Αλλαγή στην ώρα εκκίνησης και στο σημείο παραλαβής της Γλυφάδας για το 6ο ATTIKA RUN

Αλλαγή στην ώρα εκκίνησης και στο σημείο παραλαβής της Γλυφάδας για το 6ο ATTIKA RUN

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ο ATTIKA RUN, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 9 Ιουνίου στην Γλυφάδα, ενημερώνει τους συμμετέχοντες για δυο σημαντικές αλλαγές. Στο σημείο παραλαβής πακέτων στην Γλυφάδα και στην ώρα εκκίνησης.

Αν έχετε δηλώσει παραλαβή πακέτου από το ΔΑΚ το Σάββατο 08/06, θα πρέπει να πάτε στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας. Ώρες: 10:00 – 18:00

Η ώρα εκκίνησης άλλαξε. Νέα ώρα εκκίνησης: 09:00 πμ. Η αλλαγή πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της Τροχαίας.

Τα πακέτα συμμετοχής μπορείτε να τα παραλάβετε το Σάββατο 08/06, από το σημείο που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας και ώρες:

Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Οδός Διαδόχου Παύλου) – Έγινε αλλαγή. Όχι στο ΔΑΚ
Σάββατο: 10:00 – 18:00
Κατάστημα OUTRUN – Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
Σάββατο: 12:00 – 18:00
Κατάστημα Top Cycles – Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι
Σάββατο: 10:00 – 14:00

Ο χώρος εκκίνησης είναι το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, στην οδό Διαδόχου Παύλου.

Η εκκίνηση του παιδικού αγώνα θα γίνει μετά το πέρας των αγώνων των ενηλίκων (περίπου στις 10:00).
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.mysportevent.gr και στην σελίδα fb της διοργάνωσης.

Previous ArticleNext Article

Έρχεται το “Monemvasia Run Challenge 2020”

Το Αθλητικό – Πολιτιστικό Σωματείο “Καστροπολίτες Μονεμβασίας” σε συνεργασία με τους “Συνοδοιπόρους Μονεμβασίας”

Διοργανώνουν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου2020, τον 3ο αγώνα δρόμου με την ονομασία Monemvasia Run Challenge 2020 απόστασης 20 χλμ. καθώς και τους παράλληλους αγώνες δρόμου 5 χλμ. και 1.5 χλμ.

Η οργανωτική επιτροπή με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κατάσταση πανδημίας λόγω του Covid-19 και θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των συμμετεχόντων δρομέων, όσο και των κριτών, εθελοντών, εργαζομένων, ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού που θα συμμετάσχουν στους εν λόγω αγώνες δρόμου, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η διεξαγωγή των αγώνων να εναρμονίζεται απόλυτα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει εκπονηθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφορά στη διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου.

Διαβαστε όλα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη του αγώνα ΕΔΩ

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το Ioannina Lake Run 2020

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού τίθεται Ioannina Lake Run 2020, με απόφαση του υπουργού Χάρη Θεοχάρη.

Η συμβολική αξία της απόφασης είναι σημαντική, καθώς κατατάσσει τον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα και τους παράλληλους παραλίμνιους αγώνες, στις διοργανώσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν τα πλεονεκτήματα της χώρας και της περιοχής στον τομέα του Τουρισμού.

Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο τα τελευταία χρόνια σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι το Ioannina Lake Run δεν είναι απλώς ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, αλλά μια διοργάνωση που συνδέει τον αθλητισμό με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό, στοιχεία που όλα μαζί συνθέτουν ένα τουριστικό προϊόν με υψηλή προστιθέμενη αξία και συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για προσέλκυση επισκεπτών.

Κάτι, βέβαια, που αποδεικνύει και με μετρήσιμα στοιχεία η εκπόνηση της μελέτης για το οικονομικό και τουριστικό αποτύπωμα του Ioannina Lake Run, που εκπόνησε η Real Time Events για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

x
Send this to a friend