Site icon runnfun.gr

Το Nike React Infinity Run αλλάζει τα δεδομένα στην απόδοση των δρομέων!

H Nike παρουσιάζει το νέο μοντέλο React Infinity Run, εστιάζοντας στην αύξηση της ταχύτητας των δρομέων και στην αποφυγή των τραυματισμών, που αποτελούν βασικό εμπόδιο στη βελτίωση της απόδοσής τους. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του Zoom Vaporfly 4%, για την εξέλιξη ταχύτητας των δρομέων και του Nike React, για την απορρόφηση των κραδασμών, δημιουργήθηκε ένα εξελιγμένο running παπούτσι, που καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αθλητή.

Ο  συνδυασμός των 2 αυτών τεχνολογιών προσφέρει άμεσο όφελος στο δρομέα, οπότε με την εφαρμογή του, νιώθει αμέσως την αίσθηση σταθερότητας και ενέργειας, χάρη στα ελατήρια και στην τεχνολογία React. Η κατασκευή του Infinity επιτρέπει μια ελαφριά κλίση προς τα εμπρός μεταφέροντας το σημείο κρούσης του πέλματος με το έδαφος, από τη φτέρνα στο μέσο και μπροστινό μέρος του ποδιού. Αυτό δημιουργεί μια φυσική αίσθηση ώθησης προς τα εμπρός, ενώ η πιο φαρδιά σόλα και ο αφρός στήριξης που τη συνοδεύει παρέχουν μια αίσθηση ελαφρότητας, καθώς το παπούτσι καθοδηγεί απαλά το πέλμα σε μια ευθεία γραμμή, μειώνοντας τις πλευρικές ταλαντώσεις και κινήσεις.

Αυτές οι ιδιότητες κάνουν το Nike React Infinity Run ιδανικό για βασικές καθημερινές διαδρομές και προπονήσεις μέτριας έντασης. Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ερευνητικό Ίδρυμα Αθλιατρικής του British Columbia στο Καναδά (BCSMRF) σε 226 δρομείς, αυτοί που δοκίμασαν το Nike React Infinity Run, είχαν ποσοστό τραυματισμών μικρότερο κατά 52%, από όσους δοκίμασαν το μοντέλο ελέγχου κίνησης Nike Structure 22, ενώ επιβεβαίωσαν ότι ένιωθαν λιγότερους πόνους σε γόνατα και πέλματα.

Η σειρά running της Nike στοχεύει στο να προσφέρει ποικιλία στις προπονήσεις των δρομέων και να συμβάλλει στην επίτευξη των αθλητικών τους στόχων, με νέα ναυαρχίδα, το React Infinity.

To Nike React Infinity Run θα είναι διαθέσιμο από τις 3 Ιανουαρίου για τα μέλη της Nike και για το ευρύ κοινό στις 16 Ιανουαρίου στο nike.com στα καταστήματα Nike.

Σχετικά με την NIKE, Inc.

Η NIKE, Inc., με έδρα κοντά στο Beaverton του Όρεγκον, είναι ο κορυφαίος σχεδιαστής, υπεύθυνος μάρκετινγκ και διανομέας αυθεντικών ειδών αθλητικών παπουτσιών, ρούχων, εξοπλισμού και αξεσουάρ για μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων άθλησης και φυσικής κατάστασης. Τα θυγατρικά brand που ανήκουν εξ ολοκλήρου στη NIKE, Inc. περιλαμβάνουν την Converse, η οποία είναι ο σχεδιαστής, υπεύθυνος μάρκετινγκ και διανομέας ειδών αθλητικών παπουτσιών, ρούχων και αξεσουάρ, και την Hurley, η οποία είναι ο σχεδιαστής, υπεύθυνος μάρκετινγκ και διανομέας ειδών παπουτσιών, ρούχων και αξεσουάρ για σέρφινγκ και νεανικό lifestyle. Για περισσότερες πληροφορίες, τα έσοδα και άλλα οικονομικά στοιχεία της NIKE, Inc. είναι διαθέσιμα στον διαδικτυακό τόπο http://investors.nike.com. Οι ιδιώτες μπορούν επίσης να επισκεφθούν τον διαδικτυακό τόπο  http://news.nike.com και να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο @NIKE.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version