Site icon runnfun.gr

Ψάχνεις παπούτσι για τρέξιμο; Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην INTERSPORT

Ψάχνεις παπούτσι για τρέξιμο; Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην INTERSPORT

Την άνοιξη στη χώρα μας δεν ανθίζει πλέον μόνο η φύση, αλλά και το δρομικό κίνημα με δεκάδες αγώνες δρόμου να διεξάγονται και να συγκεντρώνουν χιλιάδες δρομείς. Το ερώτημα τι παπούτσια πρέπει να φορέσω, μπορεί να απαντηθεί στην INTERSPORT.

Φιλοξενώντας τη μεγαλύτερη γκάμα σε παπούτσια για τρέξιμο και με εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας λύσει κάθε απορία, η INTERSPORT μπορεί να προσφέρει σε κάθε δρομέα αυτό που ψάχνει προκειμένου να προπονηθεί και να τρέξει στους αγώνες με ασφάλεια.

Στην INTERSPORT μπορεί κανείς να βρει τα κορυφαία running παπούτσια, να τα δοκιμάσει να τα περπατήσει και να καταλήξει σε αυτό που του ταιριάζει.

Nike Epic React

Είναι το νέο παπούτσι της nike που απευθύνεται σε κάθε δρομέα. Από έναν απλό τζόγκερ που θέλει να προπονηθεί και να κρατιέται σε φόρμα, μέχρι έναν elite αθλητή που συμμετέχει σε αγώνες. Το Nike Epic React είναι φτιαγμένο για να κάνει πάνω από 600 χιλιόμετρα χωρίς να χάνει τα χαρακτηριστικά του. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι το καλύτερο δρομικό παπούτσι της εταιρίας. Στο νέο NIKE Epic React W χρησιμοποιείται για πρώτη φορά ο αφρός τελευταίας τεχνολογίας Nike React. Ο αφρός σχεδιάστηκε για να παρέχει μεγαλύτερη απόσβεση των κραδασμών σε κάθε βήμα και την επαναφορά ενέργειας που χρειάζονται οι δρομείς για να παραμένουν ξεκούραστοι μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Nike Zoom Fly

Για λίγο πιο γρήγορους δρομείς, χωρίς να χάνει σε καμία περίπτωση τον χαρακτήρα του running παπουτσιού που απευθύνεται σε όλους. Το Nike Zoom Fly θεωρείται παπούτσι για δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους και να αυξήσουν την ταχύτητά τους. Τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο Nike Zoom Fly προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και είναι αρκετά ανθεκτικά για καθημερινή προπόνηση, ενώ διαθέτουν νήματα Flywire για σταθερή εφαρμογή. Ο ελαφρύς αφρός Lunarlon στο πέλμα και η επιφάνεια από νάιλον με εγχύσεις άνθρακα σε όλο το μήκος εξασφαλίζουν ώθηση προς τα εμπρός, για επιδόσεις που καταρρίπτουν όλα τα ρεκόρ.

Αdidas Ultraboost

H σειρά της adidas Ultraboost αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες στα running παπούτσια τα τελευταία χρόνια. Τα παπούτσια της σειράς ενσωματώνουν μια σειρά από τεχνολογίες που τα έχουν φέρει στην κορυφή. Ο δρομέας σε ένα κατάστημα INTERSPORT θα βρει το Ultraboost που ψάχνει. Για long runs και προπόνηση, για αγώνες, για τρέξιμο στην πόλη, για λιγότερα ή περισσότερα χιλιόμετρα και γενικά για όλα όσα θέλει να κάνει ένας δρομέας αρχάριος ή προχωρημένος.

Asics Gel Quantum

Μια εταιρεία με μεγάλη παράδοση στα running παπούτσια. Το μοντέλο Asics Gel Quantum αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους δρομείς που ψάχνουν ένα παπούτσι που απορροφά τους κραδασμούς και  τους προσφέρει άνεση στις διαδρομές τους. Γρήγορο, ευχάριστο και αξιόπιστο.

Brooks Ghost 10

Ένα running παπούτσι για δρομείς με ουδέτερο πάτημα. Ένας πιστός σύντροφος που θα προστατέψει το πόδι σας στα ατελείωτα χιλιόμετρα της προπόνησης και το οποίο έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονα να ανταποκριθεί και να σας δώσει το ρυθμό που θέλετε όταν ανεβάσετε στροφές. To Brooks Ghost 10 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Τα νέα, εξελιγμένα Ghost 10, συνδυάζουν την απαλή αίσθηση, άνεση και απορρόφηση κραδασμών, σε ένα παπούτσι τρεξίματος για αγωνιστικές επιδόσεις, το οποίο κέρδισε το βραβείο “Editors Choice” του περιοδικού Runner’s World.

Κάνε δωρεάν πελματογράφημα και βρες αυτό που σου ταιριάζει

Στα καταστήματα INTERSPORT υπάρχει ένας ακόμα λόγους που είναι σίγουρο ότι θα βρεις τα κατάλληλα running παπούτσια για τις δικές σου ανάγκες! Με τον πελματογράφο INTERSPORT FootScan μαθαίνεις για τη μορφολογία του πέλματός σου, ενώ το INTERSPORT Dynamic Analysis αναλύει την κίνησή σου την ώρα που τρέχεις και καταγράφει τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα σου. Και όλα αυτά, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Δοκίμασε την εμπειρία σε ένα κατάστημα και βρες ακριβώς το παπούτσι που σου ταιριάζει.

Τα… παλιά σου τα παπούτσια σου δίνουν έκπτωση 20%

Και αφού δεις, δοκιμάσεις και καταλήξεις μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου running παπούτσι 20% φθηνότερα!  Πώς; Με τα παλιά σου παπούτσια πηγαίνεις σ’ ένα κατάστημα INTERSPORT ή μπαίνεις εδώ: https://www.intersport.gr/aposirsi-2018 και συμπληρώνεις τη φόρμα με τα στοιχεία σου. Στη συνέχεια, με τον κωδικό που θα λάβεις στο email σου, αγοράζεις το running παπούτσι που έχεις επιλέξει 20% φθηνότερα.

Όταν ψάχνεις running παπούτσι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην INTERSPORT.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version