1.700 ευρώ μάζεψαν οι “Κουζουλοί Δρομείς” για την “Κιβωτό του Κόσμου”

1.700 ευρώ μάζεψαν οι "Κουζουλοί Δρομείς" για την "Κιβωτό του Κόσμου"

Πριν από ένα μήνα οι “Κουζουλοί Δρομείς”, δηλαδή οι Γιώργος Γαλανόπουλος, Πάρης Κάρτας και Μάνος Χατζηγιάννης, έτρεξαν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας “τρέχοντας” παράλληλα και μια διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Η ανταπόκριση όλων ξεπέρασε τις προσδοκίες και το ποσό των 1.700 ευρώ που συγκεντρώθηκε είναι πολύ μεγαλύτερο από τον αρχικό στόχο.

Το θερμό “Ευχαριστώ” από τους ανθρώπους της “Κιβωτού του Κόσμου” που δημοσιεύουμε σήμερα ανήκει σε όλους τους δωρητές αλλά και όσους στήριξαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την προσπάθεια των τριών δρομέων.

Δόγμα και φιλοσοφία των “Κουζουλών Δρομέων” είναι πως ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν είναι ελεημοσύνη. Για αυτό και οι δράσεις δεν σταματούν εδώ! Οι “Κουζουλοί Δρομείς” έγιναν…κίνημα!

Πίστη τους είναι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε να αλλάξουμε τον κόσμο είτε τρέχοντας, είτε ποδηλατώντας, είτε απλά απλώνοντας το χέρι!

Είναι η απόλυτη δύναμη να αλλάξουμε την κοινωνία μας βοηθώντας αυτούς που έχουν ανάγκη!

Με δράσεις πάσης φύσεως και κινητήρια δύναμη τον αθλητισμό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο!

1.700 ευρώ μάζεψαν οι "Κουζουλοί Δρομείς" για την "Κιβωτό του Κόσμου"

Για αυτό δημιούργησαν αυτήν την σελίδα στο fb για να επικοινωνούν με όλους όσοι έχουν τις ίδιες ανησυχίες, να προβάλλουν φιλανθρωπικά πρότζεκτς και δράσεις αλληλεγγύης και γενικά να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους με την βοήθεια όλων για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο.

Ακολουθήστε τους “Κουζουλούς Δρομείς” εδω

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

Olympus Marathon 2022: Άνοιξαν οι εγγραφές για τους θερινούς αγώνες

Ξεκίνησε η διαδικασία εγγράφων για τους καλοκαιρινούς αγώνες του Olympus Marathon που θα πραγματοποιηθούν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2022.

Αυτοί είναι:

• Olympus Marathon ® (44km, +3300m) το Σάββατο 25.06.2022
• Olympus Ultra (70km, +5200m) το Σάββατο 25.06.2022
• Olympus Vertical (4.25km, +1000m) την Παρασκευή 24.06.2022
• Κόψη των Αετών (14km, +480m) την Κυριακή 26.06.2022
• Melindra Trail (5km, +180m) την Κυριακή 26.06.2022

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και τον τρόπο εγγραφής μπορείτε να βρείτε στο site της διοργάνωσης www.olympus-marathon.com

Υπενθυμίζουμε, ότι δικαίωμα εγγραφής/συμμετοχής έχουν (με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ της ΓΓΑ) οι αθλητές οι οποίοι τις ημέρες του αγώνων 24, 25 και 26 Ιουνίου 2022 θα έχουν πιστοποιητικού εμβολιασμού σε ισχύ.

Με την κάθε αλλαγή που θα γίνεται από την ΓΓΑ στους επόμενους μήνες, θα ανακοινώνουμε και το άνοιγμα των εγγραφών και για τους υπόλοιπους αθλητές (μη εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης).

Ανάλογα με την πορεία της πανδημίας, θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες και η ημερομηνία κλεισίματος των εγγραφών.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Χορτιάτης Trail Run: Ματαίωση του αγώνα για το 2022

Χορτιάτης Trail Run 2018: Στις 27 Μαΐου ο αγώνας

Η Οργανωτική Επιτροπή του ορεινού αγώνα «Χορτιάτης Trail Run» ανακοίνωσε την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης που ήταν προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2022.

Μάλιστα έγινε γνωστή και η ημερομηνία του αγώνα για το 2023 ή οποία είναι η Κυριακή 12 Μαρτίου. Βασική αιτία για την ματαίωση της φετινής διοργάνωσης, είναι το γεγονός ότι ο αγώνας δεν μπορεί να έχει την φυσιογνωμία των ετών πριν την πανδημία του covid-19.

Όπως εξηγούν οι άνθρωποι του Χορτιάτης Trail Run “Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη (εξαντλήσαμε όλα τα χρονικά περιθώρια), καθώς θα οδηγήσει σε δεύτερη χρονιά χωρίς την διεξαγωγή του αγώνα.

Οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν θα μπορούσαμε με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί να οργανώσουμε τον αγώνα με τις εκδηλώσεις που έχουμε σχεδιάσει για την διοργάνωση. Ο αγώνας για μας ήταν και θα είναι μια γιορτή του Ορεινού Τρεξίματος που με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να είναι.

Δεν θα θέλαμε να μείνουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς τις παράλληλες εκδηλώσεις. Δεν θα θέλαμε ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς να μπορούμε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με τους φίλους αθλητές που μας στηρίζουν τόσα χρόνια. Ζητάμε συγνώμη αν βγάζουμε τους αθλητές που θα συμμετείχαν από τον προγραμματισμό τους. Ελπίζουμε η πορεία των πραγμάτων να είναι τέτοια ώστε να έχουμε την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε τον Μάρτιο του 2023 όπως εμείς θέλουμε!».

Θα πρέπει, πάντως, να πούμε ότι αρκετές διοργανώσεις δεν έχουν καταφέρει να… επιστρέψουν μετά το χτύπημα του Covid-19. Και το θέμα δεν είναι μόνο διοργανωτικό.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend