Site icon runnfun.gr

Τσερόνο: Η ζωή είναι πιο σημαντική από τους αγώνες

Men's winner Lawrence Cherono of Kenya crosses the finish line ahead of Lelisa Desisa of Ethiopia during the 123rd running of the Boston Marathon on the sixth anniversary of the 2013 Boston marathon bombings in Boston, Massachusetts, U.S. April 15th, 2019. REUTERS/Gretchen Ertl

Ο νικητής του Μαραθωνίου της Βοστώνης και του Σικάγου, Λόρενς Τσερόνο, επισκέφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ένα ίδρυμα φιλοξενίας παιδιών στην πόλη Ελντορέτ της Κένυας και πρόσφερε τρόφιμα σε περισσότερα από 50 παιδιά για να τα βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

Σε μια συνέντευξή του στην Daily Nation, ο Τσερόνο, ο οποίος έχει κερδίσει τη συμμετοχή του στην Ολυμπιακή ομάδα του Μαραθωνίου της Κένυας το 2020, εξήγησε πώς άλλαξαν τα σχέδια προπόνησης και αγώνων λόγω της Covid-19.

«Μια ολόκληρη σεζόν έχει χαθεί εξαιτίας του κορονoϊού που αιφνιδίασε όλους με την ακύρωση αγώνων σε όλο τον κόσμο» είπε ο Κενυάτης δρομέας. «Οι αθλητές εξαρτώνται από τους αγώνες και πλέον όλοι στο σπίτι προσευχόμαστε για τον περιορισμό διασποράς του ιού. Απλώς πρέπει να περιμένουμε, γιατί η ζωή είναι πιο σημαντική».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version