Αθλητική γιορτή για τη Χαλκίδα τα Βίκος Street Relays!

Αθλητική γιορτή για τη Χαλκίδα τα Βίκος Street Relays!

Με απόλυτη επιτυχία έγιναν στη Χαλκίδα, οι σκυταλοδρομίες δρόμου Βίκος Street Relays, με τους κατοίκους της πόλης αλλά και κοντινών περιοχών, να «αγκαλιάζουν» τη διοργάνωση και να τρέχουν σε μία εκπληκτική διαδρομή στην Παραλία της Χαλκίδας δίπλα στη θάλασσα.

Το πάρτι συνεχίστηκε και μετά τους αγώνες, με τη δημοφιλής τραγουδίστρια Χρύσπα να παραλαμβάνει τη σκυτάλη και να ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους που αποθέωσαν τη live εμφάνιση της.

Στα Βίκος Street Relays της Χαλκίδας που έγιναν με την ευθύνη της Αθλητικής Ακαδημίας Χαλκίδας, του Ελληνικού Συλλόγου Ερμής 1877 , του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Χρήστος Μπουντούλης που πήρε την πρώτη θέση στα 10 χλμ. ανδρών, με τον ίδιο να λέει: «Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία, δίπλα στη θάλασσα, σε μία ξεχωριστή διαδρομή. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι πλέον στους αγώνες δρόμου δεν τρέχουμε μόνο εμείς οι πρωταθλητές, αλλά πολύς κόσμος που μετέχει στο δρομικό κίνημα και έχει βάλει τον αθλητισμό για τα καλά στη ζωή του».

Η νικήτρια στα 10 χλμ. γυναικών Ανδριανή Δόμβρου είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς είχα σταματήσει για αρκετό καιρό το τρέξιμο και παρόλα αυτά κατάφερα να βγω πρώτος. Ηταν μία πολύ ωραία διοργάνωση και θα ήθελα να ξαναπάρω μέρος».

Στους αγώνες που έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Χαλκίδας, παρέστη και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης: «Ευχαριστώ όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτή την δράση, για την οποία πρέπει να τονίσουμε ότι είχε σκοπό τα έσοδα να πάνε σε αθλητικό υλικό στα σχολεία της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω το χορηγό, τον Βίκο και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου, με την εμπειρία που αποκτήσαμε από φέτος, όλα θα είναι ακόμα καλύτερα», είπε ο Δήμαρχος.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Μπουρμάς δήλωσε: «Το δρομικό κίνημα είναι σε έξαρση και δεν θα μπορούσε να λείπει η Περιφέρεια από αυτό το γεγονός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τους αγώνες αυτούς, από τους οποίους δεν θα μπορούσε να λείπει η πανέμορφη Χαλκίδα. Θα ήθελα μάλιστα να προτείνω να γίνει ένας ακόμα σταθμός των Street Relays στην Περιφέρεια μας, καθώς έχει πολλές ακόμα όμορφες περιοχές».

Οι νικητές στα Βίκος Street Relays της Χαλκίδας

10.000μ.

Ανδρες:

Χρήστος Μπουντούλης    32:58

Αθανάσιος Μακρυγιάννης    36:21

Νίκος Τσιδώνης   36:23

Γυναίκες:

Ανδριανή Δόμβρου  40:49

Ειρήνη Πουλάκη  41:24

Νίκη Σαρτζετάκη  50:59

 2Χ5000

Ανδρες:

Παναγιώτης Εμμανουηλίδης/Δημήτρης Κοτσολάρης  36:27

Γιάννης Πετρόπουλος/Δημήτρης Ταραμάς  40:19

Joan Pastor/Michelle Alberti  41:26

Γυναίκες:

Aναστασία Ράμφου/Βαλεντίνα Μακρή  56:43

Μικτές ομάδες

Γιώργος Γκιαούρης/Φωτεινή Γκιαούρη  43:59

4Χ2500

Ανδρες:

Μοίρας/Μακρόπουλος/Αγγέλου/Τάγκης  34:51

Στoύπας/Μόρτος/Τσάλας/Κλωτσοτύρας 40:17

Ηλιάδης/Μωυσίδης/Μπουραντάς/Ηλιάδης  42:06

Γυναίκες:

Κορόζη/Ασματζόγλου/Σκλαβούνου/Γεραμάνη  49:58

Παπαδοπούλου/Κεβρεκίδου/Ζουζούλα/Γάγγα   53:46

Μαυρογιάννη/Μακρινού/Σαββοπούλου/Βασιλείου

Μικτές ομάδες:

Αποστόλου/Παπαθεοδώρου/Μπούτρου/Σιώτης  37:30

Στάικος/Κωτάκη/Ζαφειρόπουλος/Νούτσης  38:22

Παρασκευόπουλος/Φούκα/Καραγιώργος/Λαμπάκης  43:01

Τέλος, βραβεύτηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας για την πολυπληθέστερη συμμετοχή.

Ονομαστικός χορηγός των Street Relays  είναι η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλιστούν τα σχολεία της πόλης.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Previous ArticleNext Article

SKYROS RUN 2024: Εκπτώσεις 50% στα ακτοπλοϊκά!

Για άλλη μια χρονιά η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία αρωγός στο Skyros Run προσφέρει έκπτωση 50% στα ατομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για όλους τους συμμετέχοντες, για την διαδρομή Κύμη-Σκύρος Περισσότερες πληροφορίες για την
παροχή της έκπτωσης θα δίνονται σε email σε όσους δρομείς δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους εώς τις 10 Ιουνίου 2024.

Για πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Σκύρος Ναυτικής Εταιρείας.

www.sne.gr

ΕΛΕΝΗ ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ SKYROS RUN
2024

Είμαστε υπερήφανοι που η πρωταθλήτρια Ελένη Λευκοπουλου, πρωταθλήτρια στα 800. για άλλη μια χρονιά θα είναι η παρουσιάστρια του 6ου Skyros Run. Με αγάπη για τη Σκύρο και τον αθλητισμό και με αστείρευτη ενέργεια θα υποδεχτεί όλους τους δρομείς ενισχύοντας το ηθικό μας και την διάθεση για ένα αξέχαστο τριήμερο.

Σας περιμένουμε όλους!

Run for fun!
#Be1ofUs
www.skyrosrun.com
www.instagram.com/skyrosrun
www.facebook.com/skyrosrun
www.youtube.com/@skyrosrun934

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»

Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Μετά τη συμπλήρωση 40 χρόνων από  τη πρώτη διεξαγωγή  της «Ειρηνοδρομίας» ο ιστορικός αγώνας ξεκινά την 5η δεκαετία του ακόμα πιο δυναμικά με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου θέλοντας για άλλη μία χρονιά να μεταφέρει μηνύματα ειρήνης, αλληλεγγύης, ισότητας και συμπερίληψης, αλλά και να δώσει το κίνητρο για δράση σε δρομείς όλων των ηλικιών, κατοίκων του δήμου και όλης της Αττικής, θα προσφέρει την Κυριακή 19 Μαΐου άλλη μία μοναδική αθλητική εμπειρία, όπως ξέρει να κάνει καλά όλα αυτά τα χρόνια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ. & 5χλμ., σε πιστοποιημένη διαδρομή από την World Athletics και την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS), αγώνα 2,5 χλμ. όπου μπορούν να συμμετέχουν ακόμα και μαθητές δημοτικού και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1.000μ. για Α.μεΑ.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού, αλλά και όλων των παράλληλων εκδηλώσεων είναι το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου, που θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της γιορτής ειρήνης, αλληλεγγύης και συμμετοχής.

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη μνήμη του αγωνιστική της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη, ενώ έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς κάθε χρόνο υποστηρίζεται το έργο κοινωνικών φορέων.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τα αθλητικά σωματεία ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» και Πήγασος Αγίου Δημητρίου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και το άνοιγμα των εγγραφών θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

x
Send this to a friend