34ο πρωτάθλημα κλειστού 2η ημέρα- Δηλώσεις πρωταγωνιστών

34ο πρωτάθλημα κλειστού 2η ημέρα- Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Οι πρωταγωνιστές στο 34ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου δήλωσαν:

Κώστας Μπανιώτης ύψος: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την επίδοση ένιωθα πολύ καλά και πίστευα ότι θα κυνηγήσω μεγάλη επίδοση αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Ελπίζω στη συνέχεια να είμαι υγιής και σίγουρα θα βγει η προετοιμασία μου και φυσικά οι μεγάλες επιδόσεις. Συνέχεια για τον ανοιχτό στίβο και τις μεγάλες προκλήσεις που μας περιμένουν. Ελπίζω ότι θα έχω μια επιτυχημένη χρονιά.»

Χρήστος Κοτίτσας 800μ «Πρώτη φορά αγωνίστηκα στο ΣΕΦ και συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, δικαιωθήκαμε με τον προπονητή μου Χρήστο Παπαχρήστο για την χειμερινή  προπόνησή μας παρόλο που δεν προετοιμαστήκαμε 100% για τον κλειστό στίβο. Στην κούρσα ένιωσα πολύ δυνατός δεν αισθάνθηκα κουρασμένος σε κανένα σημείο και πιστεύω με καλύτερες προϋποθέσεις θα μπορούσα και κάτω από 1.50.00. Επόμενος στόχος μου και πιο σημαντικός είναι στον ανοιχτό στίβο η πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Παρίσι. Τέλος να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι αρωγός σε κάθε μου προσπάθεια.»

Μίλτος Τεντόγλου μήκος «Έκλεισα τη σεζόν με μια καλή επίδοση. Δεν υπήρχε αγώνας στόχος αλλά ήθελα να κάνω στην Ελλάδα μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους του στίβου έναν καλό αγώνα και να τους αποζημιώσω για την παρουσία τους. Ξεκινάμε προετοιμασία για τον ανοιχτό στίβο που μας περιμένει μια πολύ απαιτητική χρονιά με Ολυμπιακούς Αγώνες και Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Η επίδοσή μου σήμερα (8.26μ.) με φέρνει πρώτο στην Ευρώπη και 2ο στον κόσμο. Θέλω να είμαι υγιής για τη συνέχεια και ώστε να πετύχω τους στόχους μου.»

Κων/να Γιανναοπούλου 800μ «Πέτυχα το 2ο νταμπλ στον κλειστό στίβο, 800 και 1.500μ στο ΄΄ιδιο πρωτάθλημα και αυτό με κάνει χαρούμενη. Γενικά είμαι σταθερή στις επιδόσεις μου αλλά περιμένω να «βγει» κάτι παραπάνω. Ελπίζω να έρθει στον ανοιχτό αυτό το κάτι παραπάνω. Θέλω να συγχαρώ την Έλλη Δελγιάννη για το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 που πέτυχε στην κούρσα και τις εύχομαι καλή συνέχεια».

Κορίνα Πολίτη 200μ «Είμαι πολύ χαρούμενη τόσο για την πρώτη θέση όσο και για την επίδοση (24.13) αγωνίστηκα στον κλειστό μετά από δύο χρόνια. Ξεκίνησα με δύο κούρσες στα 400μ αλλά δεν πήγα όπως θα ήθελα αλλά με τον προπονητή μου κ Κώστα Ηλία έχουμε βάλει ως στόχο τους αγώνες του καλοκαιριού»

Παναγιώτης Τριβυζάς 200μ: «5ος συνεχόμενος τίτλος, προσπάθησα να κάνω ένα πολύ καλό χρόνο αλλά το έχασα στις λεπτομέρειες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί η προπόνηση έχε στόχο τον ανοιχτό και όχι τον κλειστό και δουλεύουμε πολύ καλά προς αυτή την κατεύθυνση με τον προπονητή μου Κώστα Ηλία. Υπόσχομαι ένα συναρπαστικό καλοκαίρι.

Ελένη Πόλακ επί κοντώ: «Επιβεβαίωσα άλλη μια φορά το όριο για το Ευρωπαϊκό που είναι κύριος στόχος μου, Στον κλειστό ο στόχος μου ήταν τα 4.70μ, το όριο για την ΟΑ, είχα πολύ καλά άλματα αλλά δυστυχώς, έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό, ειδικά με το τρίτο μου άλμα στα 4.70μ. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου ΑΟ Μεγάρων και τον προπονητή μου Μανώλη Καραγιάννη τον σύζυγό μου και τις οικογένειές μας που μας στηρίζουν στις προσπάθειές μας και είναι δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές. Είμαι χαρούμενη για τον 4ο τίτλο μου.»

Ελσα Πεσιρίδου 60μ εμπόδια: «Γλυκόπικρη γεύση γιατί στον κλειστό ήθελα να τρέξω πιο γρήγορα.  έχω όμως αποκομίσει καλά στοιχεία για τον ανοιχτό. Είμαι ευχαριστημένη για τον 7ο τίτλο μου στον κλειστό. Στη συνέχεια ο ανοιχτός στίβος έχει δυνατές προκλήσεις, Ολυμπιακοί αγώνες και Πανευρωπαϊκοί και ελπίζω να είμαι υγιής για να πετύχω τους επόμενους στόχους».

Κώστας Δουβαλίδης 60μ εμπόδια: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με την επίδοσή μου ήθελα να ολοκληρώσω τον κλειστό με καλύτερη επίδοση παρόλα αυτά δεν «βγήκε» Συνεχίζω για τον ανοιχτό στίβο, ωστόσο είμαι χαρούμενος για την 9η νίκη μου. Για τον ανοιχτό είναι μια δυνατή και απαιτητική χρονιά, έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες και Πανευρωπαϊκούς  και Εύχομαι να είμαι υγιής για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις στη συνέχεια».

Σοφία Καϊσίδου σφαιροβολία: «Στις τρεις συμμετοχές μου στον κλειστό μετρά ω δύο πρωταθλήματα, το 2018 και το 2020. Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοσή μου, πέτυχα ατομικό ρεκόρ (14.80μ). Φέτος τροποποίησα την τεχνική μου, είναι μια μεταβατική χρονιά και γι αυτό θεωρώ πως ήταν ένας καλός αγώνας ενώ στόχος μου είναι η συνεχής βελτίωση με τη νέα μου τεχνική»

Αντώνης Ανδρέογλου 7θλο : «Είμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις μου ιδιαίτερα της πρώτης ημέρας. Όλα ήταν ατομικά ρεκόρ εκτός από το μήκος. Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε μέτρια με τα εμπόδια και άσχημα με το επί κοντώ, έμεινα στο αρχικό ύψος και ο δίδυμος αδερφός μου έκανε τρία άκυρα πράγμα που με έριξε ψυχολογικά. Στο 1.000άρι ήμουν καλά προπονημένος και περίμενα μια καλή επίδοση.  Σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος που κέρδισα το πρωτάθλημα»

Αναστασία Ντραγκομίροβα 5αθλο: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω το ρεκόρ. Σίγουρα θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επίδοση, γιατί και το 1,81 μ. είναι άλμα που θεωρώ πως έχω, αλλά και διότι αν είχα περισσότερο χρόνο να ξεκουραστώ για το επόμενο αγώνισμα, θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο στο μήκος. Ο κλειστός είναι για εμένα ένα ζέσταμα για τον ανοιχτό, οπότε τώρα συνεχίζουμε για τους αγώνες της θερινής περιόδου. Σίγουρα στο Ριέτι θα κάνω σύνθετα και από τη στιγμή που μου το επιτρέπει το πρόγραμμα, θα κάνω και μήκος. Παρότι έπιασα το όριο στο ύψος, δεν μας ενδιαφέρει ενόψει Ριέτι. Πάντα αντιμετωπίζω το κάθε αγώνισμα και σαν μονάδα».

Οξάνα Κορένεβα μήκος «Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη περίμενα μεγαλύτερα άλματα αλλά είναι αρχή και για δεύτερο αγώνα στη σεζόν είμαι ικανοποιημένη αλλά όχι ευχαριστημένη. Χάρηκα που κέρδισα το χρυσό μετάλλιο και θα το αφιερώσω στον προπονητή μου και στον σύλλογό μου. Το καλοκαίρι ο στόχος μου είναι πάνω 6.40μ.»

Αναστασία Καρακατσάνη 3.000μ «Μέχρι χθες βράδυ δεν είχα αποφασίσει να τρέξω αλλά είπαμε να αγωνιστώ για να κλείσω καλά η χειμερινή περίοδος. Είχα αποφασίσει να κάνω συγκεκριμένα περάσματα και αναλόγως στην κατάσταση που θα βρισκόμουν αν μπορούσα να κάνω κάποια αλλαγή. Τελικά η κούρσα μου βγήκε, δεν πιεστικά και ήταν από τις πιο ευχάριστες κούρσες και πέτυχα την Πέμπτη μου νίκη στο πρωτάθλημα»

Ανδρέας Δημητράκης 3.000μ «Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη και το 5ο νταμπλ, μπήκα απλά για να κερδίσω, πιστεύω με πιο έντονο συναγωνισμό θα είχα μια επίδοση κάτω από 8 λεπτά και αυτό θα επιδιώξω στον ανοιχτό όταν βρω την κατάλληλη ευκαιρία».

Previous ArticleNext Article

Τεχνική Κολύμβηση: Ο νέος αγωνιστικός προγραμματισμός των πρωταθλημάτων

Τεχνική Κολύμβηση: Ο νέος αγωνιστικός προγραμματισμός των πρωταθλημάτων

Την Ειδική προκήρυξη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών 2020, καθώς επίσης και τα νέα δεδομένα με τις Προεθνικές ομάδες στην Τεχνική κολύμβηση, όπως αυτά διαμορφώνονται λόγω του κορονοϊού covid – 19, γνωστοποίησε στα σωματεία η ΚΟΕ.

Σύμφωνα με αυτή, οι ημερομηνίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών είναι:
*ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: 1 – 4 Αυγούστου 2020
*ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: 6 – 9 Αυγούστου 2020
*ΚΡΗΤΗΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ: 10 – 13 Αυγούστου 2020

Δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις Περιφέρειες, το αργότερο έως 20 Ιουλίου 2020

Κολυμπάμε με το WeSwim για Παραλίες καθαρές από αποτσίγαρα!

Κολυμπάμε με το WeSwim για Παραλίες καθαρές από αποτσίγαρα!

Η αλμυρή Open Water Οικογένεια του Weswim με την Υποστήριξη της ΕΡΤ (ERT Social Responsibility) και την αρωγή του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης – ΕΟΑΝ κολυμπάει την Κυριακή 31 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα για έναν πολύ δυνατό και “καθαρό” σκοπό.

Η συνθήκη του κορονοϊού, πέρα από τις αναπροσαρμογές που έφερε στην ζωή μας, τις επαγγελματικές και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ταυτόχρονα έδωσε στο περιβάλλον την δυνατότητα να “αναπνεύσει” σημαντικά και να δημιουργήσει μετά από πολλά χρόνια μια έστω και κατα ανάγκη νέα “καθαρή” για τις θάλασσές μας πραγματικότητα.
Στα πλαίσια αυτής της νέας συνθήκης και δεδομένης της αλματώδους αύξησης της κολυμβητικής μας κοινότητας στην Ελλάδα και παγκοσμίως, αλλά και της επισκεψιμότητας ολοένα και περισσότερο ευαισθητοποιημένου με το περιβάλλον κοινού, αποφασίσαμε να δράσουμε προς την κατεύθυνση διατήρησης αλλά κυρίως βελτίωσης της μοναδικής αυτής συνθήκης.

Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος (World No Tobacco Day), πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε πανελλαδικά ένα πρωτότυπο Αγώνα κολύμβησης Open Water τηρώντας τους κανόνες υγείας του CovidΤο Event
Την Κυριακή 31 Μαΐου κολυμπάμε στην αγαπημένη παραλία επιλογής μας σε όλη την Ελλάδα και αμέσως μετά το κολύμπι μας μαζεύουμε αποτσίγαρα από την συγκεκριμένη παραλία. (Μην ανησυχείς, δυστυχώς θα βρείς!).
Για κάθε χιλιόμετρο κολύμπι που κάνουμε ξεθάβουμε από την άμμο ή τα βότσαλα, τουλάχιστον 10 αποτσίγαρα (#Butthunting). Θα χρειαστούμε ΜΟΝΟ ένα ζευγάρι γάντια και ένα μικρό σακουλάκι συλλογής.

Στέλνουμε μία φώτο ή video με την δράση μας (απόσταση και αριθμός αποτσίγαρων) στο Κοινωνική Ευθύνη ΕΡΤ – ERT Social Responsibility και το Weswim και φυσικά ποστάρουμε παράλληλα στα δικά μας social το δικό μας ξεχωριστό μήνυμα με inspiring hashtags: (#Weswim #ΣυμμΕΡΤέχουμε #ΕΟΑΝ #ΕΡΤ #wecare ) .

Οι 3 πρώτοι που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα αποτσίγαρα, άρα και περισσότερα μέτρα κολύμβησης, θα κερδίσουν από ένα μοναδικό συλλεκτικό σκουφάκι Weswim. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο www.weswim.gr στις 5/6 που θα λανσάρουμε ειδικά εκείνη την μέρα με αφορμή την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος-

ΟΡΟΙ EVENT
* Κολυμπάμε σε όποια παραλία της επιλογής μας επιθυμούμε σε όλη την Ελλάδα.
** Τηρούμε τα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τον Covid-19 και κρατάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας σε όποια παραλία και αν βρεθούμε.
*** Μπορούμε να συμμετέχουμε στην δράση ακόμα και χωρίς να κολυμπήσουμε, ποστάροντας μόνο τα αποτσίγαρα που έχουμε συλλέξει

 

x
Send this to a friend