Site icon runnfun.gr

Το 42.195 επιστρέφει για τα 40 χρόνια του Αυθεντικού και την ιστορία την γράφετε εσείς!

Το 42.195 επιστρέφει και το γράφετε εσείς!

Το περιοδικό 42,195 επιστρέφει!

Με ανανεωμένο κόνσεπτ χωρίς να ξεφεύγει από τη συνταγή της επιτυχίας και με μεγαλύτερη διαδραστικότητα με το κοινό, αφιερωμένο στον επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο του 2023, που γιορτάζει τα 40 χρόνια του.

Το 42,195 θα διαθέσει ξανά το περιοδικό υψηλής αισθητικής και ποιότητας εντελώς δωρεάν στο κοινό στην έκθεση του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ξεκινάμε διαδραστικά

To runnfun.gr ξεκινά την δημιουργία του παζλ των δρομέων που θα αποτελέσουν το νέο αίμα του περιοδικού μας που θα μοιραστεί ξανά σε 10.000 ανθρώπους στη MARATHON EXPO που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και θα λάβει χώρα από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου 2023.

Πως θα στείλετε το κείμενό σας και τη φωτογραφία σας 

Αν έχετε τρέξει τη διαδρομή, αν ετοιμάζεστε να τρέξετε και να ζήσετε την εμπειρία στείλτε μας ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ. Στείλτε μας τη δική σας ιστορία, τη δική σας εμπειρία, τις δικές σας σκέψεις

Στείλτε μας την ιστορία σας στο info@runnfun.gr και δείτε την δημοσιευμένη στο site και στα social media και στο χαρτί.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το κείμενό σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 200 ΛΕΞΕΙΣ. Μαζί πρέπει να στείλετε και μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ υψηλής ανάλυσης. Τα κείμενα πρέπει να σταλούν έως τις 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Το runnfun.gr θα δημοσιεύσει ΟΛΕΣ τις ιστορίες διαδικτυακά, αλλά όπως στο χαρτί και κάποιες από αυτές θα αποτελέσουν κομμάτι του περιοδικού και σε συνδυασμό με αυτές που θα επιλεγούν από την συντακτική μας ομάδα θα αποτελέσουν τις 42 νέες ιστορίες που θα διαβάσετε πριν τον μεγάλο σας αγώνα.

Στόχος μας είναι να ταυτιστείτε, να παρακινηθείτε, να πάρετε θάρρος, να τρέξετε και να γράψετε με την ψυχή σας.

Πάμε μαζί…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version