Site icon runnfun.gr

Τρέξε στον 12 Γύρο της Λίμνης με… φόντο τον Αυθεντικό!

13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων: Μικρή παράταση εγγραφών

Με αφετηρία και τερματισμό στην Πλατεία Μαβίλη, ο 12ος Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου και φέτος προσφέρεται ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει κανείς τις δυνάμεις του ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Μία διαδρομή εξαιρετικής σπανιότητας, κατάλληλη για αρχάριους και ιδανική για έμπειρους δρομείς, χωρίς πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, αλλά με εντάσεις και ιδανικές συνθήκες.

Ενάμιση περίπου μήνα πριν από τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τα 30 χιλιόμετρα του Γύρου της Λίμνης, φαντάζουν ιδανικά για ένα Κυριακάτικο long run, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσει κανείς τις δυνάμεις του και να δει το επίπεδο ετοιμότητάς του, πριν τον μεγάλο του στόχο.

Σε μια πόλη που το δρομικό κίνημα ανθεί και που η πρόσβαση πλέον από τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι εύκολη υπόθεση, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όσους δεν έχουν καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια να τρέξουν στη συγκεκριμένη διαδρομή να κάνουν την εγγραφή τους και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους.

Από τις καλύτερες διοργανώσεις 

Κατέγραψα την περυσινή διοργάνωση από κοντά, σαν δημοσιογράφος και σαν δρομέας και προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες διοργανώσεις που γίνονται στη χώρα.

Εξαιρετικός ο χάρτης της τροφοδοσία, χημικές τουαλέτες, τήρηση του οργανογράμματος με τον αθλητή στο επίκεντρο, κάτι που πλέον δεν είναι δεδομένο…

Αν δεν είχα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού που με έχει αφήσει πίσω στην προετοιμασία μου για τον Μαραθώνιο της Αθήνας που δεν θα μου επιτρέψει να τρέξω φέτος, ο Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων και το Spetses Mini Marathon στις 7 Οκτωβρίου θα ήταν οι δύο αγώνες που θα έβαζα σίγουρα στο καλεντάρι μου.

Και μετά… Σπέτσες

Διότι θα έτρεχα τα 30 χιλιόμετρα στα Γιάννενα στις 23 Σεπτεμβρίου, στις 30 του ίδιου μήνα θα έκανα το 35άρι long run και στις 7 Οκτωβρίου το 25άρι των Σπετσών και μετά θα άφηνα το πόδι από το… γκάζι μέχρι τον Μαραθώνιο.

Και μπορεί να έχω στεναχωρηθεί που δεν θα τρέξω στον Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο αγώνες. Και κυρίως γι’ αυτόν στα Γιάννενα που δεν έχω καταφέρει να τον τρέξω (σ.σ. στις Σπέτσες το έχω κάνει δυο φορές).

Για τη βόλτα πάντως, θα τρέξω το 5άρι το Σάββατο και το 10άρι την Κυριακή. Και θα είμαι εκεί για να παρακολουθήσω από κοντά τη μεγαλύτερη δρομική και όχι μόνο γιορτή της Ηπείρου.

Ελπίζω για μένα το 2019 να είναι καλύτερο, εσείς όμως μην το χάσετε…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version