Site icon runnfun.gr

Spetsathlon 2016 – Ημέρα 1η – Η γιορτή του τριάθλου

Με πλήθος συμμετοχών και περισσότερους από 3.000 επισκέπτες διεξάγεται στις Σπέτσες το Spetsathlon 2016.

Ο αγώνας διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά και είναι ο μεγαλύτερος αγώνας τριάθλου που διεξάγεται στην Ελλάδα με έντονο ενδιαφέρον και προβολή στο εξωτερικό.

Το τριήμερο ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ με το 1ο Twilight Charity Run, μια πρωτοβουλία των Holmes Place, Wellness Partner του Spetsathlon 2016 με τα έσοδα από τις συμμετοχές να διατίθενται στα ιδρύματα ΕΛΙΖΑ, Make-A-Wish, Θεοτόκος και ΕΛΕΠΑΠ.

Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκαν ο κολυμβητικός αγώνας 1.000 μ. στη μαγευτική παραλία του Αγ. Μάμαντος και ο Ποδηλατικός Γύρος Σπετσών με τους συμμετέχοντες να καλύπτουν μια απόσταση 25 χλμ.

Το ενδιαφέρον από ανθρώπους κάθε ηλικίας ήταν πολύ έντονο, το επίπεδο του ανταγωνισμού υψηλό και οι επιδόσεις αξιοσημείωτες.

Τις εντυπώσεις, ωστόσο κερδίζουν αθλητές, όπως οι παρα-ολυμπιονίκες του Συλλόγου «Περπατώ», Μάκης Καλαράς και Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, που αποδεικνύουν πως η ανθρώπινη θέληση μπορεί να γκρεμίσει κάθε φυσικό εμπόδιο.

Στην κολύμβηση πρώτευσαν οι Νίκος Σημαντήρας στους άνδρες και Ντενίζ Δημάκη στις γυναίκες και στην ποδηλασία ξεχώρισε ο Γιάννης Ταμουρίδης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Αύριο η δράση αναμένεται να κορυφωθεί με τη διεξαγωγή των αγώνων τριάθλου, Sprint και Endurance, που κάθε χρόνο συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το Spetsathlon 2016, συνδιοργανώνεται από την εταιρεία Communication Lab, διοργανώτρια του Spetses mini Marathon, και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου.

Slogan της διοργάνωσης είναι το μήνυμα: «Νίκη είναι η Συμμετοχή».

Χρυσός Χορηγός του Spetsathlon 2016 ήταν η Under Armour , χορηγός ομορφιάς η BIOTHERM , Timing Sponsor η GARMIN Greece. Ενώ η Melissa φρόντισε για το Pasta Night.

Επίσης, Χορηγός του Spetsathlon 2016 ήταν η DHL. Υποστηρικτές του αγώνα ήταν: ο ΜακεδονικόςΧαλβάς, ιδανικός για την αναπλήρωση των δυνάμεων των αθλητών μετά τον τερματισμό, τα πολύτιμα για τους αγωνιζόμενους ΑΥΡΑ και POWERADE η HERBALIFE® η Coca-Cola, η ODEON που πρόβαλε τη mini ταινία του Spetsathlon στις κινηματογραφικές αίθουσές της, η Α. Ισμαήλος Α.Ε., η GU Energy Greece και η Life guard Hellas που ανέλαβε την ασφάλεια των κολυμβητών.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version