Site icon runnfun.gr

Τα… άπλυτα του δρομέα βγαίνουν επιτέλους στη φόρα!

Τα... άπλυτα του δρομέα βγαίνουν επιτέλους στη φόρα!

Ήρθε η στιγμή να σπάσω την σιωπή μου. Πρέπει να μάθει όλος ο κόσμος πλέον ότι τα άπλυτα του δρομέα είναι από τα πιο σιχαμένα και βρωμερά πράγματα που υπάρχουν!

1. Κάλτσες

Κάλτσες με χώματα είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που αντιμετωπίζω. Το ανεξήγητο της υπόθεσης είναι ότι μπορεί μετά το τρέξιμο να αντικρύσω χωματένιες κάλτσες, ακόμα και αν δεν έχω τρέξει σε χώμα!!! Δεν έχω βρει εξήγηση γι’ αυτό!

Ένα επίπεδο πιο πάνω είναι οι κάλτσες με αίματα. Αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο ότι μία ή και περισσότερες φουσκάλες γεννήθηκαν, έσπασαν και μάτωσαν σε ένα μόνο τρέξιμο! Τι θλιβερός κύκλος ζωής!

Κατά συνέπεια οδηγούμαστε σε…

2. Παπούτσια

Ματωμένα παπούτσια, λόγω του κύκλου της ζωής μιας μοναχικής φουσκάλας ή μιας παρέας από αυτές.

Το ευτύχημα (αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι), είναι πως το αίμα είναι αραιωμένο από τόνους ιδρώτα και έτσι φεύγει εύκολα. (μπλιαχ!)

Το εξωτερικό των παπουτσιών δεν το σχολιάζω καν!

3. Μπλούζες

Σιχαμένες, βρωμερές τεχνικές μπλούζες, που στην οσμή τους θα λιποθυμούσαν ακόμα και άπλυτοι φαντάροι! Είναι απορίας άξιο, πώς ένα τόσο ελαφρύ μπλουζάκι μπορεί να αποπνέει τέτοια μπόχα μετά από λίγη μόλις ώρα τρεξίματος! Εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνες!

4. Καπέλο

Πίστευες πως ένα καπέλο δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να μυρίζει σαν ιδρωμένη, άπλυτη (από 2μήνου) μασχάλη. Έκανες λάθος! Πλύνε βάλε το έχω και ακόμα απορώ. Το πότε θα λιώσει από τα πολλά πλυσίματα στο πλυντήριο δεν το γνωρίζω. Θα έχει πέσει ένδοξα όμως!

5. Armband

Βάζεις ωραία και καλά το κινητό ή το mp3 σου στην θηκούλα του και το δένεις στο χέρι καθώς τρέχεις. Πόση βρώμα να μαζέψει; Γυρνάς ανυποψίαστος σπίτι, και το βουτάς για ένα γρήγορο πλυσιματάκι στο χέρι. Όλο το νερό γίνεται κατάμαυρο και μένεις να απορείς!

Βάζοντας όλα τα άπλυτα μαζί στο πλυντήριο σε πιάνει η μπόχα και μένεις να αναρωτιέσαι: Πώς έχω ακόμα άντρα/γυναίκα, παιδιά; Πώς μυρίζω αλήθεια γυρίζοντας στο σπίτι μετά την προπόνηση; Πώς δεν μου έχουν αλλάξει ακόμα κλειδαριά;;;

Διαβάστε ακόμα: Τα λιγότερo καθαρά αντικείμενα που «κουβαλά» ένας δρομεάς

Πηγή: 5tinimera.wordpress.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version