Site icon runnfun.gr

Το ιδανικό δώρο για όσους αγαπάνε την άσκηση

Αν το άτομο που θέλεις να χαρίσεις το δώρο σου πέρασε τη μισή χρονιά που αφήνουμε στο γυμναστήριο, ή γύρισε τη μισή Ελλάδα για να τρέχει σε αγώνες, ή την ώρα που υπόλοιποι πήγαιναν για φαγητό πήγαινε για βραδινό τρέξιμο ή έχει το ποδήλατό σε περίοπτη θέση στο σαλόνι ή την είσοδο του σπιτιού, σου έχουμε προτάσεις δώρων από την Garmin  για να νιώσει ότι ο Άγιος Βασίλης ανταποκρίθηκε στις επιθυμίες του!

Forerunner 255: Ένα εξαιρετικό smartwatch για δρομείς όλων των επιπέδων. Είτε τρέχει Μαραθώνιο είτε απλά τρέχει για ευχαρίστηση, το Forerunner 255 είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε δρομέα. Έχει δυνατότητα δημιουργίας ενός εξατομικευμένου προγράμματος προπόνησης ενώ θα καταγράψει κάθε λεπτομέρεια της άσκησης και την επίδραση που έχει στη φυσική κατάσταση. Εκτός από τρέξιμο στο δρόμο, στο διάδρομο, στο στίβο ή το βουνό υποστηρίζει μία πληθώρα άλλων αθλημάτων από ενδυνάμωση μέχρι κολύμβηση στη θάλασσα και τρίαθλο ενώ παρέχει σημαντικά δεδομένα υγείας και ευεξίας όπως στρες, ύπνος, αποθέματα ενέργειας, καρδιακή συχνότητα και κορεσμός οξυγόνου.

Forerunner 265: Με το Forerunner 265 το δώρο σου δεν θα είναι απλά ένα smartwatch αλλά και ένας προπονητής που θα θέτει στόχους, θα προσαρμόζει την προπόνηση και θα παρέχει όλη την ανατροφοδότηση που χρειάζεται ο δρομέας για να οδηγήσει την απόδοσή του σε νέα όρια. Το Forerunner 265 είναι ένα εξελιγμένο ρολόι για το τρέξιμο και όχι μόνο αφού υποστηρίζει περισσότερα από 30 αθλήματα για να προσφέρει ποικιλία και λεπτομερείς μετρήσεις σε κάθε προπόνηση. Στην φωτεινή AMOLED οθόνη του εκτός από τα δεδομένα της προπόνησης θα βλέπει έξυπνες ειδοποιήσεις αλλά και όλα τα δεδομένα για την υγεία και την ευεξία για μια ισορροπημένη καθημερινότητα. Με επιλογές σε δύο μεγέθη και διαφορετικά χρώματα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο συγκεκριμένο καρπό.

Forerunner 965: Το ολοκαίνουριο Forerunner 965 έχει αγαπηθεί από τους τριαθλητές όσο κανένα άλλο. Με εντυπωσιακή AMOLED οθόνη αφής, στεφάνη από τιτάνιο και βάρος μόλις 52 γραμμάρια, το Forerunner 965 συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες για την προετοιμασία και τον αγώνα με την εντυπωσιακή εμφάνιση για να μην το αποχωρίζεται ποτέ. Δρομική ισχύς και δυναμική τρεξίματος από τον καρπό, βαθμολογία αντοχής και αναβάσεων, ανάλυση της κατάστασης και του φορτίου προπόνησης, σύμβουλος αποκατάστασης και ολοήμερη καταγραφή δεδομένων υγείας και ευεξίας είναι μερικά από τα δεδομένα που προσφέρει για να οδηγήσει κάθε αθλητή στην καλύτερή του επίδοση.

Venu 3/3s: Το απόλυτο smartwatch για έναν πραγματικά δραστήριο τρόπο ζωής διαθέτει προφίλ για περισσότερα από 35 αθλήματα που περιλαμβάνουν τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, σκι, εφαρμογές για το γυμναστήριο όπως ενδυνάμωση, HIIT, γιόγκα, Pilates, κωπηλατική, αθλήματα με ρακέτα όπως τένις και padel και τόσα άλλα για να καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη από υψηλής έντασης προγράμματα μέχρι διαλογισμό. Συνδυάζοντας τις έξυπνες ειδοποιήσεις, τις ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay και το ενσωματωμένο μικρόφωνο/ηχείο για πραγματοποίηση κλήσεων, το Venu 3 με την φωτεινή AMOLED οθόνη τα δύο μεγέθη και τις πολλές χρωματικές επιλογές είναι το smartwatch για ένα άτομο που είναι πάντα σε κίνηση.

Epix/ Fenix 7 (Pro): Οι κορυφαίες σειρές Fenix και Epix της Garmin δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Υποστηρίζοντας περισσότερα από 80 αθλήματα που περιλαμβάνουν μέχρι θαλάσσια σπορ, ομαδικά παιχνίδια και πολεμικές τέχνες, τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα με Premium υλικά για να αντέχουν σε κάθε πρόκληση. Προσθέτοντας στην εξίσωση την ασυναγώνιστη αυτονομία μπαταρίας που μετριέται σε εβδομάδες, την καταγραφή δεδομένων υγείας και ευεξίας 24/7 και την έξυπνη συνδεσιμότητα έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα ρολόι που μπορεί να φορεθεί στην πιο δύσκολη προπόνηση και την πιο απαιτητική καθημερινότητα. Διατίθενται σε τρία μεγέθη και πολλές χρωματικές επιλογές για να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε κάθε καρπό.

Edge 1040: Αυτός ο ποδηλατικός υπολογιστής με μεγάλη οθόνη αφής, αυτονομία μπαταρίας μέχρι 35 ώρες, δυναμική ανάλυση απόδοσης και αντοχής και συμβουλές βελτίωσης είναι αυτό που χρειάζεται κάθε ποδηλάτης για ποδηλασία υψηλού επιπέδου. Διαθέτει αναλυτικούς χάρτες και υποστηρίζει λεπτομερή πλοήγηση για ποδηλασία εντός και εκτός πόλης. Ο ποδηλάτης μπορεί να σχεδιάσει, να συγχρονίσει τις προπονήσεις του ή να ακολουθήσει την προπόνηση που προτείνει το Edge 1040. Στην οθόνη του θα βλέπει πολύτιμα δεδομένα και έξυπνες ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας και λεπτομερή ανάλυση μετά την προπόνηση για να κατανοήσει την επίδραση κάθε προπόνησης και την εξέλιξη της φυσικής του/της κατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε https://garmin.gr/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version