητικής γενικά και ανάλυση στρατηγικής ειδικά γιά τον αγώνα τριάθλου στο Costa Navarino. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα μπούν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν τα δώρα που θα δοθούν από τους χορηγούς της  ATP.

Τέλος, όσοι από τους αθλητές του ATP Training Weekend επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα, με προνομιακές τιμές, να κάνουν εργομέτρηση στο ποδήλατο και στο τρέξιμο γιά την αξιολόγηση της φυσικής τους κατάστασης και τη βέλτιστη προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα. Οι δοκιμασίες θα γίνονται σε επιστημονικό εργαστήριο υψηλού επιπέδου.

Τo πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί ο γνωστός τριαθλητής και μαραθωνοδρόμος, προπονητής της ATP Training, Θωμάς Παπαβασιλείου*.

Κάντε την εγγραφή σας

Οι εγγραφές για το ATP Training Weekend έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1eYVnTs2XHduLMtxY2tLweYJ-DNm1Ev6oTsUSEMCN8Sc/viewform?fbclid=IwAR1kPM02YF1ip6PdXQvjhgRX0SMQi8OGNTZfvmFOqpyK-1QOdjQjFGUQgJM&edit_requested=true

Oι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/atptrainingreece/

Υποστηρικτές: Φαρμακείο Άγγελος Βενετσάνος, EΨΑ, Φυσιοθεραπευτήριο Κατερίνας Κλημεντιώτη, Vegan Ferries, Marathon Bikes, www.gastronomytours.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: www.naturanrg.gr, www.wellday.gr, www.bodyinbalance.gr, We swim, Triathlon Friends Greece, www.swimbikerun.gr,

Γνωρίστε την ATP Training

Είναι μία ομάδα από παθιασμένους κολυμβητές, δρομείς, ποδηλάτες και τριαθλητές με βάση την Αττική, οι οποίοι συμμετέχουν σε διάφορες υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και περιβαλλοντικές δράσεις. Η ομάδα διοργανώνει προπονήσεις όλο το χρόνο καθώς και αθλητικά events σε κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο, τρίαθλο και δίαθλο.

* Ο προπονητής της ATP training, Θωμάς Παπαβασιλείου είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ. Απέκτησε Master και Διδακτορικό Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το University of Southern California (USC) στο Λος ᾽Αντζελες, αλλά το πάθος του ήταν πάντα ο αθλητισμός και η φύση. Έζησε στην Καλιφόρνια, ένα παράδεισο των outdoors, για 26 χρόνια, όπου παράλληλα με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ασχολήθηκε με πάρα πολλά σπόρ, όπως τρέξιμο, τρίαθλο, κολύμβηση, ποδηλασία δρόμου και βουνού, beach volley, αναρρίχηση, windsurf, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοία, ski βουνού, snowboard, scuba diving, paragliding, kitesurf, surf και StandUp Paddleboarding (SUP).

Ο νόστος τον έφερε πίσω στην Ελλάδα, όπου έκανε το όνειρό του πραγματικότητα καθώς ασχολεἰται με τον αθλητισμό σαν προπονητής, αθλητής και διοργανωτής.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στην προπονητική στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του και επιθυμία του είναι να προπονεί αθλητές σε αθλήματα αντοχής και να εμπνέει απλούς αθλούμενους να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους γιά μιά καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία και παράλληλα να συνεισφέρει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Previous ArticleNext Article

Ακολούθησε τις προπονήσεις της XTERRA Greece

Ακολούθησε τις προπονήσεις της XTERRA Greece

Η XTERRA Greece προσφέρει σε όλους όσους θέλουν να είναι σωστά προετοιμασμένοι για το XTERRA World Championship την μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν  στις διαδρομές του ποδηλάτου και του τρεξίματος στην μαγευτική Βουλιαγμένη.  Από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή μέχρι τη μεγάλη στιγμή της εκκίνησης στις 21 Απριλίου 2019 .

Το αθλητικό ραντεβού δίνεται στις 10:00 μπροστά από το ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites( Πανος 8 και Χλόης, Βουλιαγμένη)

Σκοπός των XTERRA προπονήσεων είναι να δοθεί η  ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν την προπόνηση ποδηλασίας και τρεξίματος στις διαδρομές του αγώνα για την καλύτερη προετοιμασία τους πριν το μεγάλο Off Road Τρίαθλο, το XTERRA World Championship  που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλιαγμένη 20-21 Απριλίου 2019.

XTERRA Greece Championship

Το XTERRA Greece Championship αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA και συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.).

Στόχος της διοργάνωσης για το 2019, είναι να καταγράψει νέο ρεκόρ συμμετοχών  και να δώσει την δυνατότητα συμμετοχής σε ακόμη περισσότερους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία μιας κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, με τη σφραγίδα της XTERRA.

Η διοργάνωση ενταγμένη στη φιλοσοφία της TRIMORE Multisports Tour  θα είναι ένα διήμερο με ξεχωριστές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, με έμφαση στα παιδιά. Μια γιορτή  ψυχαγωγίας και σπορ.

Πληροφορίες: www.xterragreece.com

Porosea 2019- Αθλητική γιορτή τον Ιούνιο

Porosea 2019- Αθλητική γιορτή τον Ιούνιο

Ο  Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot διοργανώνουν στις 8 & 9 Ιουνίου 2019, την αθλητική εκδήλωση multisport POROSEA 2019 (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου. Η κοσμοπολίτικη ομορφιά του Πόρου, με τις καταπληκτικές διαδρομές και την μοναδική περίκλειστη θάλασσα, είναι οι απόλυτες εγγυήσεις για ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό και όχι μόνο καλοκαιρινό 2ήμερο.

Σάββατο 8 Ιουνίου

Swim Events (Τα κολυμβητικά είναι ενταγμένα στο Grand-Prix OWS, www.leandrosswim.wordpress.com)
Κολύμβηση Kids 300m, Κολύμβηση 1500m, Κολύμβηση 3000m,

City Runs
Run Kids 1500m Run 5.000m,Run 10.000m

Κυριακή 9 Ιουνίου

Triathlon Events
Standard: (Individual – Relay),  Sprint: (Individual – Relay), Super Sprint:, Kids

Aquathlon Events
Adults Aquathlon: κολύμπι: 750m, Τρέξιμο: 5km, (2003 και πριν)

Υπό την αιγίδα

  • του Υπουργείου Πολιτισμού
  • του Υπουργείου Τουρισμού
  • του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)

 

 

Έρχεται το Spetsathlon 2019, άνοιξαν οι εγγραφές!

Έρχεται το Spetsathlon 2019, άνοιξαν οι εγγραφές!

To μαζικότερο τρίαθλο της Ελλάδας, το Spetsathlon 2019, θα διεξαχθεί για 7 συνεχή χρονιά στο νησί των Σπετσών από τις 10 έως 12 Μαΐου 2019!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον ξεκινήσει και επίσημα με το άνοιγμα των εγγραφών από χθες Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Τα αγωνίσματα

Spetses Triathlon Sprint
750m. κολύμβηση / 25km ποδήλατο / 5km τρέξιμο
Επιτρέπονται οι ομάδες σκυταλοδρομίας
Μετάλλιο συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις

Spetses Triathlon Endurance
1500m. κολύμβηση / 50km ποδήλατο / 10km τρέξιμο
Επιτρέπονται οι ομάδες σκυταλοδρομίας
Μετάλλιο συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις

Κολυμβητικοί Αγώνες 1000m. / 3000m
Επιτρέπεται η χρήση wet-suit
Μετάλλιο συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις
Επιτρέπεται η συμμετοχή από 12 ετών (ΜΟΝΟ ΣΤΑ 1000m.)

Αγώνας Ποδηλασίας 25km
Μετάλλιο συμμετοχής για όλους και age group βραβεύσεις

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν κορυφαίοι πρωταθλητές τριάθλου, κολύμβησης και ποδηλασίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μπείτε στο site της διοργάνωσης (www.spetsathlon.com) και κάντε την εγγραφή σας για να βρεθείτε στη μεγάλη γιορτή του τριάθλου.

Send this to a friend