Site icon runnfun.gr

Spring Yoga Event στο Χαϊδάρι για καλό σκοπό

Spring Yoga Event στο Χαϊδάρι για καλό σκοπό

Η μεγάλη «οικογένεια» της Yoga , με τη στήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου και του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας , καλεί για 6η χρονιά τα μέλη αλλά και τους φίλους της, σε μια Ανοιξιάτικη Γιορτή , με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου .

Το Spring Yoga Event , είναι μια γιορτή της Yoga που έχει σκοπό , ενώνοντας τα μέλη της , να προσφέρει τα είδη της εκδήλωσης εξ ολοκλήρου στο φορέα που στηρίζει . Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα έχει τη μορφή Ελεύθερης Εισφοράς σε τρόφιμα (αυτά που ζητούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο), η οποία είναι εντελώς προαιρετική!

Στην εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί όπως και κάθε χρονιά

1. Μια δίωρη πρακτική στη Γιόγκα , σε συνεχόμενη ροή από έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο . Φέτος διδάσκουν οι:
Maria Maganari / Niko Geo / @Antonis Foteinakis / @Maria Manolaki
Παράλληλη δράση Παιδικής Γιόγκα με τις πιστοποιημένες δασκάλες Σολομωνίδου Χρύσα @Chryspa Kilmister και @Fani Patala .

2. Ζωντανή Γιόγκικη Μουσική και Kirtan μετά την ολοκλήρωση της γιόγκικης πρακτικής με τους Bhakti Age (Michalis Mahatma Evangelidis / Stelios Ananda Karpathakis)

Το 6ο Spring Yoga Event θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου. Επειδή το αυτονόητο έγινε πολυτέλεια για πολλούς συνανθρώπους μας, σας καλούμε να στηρίξετε ενεργά την προσπάθειά μας τόσο με την προσφορά όσο και με την παρουσία σας!

Είναι ευκαιρία να μιλήσουμε μέσα από την πρακτική μας, για όλα αυτά που μέσα από την ένωση μας κάνουν δυνατούς. Είναι ευκαιρία να «φωνάξουμε» μέσα από τη Yoga , πως στις δυσκολίες, αρκεί μόνο να είμαστε μαζί.

Νamaste.
Υπεύθυνη Διοργάνωσης :
Μαρία Μαγκανάρη / Senior Yoga Teacher , Teacher Trainer t. 6975228543

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version