Site icon runnfun.gr

Ποδηλατώντας στην ιστορία – Από την Ήλιδα στην Ολυμπία!

SAMSUNG CSC

Η 5η ποδηλατική διαδρομή «Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας» 2016 είναι γεγονός!

Μαζί θα ενώσουμε για μία ακόμα φορά δύο τεράστιας ιστορικής και πολιτιστικής αξίας τόπους. Την Αρχαία Ήλιδα και την Αρχαία Ολυμπία. Η εκκίνηση θα δοθεί στον προαύλιο χώρο του παλαιού μουσείου της Αρχαίας Ήλιδας, την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 9.00 το πρωί.

Και φέτος ποδηλατούμε στις δύο καθιερωμένες διαδρομές του event. Όποιος επιλέξει την ασφάλτινη θα έχει 56 εύκολα χιλιόμετρα, όπου, ποδηλατώντας μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα, θα περάσει μία αξέχαστη Κυριακή και θα γεμίσει με εικόνες χρωμάτων και αρωμάτων, εικόνες Άνοιξης!

Ενώ αυτός που θα επιλέξει την χωμάτινη διαδρομή θα βλέπει για 54 χιλιόμετρα την αδρεναλίνη του να φτάνει σε υψηλά επίπεδα, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και την αντοχή του σε ένα πιο δύσκολο ‘τερέν’ από αυτή της ασφάλτινης, απολαμβάνοντας τις απίστευτες ομορφιές που θα συναντήσει.

Πάρτε τα ποδήλατά σας και ελάτε να ποδηλατήσουμε μαζί στα ανατολικά μονοπάτια της ημιορεινής Ηλείας και πιστέψτε μας, δεν θα χάσετε!

 

Τα σημεία εγγραφών για το Ήλιδα Ολυμπία Ποδηλατώντας 2016 θα ανακοινωθούν μέσα από την σελίδα του facebook www.facebook.com/filoipodilatouilidas.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν την Δευτέρα 4 Απριλίου και θα συνεχιστούν έως και το πρωί της Κυριακής (πριν την εκκίνηση) 17 Απριλίου ημέρα του event.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version