ATP Training: Προπονητικό Μultisports Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Μεσσηνία

ATP Training: Προπονητικό Μultisports Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Μεσσηνία

Μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για το ATP Training προπονητικό Σαββατοκύριακο Μultisports που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019, στη Μεσσηνία στην περιοχή του Ρωμανού με αφορμή το μεγάλο αγώνα τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στις 14 Απριλίου 2019.

Σκοπός του ATP Training Weekend είναι να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν την προπόνηση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, ποδηλασίας και τρεξίματος στις διαδρομές του αγώνα γιά την καλύτερη προετοιμασία τους. Επιπλέον, γιά όσους δε συμμετέχουν στον αγώνα θα είναι μία ευχάριστη εκδρομή γεμάτη με προπονήσεις στα αγαπημένα τους αθλήματα σε διαδρομές μοναδικού φυσικού κάλλους.

Το ATP Training Weekend απευθύνεται σε αθλητές αλλά και απλούς αθλούμενους όλων των επιπέδων καθώς οι προπονήσεις δεν θα είναι ανταγωνιστικές.

Πρόγραμμα ΣΚ (9 & 10 Φεβρουαρίου 2019)

Το Σάββατο, θα ποδηλατίσουμε σε πανέμορφες διαδρομές, διασχίζοντας γραφικά χωριά, ανάμεσα σε αμπέλια και πευκόφυτους λόφους. Θα απολαύσουμε το Μεσσηνιακό τοπίο με υπέροχη θέα στη θάλασσα και θα επισκευθούμε ένα οινοποιείο βραβευμένο σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Την Κυριακή, έχουν προγραμματιστεί πολλαπλές δραστηριότητες.

  • οι λάτρεις της ανοιχτής θάλασσας, κολυμβητές αλλά και τριαθλητές θα δοκιμάσουν την κολυμβητική διαδρομή του αγώνα στη μαγευτική παραλία μπροστά στο Costa Navarino.
  • την ίδια μέρα θα διεξαχθεί το δρομικό σκέλος του ATP Training Weekend. Με αφετηρία την παραλία του Costa Navarino οι δρομείς θα τρέξουν με κατεύθυνση προς την Πύλο, διασχίζοντας την διάσημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μία από τις ομορφότερες παραλίες σε όλο τον κόσμο, και τον υδροβιότοπο της Γιάλοβας προστατευμένο ως Natura 2000!

Εκτός από τις αμιγώς αθλητικές δραστηριότητες, θα διεξαχθεί και ένα σεμινάριο με συμβουλές προπονητικής γενικά και ανάλυση στρατηγικής ειδικά γιά τον αγώνα τριάθλου στο Costa Navarino. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα μπούν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν τα δώρα που θα δοθούν από τους χορηγούς της  ATP.

Τέλος, όσοι από τους αθλητές του ATP Training Weekend επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα, με προνομιακές τιμές, να κάνουν εργομέτρηση στο ποδήλατο και στο τρέξιμο γιά την αξιολόγηση της φυσικής τους κατάστασης και τη βέλτιστη προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα. Οι δοκιμασίες θα γίνονται σε επιστημονικό εργαστήριο υψηλού επιπέδου.

Τo πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί ο γνωστός τριαθλητής και μαραθωνοδρόμος, προπονητής της ATP Training, Θωμάς Παπαβασιλείου*.

Κάντε την εγγραφή σας

Οι εγγραφές για το ATP Training Weekend έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1eYVnTs2XHduLMtxY2tLweYJ-DNm1Ev6oTsUSEMCN8Sc/viewform?fbclid=IwAR1kPM02YF1ip6PdXQvjhgRX0SMQi8OGNTZfvmFOqpyK-1QOdjQjFGUQgJM&edit_requested=true

Oι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/atptrainingreece/

Υποστηρικτές: Φαρμακείο Άγγελος Βενετσάνος, EΨΑ, Φυσιοθεραπευτήριο Κατερίνας Κλημεντιώτη, Vegan Ferries, Marathon Bikes, www.gastronomytours.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: www.naturanrg.gr, www.wellday.gr, www.bodyinbalance.gr, We swim, Triathlon Friends Greece, www.swimbikerun.gr,

Γνωρίστε την ATP Training

Είναι μία ομάδα από παθιασμένους κολυμβητές, δρομείς, ποδηλάτες και τριαθλητές με βάση την Αττική, οι οποίοι συμμετέχουν σε διάφορες υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και περιβαλλοντικές δράσεις. Η ομάδα διοργανώνει προπονήσεις όλο το χρόνο καθώς και αθλητικά events σε κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο, τρίαθλο και δίαθλο.

* Ο προπονητής της ATP training, Θωμάς Παπαβασιλείου είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ. Απέκτησε Master και Διδακτορικό Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το University of Southern California (USC) στο Λος ᾽Αντζελες, αλλά το πάθος του ήταν πάντα ο αθλητισμός και η φύση. Έζησε στην Καλιφόρνια, ένα παράδεισο των outdoors, για 26 χρόνια, όπου παράλληλα με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ασχολήθηκε με πάρα πολλά σπόρ, όπως τρέξιμο, τρίαθλο, κολύμβηση, ποδηλασία δρόμου και βουνού, beach volley, αναρρίχηση, windsurf, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοία, ski βουνού, snowboard, scuba diving, paragliding, kitesurf, surf και StandUp Paddleboarding (SUP).

Ο νόστος τον έφερε πίσω στην Ελλάδα, όπου έκανε το όνειρό του πραγματικότητα καθώς ασχολεἰται με τον αθλητισμό σαν προπονητής, αθλητής και διοργανωτής.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στην προπονητική στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του και επιθυμία του είναι να προπονεί αθλητές σε αθλήματα αντοχής και να εμπνέει απλούς αθλούμενους να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους γιά μιά καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία και παράλληλα να συνεισφέρει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Previous ArticleNext Article

Δυνατές συγκινήσεις υπόσχονται το TRIMORE Multisports TOUR Rethymno και το ISOMAN by G στις 25-27 Σεπτεμβρίου

Δυνατές συγκινήσεις υπόσχονται το TRIMORE Multisports TOUR Rethymno και το ISOMAN by G στις 25-27 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και ηTRIMORE XTERRA Greece ISOMAN Hellas, συνδιοργανώνουν και ετοιμάζουν το 2ο TRIMORE M.T. Rethymno και ISOMAN by G. Στο πλαίσιο αυτό παρουσίασαν τα σχέδιά τους στους δημοσιογράφους, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρεθύμνης, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Έχοντας ήδη συναρπάσει το 2019, τόσο τον Κρητικό αθλητικό κόσμο, όσο και τους λάτρεις του Τριάθλου, της Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης και του τρεξίματος πόλης της υπόλοιπης Ελλάδος, υπόσχονται να ξεπεράσουν τις προσδοκίες αθλητών όλων των επιπέδων και ηλικιών, καλώντας τους να έρθουν στην υπέροχη πόλη του Ρεθύμνου, να ζήσουν ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικές συγκινήσεις, ψυχαγωγία και πολιτιστικές δράσεις, μαζί με τις οικογένειες και τις παρέες τους. Μεγαλώνοντας, μάλιστα, τις αποστάσεις στο Τρίαθλο και το ISOMAN by G, η TRIMORE Sport Events φιλοδοξεί να προσελκύσει με αξιώσεις ξένους αθλητές, που θα προσέλθουν να λάβουν μέρος σ’ έναν αγώνα εξαιρετικής ομορφιάς!

Η πόλη του Ρεθύμνου με τις εκπληκτικές και ξεχωριστές ομορφιές της, οι πρόθυμοι επαγγελματίες και οι φιλόξενοι κάτοικοι με την θαυμαστή κρητική κουλτούρα, αναλαμβάνουν το ρόλο του οικοδεσπότη σε μια γιορτή χωρίς προηγούμενο, που συνθέτει μια ξεχωριστή, ανεξίτηλη εμπειρία στο νου κάθε συμμετέχοντα, θεατή, εθελοντή. Βλέποντας κανείς τους σφραγισμένους δρόμους της πρώτης διοργάνωσης και την φυσική κερκίδα γεμάτη κόσμο στο σύνολο του τριαθλητικού, κολυμβητικού και δρομικού τερέν, δεν μπορεί παρά να επιθυμήσει να γίνει και να ζήσει περισσότερα, όπως το μότο της TRIMORE – XTERRA Greece προτρέπει: BeingMoreLiveMore”.

Για μια ακόμη φορά, τον πρώτο λόγο θα έχει το ISOMAN by G, ένα ιδιαίτερο Τρίαθλο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019 στην Ελλάδα (Καστοριά και Ρέθυμνο σε sprint απόσταση) από την TRIMORE και το ΓΕΡΜΑΝΟ, δίνοντας νέα πνοή στο σπορ του Τριάθλου και προσελκύοντας ακόμη περισσότερους κολυμβητές, να μπουν στις αγωνίες των τριών σπορ. Αυτή τη φορά, Quarter απόσταση θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη διεξαγωγή με Ολυμπιακό Τρίαθλο, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη της δυσκολίας και προκαλώντας έντονα κάθε επίδοξο διεκδικητή του τίτλου: FINISHER.

Παιδικό ISOMAN by G,Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης (O.W.S.) 0,5k | 2,5k και 5k, τρέξιμο πόλης 5 & 10k, παιδικά Running relays και Lazer Run θα συνθέσουν τον καμβά του αθλητικού περιεχομένου, ενώ πλήθος άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως yoga, ποδηλατικές δεξιοτεχνίες, σκάκι, πάλη, πατίνια, κλπ, θα μετατρέψουν την εκδήλωση σε πανδαισία δραστηριοτήτων και συναισθημάτων, καθώς και την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, η οποία θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά το επίκεντρο της διοργάνωσης και το Αθλητικό χωριό, σε χώρο ευγενούς άμιλλας και αθλητικού ιδεώδους.

Ο Race Director της TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, παρουσίασε τις πτυχές και τους στόχους της διοργάνωσης και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το Ρέθυμνο από την πρώτη στιγμή έδειξε τις προθέσεις του! Να ξεχωρίσει, να διαπρέψει, να κατακτήσει το μυαλό των συμμετεχόντων, να προσελκύσει σταδιακά το σύνολο του Τριαθλητικού – Κολυμβητικού κόσμου, να κερδίσει με το σπαθί του τον τίτλο του event της καρδιάς μας. Τώρα ήρθε η ώρα να βάλουμε όλη μας την φαντασία, το πάθος και την αφοσίωσή μας, να φτιάξουμε όλοι μαζί την εμπειρία εκείνη που ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε. Στο κλείσιμο του καλοκαιριού, στην πόλη που θα επιμείνει να προσφέρει καλοκαίρια στο μυαλό μας, το TRIMORE Multisports TOUR Rethymno θα γίνει η πιο καθαρή λιακάδα μας!”

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα, στηρίζει δυναμικά και φέτος το ISOMAN by G στο Ρέθυμνο. Η μάρκα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, στέκεται δίπλα σε όσους, αθλητές και μη, θέλουν να υιοθετήσουν έναν πιο υγιή τρόπο ζωής, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, που υποστηρίζει την παραπάνω φιλοσοφία και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Στο G TECH SHOW ROOM του ΓΕΡΜΑΝΟΥ οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν κορυφαία  προϊόντα τεχνολογίας, όπως smart watches, smart bands, action cameras, scooters&sports accessories. Παράλληλα,στο G FITNESS AND WELLBEING HUB οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες βιωματικές δράσεις, όπως yoga sessions για μικρούς και μεγάλους και inspirational speeches. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε παιχνίδια στρατηγικής και δράσης, όπως σκάκι και laser run.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι επίσης οι Ford, ΕΤΕΜ, Εκδόσεις Ψυχογιός, TrueBites, ενώ πλήθος υποστηρικτών και αρωγών πλαισιώνουν τη μεγάλη προσπάθεια.

Δείτε στιγμιότυπα από το περυσινό ISOMAN presented by G – TRIMOR EM.T. Rethymno

 

 

Η TRIMORE – XTERRA Greece οικοδεσπότης στη γιορτή της κολύμβησης

Η TRIMORE – XTERRA Greece οικοδεσπότης στη γιορτή της κολύμβησης

Η TRIMORE – XTERRA Greece, πάντα κοντά στους αθλητές, ήταν για τρίτη συνεχή χρονιά χορηγός και οικοδεσπότης του Open Water Swimming Grand Prix από τον ΛΕΑΝΔΡΟ, και της ειδικής βράβευσης των Elite και όλων των ηλικιακών κατηγοριών του ραγδαία αναπτυσσόμενου κινήματος της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης

Η βράβευση των 200 διακριθέντων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και φιλοξενήθηκε στον ιδιαίτερο χώρο του diaplous Training Experience Concept-Ford T.C. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χρονιά που πέρασε, 3404 O.W.S. κολυμβητές, άνδρες και γυναίκες, από 10 ως 82 ετών, με ή χωρίς στολή όργωσαν τις ελληνικές λίμνες και θάλασσες, σε 60 αγώνες, στο πλαίσιο του 7ουGrand Prix O.W.S. 2019. Είναι ενδεικτικό ότι ο αριθμός των κολυμβητών αυξήθηκε κατά 98% από το 2014!

Η βράβευση των αθλητών γίνεται βάσει του διεθνώς αναγνωρισμένου τρόπου βαθμολόγησης, που εφαρμόζει και παρουσιάζει ο Γιάννης Κωτσιόπουλος, εμπνευστής του Grand Prix Open Water Swimming και πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθώνιας Κολύμβησης ΛΕΑΝΔΡΟΣ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε τιμητική βράβευση στους 9 διακριθέντες των δύο αγώνων ISOMAN-G, που πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά και το Ρέθυμνο, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Ρέθυμνο στις 25-27 Σεπτεμβρίου σε quarter απόσταση.

 

Χορηγοί, επίσης, της εκδήλωσης ήταν οι: Arena, TrueBites, Χυμοί Χριστοδούλου και Εκδόσεις Ψυχογιός. Το συντονισμό και την παρουσίαση της βράβευσης, η οποία συμπληρώνοντας τρία έτη έχει ήδη γίνει θεσμός, είχε η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου

x

Send this to a friend